2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Kizlar allahin izniyle cikiyoruz bu gece yola yarin sabah kontrole cagirdi çok heycanliyim ilk gün ki gibi rabbim bu mubarek kandil gününde yapilan dualrimizi insallah geri cevirmez berat kandiliniz mübârek olsun dularim hepinizle rabbim hepinize Çifter Çifter bebisler versin banada versin insallah amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn:)

Amin canim benim hayirli ugurlu olsun insallah

Bu menegon ne içinmiş benim 174puregon 5dk sonra buna yeni başladık orgalutron cilt altı . Sanırım pzt yada salı toplama olur dediler

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Galiba canım seninle aynı aşamadayız bende puregon 150 ve dün başladım argalutran başladım :) eğer özel değilse yaş ve sorun neydi söylüyebilirmisin ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlı kandiller arkadaşlar, Rabbim bu gunün hürmetine hepimizin kucaklarını yavrulara doldursun inşallah, hayırlı, sağlıklı, imanlı evlatlar versin bize inşallah.
Canım bizim asıl sorunumuz eşimin sperm azlığı, ama tedavi sürecinde banada Prolaktinom tehşisi konuldu

Arkadaşlar bugün kandil bugüzel gecede allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallH seneye buzamanlar hepimizin kucakları dolu olur allah herkeze hayırlı ve sağlıklı ewlatlar nasip etsin..

karin agrisi yoksa prb yok endise etme. karin sisiyo. ona cozum yok.
Agri degilde cok sisim :)
Ayni sorun bende de var bebegim hep gaz var karnim şiş niyese bilemedim ilaca bagliyorum yapacak bisey yok:))
Aynen cok gaz var cikmayan ama beni cok zorlayan :$
sabahları kuru kayısı ye kabız olma sakın

Ya soylemesi ayıp oldum sanki incir yiyorum bozsun diye ama iih pek yaramadi :$

Hayırlı haberlerin olsun canim benimde yarin :)
Seninde kandilin mübarek olsun hepimizin daha dogrusu . Dualarimiz kabul olsun hepimizin karni sisko , kucaklari dolu olsun ins ")

Ayyy pazartesi sabah ben de opuya giriyorum ayni asamadaymisiz melek cumartesi 23:00 te catlatma ignesi yapmam lazim sen de ayni saatte mi? Tedavini nerde goruyorsun? Benim yumurtalari. Bu sabah 15-18 mm arasindaydilar, karnim sis ve aksamlari gazim var

Kızlar merhaba!
Ben sizi takip ediyorum ama sizin benden haberiniz yok
Ben 3. tüp bebeğimi yaptım...2.si kimyasal oldu...Bende endometriyozis var eşimde de morfoloji %3 ve ilk defa benimle aynı soruna sahip arkadaşlarımın burada hamile olduğunu gördüm ve umutlandım 21 Haziran test günüm...Dondurmalarım 2 adet ve iyi kalite oldukları söylendi...Şimdiye kadar vücudumda birşey hissetmedim...Adet günüm 15 haziran yani test gününden önce...Adet olmazsam 20'sine kadar...Kaymaklı-çikolatalı dondurmalarım benimle demektir

Kızlar şu progestan iğnesini yaptırmaktan helak oldum. Transferden beri gün aşırı yaptırıyorum. Gebelik testi sonrasında da devam edilecek mi bu, sizin doktorunuz nasıl yaptı? Devam et derse yandım, her gittiğim yerde iğne yaptıracak yer arıyorum çok sıkıcı hal almaya başladı

Hayırlı haberlerin olsun canim benimde yarin :)
Seninde kandilin mübarek olsun hepimizin daha dogrusu . Dualarimiz kabul olsun hepimizin karni sisko , kucaklari dolu olsun ins ")

Amiiiiiiinnnnn yavrum amin saol allah razi olsun dua et olu mu insallah rabbim hepimizin kucani doldursun senin ne zamandi canim

Kiyamam sana bende endometriozis var ilk tüp bebek denemem insalllah olumlu sonuclar aliriz tatlim bol bol dua edelim emi hayırlı olsun insallah bu defa olacak icime dogdu senin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…