2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Gorunur muuu nasil bisey ki kanin icinde belli olacak kadar buyukmuydu.
Tabiki yer ettin, biraz da sinirliydin son gördüğümde, çok endişelendim, hatta birdaha gelmiyceksin diye de korktum

Allah razi olsun canim. Sinirim gerginligim uzuntumdendi ve uzuntumun ustune mun3ccim gibi felaket tellali yapanaydi aslinda.Surda iki cift guzel soz soyleyip moral vermek yerine gercek de olsa kotu dusuneneydi. Moral bozukluguyla buraya gelip caninizi sikmak istemedim canimmm. Ama takip ediyorum ben sizi. Is yerimd3n giriyorum. Altta misafir olarak gorunenlerden biri de cogunlukla benim:))

Pet üzerine gelirse görürsün cnm, ilk gündü sanırım, ben yıkayıp incelemiştim
misafir istemiyoruz muhabbetini özlüyoruz

Tesekkurler AlxFacigim. canini sikma Allah herseyin hayirlisini versin hepimiz icin

Kiyamam sana hamileydin dimi canim ne oldu peki okudum çok üzüldüm ya sakin moralini bozma allah insallah en kisa zamanda nasip eder ilkmiydi canim benim

Pet üzerine gelirse görürsün cnm, ilk gündü sanırım, ben yıkayıp incelemiştim
misafir istemiyoruz muhabbetini özlüyoruz

Ayy gormeye dayanamam ben insallah denk gelmez( kac haftalikti seninki benim 5 haftada degerlerim dusmeye basladi

Tesekkurler AlxFacigim. canini sikma Allah herseyin hayirlisini versin hepimiz icin
Amin canim rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize
Kiyamam sana hamileydin dimi canim ne oldu peki okudum çok üzüldüm ya sakin moralini bozma allah insallah en kisa zamanda nasip eder ilkmiydi canim benim

Evet canim hamileydim, ilk tup denememizdi. Degerlerim cok dusuk basladi 2ye katlamadi. Yaklasik 1hafta sonra da degerler dusmeye basladi. Amiinnn hepimize nasip etsin canimm

Amin canim rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize

Evet canim hamileydim, ilk tup denememizdi. Degerlerim cok dusuk basladi 2ye katlamadi. Yaklasik 1hafta sonra da degerler dusmeye basladi. Amiinnn hepimize nasip etsin canimm

Insallah rabbim hayirlisini nasip eder üzülme sakin nasip bu mübarek gecenin hurmetine Çifter Çifter versin sana bizlere emi

Ayy gormeye dayanamam ben insallah denk gelmez( kac haftalikti seninki benim 5 haftada degerlerim dusmeye basladi
Ben de çok üzülmüştüm canım ama geçti bitti gitti şükür. Tahmin edemicen kadar kısa sürede atlatıyosun. Çünkü biliyosun ki Rabb'im büyük, biliyosun ki sen ondan dilediğin sürece, senin çok üzüldüğünü bildiği sürece ki şüphemiz yok, senin hakkında hayırlısını hazırlıyordur kurban olduğum. Ben de bebeğim için çük üzülmüştüm. Attığım için vicdan azabı çekmiştim. BENİM 12. GÜN 15 çıkmıştı. 14. gün 37, 16. gün 60, 18. gün 89 ve 20. gün hoop 57. zaten geç gelişiyordu, doktor tutundu ama ağır kanlı bir bebek demişti. Hevesim kursağımda kalmıştı. Kaldı ki sürekli dilediğim gibi ikilere gebe kaldım. Rabbim çok büyük

Hayırlı sabahlar arkadaşlar, dün transferimin 14. günü idrar testim negatif çıktı ve hemen akşamına regel kanamam başladı, ben 4. kez umutlanmıştım, ama yine olmadı, çok üzgünüm, en kötüsüde bu duruma ağlayıp, içimi dökemeden 19:20de evden çıkıp gece vardiyasına geldim, ben yoğunbakım hemşiresiyim ve bu gece hastalarımın 3üde çok kritik yani 2 dakika oturtmadılar, derdimi kimseyle paylaşamadım, hıçkıra hıçkıra ağlayasım var, ama ben sessizce çalışıyorum...
Umudum giderek azalıyor, ne bir annem olabildi, nede anne olabildim, kaderime küsesim var
Sizide üzmek istemiyorum ama içimi kime dökeyim bilemedim... Hakkınızı helal edin ne olur, Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün inşallah

