canım moralini neden bozuyosun hamilelik belirtisi adet belirtisiyle aynı ve akıntı da artıyomuş. boşa üzüyosun kendini:)
Aynen canım katılıyorum tabi sana ama insan heyecan yapıyor ister istemez :18: bugün transferden sonraki 8.günüm merakımdan çatlayacağım. Aslında çalışıyorum da, ama kendimi işime de veremiyorumelim mahkum bekleyeceğim 4gün daha
Ben sonuçlarımı yazmıştım . Sence iyimi ?
e 2 kaç olmalı
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
kız değerlerin kaçtı senin ??? bende tek kese gözüktü bu aradakalp atışını duydum bugün darısı başına harika bir duyguymuş
Ilk sonuç . Bugünkü nü daha almadım
Valla benimki 2 99 du canim normal dedi bilmiyorum ki hiç
Benimkisi 1151 e2
Ayyy pazartesi sabah ben de opuya giriyorumayni asamadaymisiz melek cumartesi 23:00 te catlatma ignesi yapmam lazim sen de ayni saatte mi? Tedavini nerde goruyorsun? Benim yumurtalari. Bu sabah 15-18 mm arasindaydilar, karnim sis ve aksamlari gazim
Supeeeerrr sonunda eşimi buldum😊😃 canim ben cumartesi aksam 8 de ignemi yapacagim gobekten saatimiz uymasa da gunumuz heyooooo 😃 ben ankara aci bademde tedavi oluyorum karnim ve kasiklarim cok aciyor sanki adet agrisi gibi oluyor cok fenayim bu yuzden
Suppper cok sevindim, birlikte gun sayacaz kismetse. Ben istanbul umut tup bebek merkezinde tedavi goruyorum. Benim de var sancilarim ama kulak asmamaya calisiyorum. Normal sonucta 3-5 cm olan yumurtaliklar kocaman oluyorlar, sancilar bol bol yumoslara isaret. Ben aslinda opudan sonraki sancilardan korkuyorum biraz....hsg cektirirken acimiycak dediler ama bende cooook acidi, iyi ki bacaklarim bagliydi yoksa doktoru tepecektim.Simdi de adet sancisi kadar diyorlar ama :18::18: hayirlisi canim...pazartesi mutlaka yazmaya calis lutfen, ben de yazarim sana..
Opu gecirmis kizlar, bize nasihatiniz soyleyecek lafiniz var mi bakalim?
Suppper cok sevindim, birlikte gun sayacaz kismetse. Ben istanbul umut tup bebek merkezinde tedavi goruyorum. Benim de var sancilarim ama kulak asmamaya calisiyorum. Normal sonucta 3-5 cm olan yumurtaliklar kocaman oluyorlar, sancilar bol bol yumoslara isaret. Ben aslinda opudan sonraki sancilardan korkuyorum biraz....hsg cektirirken acimiycak dediler ama bende cooook acidi, iyi ki bacaklarim bagliydi yoksa doktoru tepecektim.Simdi de adet sancisi kadar diyorlar ama :18::18: hayirlisi canim...pazartesi mutlaka yazmaya calis lutfen, ben de yazarim sana..
Aynen canim bende de o korku basladi yumurtasi cok olanlarin sancisi cok oluyor diyolar ama benim ilk yaptirdigimda da cok olmustu ama agrim hic yok gibiydi onemli olan kolay yerlerde olmasi birbirimize oyle dua edelim blumoonybugun son ignemizi olacagiz insallah sonuda iyi olur ben pazartesi 8 de girecegim cikar cikmaz hemen yazarim canim merak etme sen kacta giriyorsun
Canım korkulacak hiçbişey yok. zaten yumoşlar toplanırken baygın oluyorsun. Uyandığımda da şahsen ben hiç acı duymadım. Hsg ile kıyaslama yapma bile ben ki dirayetli biriyimdir ben bile acı çektim HSG de.. Bence en zor dönem şuan benim dönemimtransferim yapıldı bekleme aşamasındayım
Canım gözün aydın, Allah saglıklı birşekilde kucagına almayı nasip etsin, çok sevindim kalp atışını duymana, ikimizin tarihler aynı:)
Canım E2 yumurta adedine göre değişiyor. O yüzden herkeste farklı oranlarda olur. Kafan karışmasın sakın
.. Bence en zor dönem şuan benim dönemimtransferim yapıldı bekleme aşamasındayım
Sonradan geldim ama umarim görürsunuz yazımıbende transfer.oldum beklemedeyim 4. Günüm senin kaçıncı günün ne durumdasin
Aynen canim bende de o korku basladi yumurtasi cok olanlarin sancisi cok oluyor diyolar ama benim ilk yaptirdigimda da cok olmustu ama agrim hic yok gibiydi onemli olan kolay yerlerde olmasi birbirimize oyle dua edelim blumoonybugun son ignemizi olacagiz insallah sonuda iyi olur ben pazartesi 8 de girecegim cikar cikmaz hemen yazarim canim merak etme sen kacta giriyorsun
Ben pazartesi 10 da girecegim...son ignemi oldum kaldi yarin :) insallah kolay atlatiriz.benim yanimda esim yok ama esimin ikizi olacak. Esim oglanlari verdi dondurdu, soyledim kizlara buzluktan cikarmaya unutmasinlar, gulduler :))
Canım korkulacak hiçbişey yok. zaten yumoşlar toplanırken baygın oluyorsun. Uyandığımda da şahsen ben hiç acı duymadım. Hsg ile kıyaslama yapma bile ben ki dirayetli biriyimdir ben bile acı çektim HSG de.. Bence en zor dönem şuan benim dönemimtransferim yapıldı bekleme aşamasındayım
Icim rahatladi biraz canim, sagol. Adet sancisi kadar ise sorun yok, ondan cok cektim aramiz iyidir, katlanmicak bisi degil. Sen transferden sonra kacinci gundesin? Kac embriyo koyuldu?Kusura bakma canim, topik bayagi kalabalik (ne guzel, dimi?) herkesin gecmisini hatirlayamiyorum...insallah en kisa zamanda pozitifi gorursun, Allah kucagina almaya nasip etsin (Amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?