Hayırlı sabahlar arkadaslar,
kontrole gidiyorum ama yazilanlari okudum cok Üzgünüm(
Alxfa cok gecmis olsun canim Rabbim 2.de hic ugrastirmadan hamile kalmani nasip etsin canım.
Hayalimikiz canim herkesin bir imtihanı var
.bizimkide buymus. Kimi parayla kimi evlatla kimi esle kimi saglikla imtihan oluyor. Icini ferah tut Rabbim cok buyuk uzme tatli canını. 2015te bu topicteki herkes cocuk sahibi olacak iste o kadar =)
Amiiin canim sminnnInsallah rabbim hayirlisini nasip eder üzülme sakin nasip bu mübarek gecenin hurmetine Çifter Çifter versin sana bizlere emi
Cok yakinmis degerlerimiz anlamaliydim ama anlamak istemedim heralde.. 12.gun 23Ben de çok üzülmüştüm canım ama geçti bitti gitti şükür. Tahmin edemicen kadar kısa sürede atlatıyosun. Çünkü biliyosun ki Rabb'im büyük, biliyosun ki sen ondan dilediğin sürece, senin çok üzüldüğünü bildiği sürece ki şüphemiz yok, senin hakkında hayırlısını hazırlıyordur kurban olduğum. Ben de bebeğim için çük üzülmüştüm. Attığım için vicdan azabı çekmiştim. BENİM 12. GÜN 15 çıkmıştı. 14. gün 37, 16. gün 60, 18. gün 89 ve 20. gün hoop 57. zaten geç gelişiyordu, doktor tutundu ama ağır kanlı bir bebek demişti. Hevesim kursağımda kalmıştı. Kaldı ki sürekli dilediğim gibi ikilere gebe kaldım. Rabbim çok büyük
Basina gelenlere cok uzuldum canim. Rabbim birdaha yasatmasin ayni sikintilari..Arkadaşlar son günlerde okuduğum negatif haberlerine ve pozitifi görüp bebeğini erken kaybeden arkadaşlara çok üzüldüm. Ben ilk gebeliğimin 6. Haftada molar gebelik olduğunu ve kanser tehlikesi altında olduğumu öğrenmiştim. Alelacele kürtaj yapıldı ve 8-9 ay kanser ihtimaline karşı korunmamız gerekti gebe kalmaya çalışmam bile yasaktı. Kendi sağlığıma mı yanayım bu kadar çok evlat isterken yasak olmasına mı... Derken zaman aktı tekrar denemeye devam ettik neler denedik kaç sene kaç olumsuzu görüp günlerce ağıt yaktım bilmiyorum.
Neticede diyeceğim şu ki; bu işte alınyazısına inanıp sabırla hayırlı ve sağlıklı evladına kavuşacağımız günü beklemek gerekiyor. Tüp bebek modern bir yöntem olmasına karşın gebelik yüzdesi yüksek bir yöntem olduğu söylenemez. Hele de benim gibi sebepsiz infertilite grubu için % 40lardan falan bahsediliyor % 50 bile değil. Napalım maddi gücümüz yettiğince denenecek bu. O yumuk elleri tutmak uğruna insan her seferinde yeni bir heyecanla başlıyor tedaviye inanın bana. Sanki her sefer ilk sefermiş gibi
Mimiommm canim amin insallah kuzucumm. Rabbim herkese nasip etsin insallahHayırlı sabahlar arkadaslar,
kontrole gidiyorum ama yazilanlari okudum cok Üzgünüm(
Alxfa cok gecmis olsun canim Rabbim 2.de hic ugrastirmadan hamile kalmani nasip etsin canım.
Hayalimikiz canim herkesin bir imtihanı var
.bizimkide buymus. Kimi parayla kimi evlatla kimi esle kimi saglikla imtihan oluyor. Icini ferah tut Rabbim cok buyuk uzme tatli canını. 2015te bu topicteki herkes cocuk sahibi olacak iste o kadar =)
Arkadaşlar son günlerde okuduğum negatif haberlerine ve pozitifi görüp bebeğini erken kaybeden arkadaşlara çok üzüldüm. Ben ilk gebeliğimin 6. Haftada molar gebelik olduğunu ve kanser tehlikesi altında olduğumu öğrenmiştim. Alelacele kürtaj yapıldı ve 8-9 ay kanser ihtimaline karşı korunmamız gerekti gebe kalmaya çalışmam bile yasaktı. Kendi sağlığıma mı yanayım bu kadar çok evlat isterken yasak olmasına mı... Derken zaman aktı tekrar denemeye devam ettik neler denedik kaç sene kaç olumsuzu görüp günlerce ağıt yaktım bilmiyorum.
