2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Korkmsnn insallah yerlesme kanamsdr zatn oyle cok olmuyo bnmde cok ama cok az olmstu

İnşallah canım bunu o kadar çok istiyorum ki hakkımızda hayırlısı tabii ama bu özlemi içimize veren de Allah. İnşallah yüzümüz güler bu sefer. Sen nerde tedavi oluyosun bu arada?

inşallah dileğğimize kavuşturur rabbim.. benimde içimde büyük umutlar istek var.. biraz onu ört bas edip çok umutlanmadan kafam rahat bir şekilde bu süreci atlatmaya çalışıyorum.. hayal bile kurmayı aklımdan geçirmiyorum.. hele bi tutunsunda..

ben istanbul hisar internatıonal hastanesinde Birgül hanımda tedaviş görüyorum cnm.. sen nerde oluyorsun ?

benim arkadaşında 9.gün olmuştu kanaması dr. hemen kan tahlili istemiş pozitif çıktı şimdi 24 haftalık oldu bile.inşallah arkadaşınında pozitif olur

Bravo. Aynısını ben yapmayı planlıyorum. Pozitifi görür görmez tıpış tıpış diyetisyene. Etrafımda gebeliğinde kaç kişi diyetisyene gittiyse bebek gelişimleri harika oldu. Çok doğru birşey yapmışsın canım

Merhaba canlar bugün benim doktor kontrolum vardı çok şükür yolun sonuna doğru gidiyoruz yarın son iğnelerimi vurucam çok şükür bitti iğnelerde :) en güzel şeyde çok az kalması Allah'ın izniyle Çarşamba günü bebişlerimizi alıcaz çok mutlu bir his var içimde sizinle paylaşmak istedim... Inşallah burda olan ve isteyen herkes meleklerini kucaklarına sağ salim alır. ( âmin )

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne kadar da sevimli gösteriyosun sen öyle kendini?
Gece 3-5 kez soru sorup cevap almaya gelince paylaşmak istiyosun burda test yapmaya giderken dualar istiyosun şu saatte sonucumu alıcam diyosun herkes dualar ediyo ondan sonra ses yok hadi foruma ulu orta mesaj yazmadın özelden seni merak edenlere halini soranlara sonuç şu çıktı kısmet dersin geçersin kimsenin boğazına sarılmıyoruz ayrıntı versin diye. 2 gün sonra yine merak edip düşünüp özel mesaj atıyorum "hamileyim nazar değmesin diye söylemedim" diyosun. Burda onca seni düşünüp merak edenlere ayıp yaptığın. Teste giderken nazara inanmıyodun da yolda birden mi başladı inanç ne diye söyledin test yapıcam diye.
Utanmasan beddua edecekmişsin Allaha havale etmeler falan yazıklar olsun sana canıyla uğraşan insana bunu diyebiliyosun kırılır mı demeden.

Benim 2.denemem ilki olumsuz oldu.gürganda başladık senin neresi

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim 2.denemem ilki olumsuz oldu.gürganda başladık senin neresi

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim ilk denemem 1 yıllık evliyiz ben tedaviyi özelde başladım istanbulda Prof. Cem Turan hocanın hastasıyım Pazartesi günü yumurta toplama bi aksilik çıkmasa Allah'ın izniyle çarşambada meleklerimi alıcam :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Senin kadar sevimli anaclik yapamsmda idare ediyrm sen yaptiklarini insanlarin basina kalkacak kadar karakteszmsn.dua edenlerdende allah razi olsun.sen bnm neye inandigimi yarglzsn once kndini yargila.kmsen n inancini elestirmzsn.bn kmseyle ugrasmyrm bksana sende cok meraklsn beddua etmeye yaziklar olsun diyorsn ya .zaten ozeldn mesaj atanlar senin gibi basa kakmadi mumknse yazma daha fazla acitasyonda yapma.emii

Sen karsndakini dusunmyrsn kirilir diyedr bn senimi dusuncm sen bnm inancimi yarhlymzsn bu kadr sirin gorunme mumknse soranlar oldu ozelden allah razi olsun tutan var tutmayn var tutmyanlarn ne kadar cok uzuldklerni hepmz biliyorz hepmz ayni seyleri yasadk soncta.ama kmsede cikipta senin yaptgn iyiligi basa kakmadi.gelisi gore gidis olur snea kalkipta hicmi dusnmyrsn deme

Allahını seviyosan tek kelime daha cevap yazma bana ne anlattığın belli değil alakasız şeyler. Yazdığın da anlaşılmıyor zaten karışık karışık harfler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…