Az olmuş canım, tabi çok korkup telaşlandı. Eşini aradık geldi doktora gittiler. Doktoru "çok erkenden korkuya kapılmışsın" demiş. Vajinal muayende içeride kanama görmemiş, bu iyi birşey olmalı gibi geldi bana, sonrasında da devam etmemiş zaten. Kan tahlili yapılmış, onu bekliyor şimdi ağlayarak. Moral vermek istiyorum ama, ya boşuna umut verirsem diye de korkuyorum. Ağlama falan diyebiliyorum sadece, stres yapma diyebiliyorum.
Çok teşekkür ederim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah canım bunu o kadar çok istiyorum ki hakkımızda hayırlısı tabii ama bu özlemi içimize veren de Allah. İnşallah yüzümüz güler bu sefer. Sen nerde tedavi oluyosun bu arada?
Korkmsnn insallah yerlesme kanamsdr zatn oyle cok olmuyo bnmde cok ama cok az olmstu
Kızlar 10. Gün 210 12. Gün 468 14.gün kan testi sonucum 1023 sizce nasıl :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah öyledir, çok teşekkür ederim.
Bayanlar hepinize merhaba, ben sizlere birşey danışmak istiyorum. İş yerinde bir arkadaşım daha önce 3 kez tüp bebek denemiş ancak tutmamış. Bir süre önce 4. için tedaviye başlamıştı. Geçen hafta pazartesi günü yerleştirme işlemini yaptılar. Bugün 11. günüydü. Kaç gündür karnım ve belim ağrıyor diyordu. Bugün yaklaşık 1 saat önce de kanaması olmuş. Apar topar doktoruna gitti, doktor vajinal muayene yapmış, içeride kanama görmemiş, zaten iş yerinde ki kanaması da devam etmiyormuş şu an. Doktor kan tahlili yapalım demiş. Sonuç saat 18:30'da çıkacakmış, az önce konuştum çok ağlıyordu, ben çok dua ettim onun için, başına böyle bir durum gelen var mı?
Tüp bebekte de, yerleşme kanaması olur mu? Belki yerleşme kanamasıydı diyorum ama bilemiyorum.Ne olur bir fikir verin
:) evet ya ne güzel oldu nasıl gidiyo peki? Benim bu ara halsizliğim çok. Midem çok kötü kusamam ben Çin kötü oluyorum kusunca o yüzden sürekli bastırmaya çalışıyorum.yaramazlar yaa biraz zorlayacaklar galiba :) bu arada kesinlikle ve kesinlikle kilo yok dedi doktor. Diyetisyene başladım. Çünkü kilo erken doğuma neden oluyormuş. İlk 3 ay kilo vericem rahatlatmak için vücudumu. 4. Ay maksimum 3 kilo al dedi doktor. Sizlerde durum nedir kızlar? Ben kilolu değilim. Ama ilaçlar tedavi birazcık almışım, veriyorum şimdi iştahım kaçtı zaten.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım korkulacak hiçbişey yok. zaten yumoşlar toplanırken baygın oluyorsun. Uyandığımda da şahsen ben hiç acı duymadım. Hsg ile kıyaslama yapma bile ben ki dirayetli biriyimdir ben bile acı çektim HSG de.. Bence en zor dönem şuan benim dönemimtransferim yapıldı bekleme aşamasındayım
Rabbim iyi sonuclar versin canim hayirli olsun benim de pazartesi toplanacak heyecan ve korku birarada
Ben pazartesi 10 da girecegim...son ignemi oldum kaldi yarin :) insallah kolay atlatiriz.benim yanimda esim yok ama esimin ikizi olacak. Esim oglanlari verdi dondurdu, soyledim kizlara buzluktan cikarmaya unutmasinlar, gulduler :))
Icim rahatladi biraz canim, sagol. Adet sancisi kadar ise sorun yok, ondan cok cektim aramiz iyidir, katlanmicak bisi degil. Sen transferden sonra kacinci gundesin? Kac embriyo koyuldu?Kusura bakma canim, topik bayagi kalabalik (ne guzel, dimi?) herkesin gecmisini hatirlayamiyorum...insallah en kisa zamanda pozitifi gorursun, Allah kucagina almaya nasip etsin (Amin)
Hepmimiz icin hayirlisi olsun canim heyecan basladi agrilari unuttum :18: ilk once ben giriyorum aaayyy karnima agrilar giriyor yazarken bile 😃😃
