2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Canım :) işte çok yoğunum eve gidince de yığılıyorum bi köşeye yazamadım dün akşam aldım 2. Sonucu katlanmış değer ama dr yarın yine yapmamı istedi.
Sen ne alemdesin?

Oooh oooh masallah canim benim bugun kontrolum vardi 7.gunum bugun yumurtalar iyi cok sukur en buyugu 15 dedi kasiklarim da agri var sanki adet olacakmisim gibi dr olur dedi cokmus yumurtalarim cumartesi catlatiyoruz pazartesi toplaniyor rabbim izniyle insallah ama burdaki bayanlarin yorumunu okudum e2 kani dr benden hic istemedi sende verdin mi yarin yaptirsam mi ki poliklinikte ne dersin bi akil verir misin?

Çok şükür yumurtaların iyiymiş maşallah. Bana hiç e2 falan yapılmadı ben de aynı şeyi düşünmüştüm neden yapılmadı diye ama demek ki gerek yokmuş. Kafana takma

Görebilsek doğum izni günlerini hayırlısıyla. Transferden 1 hafta sonra başladım işe ben 1 saatten fazla yol gidiyorum ve korkuyorum hep yolda sarsıntıdan bişeyden. Şimdi olsa test gününe kadar çalışmazdım.

Canım belli oldumu sonucun:)

Evet canım 8. Gün çıkmıştı 12. Gün de katlandı mı diye baktırdım katlanmış ama dr bi daha istedi yarın yine yapıcam aynı heyecanı tedirginliği 3. Kez yaşıycam :)
Sen de başladın sanırım hayırlı olsun güzel sonuç alırsın inşallah.

Aminnnn insallah canim benim allah kucaginada almayi nasip etsin kacinci denemede oldu bende basladim iigneler deyim cuma kontrole çağırdı:)yine çok heycanliyim

Aminnnn insallah canim benim allah kucaginada almayi nasip etsin kacinci denemede oldu bende basladim iigneler deyim cuma kontrole çağırdı:)yine çok heycanliyim

Tahmin ediyorum heyecan hiç bitmiyor. :) Benim ilkti daha önce klomen vs denedim epey. Çok şükür ama mühim olan kucağımıza sağ salim alabilmek inşallah.

amin canım :) Allahım hepimizin kucaklarını doldursun :)

canım hayırlı olsun tedavin :) sonu bebişli olur inşallah :)

Ah canım, senin yaşadıklarında az değilmiş, Allah sabrını bol versin, bu son tedavin olsun inşallah çifter çifter bebişlerle doldursun kucağını inşallah
Sizde sorun ne canım ?

amin canım :) rabbim hepimize yavrularımızı versin :)
canım sorun pco :) seninsorun ne canım ?

Slm arkadaşlar bende salı günü 17 yumurtam toplandı inşallah cuma günü transfer olucam dua edin Rabbim hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…