Yani aslında ben üzülsem de üzülmesem de rabbimin dediği olacak progestan vajinadan sabah 3 öğlen 3 akşam 3 tü. Şimdi 4 er tane yap dedi
Canım :) işte çok yoğunum eve gidince de yığılıyorum bi köşeye yazamadım dün akşam aldım 2. Sonucu katlanmış değer ama dr yarın yine yapmamı istedi.
Sen ne alemdesin?
Kiyamam insallah olur canim benim 3.cu tüp bebek mi dogrumu anladim olsun hayirlisi olsun insallah hersey çok güzel olacak rabbim kucamiza almayida nasip etsin amiiinnnn:)))
Sen yinede ümidini yitirme canımNeden o kadar çok ki bana sabah 1 öğlen 1 akşam 1 verdi doktor.
Bilmiyorum ki canım ayrıca prednol estrofem ve coraspin kullanıyorum prednol dün bitti diğerlerine devam rahim genişlesin diye o kadar çoktur heralde
Hmm bizim ilaçlarda farklıymış. Ben bebe aspirini ve folibol kullanıyorum.
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın hakkımızda hayırlısını versin
Evt canim bu 3.oldu insallah tutar bebislerimiz rabbim hayirlisini verir insallah dua edelim birbirimize canim
Oooh oooh masallah canim benim bugun kontrolum vardi 7.gunum bugun yumurtalar iyi cok sukur en buyugu 15 dedi kasiklarim da agri var sanki adet olacakmisim gibi dr olur dedi cokmus yumurtalarim cumartesi catlatiyoruz pazartesi toplaniyor rabbim izniyle insallahama burdaki bayanlarin yorumunu okudum e2 kani dr benden hic istemedi sende verdin mi yarin yaptirsam mi ki poliklinikte ne dersin bi akil verir misin?
neyse sabırlı ol doğum iznine bişey kalmadı şurada :) transferden kaç gün sonra ise döndün cnm... bende masa başında çalışıyorum ama hergün 20 dk otobüsle gidip geliyorum ise..yinede tedirginim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Görebilsek doğum izni günlerini hayırlısıyla. Transferden 1 hafta sonra başladım işe ben 1 saatten fazla yol gidiyorum ve korkuyorum hep yolda sarsıntıdan bişeyden. Şimdi olsa test gününe kadar çalışmazdım.
Canım belli oldumu sonucun:)
Evet canım 8. Gün çıkmıştı 12. Gün de katlandı mı diye baktırdım katlanmış ama dr bi daha istedi yarın yine yapıcam aynı heyecanı tedirginliği 3. Kez yaşıycam :)
Sen de başladın sanırım hayırlı olsun güzel sonuç alırsın inşallah.
Aminnnn insallah canim benim allah kucaginada almayi nasip etsin kacinci denemede oldu bende basladim iigneler deyim cuma kontrole çağırdı:)yine çok heycanliyim
Tahmin ediyorum heyecan hiç bitmiyor. :) Benim ilkti daha önce klomen vs denedim epey. Çok şükür ama mühim olan kucağımıza sağ salim alabilmek inşallah.
Kiyamam evet canım insallah kucanada alirsin dua et banada emi hepimize:)
Pazartesi toplanacak kismet olursa canim nerde tedavi oluyirsun kacinci deneme senin benim bu 3.
canım herkese dua ediyorum ama aynı acıları yaşayanlar birbirlerini çok iyi anlarlar.neler hissettiğini öyle iyi biliyorum ki..
rabbimm şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine en sevdiği hayırlı kullarının hatırına en kısa zamanda sanada hayırlı evlatlar versin...
hepimize de büyütmeyi nasip etsin hayır ile....AMİN ECMAİN
kızlaaaar bugün adet oldum lucrin iğnelerimin 12. gününde normal adet tarihime göre 1 gün erken oldubu akşam gidiyoruz Ankara'ya. bi aşama daha ilerledik Rabbim hepimizinkini hayırlısıyla sonlandırsın iyi ki varsınız çok şey öğrendim sizlerden sizin sayenizde yüksek moralle gidicem inşallah bu ay hepimize çok uğurlu gelir öpüyorum hepinizi
Ah canım, senin yaşadıklarında az değilmiş, Allah sabrını bol versin, bu son tedavin olsun inşallah çifter çifter bebişlerle doldursun kucağını inşallah
Sizde sorun ne canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?