Kiyamam sana bende endometriozis var ilk tüp bebek denemem insalllah olumlu sonuclar aliriz tatlim bol bol dua edelim emi hayırlı olsun insallah bu defa olacak icime dogdu senin :))
Kızlar şu progestan iğnesini yaptırmaktan helak oldum. Transferden beri gün aşırı yaptırıyorum. Gebelik testi sonrasında da devam edilecek mi bu, sizin doktorunuz nasıl yaptı? Devam et derse yandım, her gittiğim yerde iğne yaptıracak yer arıyorum çok sıkıcı hal almaya başladı
Amiiiiiiinnnnn yavrum amin saol allah razi olsun dua et olu mu insallah rabbim hepimizin kucani doldursun senin ne zamandi canim
Şu mübarek günde ağzından bal damlıyo desem 😍
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sendemi endometriozissinaynen bendeeeeeeeee darısı başınıza ya
Evet yavrumolcak allahin izniyle rabbim bizimle emeklerimizi boşa cikarmiycak ben inanamıyorum basladin mi tedaviye canim sen
Evet yavrumolcak allahin izniyle rabbim bizimle emeklerimizi boşa cikarmiycak ben inanamıyorum basladin mi tedaviye canim sen
kız ben gebeyim zaten
Oooohhhhj süpersüper unutkanlik mahvetti beni yakinda evide bulamiycam kiz söyle bana kacincida tuttu anlat kiz endometriozis korkuyom bende
ben ankara başkentte tedavi gördüm 2.denememde tuttu ilki tutmadı..kısmet bu işler inşallah sizin ilkinde tutar
Amiiiinnnnn cümlemizin insallah 2.cisi kac ay sonra yapiyolar hemen tekrar basliyomusun
ilki aralıktaydı ikinci nisan adetiyle oldu kuzum 4 ay ara vermiştim.ayyy inşallah hepiniz hamile olursunuzzzzzzzzzzzzz
Kızlar Rabbime şükür ler olsun bugün kese leri gördük. 2 tane kese gozuktu 15 gün sonra tekrardan çağırdı kalp atışları nu duymak için. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.cok mutluyum sağlıkla kucaklarimizada alırız bebekleri mızı inşallah.
o da purrgon gibi bir hormon ignesi.
Kızlar Rabbime şükür ler olsun bugün kese leri gördük. 2 tane kese gozuktu 15 gün sonra tekrardan çağırdı kalp atışları nu duymak için. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.cok mutluyum sağlıkla kucaklarimizada alırız bebekleri mızı inşallah.
ne güzel canım stresli günleri atlatiyorsun yavaş yavaş.. rabbim dogduklari günüde göstersin insallh..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kız değerlerin kaçtı senin ??? bende tek kese gözüktü bu aradakalp atışını duydum bugün darısı başına harika bir duyguymuş
11.gun 84 13.gun 257 di.Amin canım inşallah 15 gün sonra inşallah.cok Sevin dim canım Rabbim sağlıkla kucaklarimizada almayida nasip etsin..
Canım çsenin ikizmiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?