2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Sonradan geldim ama umarim görürsunuz yazımıbende transfer.oldum beklemedeyim 4. Günüm senin kaçıncı günün ne durumdasin

Gördüm bile Benim bugün 8.günüm canım. Durumumu da bilmiyorum tek bildiğim şey çok heyecanlıyım :18: Allah hayırlısını versin inşallah[/QUOTE]

bende sizinleyim arkadaşlar ayın 17 sinde test günüm birbirimize dua edelim işllh

Umarim hayırlısıyla olumlu sonuc alırsın ne güzel az kalmis benim daha çok var

Valla her geçen gün eksilmesi gerekirken günler sanki dahada uzuyor var mı sende adet sancıları falan? Ben normalde bu kadar adet sancısı çektiğimi hatırlamıyorum. Bi olacağım gün kasıklarım ve belim ağrır o da sökülünce geçer en fazla 1gün sürer yani[/QUOTE]

Şimdilik sadece arada kasik ağrısı ve bir iki kere olan göğüs ağrısı o kadr şu gunler hayirlisiyla bi geçse gerçekten en zoru beklemek bilgilerinden biraz bahseder misin

Gördüm bile Benim bugün 8.günüm canım. Durumumu da bilmiyorum tek bildiğim şey çok heyecanlıyım :18: Allah hayırlısını versin inşallah

bende sizinleyim arkadaşlar ayın 17 sinde test günüm birbirimize dua edelim işllh[/QUOTE]

Ayu umarim hayirli olumlu sonuçlar alırız Rabbim kabul etsin.dualarimizi

Kizlar transfer olurken nasil bi alet kullaniyolar yaa aciyo mu çok merak ettimm de:)

Bu rahim ağzını açmak için kullanılan aleti takıyorlar sonrada normal ulltrason cihazının ucuna incecik hortum gibi bişey takıp şırıngayla enjekte ediyorlar. Acısız sızısız sadece o hortumu böle çok inceden hissttim ben o garip bi histi. ama acı kesinlikle yok rahat ol

:) evet ya ne güzel oldu nasıl gidiyo peki? Benim bu ara halsizliğim çok. Midem çok kötü kusamam ben Çin kötü oluyorum kusunca o yüzden sürekli bastırmaya çalışıyorum. yaramazlar yaa biraz zorlayacaklar galiba :) bu arada kesinlikle ve kesinlikle kilo yok dedi doktor. Diyetisyene başladım. Çünkü kilo erken doğuma neden oluyormuş. İlk 3 ay kilo vericem rahatlatmak için vücudumu. 4. Ay maksimum 3 kilo al dedi doktor. Sizlerde durum nedir kızlar? Ben kilolu değilim. Ama ilaçlar tedavi birazcık almışım, veriyorum şimdi iştahım kaçtı zaten.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günlük hayatiniZa devam ediyor musunuz eğilip dogrulmak nasil oluyor. bu arada.canım alıntilar bi tuhaf anlamadım benim.test tarihim 21 haziran daha cok var

Ilk gunler yattiniz mi neler yediniz. Neler yaptınızcok sordum dimi

ben genelde yattım iş yapmadım annem bakıyo allah razı olsun yediğim önümde yemediğim arkamda doktor bana arı sütü bal polen propolis karışımı tavsiye etti hergün 1 kaşık ye dedi işlh faydası olur onun haricinde bol kayısı yiyorum kabız olmamak için fındık fıstık falan işte

Günlük hayatiniZa devam ediyor musunuz eğilip dogrulmak nasil oluyor. bu arada.canım alıntilar bi tuhaf anlamadım benim.test tarihim 21 haziran daha cok var

rabbim sabır versin hepimize beklemek cok zor heycan üzüntü sitres sıkıntı benim test tarihim 17 haziran salı günü. ben bir nebze unutuyorum sanki komşunun bahçesindeki kirazlara taktım kafayı 5 gündür onları düşünüyorum evde kimse yok galiba bir görsem sahibini izin alıp topluycam ama sinir oldum yaaaa

Bana bi seferki drum istediğini yiyebilirsin dedi ama be öncekilerden terddut ettim ananas kivi kabak cekirdegi yedim cok şükür kabız olmadım su çok içiyorum rabbim emeklerimizi.boşa çıkarmasin inşallah namaz kilmaya eğilip dogrulmali miyim

Amin.gerçekten öyle çok zor beklemek alemsin yaa hemen gelsinler o komşuların bebisin cani çekti galiba ben artik 3 kişiyim diyorum bisey getirirseniz 3 tane istiyorum umarim rabbim dilime düşürdüğü gibi.omrume içime de.nasip etsin

Şimdilik sadece arada kasik ağrısı ve bir iki kere olan göğüs ağrısı o kadr şu gunler hayirlisiyla bi geçse gerçekten en zoru beklemek bilgilerinden biraz bahseder misin[/QUOTE]

Ben 4gün evden dışarı bi markete falan gittim. Ama sonrasında günlük yaşantıma geri döndüm. İş yerim ve evim arası hergün gidiş 1 saat dönü 1buçuk saat yolum var. Servisim var ama o bile tedirgin ediyor. Kasislerden hızlı geçince şoförümüz benden küfrü yiyor (ama içimden ediyom) sigarayı bıraktım kahveyi çayı bıraktım o beni biraz zorluyor bide daha düne kadar sürekli baş dönmesi yaşadım artık o da yok. Beklemedeyim anlayacağın :18: Allah'ım hayırlısıyla hepimizi anne yapsın o duyguyu bizlere yaşatsın

bende kocayı yataktan attım biz 3 kişiyiz sığmıyoruz diye cok acıkıncada annemlerden 3 kişilik yemek istiyorum

mrb bende hamıleyım demıstım burdan fakat o aksam kanamam basladı doktor ıgne verdı şimdi yatıyorum degerlerimin yukselmesını beklıyorumsalı 11,gun 34,58
perşembe 13, gun 65 çıktı bakalım yarın tekrar test var ınsalah yukselır degerım bebısım benımledır aranızda boyle kanamalı hamılelık gecıren varmı

tabiki dikkatli ve yavaş hareket et bende öyle yaptım ama fazla kısıtlama koymadım kendime sonuçta çalışan arkadaşlarımız ertesi gün işe başlayanlar var yinede hamile kalanlar .rabbim verecekse korur merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…