2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Çoğu gitmiş azı kalmış . Artık sitresi kafandan çıkar. Tabiki heyecan olacak oluyor. Ben şuan başındayım ama heyecan dorukta . Ama biliyorsun ki stres en kötü . Sabırlı ol

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

herkese merhabalar uzun zamandan sonra ne çok kişi gelmiş herkes hoşgelmiş tabi bu durumda ben yeni gelmiş gibi oluyorum galiba görüntü o yani :))) uzun lafın kısası bayanlar yeni bir yere taşındık ev aldık kendinimize allah kendi evimizde huzurla oturmayı nasip etsin tokiden aldık malunumuz hemen çevre düzenlemesi yada birçok sorun hallolmuyor, şu an hala alt yapı çalışmaları var ne zaman biter işte orasını daha kimse bilmiyor:) bende ikinci tüp bebek tedavisine başladım hayırlısıyla inşallah bu sefer sonuç alırım dondurulmuş embriyorlarla, şu an ilaç tedavisi birde iğne tedavisi görüyorum, bu ayın 23 ünde transfer olacak, bayan bu dondurulmuş embiroyarla tranferde de ücret alınıyormu alınıyorsa ne kadar tecrübesizimde bu konularda.... :)))))
kaldığım yerden okumaya devam ediyorum, en son dumaduma nının hamile olduğu kısma geldim allah tamamına erdirir inşallah

Hayırlı cumalar
rabbım tez zmanda muradımızı versın ınsallh
yazmakla yazmamak arasında hep gıttım geldım elımden düşüremıyorum telefonu bugun 4 gunum kısaca bahsedıyım kendımden 25 yaşındayım 5 yıllık evlıyım 3.denemem daha once.bı normal bı donmus denemem.var donmuslarla hamıle.kaldım fakat kese gelısmedıgı ıçın kürtaj olmak.zorunda kaldım 2 tane transfer edıldı rabbım bu sefer nasıp eder.ınşallah dularımdasınız dua edın bana da test.günü bekleyen var mı

Canım E2 yumurta adedine göre değişiyor. O yüzden herkeste farklı oranlarda olur. Kafan karışmasın sakın

Toplam 15 yumurta var . 2 si biraz büyükmüş şimdi boyutlarını bilmiyorum . Şuan ultrasona gidiyorum inş hayırlısı olur

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

.. Bence en zor dönem şuan benim dönemim transferim yapıldı bekleme aşamasındayım[/QUOTE]

Sonradan geldim ama umarim görürsunuz yazımıbende transfer.oldum beklemedeyim 4. Günüm senin kaçıncı günün ne durumdasin

Son düzenleme:
.. Bence en zor dönem şuan benim dönemim transferim yapıldı bekleme aşamasındayım

Sonradan geldim ama umarim görürsunuz yazımıbende transfer.oldum beklemedeyim 4. Günüm senin kaçıncı günün ne durumdasin[/QUOTE]

Gördüm bile Benim bugün 8.günüm canım. Durumumu da bilmiyorum tek bildiğim şey çok heyecanlıyım :18: Allah hayırlısını versin inşallah

Sonradan geldim ama umarim görürsunuz yazımıbende transfer.oldum beklemedeyim 4. Günüm senin kaçıncı günün ne durumdasin

Gördüm bile Benim bugün 8.günüm canım. Durumumu da bilmiyorum tek bildiğim şey çok heyecanlıyım :18: Allah hayırlısını versin inşallah[/QUOTE]

Umarim hayırlısıyla olumlu sonuc alırsın ne güzel az kalmis benim daha çok var

Umarim hayırlısıyla olumlu sonuc alırsın ne güzel az kalmis benim daha çok var[/QUOTE]

Valla her geçen gün eksilmesi gerekirken günler sanki dahada uzuyor var mı sende adet sancıları falan? Ben normalde bu kadar adet sancısı çektiğimi hatırlamıyorum. Bi olacağım gün kasıklarım ve belim ağrır o da sökülünce geçer en fazla 1gün sürer yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…