inşallah sende gebe kalırsın tüm çikolata kistlilere tez zamanda evlaaaaaaaaatttttttt aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah razi olsun canim sende saglikla kucagina alirsin insallah
inşallah sende gebe kalırsın tüm çikolata kistlilere tez zamanda evlaaaaaaaaatttttttt aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
11.gun 84 13.gun 257 di.Amin canım inşallah 15 gün sonra inşallah.cok Sevin dim canım Rabbim sağlıkla kucaklarimizada almayida nasip etsin..
Cok dogru dedin canim didiklemek cok moral bozuyor. Bende sen oyle dedikten sonra biraktim.☺ bugun kasiklarim daha bi agrili canim midem de bulaniyor son 2gun yaaa catlamaya az kaldi ☺☺
Aminnn bu arada daha bugün konuştuk seninle bak ne kadar çok varmış çikolata kisti olan. Kızlar umudunuzu arttırın. Gebe kalan çok.:)
evet ya rabbim yardımıcımız olsun hepimizin bu arada 13.gün 422 idi benm ama tek oldu nasip bu işler
Evet hakkımızda hangisi hayırlısıysa öyle olsun inşallah. Ya benim dondurulmuş yumurtalarım nolcak hati? Senelerce durcak mı onlar orda :)
haha dur bakalım düşük riski ortadan kalkana kadar elleme doğduktan sonra atın dersin bizim bi akraba öyle yapmıştı doğumdan sonra atın dedi
Amin canım inşallah. Gercektende öyle oldu .RABBİM sağlıkla kucaklarimizada almayi nasip etsin.sen ne zaman kalp atışı icin gitceksin ben 27 sinde gitcem:)
Kizlar e2 degeri dusuk cikip artan uok mu hic..kafayi yiycem..
İğneler ilaçlar yapıyor canım. Süreç normal seyrinde her şey yolunda
volynin de senin de benim de aynı hafta hatta belki aynı gün transferimiz oldu, üçümüzün de tuttu ve üçümüzün de ikizçok şükür rabbime Allah kucağımızda sevindirsin, tüm isteyenlere de nasip olsun inşallah
Ayyy pazartesi sabah ben de opuya giriyorumayni asamadaymisiz melek cumartesi 23:00 te catlatma ignesi yapmam lazim sen de ayni saatte mi? Tedavini nerde goruyorsun? Benim yumurtalari. Bu sabah 15-18 mm arasindaydilar, karnim sis ve aksamlari gazim
Supeeeerrr sonunda eşimi buldum😊😃 canim ben cumartesi aksam 8 de ignemi yapacagim gobekten saatimiz uymasa da gunumuz heyooooo 😃 ben ankara aci bademde tedavi oluyorum karnim ve kasiklarim cok aciyor sanki adet agrisi gibi oluyor cok fenayim bu yuzden
Canim benim dualarim sizinle Allahın izniyle hepiniz den güzel haberler alacagim inanıyorum.
Eyvah eyvah ozmn kayisi alıyorum hemen ne bileyim ben boyle olacagimi :$
Ediyorum canim hic merak etme. Bende yarin sabah kan verip kontrole gireceğim ins :)
Guzel haberler verelim birbirimize♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?