2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Evet bugün iki kese göründü.Rabbim kucağıma da almayi nasip eder inşallah.

volynin de senin de benim de aynı hafta hatta belki aynı gün transferimiz oldu, üçümüzün de tuttu ve üçümüzün de ikiz çok şükür rabbime Allah kucağımızda sevindirsin, tüm isteyenlere de nasip olsun inşallah

Oooh ooh masallah canim rabbim butun dualarimizi kabul etsin insallah bu arada kandilin mubarek olsun ve tum arkadaslarimin

Hayırlı olsun canım bir aşamayı daha atlatmışsın ne güzel darısı sağlıkla kucağına almaya olsun inşallah.testten kaç gün sonra çağırdı doktorun canım keseyi görmek için, benimki 10 gün sonra dedi ama çok uzun geldi bana geçmek bilmior sanki günler

Cok dogru dedin canim didiklemek cok moral bozuyor. Bende sen oyle dedikten sonra biraktim.☺ bugun kasiklarim daha bi agrili canim midem de bulaniyor son 2gun yaaa catlamaya az kaldi ☺☺

Amin canım inşallah. Gercektende öyle oldu .RABBİM sağlıkla kucaklarimizada almayi nasip etsin.sen ne zaman kalp atışı icin gitceksin ben 27 sinde gitcem:)

Amin canım Allah razı olsun Sağol. 12 gün sonra çağırdı .Allahın izniyle 10 gün sonra güzel haberle doncen bize ben inanıyorum:)

Arkadaşlar bugün kandil bugüzel gecede allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallH seneye buzamanlar hepimizin kucakları dolu olur allah herkeze hayırlı ve sağlıklı ewlatlar nasip etsin..

Amiiiiiiiiin canim amiiiiiin cumlemiz insallaaaaahhhhhh saglikli hayirli yavtularimiz olur insallaaaahhhhhhhh

Darisi başima darisi başimaaaaaa 😀 canim bana da dua et 2 bebiş koyacaklar pazartesi yumoşlarim aliniyor hayirlisiyla ❤❤

Kızlaaaaaaar berat kandilimiz mubarek olsun ınsallah ınsallah hepimiz 2015 anneleri olacağız ❤❤❤❤❤

transfere kadar hemen çözmelisin.eczaneden duphalac şurup al iç.incir değil kuru kayısı ye sabahları aç karna bir elma..
Eyvah eyvah ozmn kayisi alıyorum hemen ne bileyim ben boyle olacagimi :$
Amiiiiiiinnnnn yavrum amin saol allah razi olsun dua et olu mu insallah rabbim hepimizin kucani doldursun senin ne zamandi canim

Ediyorum canim hic merak etme. Bende yarin sabah kan verip kontrole gireceğim ins :)
Guzel haberler verelim birbirimize♥♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…