Sonradan geldim ama umarim görürsunuz yazımıbende transfer.oldum beklemedeyim 4. Günüm senin kaçıncı günün ne durumdasin
Umarim hayırlısıyla olumlu sonuc alırsın ne güzel az kalmis benim daha çok var
Gördüm bileBenim bugün 8.günüm canım. Durumumu da bilmiyorum tek bildiğim şey çok heyecanlıyım :18: Allah hayırlısını versin inşallah
Ben pazartesi 10 da girecegim...son ignemi oldum kaldi yarin :) insallah kolay atlatiriz.benim yanimda esim yok ama esimin ikizi olacak. Esim oglanlari verdi dondurdu, soyledim kizlara buzluktan cikarmaya unutmasinlar, gulduler :))
Icim rahatladi biraz canim, sagol. Adet sancisi kadar ise sorun yok, ondan cok cektim aramiz iyidir, katlanmicak bisi degil. Sen transferden sonra kacinci gundesin? Kac embriyo koyuldu?Kusura bakma canim, topik bayagi kalabalik (ne guzel, dimi?) herkesin gecmisini hatirlayamiyorum...insallah en kisa zamanda pozitifi gorursun, Allah kucagina almaya nasip etsin (Amin)
Ben adet sancılarını transferden sonra çekmeye başladım ki hala çekiyorum.. 8.günümdeyim salı günü test günüm. İlk zamanlarda son güne kadar rahat olacağım test yapmayacağım falan diyordum şimdi 10.gün en geç test yapayım diyorum :26: İnşallah Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın hepimizin kucağını doldursun (AMİN)
bende sizinleyim arkadaşlar ayın 17 sinde test günüm birbirimize dua edelim işllh
Kizlar transfer olurken nasil bi alet kullaniyolar yaa aciyo mu çok merak ettimm de:)
Ben pazartesi 10 da girecegim...son ignemi oldum kaldi yarin :) insallah kolay atlatiriz.benim yanimda esim yok ama esimin ikizi olacak. Esim oglanlari verdi dondurdu, soyledim kizlara buzluktan cikarmaya unutmasinlar, gulduler :))
Ben adet sancılarını transferden sonra çekmeye başladım ki hala çekiyorum.. 8.günümdeyim salı günü test günüm. İlk zamanlarda son güne kadar rahat olacağım test yapmayacağım falan diyordum şimdi 10.gün en geç test yapayım diyorum :26: İnşallah Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın hepimizin kucağını doldursun (AMİN)
canım test günümüz aynıymış önceden test yaptırırsan haberimiz olsun bende cok meraklardayım:18: koorkuyorum işllh rabbim en kısa zamanda hepimizinde dilegini verir bu arada kenzul ars duasını oku cok etkili ve okuyabilirseniz feth suresini 41 defa okuyun okuduktan hemen sonra pozitif sonucunu alanlar olmuş tabiki rabbim onu vesile kılmış işllh bizede vesile olur
volynin de senin de benim de aynı hafta hatta belki aynı gün transferimiz oldu, üçümüzün de tuttu ve üçümüzün de ikizçok şükür rabbime Allah kucağımızda sevindirsin, tüm isteyenlere de nasip olsun inşallah
Ilk gunler yattiniz mi neler yediniz. Neler yaptınızcok sordum dimi
Günlük hayatiniZa devam ediyor musunuz eğilip dogrulmak nasil oluyor. bu arada.canım alıntilar bi tuhaf anlamadım benim.test tarihim 21 haziran daha cok var
ben genelde yattım iş yapmadım annem bakıyo allah razı olsun yediğim önümde yemediğim arkamda doktor bana arı sütü bal polen propolis karışımı tavsiye etti hergün 1 kaşık ye dedi işlh faydası olur onun haricinde bol kayısı yiyorum kabız olmamak için fındık fıstık falan işte
rabbim sabır versin hepimize beklemek cok zor heycan üzüntü sitres sıkıntı benim test tarihim 17 haziran salı günü.ben bir nebze unutuyorum sanki komşunun bahçesindeki kirazlara taktım kafayı 5 gündür onları düşünüyorum evde kimse yok galiba bir görsem sahibini izin alıp topluycam ama sinir oldum yaaaa
canım test günümüz aynıymış önceden test yaptırırsan haberimiz olsun bende cok meraklardayım:18: koorkuyorum işllh rabbim en kısa zamanda hepimizinde dilegini verir bu arada kenzul ars duasını oku cok etkili ve okuyabilirseniz feth suresini 41 defa okuyun okuduktan hemen sonra pozitif sonucunu alanlar olmuş tabiki rabbim onu vesile kılmış işllh bizede vesile olur
Valla pazar günü yaptırmayı düşünüyorum testi. Önceden de yazmıştım buraya belkide eşime babalar günü hediyesi olurama pozitif olursa eşimden önce sizlerle paylaşırım orası kesin
Valla her geçen gün eksilmesi gerekirken günler sanki dahada uzuyorvar mı sende adet sancıları falan? Ben normalde bu kadar adet sancısı çektiğimi hatırlamıyorum. Bi olacağım gün kasıklarım ve belim ağrır o da sökülünce geçer en fazla 1gün sürer yani
Amin.gerçekten öyle çok zor beklemek alemsin yaahemen gelsinler o komşuların bebisin cani çekti galiba ben artik 3 kişiyim diyorum bisey getirirseniz 3 tane istiyorum umarim rabbim dilime düşürdüğü gibi.omrume içime de.nasip etsin
Bana bi seferki drum istediğini yiyebilirsin dedi ama be öncekilerden terddut ettim ananas kivi kabak cekirdegi yedim cok şükür kabız olmadım su çok içiyorum rabbim emeklerimizi.boşa çıkarmasin inşallah namaz kilmaya eğilip dogrulmali miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?