Neticede diyeceğim şu ki; bu işte alınyazısına inanıp sabırla hayırlı ve sağlıklı evladına kavuşacağımız günü beklemek gerekiyor. Tüp bebek modern bir yöntem olmasına karşın gebelik yüzdesi yüksek bir yöntem olduğu söylenemez. Hele de benim gibi sebepsiz infertilite grubu için % 40lardan falan bahsediliyor % 50 bile değil. Napalım maddi gücümüz yettiğince denenecek bu. O yumuk elleri tutmak uğruna insan her seferinde yeni bir heyecanla başlıyor tedaviye inanın bana. Sanki her sefer ilk sefermiş gibi
Canim benim çok büyük geçmiş olsun rabbim insallah herseyin hayirlisini verir imtihan kuzum rabbim Çifter Çifter versin isteyen herkeze sana bana üzülme sen vardir bundada bi hayir insallah kucana aldığında o minicik beden sana herşeyi unutturacak
Bende canım tahlili bekliyorum ne kdr gec cikiyormus buda yaa .. guzel haber vermek icin yarisalim ins =)))Ohhçok moral oldun yavrum benim kiyamam sana nasil geçiyo ben muayne oldum kan tahlilimi bekliyorum doktorla gorusucez nasipse güzel haberler insallah
Amiiin canim sminnn
Cok yakinmis degerlerimiz anlamaliydim ama anlamak istemedim heralde.. 12.gun 23
Ertesi gun 35
2gun sonra 75
2 gun sonra 112
135 185 diye gitti 75ten sonra bozuldu malesef..
rabbim dayanma guclugu veriyor cok sukur. Gece kanamam baslamisti bugun izin aldim geldim isten. Cok fena sancim var aglamamak icin zor tutuyorum kendimi. Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin en kisa surede...
Basina gelenlere cok uzuldum canim. Rabbim birdaha yasatmasin ayni sikintilari..
Mimiommm canim amin insallah kuzucumm. Rabbim herkese nasip etsin insallah
Arkadaşlar merhaba ben de 9 Haziran'da ilk tüp bebek denemesi için start verdim. 2 senedir normal yollarla olması için bekledik. Eşimde de bende de bir problem yok. 1 kere aşılama oldum. Ama sonuç yine hüsrandı. Yaş da 33 olunca beklemek daha da zor oluyor. Umarım hepimiz güzel haberler alırız.
Bende canım tahlili bekliyorum ne kdr gec cikiyormus buda yaa .. guzel haber vermek icin yarisalim ins =)))
Amin canim amin ne guzel yaa iyiki varsiniz tatli yoldaslarim benim :) hayirli cumalar hepinize
Amiiin canim sminnn
Cok yakinmis degerlerimiz anlamaliydim ama anlamak istemedim heralde.. 12.gun 23
Ertesi gun 35
2gun sonra 75
2 gun sonra 112
135 185 diye gitti 75ten sonra bozuldu malesef..
rabbim dayanma guclugu veriyor cok sukur. Gece kanamam baslamisti bugun izin aldim geldim isten. Cok fena sancim var aglamamak icin zor tutuyorum kendimi. Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin en kisa surede...
Basina gelenlere cok uzuldum canim. Rabbim birdaha yasatmasin ayni sikintilari..
Mimiommm canim amin insallah kuzucumm. Rabbim herkese nasip etsin insallah
Ohhçok moral oldun yavrum benim kiyamam sana nasil geçiyo ben muayne oldum kan tahlilimi bekliyorum doktorla gorusucez nasipse güzel haberler insallah
Kimyasal gebelik yasayan arkadaslarim
progestan ilacimi biraktim, adetimibekliyorum 2gun once degerim 15e dustu. Bugun sifirlanmistir. Kac gun sonra adet olurum yasayanlar yardimci olabilir mi
canım evet kötü bi tecrübe geçirmişsin keşke öyle olmasaydı ama eğer ki o bebeğin kısmeti varsa her şekilde dünyaya gelecek.o yüzden daha baştan umutsuz olma hayırlısını isteyip sonuç gününü bekle.o dr un da allah cezasını versin anne olmak isteyen bunun için o kadar çaba sarfetmiş bi insana bu şekilde davrandığı için
Allah yardımcın olsun canım.. inşallah herşey yolunda gider evlat sahibi olursun...iğnelerine başladın mı nerede tedavi görüyorsun
Merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar Rabbim bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin
Rabbim evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip eylesin . Hamilelere saglıkla evlatlarına kavuşmayı nasip eylesin .
Allah'ım! Senden bütün hayırlı işlerde sebat etmeyi ve doğruda kararlı olmayı istiyorum Hz. Muhammed (s.a.s.)
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Bilenler yardımcı olabilirimi lütfen
Çarşamba günkü kan sonuçlarım
E 2. 1151
Lh 3.1
Pg 0.5
Bu sabah tekrar kan verdim öğlen ultrason var hayırlısı inş
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Başladım canım 5 gün oldu bugün de kontrolüm var. Sen ne aşamadasın? İlk denemen mi senin de?
handecim sanırım ilk e2 tahlilini verdin.. umarım güzel sonuçların çıkar cnm.. bende yarın e2 için kan vericem sabah erkenden.. beraber gidiyoruz inşallah beraber güzel haberler duyarız cnm
Canim benim şimdi görüştüm çok şükür iyi gidiyoruz dedi pazartesi tekrar muayne var tabi rabbim hayirlisini versin insallah beraber guzel sonuclar alir bebegimizle ilgili konusuruz bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?