2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

canım hangi şehirde nerde tedavi oldun

Canim çok şükür iyi gidiyo dedi tabi rabbim bilir insallah allah hepimize o duygulari yaşatır

Canim benim şimdi görüştüm çok şükür iyi gidiyoruz dedi pazartesi tekrar muayne var tabi rabbim hayirlisini versin insallah beraber guzel sonuclar alir bebegimizle ilgili konusuruz bundan sonra
Çok sevindim canım, Allah tamamına erdirsin inşallah negüzel bir haber

Vay arkadaş ne zor bir süreçmiş sonucu beklemek adet sancilarindan yakinirken yuzumde egzama cikti strestrn tam o gecti diye sevinirken adet olacakmisim gibi akinti gelmeye basladi. Ve sansa bak ki adet im pzt gunu baslamasi gerekiyor test gunumde sali. Aldi mi beni bi korku ya pzt kanamam baslarsa :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar tüp bebek icin yaş şartı var mi ben 28 yasindayim bu ay bende tedaviye başlamayı düşünüyorum yaş sınırı var mi kafama takıldı

Başladım canım 5 gün oldu bugün de kontrolüm var. Sen ne aşamadasın? İlk denemen mi senin de?

hayırlı olsun ozaman canım.. bende başladım bugün 3.günüm menagon iğnemin 3.sünü vurdurucam bugün yarın sabah 08:00 da e2 kan tahlilim var.. ilk denemem rabbim inşallah son olurda nasip eder sanada herkesede cnm..

Canım fazla sitres yapma lütfen . Bu süreç belliki çok zor . Ama aklını fikrini başka şeylere yönlendir . Bak en güzeli Kur'an dır. Bugün de cuma dua et sabır iste hayır iste .
Allah'ım! Senden bütün hayırlı işlerde sebat etmeyi ve doğruda kararlı olmayı istiyorum Hz. Muhammed (s.a.s.)
Allah'ım! Kendimi Sana teslim ettim. Yüzümü Sana çevirdim. İşimi Sana ısmarladım. (...) Senden başka sığınak yoktur. İndirdiğin kitaba ve gönderdiğin peygambere inandım. Hz. Muhammed (s.a.s.)
Bu adet sancıları gibi sancılar hamilelelik belirtisi olabilir. Olumlu düşünmeye çalış . Rabbim o kadar büyük ki o ol der ve olur. Onun izni olmadıkça bize sabretmek ve isteyip dua etmek düşer

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Saol canimm insallah evet devam edicem bi tane daha verdi sabah 7.30 vurulucam göbüş harita gibi oldu uav

Olacak o kadar ne yapalım :)
Bende kan verdim öğlende ultrasondan sonra karar verilecek
7:30 sabit bir saat yoksa çatlatma iğnesini mi vurulacaksın

canım moralini neden bozuyosun hamilelik belirtisi adet belirtisiyle aynı ve akıntı da artıyomuş. boşa üzüyosun kendini:)

Canım tedavin hayırlı olsun . Aynı ay anneleri oluruz inş . Rabbim hayırlı sonuçlar nasip eylesin

Aynen canım katılıyorum tabi sana ama insan heyecan yapıyor ister istemez :18: bugün transferden sonraki 8.günüm merakımdan çatlayacağım. Aslında çalışıyorum da, ama kendimi işime de veremiyorum elim mahkum bekleyeceğim 4gün daha

Canım tedavin hayırlı olsun . Aynı ay anneleri oluruz inş . Rabbim hayırlı sonuçlar nasip eylesin

inşallah cnm seninde ve şuan bizimle başlayan tüm arkadaşlarıma Allahtan yardım diliyorum.. inşallah rabbimin izniyle olur.

Kızlar acil yardım eder misiiz.. 3 gündür menagon iğne vurduruyorum 2 gündürde giribim bugün doktorumu aradım gribim ateşim oluyor bu iğneleri kullanırken ağrı kesici falan alayım mı dedim.. oda ateşinin olmaması gerekli minoset veya parol alabilirsin dedi.. yarın sabahda e2 için kan vericem.. acaba bu girpten dolayı bu iğneler bana fayda etmedi mi ? tecrübeli arkadaşlarım böyle bir durum yaşayıp etkilenen varmı yarıdm ediniz lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…