E2 ostrojen seviyesi arkadaslar. yumurta folikulu artabiliyor ama folikul basina 200 birim olmali imis. yumurtanin kalitesini belirtiyor. e2 degeri tup bebek tedavisine baslamadan 50 nin altinda olmali imis. olmazsa baslatmiyorlar. sonra tedavi surecinde bu degerin artmasi gerekiyor. 8000 gibi yuksek degerlerde risk nedeniyle tedavi kesilebiiyormus. yani folikul basina 200 olmali ve 8000 ni gecmemeli. 200 altinda olursa da tedavi kesiliyor. umarim anlatabilmisimdir.Canım benim 600 lük benimde e2 yarın bakılacak bu e2neki tedaviyi bırakıyorlar anlamadım
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim sadece yorgunluk ve uyku yapar endise etme son derece guvenli bu ilaclar. sadece tumunde karin agrisi olursa doktora haber verin diyor. bu da cok nadir vakalarda olabilir endise etme.Canım benim 600 lük benimde e2 yarın bakılacak bu e2neki tedaviyi bırakıyorlar anlamadım
canim sadece yorgunluk ve uyku yapar endise etme son derece guvenli bu ilaclar. sadece tumunde karin agrisi olursa doktora haber verin diyor. bu da cok nadir vakalarda olabilir endise etme.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba arkadaşlar,
Bende aranıza yeni katıldım.Pzt. günü tedaviye başladım Ataşehir Memorial Hast. de.Bende aynı iğneleri kullanıyorum 300ml.lık olanlarından.Günde 150 ml. kullanıyorum.Ben herhangi bir yan etkisini görmedim.Hayatıma eskisi gibi devam ediyorum.Cuma günü kontrolüm var.Bu iğneyi vurduktan sonra uzanmak gerekiyor mu?Ben vurduktan 5 dk. sonra kalkıyorum.
darina merhaba.Merhaba arkadaşlar,
Bende aranıza yeni katıldım.Pzt. günü tedaviye başladım Ataşehir Memorial Hast. de.Bende aynı iğneleri kullanıyorum 300ml.lık olanlarından.Günde 150 ml. kullanıyorum.Ben herhangi bir yan etkisini görmedim.Hayatıma eskisi gibi devam ediyorum.Cuma günü kontrolüm var.Bu iğneyi vurduktan sonra uzanmak gerekiyor mu?Ben vurduktan 5 dk. sonra kalkıyorum.
canim henuz toplama asamasinda degilm. ct kontrolum var.Anladım canım sağol benim bu 2. Denemem aslında ilkinde gonal f kullanmıştık aşırı uyarılma oldu oldukça sıkıntılı geçti o yüzden sanırım biraz endişeliyim senin toplama işlemi ne zaman
evet hafif yanma yapiyor. 150 puregon kullaniyorum. 19.00 da.Uzanmak gerekmiyor sadece biraz yanma yapıyor benim ki sizdede öylemi
evet hafif yanma yapiyor. 150 puregon kullaniyorum. 19.00 da.
sonrada 20.00 de menegon kalcadan yaptiriyorum.
o da purrgon gibi bir hormon ignesi.Bu menegon ne içinmiş benim 174puregon 5dk sonra buna yeni başladık orgalutron cilt altı . Sanırım pzt yada salı toplama olur dediler
o da purrgon gibi bir hormon ignesi.
amin canim.Umarım hepimiz için hayırlısı olur arkadaşlar
görürsün inşallah canım Allahin izniyle...1 saat otobüs nerden nereye gidiyorsun cnm Allahim korusun melegini korkma rabbim izin verdikten sonra otobüs sarsıntısıda neymiş.. ben test gunume kadar gitmiycem ise yıllık iznim vardı onu kullanicam.. nasip cnm içini ferah tutmaya çalış sen...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insallah bende senin gibi hamiş olurum canim okuyunca cok taktim sabah gidip baktirayim diyordumki sen rahatlattin beni Allah razi olsun senden aysin1
karin agrisi yoksa prb yok endise etme. karin sisiyo. ona cozum yok.Kizlaaar bugun 4. Ignemi yaptim ama su 2 gundur muthis bir şişkinlik var karnimda resmen davul oldu. Ustelik hep bir gaz veya tuvalet ihtiyaci varmis gibi bir sikinti var.
Nasil rahatlatabilirim bilmiyorum :/
bu konuda haklisin. didikledikce negatuf gidiyor isler. hayirlisi diyip dua etmek lazim. bide pozitif olmak.Senden de Allah razı olsun inşallah alacağız mutlu haberini. Doktora hatta tüm doktorlara aşırı güvensizdim ama baktım bana bi faydası yok adamın her dediğini yaptığını yapmadığını sorgulamanın bıraktım ben de oluruna sen de öyle yap. makale bile okuyorum demiştim, dr da bana genelde böyle çok didikleyenlerin problem çıkıyor operasyonlarda bile böyle olur dedi bi doktorun röportajında da böyle bişey okumuştum sonra hiç başıma buyruk iş yapmadım. Sen de güven, için rahat olsun canım.
Kizlaaar bugun 4. Ignemi yaptim ama su 2 gundur muthis bir şişkinlik var karnimda resmen davul oldu. Ustelik hep bir gaz veya tuvalet ihtiyaci varmis gibi bir sikinti var.
Kizlaaar bugun 4. Ignemi yaptim ama su 2 gundur muthis bir şişkinlik var karnimda resmen davul oldu. Ustelik hep bir gaz veya tuvalet ihtiyaci varmis gibi bir sikinti var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?