Evet bugün iki kese göründü.Rabbim kucağıma da almayi nasip eder inşallah.
Evet bugün iki kese göründü.Rabbim kucağıma da almayi nasip eder inşallah.
Oooh ooh masallah canim rabbim butun dualarimizi kabul etsin insallah bu arada kandilin mubarek olsun ve tum arkadaslariminBiraZ geç yazıyorum ama yogun bir gün geçirdim .
Açıkçası kan testi sonuçlarını ben göremedim . Direk hastahaneye Fax oldu . Ben iki hastahane arasında gidip geliyorum . Doktorum çalıştığı hastahanede takip ediyor beni ama asıl tedavi yani uygulama tüp bebek merkezinde olucak . Karışık yani . Ultrason da ise bi tarafımda 8 diğer tarafımda 7 yumurta var . Iki tanesi biraz büyük . Boyutlarını söylemedi . Sordum ama ağzından cımbızla laf alıyoruz . Neyseki karar verdiler öğleden sonra Hemşireme Fax la devam etmem gereken iğneleri yolladılar . Orgalutran bugün ve Perşembe bir ampul . Bugün puregon 100uı yarın 75uı . Cuma da kan ve ultrason . Sonrasına bakacağız artık
Bu arada canım benimde kasıklarımda ağrı karnımda şişkinlik hemde hamile gibi :)
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Kızlar Rabbime şükür ler olsun bugün kese leri gördük. 2 tane kese gozuktu 15 gün sonra tekrardan çağırdı kalp atışları nu duymak için. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.cok mutluyum sağlıkla kucaklarimizada alırız bebekleri mızı inşallah.
Ayyy nekadar güzel bi duygudur kimbilir allahım kucağına almaya nasip etsin canım allah bizlere nasip etsin inşallah..
Senden de Allah razı olsun inşallah alacağız mutlu haberini. Doktora hatta tüm doktorlara aşırı güvensizdim ama baktım bana bi faydası yok adamın her dediğini yaptığını yapmadığını sorgulamanın bıraktım ben de oluruna sen de öyle yap. makale bile okuyorum demiştim, dr da bana genelde böyle çok didikleyenlerin problem çıkıyor operasyonlarda bile böyle olur dedi bi doktorun röportajında da böyle bişey okumuştum sonra hiç başıma buyruk iş yapmadım. Sen de güven, için rahat olsun canım.
Amin canım inşallah . herzaman dualarim dasiniz.2015 anneleri olcaz hepimiz Allahın izniyle :)
11.gun 84 13.gun 257 di.Amin canım inşallah 15 gün sonra inşallah.cok Sevin dim canım Rabbim sağlıkla kucaklarimizada almayida nasip etsin..
Ayyy nekadar güzel bi duygudur kimbilir allahım kucağına almayıda nasip etsin canım allah bizlere nasip etsin inşallah..
volynin de senin de benim de aynı hafta hatta belki aynı gün transferimiz oldu, üçümüzün de tuttu ve üçümüzün de ikizçok şükür rabbime Allah kucağımızda sevindirsin, tüm isteyenlere de nasip olsun inşallah
Hayırlı olsun canım bir aşamayı daha atlatmışsın ne güzel darısı sağlıkla kucağına almaya olsun inşallah.testten kaç gün sonra çağırdı doktorun canım keseyi görmek için, benimki 10 gün sonra dedi ama çok uzun geldi bana geçmek bilmior sanki günler
Arkadaşlar bugün kandil bugüzel gecede allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallH seneye buzamanlar hepimizin kucakları dolu olur allah herkeze hayırlı ve sağlıklı ewlatlar nasip etsin..
Kızlar Rabbime şükür ler olsun bugün kese leri gördük. 2 tane kese gozuktu 15 gün sonra tekrardan çağırdı kalp atışları nu duymak için. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.cok mutluyum sağlıkla kucaklarimizada alırız bebekleri mızı inşallah.
Cuma gunu yumurtalarim toplanacak. Heyecanliyim. Dua edin lutfen
Darisi başima darisi başimaaaaaa 😀 canim bana da dua et 2 bebiş koyacaklar pazartesi yumoşlarim aliniyor hayirlisiyla ❤❤
Kizlar bende endometriozis hastasiyim bu arada 1. Evre kdv olarak da hasimatoluyum:)
inşallah sende gebe kalırsın tüm çikolata kistlilere tez zamanda evlaaaaaaaaatttttttt aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Eyvah eyvah ozmn kayisi alıyorum hemen ne bileyim ben boyle olacagimi :$transfere kadar hemen çözmelisin.eczaneden duphalac şurup al iç.incir değil kuru kayısı ye sabahları aç karna bir elma..
Amiiiiiiinnnnn yavrum amin saol allah razi olsun dua et olu mu insallah rabbim hepimizin kucani doldursun senin ne zamandi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?