Valla pazar günü yaptırmayı düşünüyorum testi. Önceden de yazmıştım buraya belkide eşime babalar günü hediyesi olurama pozitif olursa eşimden önce sizlerle paylaşırım orası kesin
iyi fikir babalar günü hediyesi işllh pozitifi görürüz idrardanmı yoksa kandanmı yaptırcaksın
inşallah cnm seninde ve şuan bizimle başlayan tüm arkadaşlarıma Allahtan yardım diliyorum.. inşallah rabbimin izniyle olur.
Kızlar acil yardım eder misiiz.. 3 gündür menagon iğne vurduruyorum 2 gündürde giribim bugün doktorumu aradım gribim ateşim oluyor bu iğneleri kullanırken ağrı kesici falan alayım mı dedim.. oda ateşinin olmaması gerekli minoset veya parol alabilirsin dedi.. yarın sabahda e2 için kan vericem.. acaba bu girpten dolayı bu iğneler bana fayda etmedi mi ? tecrübeli arkadaşlarım böyle bir durum yaşayıp etkilenen varmı yarıdm ediniz lütfen..
bende kocayı yataktan attım biz 3 kişiyiz sığmıyoruz diye cok acıkıncada annemlerden 3 kişilik yemek istiyorum
tabiki dikkatli ve yavaş hareket et bende öyle yaptım ama fazla kısıtlama koymadım kendime sonuçta çalışan arkadaşlarımız ertesi gün işe başlayanlar var yinede hamile kalanlar .rabbim verecekse korur merak etme
iyi fikir babalar günü hediyesi işllh pozitifi görürüz idrardanmı yoksa kandanmı yaptırcaksın
Kesinlikle idrar yapmayı düşünmüyorum. Buradan okuduklarıma göre hiç güvenilir değil. Pazar sabahı eşimi işe gönderir hemen ardından giderim hastaneye veririm kanımı ondan sonrada böleoynarım inşallah .. Ama kendime en başta söz verdim olumsuz olursada üzülmicem. Üzülürüm illaki ama Allah tarafından olduğu için kendimi bırakmicam. İlk işimde yak bi sigara karakız dicem kendime sonrada kuaföre gidip saçımı boyatırım tamam işte bunalıma girmeden çıkmış olurum
:) evet ya ne güzel oldu nasıl gidiyo peki? Benim bu ara halsizliğim çok. Midem çok kötü kusamam ben Çin kötü oluyorum kusunca o yüzden sürekli bastırmaya çalışıyorum.yaramazlar yaa biraz zorlayacaklar galiba :) bu arada kesinlikle ve kesinlikle kilo yok dedi doktor. Diyetisyene başladım. Çünkü kilo erken doğuma neden oluyormuş. İlk 3 ay kilo vericem rahatlatmak için vücudumu. 4. Ay maksimum 3 kilo al dedi doktor. Sizlerde durum nedir kızlar? Ben kilolu değilim. Ama ilaçlar tedavi birazcık almışım, veriyorum şimdi iştahım kaçtı zaten.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar transfer olurken nasil bi alet kullaniyolar yaa aciyo mu çok merak ettimm de:)
Hiç sanmıyorum canım. Normal bir grip yaşıyorsun. Aldığın ilaçlar ise hormon ilaçları. Birbirlerini etkileyeceklerini sanmam. Boş yere stres yapma stres gripten daha çok etkiler. Ben de muayanemi oldum 9 adet yumurta oluşmuş şimdiden. Temmuzda hepimiz güzel haberler alalım inşallah..
sağol canım içimi rahatlattın çok tşk ederim... hadi bakalım hayırlısı inşallah temmuz ayı ramazan bayramında bayram havasında geçer inşalalh.. aynı anda tedavi gören 4-5 kişi varız burada :)
Bayanlar hepinize merhaba, ben sizlere birşey danışmak istiyorum. İş yerinde bir arkadaşım daha önce 3 kez tüp bebek denemiş ancak tutmamış. Bir süre önce 4. için tedaviye başlamıştı. Geçen hafta pazartesi günü yerleştirme işlemini yaptılar. Bugün 11. günüydü. Kaç gündür karnım ve belim ağrıyor diyordu. Bugün yaklaşık 1 saat önce de kanaması olmuş. Apar topar doktoruna gitti, doktor vajinal muayene yapmış, içeride kanama görmemiş, zaten iş yerinde ki kanaması da devam etmiyormuş şu an. Doktor kan tahlili yapalım demiş. Sonuç saat 18:30'da çıkacakmış, az önce konuştum çok ağlıyordu, ben çok dua ettim onun için, başına böyle bir durum gelen var mı?
Tüp bebekte de, yerleşme kanaması olur mu? Belki yerleşme kanamasıydı diyorum ama bilemiyorum.Ne olur bir fikir verin
:) evet ya ne güzel oldu nasıl gidiyo peki? Benim bu ara halsizliğim çok. Midem çok kötü kusamam ben Çin kötü oluyorum kusunca o yüzden sürekli bastırmaya çalışıyorum.yaramazlar yaa biraz zorlayacaklar galiba :) bu arada kesinlikle ve kesinlikle kilo yok dedi doktor. Diyetisyene başladım. Çünkü kilo erken doğuma neden oluyormuş. İlk 3 ay kilo vericem rahatlatmak için vücudumu. 4. Ay maksimum 3 kilo al dedi doktor. Sizlerde durum nedir kızlar? Ben kilolu değilim. Ama ilaçlar tedavi birazcık almışım, veriyorum şimdi iştahım kaçtı zaten.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim 9 gun oldu kanamam oda cok az birsydi ondan iki kz daha test ysptrdm degerm yuklsldi insallah arkdsnizinkd oyledr korkmsn
Ayy hadi inşallah, inşallah sizde sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize. Cevabınız için teşekkürler, inşallah güzel haberler verir arkadaşım.
Allah razi olsun insallah yerlesme kanamasdr cok mu azmi olmus kanamasi
Cok guzel degerin masallah arkdsmKızlar 10. Gün 210 12. Gün 468 14.gün kan testi sonucum 1023 sizce nasıl :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?