2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Valla canım benim olay biraz karışık bazen banada acele ettik gibi geliyor ama hayırlısı vardır bunumda bi hikmeti biz evlendikten sonra hemen çocuk istedik ve cocuk içinde çok baskı vardı üstümüzde bunun üzerine bizde Avrupa tıp merkezine gittik test istediler ve bigünde bütün testleri verdik bende bi sorun çıkmadı sonra eşimde sperm sayısı az hareketlilik düşük doktor kesinlikle çocuğunuz olmaz aşılama bile olmaz tüp bebek bi ihtimal çok az bi ihtimal olabilir dedi tabi biz çok kötü olduk çok kötü üslupla anlattığı için çok karamsar olduk ve şuam ki hocamıza 2 gün sonra randevu aldık çok şükür önemli değil %70 tüp bebek tutma olayı var dedi ve bu vesile ile başladık hatta Allah'ın izniyle bebeğimizi alıcaz da az kaldı:) işte benim tüp bebek macerem böyle biraz uzun oldu kusura bakmayın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım üzülme lütfen iyi düşünelim iyi olsun bebişin sana küçük bi heyecan yaşatıyo sadece. Pazartesi hayırlı sonucunu bekliyorum allahın izniyle. Pazartesi benim de test günüm bu arada :) inş güzel sonucumuzu beraber paylaşıcaz.

Yaş 33. 2 senedir deniyoruz biz de. Bizimki sebepsiz.😔 o yüzden şansım daha azmış gibi geliyo. Yani bir problem olsa tedavi olur. Bilmiyorum bazen umutsuzluğa kapılıyorum😒

Kızlar kızlarrrrrr :)
Pazartesi sabah 9 da yumurtalar toplanacak . 15 tane oluştu . .
Herşey yolunda inş .
Ben de listeye girerim artık:)

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Arkadaşlar lütfen çok acil cevap verir misiniz? Ben bugün 7+6 günlüğüm. Crinino jel kullanıyorum. Ilk defa keli yaptıktan sonra aplikatörü çekince sadece çizgi şeklinde kırmızı gördüm varla yok arası. Ilk defa oldu. Bir problem mi var yoksa normal mi? Lütfen okuyan arkadaş varsa cevap yazsın. Allah rızası için....

canım ya içini ferah tut.. ondan kaynaklı değildir..olabilir çizgi şeklinde kırmızılık illa bir soruna işaret değildir..rahat ol hemen panik yapma.. bi doktora sor için rahat etsin istersen..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaş 33. 2 senedir deniyoruz biz de. Bizimki sebepsiz.😔 o yüzden şansım daha azmış gibi geliyo. Yani bir problem olsa tedavi olur. Bilmiyorum bazen umutsuzluğa kapılıyorum😒

canım ya öyle demë lütfen.. rabbim sebep vermesin.sebepsiz olmasına Sevin bence..bizde sperm sorunu var canlı bulunmazsa tedavi iptal olma ihtimali var ben yinede umudumu kaybetmeyorum..lütfen iyi olacak hersey :) 2015 te yaramaz mi yaramaz çocukların olsun insallah

Bende daha erken olmuştu. Seninki gibi çizgi seklindeydi.ertesi günde para büyüklüğünde iç çamaşırimda kan gördüm. Dr arsdim korkscak bir şey yok dedi ve 3 gün 100 lük progestan yaptirdim.aspirin kullaniyordum bıraktım. Igneleri olurkende jeli kullanmiyorsun.

Canım şimdi sabah olanını yaptım jel in (crinone ) hiç kan falan yoktu. Gece de çok okuduk zaten eşimle tahriş yapmış da olabilir diye de yazılar vardı. Inş öyledir. Öyle korktuk öyle korktuk ki.......

canım o tahrişten kaynaklı..içerde ki kanama ile ilgisi yok bence...
ama druna söyleyip jeli fitille değiştirmesini iste bence...çok çok daha rahat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…