kızlar sonucu öğrendim 12. Gün 468 değer sizce 2 side tutmuş mudur. 10. Gün 210 idi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hep dualarımdasınız canım hepimiz kavuşucaz Allahın izniyle.
Masallah gozun aydin canim
zeynep sana msj atacktm ozel msjlarn dolms sil mesajlari
Çok şükür yumurtaların iyiymiş maşallah. Bana hiç e2 falan yapılmadı ben de aynı şeyi düşünmüştüm neden yapılmadı diye ama demek ki gerek yokmuş. Kafana takma
Tamam canim benim ederim tabi rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin Çifter Çifter versin emi:))
benim 2. denemem cnm memorialde tedavi oluyorum sen ?
Görebilsek doğum izni günlerini hayırlısıyla. Transferden 1 hafta sonra başladım işe ben 1 saatten fazla yol gidiyorum ve korkuyorum hep yolda sarsıntıdan bişeyden. Şimdi olsa test gününe kadar çalışmazdım.
Aynen canim sabahi sabah ettim ama sonucum iyi cok sukur bayagi cok yumurtan var dedi en buyugu 15 cok sukur kasiklarimda batma agri vardi meger sebebi yumurtalarimmis bugun dahil 3 gun gonal-f arti lucrine devam 4.gun sadece lucrin ve ayni aksam catlatma ignesi veeee pazartesi sabah yumurtalarim toplanacak Allahim nasip ederse insallah simdiden iyice korku ve heyecan basladi cok fenayim insallah senin sonuclarinda iyi cikar birlikte sonuca gideriz :18:
Sağol canım nasıl içimi rahatlattin.. Allahım gönlüne göre versin.. funda hemşire 3 toz 2 su verdi 3 gün böyle dvm c.tesi e2 için sabah erkenden kan verecegim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı olsun cnm, Allah yar ve yardımcın olsunsa kızlar bende BİSMİLLAH deyip listeye adımı yazdrim.geçen hafta perşmbe çok şkr bi skıntı çıkmdn tedaviye başladık.İnşallah gönlmüze hoş gelen güzel haberlerle neticelenir tedavimiz.hepinizden bol dua bekliyorum
Hadi bakalım ctesi git hayırlı haberlerle gel inşallah kaliteli yumoşların olur cnm. E2 testini aç karnına vericeksin sonra hemen mineye çık ben geldim de ki sıradan aldıkları için muayeneye dr gelince çok beklemeden hemen seni alsınlar sıra kap yani bide testin sonucu 1 saati bulduğundan ne kadar erken verirsen o kadar çabuk biter işin hast.de. Bende cuma günü gidicem kontrole bakalım ne durumda bizim minnaklar
merhaba hayirli olsun.. kaclik kullaniyorsun..300 lukte herhangi bir yan etkisini gormedim. sadece biraz esnetti ve yorgunluk yapti ama kisa surede geciyor.Merhaba arkadaşlar bende bu ay tüp bebeğe başladım
Puregon kullanıyorum başka kullanan varmı yan etkisi nedir
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?