Arkadaslar size gecen pazartesi gerceklesen transfer deneyimimi yazmak istedim. Birbir guclukle dondurdugum embriyolari transfer gunu gelmisti. Yanimda da kimse yoktu, esim calisiyor yurtdisinda. Gittim tek basina nevar canim dedim basit islem. Bana dedielr su ic ama cokda sıkışmaya gerek yok. Bende cok surekli tuvalete giden biriyim. Mesanede ustunde kist var baski oldumu hemen cikmak istiyorum. Neyse ebn yarim litre ictim ve beklenen transfer saati 4 yerine oldumu saat 5. Bu arada sordu hemsireye biraz zorlaniyorum diye. Oda biraz yap dedi. Neysi uzun lafi kisasi bana gore gayet ıyı sıkısıktım. Doktor geldi kateter sokuldu. Hayatimin iskencesi basladi. Ya abi goremediler katater nerde sokup bir daha cikardilar. Bastirdikca bastiriyor hemsire eliyle. Bir yandan bana kiziyorlar neymis sikisik degilmisim. Abi bunu kateteri sokmadan once test etmeleri ve bakmalari gerekmezmi? ben nerden bileyim bunu.. oldumu o suc benim. dusunun o durumda konusmalar ve garip suratlari herseye bir yorum getirmeye calisyorsunuz. kimsede aciklama yapmiyor. sonunda sanirim o durumda 30 dak gecti. Guya gordu transferi yapti. Sonra ben odaya geri dondum moralim berbat. Bu doktor geldi 30 dak sonra. Ben sordum eminmisini bu isi duzgun yaptigimiza. Bana sert sert konusmaya basladi emin olmasan transfer yaparmiyim falan diyor. Ama ben nerden bileyim ne oldu, hicbir aciklama yapmayinca tabiki soracagim. Nerdeyse sorduguma sucluyum vaziyeti. resmen aglamaya basladim ya. Zaten yanimda kimse yok iyice moralim bozuldu. Ya boyle doktorluk olurmu ya? Konusmayi bilmeyen ve insanlara berbat davranan insanlar. Butun hayallarim yikildi transfer aninida ve ilk 30 dakikada. O kadar ugras gel gel yuz kuyrugunu bu noktada bu deneyim. Nefret ettim bu islerden. Simdi ben ne yapayim bilmiyorum. Umudum bastan yok oldu.. Simdi ise hicbir belirti bile hisssetmiyorum. Sanki hayatimin son 3 ayi ben bosa harcadim. Okadar emeklerim ve umutlarim. Beterin beteri var galiba. Okadar doktir aradik bula bula bun bulduk. Yoksa bana mi denk geldi?

Kiyamam ya üzülme sen olur hayirlisiyla icini rahat tut dualarim seninle merak etme rabbim sana cifter cifter versin emi böyle konuşma içim kötü oldu allahin izniyle annelerin en güzeli olacaksin yeterki sen iyi düşün sende allaha emanet ol biraz topla kendini yine dön aramiza tamam mi

Arkadaşlar son günlerde okuduğum negatif haberlerine ve pozitifi görüp bebeğini erken kaybeden arkadaşlara çok üzüldüm. Ben ilk gebeliğimin 6. Haftada molar gebelik olduğunu ve kanser tehlikesi altında olduğumu öğrenmiştim. Alelacele kürtaj yapıldı ve 8-9 ay kanser ihtimaline karşı korunmamız gerekti gebe kalmaya çalışmam bile yasaktı. Kendi sağlığıma mı yanayım bu kadar çok evlat isterken yasak olmasına mı... Derken zaman aktı tekrar denemeye devam ettik neler denedik kaç sene kaç olumsuzu görüp günlerce ağıt yaktım bilmiyorum.

Neticede diyeceğim şu ki; bu işte alınyazısına inanıp sabırla hayırlı ve sağlıklı evladına kavuşacağımız günü beklemek gerekiyor. Tüp bebek modern bir yöntem olmasına karşın gebelik yüzdesi yüksek bir yöntem olduğu söylenemez. Hele de benim gibi sebepsiz infertilite grubu için % 40lardan falan bahsediliyor % 50 bile değil. Napalım maddi gücümüz yettiğince denenecek bu. O yumuk elleri tutmak uğruna insan her seferinde yeni bir heyecanla başlıyor tedaviye inanın bana. Sanki her sefer ilk sefermiş gibi

Canim buyuk gecmis olsun. Dedigin gibi hersey kismet. Hayirsiz evlat olacagina olmasin rabbim vermesin en iyisi.

Geçmiş olsun umarım tüm olumsuzluklara rağmen güzel bir haber alirsin.
Doktorun kim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı sabahlar arkadaslar,
kontrole gidiyorum ama yazilanlari okudum cok Üzgünüm(
Alxfa cok gecmis olsun canim Rabbim 2.de hic ugrastirmadan hamile kalmani nasip etsin canım.
Hayalimikiz canim herkesin bir imtihanı var
.bizimkide buymus. Kimi parayla kimi evlatla kimi esle kimi saglikla imtihan oluyor. Icini ferah tut Rabbim cok buyuk uzme tatli canını. 2015te bu topicteki herkes cocuk sahibi olacak iste o kadar =)

Kusara bakma canım iş güç pek int başına oturamadım. Benim cmt kontrol var sanırım pzt toplama yapılacak.benimyaş 33 sorun ise erkek te hareket azkığı yine olur dediler ama bi türlü olmadı bizde deneyelim dedik senin nedir sorun

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım sabah sabah ağlattın beni yaa kıyamam ben sana nolur öyle deme ne annem olabildi ne anne olabildim demişsin çok dokundu bana.allahın izniyle senin de olacak canım hiç merak etme.bütün dualarım seninle canım benim nolur üzme kendini.

canım evet kötü bi tecrübe geçirmişsin keşke öyle olmasaydı ama eğer ki o bebeğin kısmeti varsa her şekilde dünyaya gelecek.o yüzden daha baştan umutsuz olma hayırlısını isteyip sonuç gününü bekle.o dr un da allah cezasını versin anne olmak isteyen bunun için o kadar çaba sarfetmiş bi insana bu şekilde davrandığı için

Arkadaşlar merhaba ben de 9 Haziran'da ilk tüp bebek denemesi için start verdim. 2 senedir normal yollarla olması için bekledik. Eşimde de bende de bir problem yok. 1 kere aşılama oldum. Ama sonuç yine hüsrandı. Yaş da 33 olunca beklemek daha da zor oluyor. Umarım hepimiz güzel haberler alırız.

Önemli değil canım benim yaş 26 bizde de erkek kaynaklı hareketlik ve sayı az bize normal yolla olmaz dediler tüp bebek yapın dediler bizde başladık tedaviye 😃 ilk denemez mi nerde tedavi görüyon ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…