2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

inşallah sende gebe kalırsın tüm çikolata kistlilere tez zamanda evlaaaaaaaaatttttttt aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Aminnn bu arada daha bugün konuştuk seninle bak ne kadar çok varmış çikolata kisti olan. Kızlar umudunuzu arttırın. Gebe kalan çok.:)

11.gun 84 13.gun 257 di.Amin canım inşallah 15 gün sonra inşallah.cok Sevin dim canım Rabbim sağlıkla kucaklarimizada almayida nasip etsin..

Anammm benim de 12. Gün 340 çıktı heyecanlandım bak şimdi yine benim de ikiz olma ihtimali var o zaman beta hcg'yle belli olmuyomuş pek gerçi.

Cok dogru dedin canim didiklemek cok moral bozuyor. Bende sen oyle dedikten sonra biraktim.☺ bugun kasiklarim daha bi agrili canim midem de bulaniyor son 2gun yaaa catlamaya az kaldi ☺☺

İğneler ilaçlar yapıyor canım. Süreç normal seyrinde her şey yolunda

Aminnn bu arada daha bugün konuştuk seninle bak ne kadar çok varmış çikolata kisti olan. Kızlar umudunuzu arttırın. Gebe kalan çok.:)

evet ya rabbim yardımıcımız olsun hepimizin bu arada 13.gün 422 idi benm ama tek oldu nasip bu işler

YlePuregon 600le yeni asamamiza başladık:) pazartesiye kadar kullanicam sonra e2 ile yumurta takipleri başlayacakmis. Lucrine de devam edicem şimdilik süreç böyle pazartesiye kadar bol bol gezicem ankarada hepinizin kandili mübarek olsun
Allah dualarımizi kabul etsin. Dualarimdasiniz

evet ya rabbim yardımıcımız olsun hepimizin bu arada 13.gün 422 idi benm ama tek oldu nasip bu işler

Evet hakkımızda hangisi hayırlısıysa öyle olsun inşallah. Ya benim dondurulmuş yumurtalarım nolcak hati? Senelerce durcak mı onlar orda :)

Evet hakkımızda hangisi hayırlısıysa öyle olsun inşallah. Ya benim dondurulmuş yumurtalarım nolcak hati? Senelerce durcak mı onlar orda :)

haha dur bakalım düşük riski ortadan kalkana kadar elleme doğduktan sonra atın dersin bizim bi akraba öyle yapmıştı doğumdan sonra atın dedi

Kimyasal gebelik yasayan arkadaslarim
progestan ilacimi biraktim, adetimibekliyorum 2gun once degerim 15e dustu. Bugun sifirlanmistir. Kac gun sonra adet olurum yasayanlar yardimci olabilir mi

canım merhaba benim transferimde 28 mayıs tarihinde oldu 2 tane transfer yapıldı . 9. gün kan testim 182.2 12. gün kan testi 734.9 çıktı ikiz olma ihtimali nasıl aceba sizin değerleriniz kaçtı haftaya çarşamba kese görünecek inşallah kontrolüm var dua edin

Eyvah eyvah ozmn kayisi alıyorum hemen ne bileyim ben boyle olacagimi :$

Ediyorum canim hic merak etme. Bende yarin sabah kan verip kontrole gireceğim ins :)
Guzel haberler verelim birbirimize♥♥

ohhh ayni süreç deyiz kuzum insallah çok güzel haberlerle geliriz benimde yarin kan vericem bide kontrol insallah hamis haberlerimizde olur allahin izniyle

Kızlar bi içimi dökeyim izninizle üstüne alınan alınsın diğerleri de kusura bakmasın.
Ya böyle "nazar değer diye söylemedim" "beta hcg değerimi foruma yazmıyoruz nazar değmesin" diyenler var ya çok gülünçsünüz gerçekten. Burda ağzımızdan dilimizden inşallah, hayırlısı, Allah, amin, demeden cümle çıkmıyor bizim mi nazarımız değecek acaba? Bizim mi kem gözümüz var sizin gebeliğinizde, kan sonucunuzda, yumurta kalitenizde? Ne kadar kırıcı yaptığınız şey. Saçmalık da ayrıca. Mübarek gün nası sinirlendim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…