2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

fitil iste ??? ben fitil kullanıyorum ilaçlar iğneler bir süre daha kullanılıyor evet maalesef :44:

Şu mübarek günde ağzından bal damlıyo desem 😍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

De yavrum de olcak allahin izniyle bi arkadas daha var burda igneler unutkanlik yapti kizar bana simdi:))ilkinde tuttu oda endometriozis di insallah bizimde olacak bugün yalvaralim bugün isteyelim bak rabbim vercek benim icime dogdu hepimizin yüzü gulecek o ol der olur sen rahat tuticini

Oooohhhhj süpersüper unutkanlik mahvetti beni yakinda evide bulamiycam kiz söyle bana kacincida tuttu anlat kiz endometriozis korkuyom bende

ben ankara başkentte tedavi gördüm 2.denememde tuttu ilki tutmadı..kısmet bu işler inşallah sizin ilkinde tutar

Kızlar Rabbime şükür ler olsun bugün kese leri gördük. 2 tane kese gozuktu 15 gün sonra tekrardan çağırdı kalp atışları nu duymak için. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.cok mutluyum sağlıkla kucaklarimizada alırız bebekleri mızı inşallah.

kız değerlerin kaçtı senin ??? bende tek kese gözüktü bu aradakalp atışını duydum bugün darısı başına harika bir duyguymuş

o da purrgon gibi bir hormon ignesi.

ne güzel canım stresli günleri atlatiyorsun yavaş yavaş.. rabbim dogduklari günüde göstersin insallh..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar herkese hayırlı kandiller dilerim.. Bu gece tüm müslüman aleminin dualarınin kabul olmasını diliyorum...
2.menagon ignemi de oldum şimdi... Ayrıca 2 gündür fena gribim gözlerim Çeşme gibi akıyor.. inşallah bir zararı yoktur bu haldeyken... cumartesi e2 testim var inşallah iyi şeyler çıkar.. sonrasında ne iğnesi verir bilmiyorum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…