2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

inşallah cnm seninde ve şuan bizimle başlayan tüm arkadaşlarıma Allahtan yardım diliyorum.. inşallah rabbimin izniyle olur.

Hiç sanmıyorum canım. Normal bir grip yaşıyorsun. Aldığın ilaçlar ise hormon ilaçları. Birbirlerini etkileyeceklerini sanmam. Boş yere stres yapma stres gripten daha çok etkiler. Ben de muayanemi oldum 9 adet yumurta oluşmuş şimdiden. Temmuzda hepimiz güzel haberler alalım inşallah..

neyse arkadaşlar ben çıktım allah hepimize önce sabır sonra evlat versin işllh ....

Eğer Allah seni bana yazmışsa, benden kaçışın yok!
Lakin kader seni benden almışsa, ağlamaya lüzum yok..

Gökten ne yağdıda yer kabul etmedi. Toprağa ne ekildi de bitmedi. Bu dünya'ya kim geldi de gitmedi. Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi. Allah'ın rahmeti, mağfireti kime yetmedi. Kim Allah dedi de O yetişmedi. Kim gizli gizli yalvardı da O işitmedi. Kim Rabbim dedi de O buyur kulum demedi. Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle...
Hayırlı Cumalar hayırlı kandiller

bende kocayı yataktan attım biz 3 kişiyiz sığmıyoruz diye cok acıkıncada annemlerden 3 kişilik yemek istiyorum

rabbım hıc bırımızın emeklerını boşa çıkarmasın bu mübarek günde hepızın sonuçları olumlu olsun kavusalım bebeklerımıze

Son düzenleme:

Bende benzer zamanda hamile kaldım...mevcut kilom vardı zaten tdvde bir kilo almışım...vermek için neler yapıyorsun..yürüyüşe başladınmı...kalp atışı haftaya inş.sizinde benzer galiba...

sağol canım içimi rahatlattın çok tşk ederim... hadi bakalım hayırlısı inşallah temmuz ayı ramazan bayramında bayram havasında geçer inşalalh.. aynı anda tedavi gören 4-5 kişi varız burada :)

Gecen hafta cumartesi test yaptim degerm 32, 68 cikti doktorm pozitif ama bkle dedi iyice emin olmdn soylemek istedim cok sukur hamileyim ewt bn nazara inanan biriyim kac kez birebir buna sahit oldum ama ozelden msj atipta snra bburda merak edyrz soylmye vs diyenler var cevremizde olan akraba es dost gibi burdan bile laf carpitanlar var arkadan konusma burda bile var.hic yuzunu gormdgi tanimdgi insanlar hakkinda bile cok kolay konusulabiluyo arkdslardan biri burda degerini soylemk istedi affiniza siginarak dedi.insanlara saygi gostermelsnz en azindan fikirlerine burdakilerle birbirimzn dilinden anliyrz dedik derdimz bir dedik.gercktn cok iyi niyetli arkdslar var insani anlayn ama bazilari burda bile kndini cok net bariz gosteryo.istyn soyler istmyn soylmz burda elestri yapmya gerek yok.kendinizide basksnada kasmyn lutfn

İnşallah canım bunu o kadar çok istiyorum ki hakkımızda hayırlısı tabii ama bu özlemi içimize veren de Allah. İnşallah yüzümüz güler bu sefer. Sen nerde tedavi oluyosun bu arada?

Bayanlar hepinize merhaba, ben sizlere birşey danışmak istiyorum. İş yerinde bir arkadaşım daha önce 3 kez tüp bebek denemiş ancak tutmamış. Bir süre önce 4. için tedaviye başlamıştı. Geçen hafta pazartesi günü yerleştirme işlemini yaptılar. Bugün 11. günüydü. Kaç gündür karnım ve belim ağrıyor diyordu. Bugün yaklaşık 1 saat önce de kanaması olmuş. Apar topar doktoruna gitti, doktor vajinal muayene yapmış, içeride kanama görmemiş, zaten iş yerinde ki kanaması da devam etmiyormuş şu an. Doktor kan tahlili yapalım demiş. Sonuç saat 18:30'da çıkacakmış, az önce konuştum çok ağlıyordu, ben çok dua ettim onun için, başına böyle bir durum gelen var mı?

Tüp bebekte de, yerleşme kanaması olur mu? Belki yerleşme kanamasıydı diyorum ama bilemiyorum.Ne olur bir fikir verin

Coj sukur bizde normal insanz anormal deglz gercktn merak eden guzel bir dille soruyo bazilarda bilip blmdn konsyo insanlari yargilrkn once kndnzi yargglyn lutfen kimsenin degeri kmseyi ilglndrmz bn kotu biri deglm amacmda insanlri merakda birkmk degl bunu burdki arkdn konsn degil yaradan bilir.arkmdn konusanida cenabi hakka birakiyrm su hayir mubarek gun burda kndini populer gostermye gerek yok.

Kızlar 10. Gün 210 12. Gün 468 14.gün kan testi sonucum 1023 sizce nasıl :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim 9 gun oldu kanamam oda cok az birsydi ondan iki kz daha test ysptrdm degerm yuklsldi insallah arkdsnizinkd oyledr korkmsn

Ben de çok yorgunum, sabah inanılmaz aç kalkıyorum ama gözlerim de açılmıyor birtaraftan, her sabah ikilemde kalıyorum uyku mu yemek mi diye, sonra estrofem içmem gerektiği için mecburen kalkıyorum. İştahım çok fazla sayılmaz içim kıyılıyo sürekli ama hep meyve ve ya yoğurt canım çekiyor. Ve burnuma buram buram et kokuyor nedense. Mide bulantısı hiç yaşamadım. Kilo da almadım yani transfer sonrası hala aynı kilodayım. Kilo almamam gerektiğini söyledi doktorum bilemiyorum diyetisyene başlasam mı bende :26:

Benim 9 gun oldu kanamam oda cok az birsydi ondan iki kz daha test ysptrdm degerm yuklsldi insallah arkdsnizinkd oyledr korkmsn

Ayy hadi inşallah, inşallah sizde sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize. Cevabınız için teşekkürler, inşallah güzel haberler verir arkadaşım.

Allah razi olsun insallah yerlesme kanamasdr cok mu azmi olmus kanamasi

Az olmuş canım, tabi çok korkup telaşlandı. Eşini aradık geldi doktora gittiler. Doktoru "çok erkenden korkuya kapılmışsın" demiş. Vajinal muayende içeride kanama görmemiş, bu iyi birşey olmalı gibi geldi bana, sonrasında da devam etmemiş zaten. Kan tahlili yapılmış, onu bekliyor şimdi ağlayarak. Moral vermek istiyorum ama, ya boşuna umut verirsem diye de korkuyorum. Ağlama falan diyebiliyorum sadece, stres yapma diyebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…