2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Ohh çok moral oldun yavrum benim kiyamam sana nasil geçiyo ben muayne oldum kan tahlilimi bekliyorum doktorla gorusucez nasipse güzel haberler insallah

Insallah rabbim hayirlisini nasip eder üzülme sakin nasip bu mübarek gecenin hurmetine Çifter Çifter versin sana bizlere emi
Amiiin canim sminnn
Cok yakinmis degerlerimiz anlamaliydim ama anlamak istemedim heralde.. 12.gun 23
Ertesi gun 35
2gun sonra 75
2 gun sonra 112
135 185 diye gitti 75ten sonra bozuldu malesef..
rabbim dayanma guclugu veriyor cok sukur. Gece kanamam baslamisti bugun izin aldim geldim isten. Cok fena sancim var aglamamak icin zor tutuyorum kendimi. Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin en kisa surede...
Basina gelenlere cok uzuldum canim. Rabbim birdaha yasatmasin ayni sikintilari..
Mimiommm canim amin insallah kuzucumm. Rabbim herkese nasip etsin insallah

Canim benim çok büyük geçmiş olsun rabbim insallah herseyin hayirlisini verir imtihan kuzum rabbim Çifter Çifter versin isteyen herkeze sana bana üzülme sen vardir bundada bi hayir insallah kucana aldığında o minicik beden sana herşeyi unutturacak

Amin arkadaşlar cümlemize, ben buna içtenlikle inanıyorum. Her seferinde bizim için de doktor için de bir tecrübe. Her seferinde daha çok yaklaşacağız sevimli yavrularımıza Allah yeter ki önce bize sağlık sıhhat versin.

Ohh çok moral oldun yavrum benim kiyamam sana nasil geçiyo ben muayne oldum kan tahlilimi bekliyorum doktorla gorusucez nasipse güzel haberler insallah
Bende canım tahlili bekliyorum ne kdr gec cikiyormus buda yaa .. guzel haber vermek icin yarisalim ins =)))

Amin canim amin ne guzel yaa iyiki varsiniz tatli yoldaslarim benim :) hayirli cumalar hepinize

Yarın 11.30 da yumurta toplama işlemi olacak 2. denemem bu sefer daha fazla yumurta var dedi doktor. İnş bu sefer olur...

Allah yardımcın olsun canım.. inşallah herşey yolunda gider evlat sahibi olursun...iğnelerine başladın mı nerede tedavi görüyorsun

Bende canım tahlili bekliyorum ne kdr gec cikiyormus buda yaa .. guzel haber vermek icin yarisalim ins =)))

Amin canim amin ne guzel yaa iyiki varsiniz tatli yoldaslarim benim :) hayirli cumalar hepinize

2saatte cikar Ama 2 yil gibi gelir o beklemek :)

Sende iyiki varsin derdime de sevincime de ortak oldunuz hepiniz
iyiki varsinizzz

canım benim ALLAHIM sabırlar versin....üzme demek kolay ama sabır dile Allahtan vardır bir bildiği..

handecim sanırım ilk e2 tahlilini verdin.. umarım güzel sonuçların çıkar cnm.. bende yarın e2 için kan vericem sabah erkenden.. beraber gidiyoruz inşallah beraber güzel haberler duyarız cnm

Kimyasal gebelik yasayan arkadaslarim
progestan ilacimi biraktim, adetimibekliyorum 2gun once degerim 15e dustu. Bugun sifirlanmistir. Kac gun sonra adet olurum yasayanlar yardimci olabilir mi

canım benim çok üzüldüm yaşadıklarına rabbim en kısa zamanda versin bebişini. allah bi daha kötü şey yaşatmasın en kısa zamanda kucağın bebişlerle dolsun inşallah

Sagol. Yani su anda en iyisini umit etmekden baska bir sansim yok ki. Ama hakikaten allah onu nasil biliyorsa oyle yapsin..Hic geregi yokken insanlari uzuyorlar. Boyleside enderdir diyorum artik. Cunku daha once deneyimlerim oldu. Allah inandirsin hicboylesine rast gelmedim. Hani ilgisizler falan diye kizardim ama kimsede boyle saldirgan degildi.. Nedense hic guvenim kalmadi artik verdigi ilaclarada ve kararlarinada. Okadar tavsiye ederler herkes aman super doktor der ama hic gercekde oyle degil bence. Artik ben internet'de okuduguma inanamiyorum. Yada gercekden iyi doktorlari internet'de bile duymuyoruz. Cunku birde insanlar pozitif sonuclaninca pek paylasmiyor buralarda. Sadece sikayet icin yaziyor millet sanki... Gece ruyama girdi kendimi sucluyorum bu adami sectim diye. Yani benim sucum oldu. Transferden sonra kim kime dum duma. Benim kisi transfer asamasi bile berbatti.. Gitti en guzel kiymetli zamanim.

Merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar Rabbim bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin
Rabbim evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip eylesin . Hamilelere saglıkla evlatlarına kavuşmayı nasip eylesin .
Allah'ım! Senden bütün hayırlı işlerde sebat etmeyi ve doğruda kararlı olmayı istiyorum Hz. Muhammed (s.a.s.)

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Bilenler yardımcı olabilirimi lütfen
Çarşamba günkü kan sonuçlarım
E 2. 1151
Lh 3.1
Pg 0.5

handecim sanırım ilk e2 tahlilini verdin.. umarım güzel sonuçların çıkar cnm.. bende yarın e2 için kan vericem sabah erkenden.. beraber gidiyoruz inşallah beraber güzel haberler duyarız cnm

Canim benim şimdi görüştüm çok şükür iyi gidiyoruz dedi pazartesi tekrar muayne var tabi rabbim hayirlisini versin insallah beraber guzel sonuclar alir bebegimizle ilgili konusuruz bundan sonra

Canim benim şimdi görüştüm çok şükür iyi gidiyoruz dedi pazartesi tekrar muayne var tabi rabbim hayirlisini versin insallah beraber guzel sonuclar alir bebegimizle ilgili konusuruz bundan sonra

Handecim hayırlı olsun inş . Iğnelere devam edecekmisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…