Sagol. Yani su anda en iyisini umit etmekden baska bir sansim yok ki. Ama hakikaten allah onu nasil biliyorsa oyle yapsin..Hic geregi yokken insanlari uzuyorlar. Boyleside enderdir diyorum artik. Cunku daha once deneyimlerim oldu. Allah inandirsin hicboylesine rast gelmedim. Hani ilgisizler falan diye kizardim ama kimsede boyle saldirgan degildi.. Nedense hic guvenim kalmadi artik verdigi ilaclarada ve kararlarinada. Okadar tavsiye ederler herkes aman super doktor der ama hic gercekde oyle degil bence. Artik ben internet'de okuduguma inanamiyorum. Yada gercekden iyi doktorlari internet'de bile duymuyoruz. Cunku birde insanlar pozitif sonuclaninca pek paylasmiyor buralarda. Sadece sikayet icin yaziyor millet sanki... Gece ruyama girdi kendimi sucluyorum bu adami sectim diye. Yani benim sucum oldu. Transferden sonra kim kime dum duma. Benim kisi transfer asamasi bile berbatti.. Gitti en guzel kiymetli zamanim.
Hayırlı sabahlar arkadaslar,
kontrole gidiyorum ama yazilanlari okudum cok Üzgünüm(
Alxfa cok gecmis olsun canim Rabbim 2.de hic ugrastirmadan hamile kalmani nasip etsin canım.
Hayalimikiz canim herkesin bir imtihanı var
.bizimkide buymus. Kimi parayla kimi evlatla kimi esle kimi saglikla imtihan oluyor. Icini ferah tut Rabbim cok buyuk uzme tatli canını. 2015te bu topicteki herkes cocuk sahibi olacak iste o kadar =)
Amin arkadaşlar cümlemize, ben buna içtenlikle inanıyorum. Her seferinde bizim için de doktor için de bir tecrübe. Her seferinde daha çok yaklaşacağız sevimli yavrularımızaAllah yeter ki önce bize sağlık sıhhat versin.
Songul bende yarin e2 vericem. insallah yuksek cikar.handecim sanırım ilk e2 tahlilini verdin.. umarım güzel sonuçların çıkar cnm.. bende yarın e2 için kan vericem sabah erkenden.. beraber gidiyoruz inşallah beraber güzel haberler duyarız cnm
Çok sevindim canım, Allah tamamına erdirsin inşallah negüzel bir haberCanim benim şimdi görüştüm çok şükür iyi gidiyoruz dedi pazartesi tekrar muayne var tabi rabbim hayirlisini versin insallah beraber guzel sonuclar alir bebegimizle ilgili konusuruz bundan sonra
Çok sevindim canım, Allah tamamına erdirsin inşallah negüzel bir haber
Handecim hayırlı olsun inş . Iğnelere devam edecekmisin.
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Başladım canım 5 gün oldu bugün de kontrolüm var. Sen ne aşamadasın? İlk denemen mi senin de?
Vay arkadaş ne zor bir süreçmiş sonucu beklemekadet sancilarindan yakinirken yuzumde egzama cikti strestrn tam o gecti diye sevinirken adet olacakmisim gibi akinti gelmeye basladi. Ve sansa bak ki adet im pzt gunu baslamasi gerekiyor test gunumde sali. Aldi mi beni bi korku ya pzt kanamam baslarsa :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Songul bende yarin e2 vericem. insallah yuksek cikar.
Saol canimm insallah evet devam edicem bi tane daha verdi sabah 7.30 vurulucam göbüş harita gibi oldu uav
Vay arkadaş ne zor bir süreçmiş sonucu beklemekadet sancilarindan yakinirken yuzumde egzama cikti strestrn tam o gecti diye sevinirken adet olacakmisim gibi akinti gelmeye basladi. Ve sansa bak ki adet im pzt gunu baslamasi gerekiyor test gunumde sali. Aldi mi beni bi korku ya pzt kanamam baslarsa :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olacak o kadar ne yapalım :)
Bende kan verdim öğlende ultrasondan sonra karar verilecek
7:30 sabit bir saat yoksa çatlatma iğnesini mi vurulacaksın
hayırlı olsun ozaman canım.. bende başladım bugün 3.günüm menagon iğnemin 3.sünü vurdurucam bugün yarın sabah 08:00 da e2 kan tahlilim var.. ilk denemem rabbim inşallah son olurda nasip eder sanada herkesede cnm..
Doğru canim yok daha catlamasini onlemek icin verdi istedigi tarihde catlatacakmis:)
Canım fazla sitres yapma lütfen . Bu süreç belliki çok zor . Ama aklını fikrini başka şeylere yönlendir . Bak en güzeli Kur'an dır. Bugün de cuma dua et sabır iste hayır iste .
Allah'ım! Senden bütün hayırlı işlerde sebat etmeyi ve doğruda kararlı olmayı istiyorum Hz. Muhammed (s.a.s.)
Allah'ım! Kendimi Sana teslim ettim. Yüzümü Sana çevirdim. İşimi Sana ısmarladım. (...) Senden başka sığınak yoktur. İndirdiğin kitaba ve gönderdiğin peygambere inandım. Hz. Muhammed (s.a.s.)
Bu adet sancıları gibi sancılar hamilelelik belirtisi olabilir. Olumlu düşünmeye çalış . Rabbim o kadar büyük ki o ol der ve olur. Onun izni olmadıkça bize sabretmek ve isteyip dua etmek düşer
Canım tedavin hayırlı olsun . Aynı ay anneleri oluruz inş . Rabbim hayırlı sonuçlar nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?