2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Senin anlamnda sorun varsa bn bisi yapamam zaten.valla cokta alakali seyler ama neyse.mumknse sen yazma ilk yazan sensin

Tutan var tutmayan var vs bunlara girmişsin ne alakaysa.
3. Üniversitemi okuyorum aynı zamanda Türk Dili ve Edebiyatı - Yeni Türk Dili yüksek lisansı yapıyorum haklısın benim anlamamda sorun vardır. Sen mükemmelsin 41 kere maşallah. Ulu orta söyleme bu kadar mükemmel olduğunu nazar değdiriyoruz biz.

Hii senin yazdklarn ne alaka canim isine gelmedi demi kendi reklamini yapmayi ne cok seviyorsun ben saglikla ilgili syyler yazsam Doktorum diycektin galiba mumkunse yazma ya muhatap olmak istemyrm

Rica ederm cnm Allahim gonlundkni versn

benim arkadaşında 9.gün olmuştu kanaması dr. hemen kan tahlili istemiş pozitif çıktı şimdi 24 haftalık oldu bile.inşallah arkadaşınında pozitif olur

Cevap verdiğiniz için teşekkürler hanımlar ama maalesef sonuç olumsuz. Ben hamileyim onu tam olarak anlayamam ama her zaman anlamaya çalıştım. Yumurta rezervinin tükendiğini ve menopza gireceğini söylemişti doktoru o yüzden son kez denemeye karar vermişti. Şuan ona nasıl destek olabilirim bilmiyorum. Çok Üzgünüm sadece. Dilerim hepini bebeklerinize kavuşursunuz en kısa zamanda.

Kendi adina konus birde cogul konusma degdiriyoruz diye cok belli edebiyat okudugun

Allah yardimcisi olsun canim ya.

Kendi adina konus birde cogul konusma degdiriyoruz diye cok belli edebiyat okudugun

Burdaki herkesi kastettin sen, yazmadım foruma nazar değer diye dedin bana özel demedin ki.
Sana bişey ispatlamak zorunda değilim, çok ironik oldu Türk Dili okuyan birine anlaman yoksa demen de o yüzden yazdım yoksa okuluyla övünecek kadar cahil değilim çok şükür.

Belli ovunmedigin yazdigndan.neyse sana ayircak vaktim yok

Hadi hayırlısı canım sanırım aynı zamanlarda olucak işlemlerimiz benimde pzt toplama var aslında daha yeni evliymşsiniz biraz erken değilmi canım yaa diğer yöntemleri denemişmiydiniz.ben 8 yıldır uğraşıyorum zor bi süreç inşALlah olumlu olur hepimiz için

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugun yumurtalarim toplandi. 15 tane varmis. Karnim agriyo biraz dinleniyorum ben de. Transfer icin gun sayiyorum

tatlım naber?
sizleri bir göreyim dedim amaaa pek bir gergin buldum...şekercim senin şimdi hiç bişeyi takmaman lazım.bebişini düşün relax...nasıl gidiyo hamilelik? alıştın mı?
Bugun yumurtalarim toplandi. 15 tane varmis. Karnim agriyo biraz dinleniyorum ben de. Transfer icin gun sayiyorum

hayırlı olsun arkadaşm...inşaallah pozitif sonucunu da paylaşırsın...

Bebeğim nerdesin yahu özledim. Arada olur öyle şeyler hormonlarımız hassaslığımız falan işte sen daha iyi bilirsin tecrübelim :)
Ben çok üzgünüm aslında 3. testte 14. Gün değerim artmadı 12. Gün 340 oldu artış %100'dü 14. Gün 500 çıktı %50 bile değil. Pazartesi yeniden test yapmamı istedi dr. her yerde okuduklarım ise sağlıklı gebelikte en az %66 artış olmalı diyo. Son durumum bu maalesef

Ben de memorial ataşehirde başladım. Sen ne kadardır deniyorsun sıkıntı ne? Gerçekten bekleyiş çok stresli

2saatte cikar Ama 2 yil gibi gelir o beklemek :)

Sende iyiki varsin derdime de sevincime de ortak oldunuz hepiniz
iyiki varsinizzz
Sizde sizdeee♡♥♡♡♡♡
Amiiiiinnnnnnnnn kuzummmmmm amiiiiiinnnnnn

Handecim sen ne yaptin demicem okumadan belki yazmışsındir=)
2 gun daha gobekten ve koldan igne verdi gayet iyi dedi masallah :) pazt tekrar gidecegim . Buyuk ihtimal cars yum
Toplariz dedi ama pazt belli olacak ins.

Ben de memorial ataşehirde başladım. Sen ne kadardır deniyorsun sıkıntı ne? Gerçekten bekleyiş çok stresli

memorial ataşehirin iyi olduğunu duydum... bekleyiş zor tabide sonu güzel olsun bekleriz birşekilde...
bizde sorun erkek faktörü 2 milyon sperm 0 hareket yüzünden bu yola başvurduk 5 yıllık evliyim 25 yaşındayım.. sen cnm ?
bu arada memorıal bana çok yakın :)

üzülme tatlım ya...hiç belli olmaz.rabbim yeter ki ol desin...ama değerin çok iyi canım bu şekilde kimyasal felan olmaz bence.hayırlısı ile...
bende bu gün çok yorulmuşum okulun son günü derken sancılanana kadar yordum kendimi.şimdi iyiyim çok şükür.
pazartesi güzel haberini bekiyorum inşaALLAH canım benim...

İşte ben hemen mahvoldum bittim haline geçiveriyorum huyum kurusun. İnşallah düzelir canım.
Çok şükür bitti di mi oh valla ne güzel oldu rapor almadan bitirdin rahata erdin en ihtiyacın olan zamanda. Çocuğu doğmadan yordun çalıştırdın bugün :) iyi olmana sevindim canım hep iyi ol. İnşallah güzel gelişmelerde buluşalım pazartesi.

çok şükür canım...umutsuz olmaz biliyorum dile kolay ama...bence hamişsin sende..İNŞAALLAH.
pazartesi yi iple çekiyorum aysincim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…