Sonucu paylaşmayacaksan ay test yaptım yapıyorum yapıcam kısmını da paylaşma! Kendimiz gibi normal insan sanıp merak ediyoruz telaşlanıyoruz kötü bişey mi oldu diye düşünüp üzülüyoruz salak gibi.
3 katı olmuş canım benim de öyle olmuştu, ikiz gbi görünüyor, istiyorsan inşallah ikizdir cnmcanım merhaba benim transferimde 28 mayıs tarihinde oldu 2 tane transfer yapıldı . 9. gün kan testim 182.2 12. gün kan testi 734.9 çıktı ikiz olma ihtimali nasıl aceba sizin değerleriniz kaçtı haftaya çarşamba kese görünecek inşallah kontrolüm var dua edin
alxfa nerdesin sennIgnelerin dozunu artiramazlar mi canim. Incir yemeni oneririm, yumurta kalitesini artiriyormus
canim sen hamile degilmiydin..Ignelerin dozunu artiramazlar mi canim. Incir yemeni oneririm, yumurta kalitesini artiriyormus
Canım boşver herkes kendi bilir sen sinirlenip bebişini de germe :)
Kızlar bi içimi dökeyim izninizle üstüne alınan alınsın diğerleri de kusura bakmasın.
Ya böyle "nazar değer diye söylemedim" "beta hcg değerimi foruma yazmıyoruz nazar değmesin" diyenler var ya çok gülünçsünüz gerçekten. Burda ağzımızdan dilimizden inşallah, hayırlısı, Allah, amin, demeden cümle çıkmıyor bizim mi nazarımız değecek acaba? Bizim mi kem gözümüz var sizin gebeliğinizde, kan sonucunuzda, yumurta kalitenizde? Ne kadar kırıcı yaptığınız şey. Saçmalık da ayrıca. Mübarek gün nası sinirlendim ya.
yerim seni
sen neden sinirlendin ki bukadar,herkesin inanışına da saygı duymalıyız, açıkçası diğer arkadaşlarımızın negatif çıktığında ben de paylaşmak istememiştim, nazar tabiki var, hatta kabirlerin %60ı nazardan yatıyor diye de bir şey var ve bu korkutucu. Canım şöyle düşün, benim değerim 15 çıktığında, forum sitelerinde okuduğum değerim 150 çıktı ay çok korkuyorum yazıları canımı çok sıkmıştı, sağlıklı düşünemiyordum, pozitif çıkanlar kadar olumlu olamıyoruz maalesef, sırf kendi bu düşüncelerim yüzünden değerimi yazmakta zorlanmıştım, annenin bile nazarı değiyormuş canım benim, herkes sakınabilir, kiminle sevincimi paylaşsam kimseye söyleme diyor. sakınanlar sakınmayanlar biz herkes için dua edelim
3 katı olmuş canım benim de öyle olmuştu, ikiz gbi görünüyor, istiyorsan inşallah ikizdir cnm
Herşeyin hayırlısı canım, ben bir haftaya kalmadan adet olmuştum :26:Kimyasal gebelik yasayan arkadaslarim
progestan ilacimi biraktim, adetimibekliyorum 2gun once degerim 15e dustu. Bugun sifirlanmistir. Kac gun sonra adet olurum yasayanlar yardimci olabilir mi
50 günlükken çağırdı beni doktor, sanırım 7. hafta içinde kalp atışları duyulabiliyor. Gönlünce olsun canımmayyyyy
istemem miii kim istemezki Allah hayırlı sağlıklı versin yeter ki. bu arada kalp atışını ne zaman duyabiliyoruz kaç haftalıkken:))))))))
Marmalademm aof sinavim vardi ders caliscam diye girmemistim buraya. Sinavim bitti kan testi yaptirdiksali gununden pazar gunune kadar 185 ten 44 e dusmustu. 2gun sonra bi daha yaptirdik 15e dustu. Az once de kanamam geldi, cok uzgunum, hicbir arkadasimin s3vincine ortak olamadim cok uzgunum.. siz benim yanimdaydiniz ama ben olamadim ozur dilerim hepinizdenalxfa nerdesin senn
canim sen hamile degilmiydin..
ilac en basta 300 puregon + 75 menogondan 2 toz 1 su idi. e2 dusuk cikinca (58) 150 puregon + 75 menogondan 4 toz 2 su yapti..doz artti mi anlamadim gitti.
Benim derdim negatif çıkanlarla değil zaten onlar ne yapsa ses edemem. Pozitif çıkan ve burda insanları merakta bırakanlarla.
Nazar var evet ama bunu nasıl ki birisine senin nazarın değiyor o yüzden söylemem diye söylemiyorsak ayıpsa burda da "pardon ben söylemiycem sonucumu nazar var" denmesi de ayıp gibi geliyor bana rahatsız oluyorum.
Herkese hayırlı sağlıklı evlat dilerim herkese de MAŞALLAH.
50 günlükken çağırdı beni doktor, sanırım 7. hafta içinde kalp atışları duyulabiliyor. Gönlünce olsun canımm
Oy kurban olurum (Malatya'da alıştım bu tabireMarmalademm aof sinavim vardi ders caliscam diye girmemistim buraya. Sinavim bitti kan testi yaptirdiksali gununden pazar gunune kadar 185 ten 44 e dusmustu. 2gun sonra bi daha yaptirdik 15e dustu. Az once de kanamam geldi, cok uzgunum, hicbir arkadasimin s3vincine ortak olamadim cok uzgunum.. siz benim yanimdaydiniz ama ben olamadim ozur dilerim hepinizden(
Herşeyin hayırlısı canım, ben bir haftaya kalmadan adet olmuştum :26:
:)) canimsinnn stres yapmadim hatta ders bile calisamadim surekli yattim. Kitap yuzu acmayi cikmis sorulara bqkip gittigim tek sinavdi hatta. Gecerim onlardan. Gecemes3m de sikinti degil gorevde yukselme icin teknik bolum bitirmeye calisiyorum sadece:)Oy kurban olurum (Malatya'da alıştım bu tabire) Üzülme canım, sınavı stres yapmış olabilirsin, umuyorum ki sınav güldürür seni. Bizden de özür dileme, sen iyi ol en önemlisi bu, sağlığından endişe ettik canım, hepimiz. İnşallah birdahaki sefere sevindirirsin bizleri de
B3nde az once oldum canim. Cok sancili basladi simdilik. Bi de bisey daha sorayim. Gonal f ignelerim artti ben kullanmayi dusunuyorum. Eylulde ayni hastaneye tedaviye baslicaz. O zamana kadar vucudumdan atmis olur muyum acaba ilacin etkilerini
Tabiki yer ettin, biraz da sinirliydin son gördüğümde, çok endişelendim, hatta birdaha gelmiyceksin diye de korktum:)) canimsinnn stres yapmadim hatta ders bile calisamadim surekli yattim. Kitap yuzu acmayi cikmis sorulara bqkip gittigim tek sinavdi hatta. Gecerim onlardan. Gecemes3m de sikinti degil gorevde yukselme icin teknik bolum bitirmeye calisiyorum sadece:)
hepinizden allah bin kere razi olsun. Gecmisi okudum beni soran bicok arkadasim var allah razi olsun sizin aklinizda bu kadar yer edebilmisim cok sagolun hepiniz rabbim guzel gonlunuze gore versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?