2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

kızlar sonucu öğrendim 12. Gün 468 değer sizce 2 side tutmuş mudur. 10. Gün 210 idi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gözün Aydın canım Allah kucağına almağında nasip eder inşallah vizede dua et canım...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok şükür yumurtaların iyiymiş maşallah. Bana hiç e2 falan yapılmadı ben de aynı şeyi düşünmüştüm neden yapılmadı diye ama demek ki gerek yokmuş. Kafana takma

Insallah bende senin gibi hamiş olurum canim okuyunca cok taktim sabah gidip baktirayim diyordumki sen rahatlattin beni Allah razi olsun senden aysin1

görürsün inşallah canım Allahin izniyle...1 saat otobüs nerden nereye gidiyorsun cnm Allahim korusun melegini korkma rabbim izin verdikten sonra otobüs sarsıntısıda neymiş.. ben test gunume kadar gitmiycem ise yıllık iznim vardı onu kullanicam.. nasip cnm içini ferah tutmaya çalış sen...

sa kızlar bende BİSMİLLAH deyip listeye adımı yazdrim.geçen hafta perşmbe çok şkr bi skıntı çıkmdn tedaviye başladık.İnşallah gönlmüze hoş gelen güzel haberlerle neticelenir tedavimiz.hepinizden bol dua bekliyorum

BiraZ geç yazıyorum ama yogun bir gün geçirdim .
Açıkçası kan testi sonuçlarını ben göremedim . Direk hastahaneye Fax oldu . Ben iki hastahane arasında gidip geliyorum . Doktorum çalıştığı hastahanede takip ediyor beni ama asıl tedavi yani uygulama tüp bebek merkezinde olucak . Karışık yani . Ultrason da ise bi tarafımda 8 diğer tarafımda 7 yumurta var . Iki tanesi biraz büyük . Boyutlarını söylemedi . Sordum ama ağzından cımbızla laf alıyoruz . Neyseki karar verdiler öğleden sonra Hemşireme Fax la devam etmem gereken iğneleri yolladılar . Orgalutran bugün ve Perşembe bir ampul . Bugün puregon 100uı yarın 75uı . Cuma da kan ve ultrason . Sonrasına bakacağız artık
Bu arada canım benimde kasıklarımda ağrı karnımda şişkinlik hemde hamile gibi :)

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Hadi bakalım ctesi git hayırlı haberlerle gel inşallah kaliteli yumoşların olur cnm. E2 testini aç karnına vericeksin sonra hemen mineye çık ben geldim de ki sıradan aldıkları için muayeneye dr gelince çok beklemeden hemen seni alsınlar sıra kap yani bide testin sonucu 1 saati bulduğundan ne kadar erken verirsen o kadar çabuk biter işin hast.de. Bende cuma günü gidicem kontrole bakalım ne durumda bizim minnaklar

Hayırlı olsun cnm, Allah yar ve yardımcın olsun umarım güzel haberlerini alırız

Sağol cnm.. Evim yakin diye c.tesi 08.00 da e2 testim...senin adın ne cnm..benimki Songül..hani doktora şu kişide geliyor diye referans verirdim 😊

Merhaba arkadaşlar bende bu ay tüp bebeğe başladım
Puregon kullanıyorum başka kullanan varmı yan etkisi nedir

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar bende bu ay tüp bebeğe başladım
Puregon kullanıyorum başka kullanan varmı yan etkisi nedir

merhaba hayirli olsun.. kaclik kullaniyorsun..300 lukte herhangi bir yan etkisini gormedim. sadece biraz esnetti ve yorgunluk yapti ama kisa surede geciyor.

E2 degerim 2.kontrolde dusuk cikti. Dozlari degistirdi doktorm ct gunu kontrolum var, bana dua edin kizlar, ihtiyacim var. E2 dusuk cikarsa tedaviyi kesecekmis doktor. Cok moralim bozuk.

Canım benim 600 lük benimde e2 yarın bakılacak bu e2neki tedaviyi bırakıyorlar anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…