Gecen hafta cumartesi test yaptim degerm 32, 68 cikti doktorm pozitif ama bkle dedi iyice emin olmdn soylemek istedim cok sukur hamileyim ewt bn nazara inanan biriyim kac kez birebir buna sahit oldum ama ozelden msj atipta snra bburda merak edyrz soylmye vs diyenler var cevremizde olan akraba es dost gibi burdan bile laf carpitanlar var arkadan konusma burda bile var.hic yuzunu gormdgi tanimdgi insanlar hakkinda bile cok kolay konusulabiluyo arkdslardan biri burda degerini soylemk istedi affiniza siginarak dedi.insanlara saygi gostermelsnz en azindan fikirlerine burdakilerle birbirimzn dilinden anliyrz dedik derdimz bir dedik.gercktn cok iyi niyetli arkdslar var insani anlayn ama bazilari burda bile kndini cok net bariz gosteryo.istyn soyler istmyn soylmz burda elestri yapmya gerek yok.kendinizide basksnada kasmyn lutfn
Önemli değil canım benim yaş 26 bizde de erkek kaynaklı hareketlik ve sayı az bize normal yolla olmaz dediler tüp bebek yapın dediler bizde başladık tedaviye 😃 ilk denemez mi nerde tedavi görüyon ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim 2.denemem ilki olumsuz oldu.gürganda başladık senin neresi
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne kadar da sevimli gösteriyosun sen öyle kendini?
Gece 3-5 kez soru sorup cevap almaya gelince paylaşmak istiyosun burda test yapmaya giderken dualar istiyosun şu saatte sonucumu alıcam diyosun herkes dualar ediyo ondan sonra ses yok hadi foruma ulu orta mesaj yazmadın özelden seni merak edenlere halini soranlara sonuç şu çıktı kısmet dersin geçersin kimsenin boğazına sarılmıyoruz ayrıntı versin diye. 2 gün sonra yine merak edip düşünüp özel mesaj atıyorum "hamileyim nazar değmesin diye söylemedim" diyosun. Burda onca seni düşünüp merak edenlere ayıp yaptığın. Teste giderken nazara inanmıyodun da yolda birden mi başladı inanç ne diye söyledin test yapıcam diye.
Utanmasan beddua edecekmişsin Allaha havale etmeler falan yazıklar olsun sana canıyla uğraşan insana bunu diyebiliyosun kırılır mı demeden.
Ne kadar da sevimli gösteriyosun sen öyle kendini?
Gece 3-5 kez soru sorup cevap almaya gelince paylaşmak istiyosun burda test yapmaya giderken dualar istiyosun şu saatte sonucumu alıcam diyosun herkes dualar ediyo ondan sonra ses yok hadi foruma ulu orta mesaj yazmadın özelden seni merak edenlere halini soranlara sonuç şu çıktı kısmet dersin geçersin kimsenin boğazına sarılmıyoruz ayrıntı versin diye. 2 gün sonra yine merak edip düşünüp özel mesaj atıyorum "hamileyim nazar değmesin diye söylemedim" diyosun. Burda onca seni düşünüp merak edenlere ayıp yaptığın. Teste giderken nazara inanmıyodun da yolda birden mi başladı inanç ne diye söyledin test yapıcam diye.
Utanmasan beddua edecekmişsin Allaha havale etmeler falan yazıklar olsun sana canıyla uğraşan insana bunu diyebiliyosun kırılır mı demeden.
Sen karsndakini dusunmyrsn kirilir diyedr bn senimi dusuncm sen bnm inancimi yarhlymzsn bu kadr sirin gorunme mumknse soranlar oldu ozelden allah razi olsun tutan var tutmayn var tutmyanlarn ne kadar cok uzuldklerni hepmz biliyorz hepmz ayni seyleri yasadk soncta.ama kmsede cikipta senin yaptgn iyiligi basa kakmadi.gelisi gore gidis olur snea kalkipta hicmi dusnmyrsn deme
Allahını seviyosan tek kelime daha cevap yazma bana ne anlattığın belli değil alakasız şeyler. Yazdığın da anlaşılmıyor zaten karışık karışık harfler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?