Hayırlı olsun canım :) inşallah hepsi döllenir güzelce de transferin olur. Ağrı normal yarın sapasağlam olursun inşallah.
Amiiin insallahhayırlı olsun arkadaşm...inşaallah pozitif sonucunu da paylaşırsın...
Hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz
Ben de memorial ataşehirde başladım. Sen ne kadardır deniyorsun sıkıntı ne? Gerçekten bekleyiş çok stresli
Hadi hayırlısı canım sanırım aynı zamanlarda olucak işlemlerimiz benimde pzt toplama var aslında daha yeni evliymşsiniz biraz erken değilmi canım yaa diğer yöntemleri denemişmiydiniz.ben 8 yıldır uğraşıyorum zor bi süreç inşALlah olumlu olur hepimiz için
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sakin ol kızz :) korkulacak hiçbirşey yok.. Arkadaşım opu dan sonra beni kameraya çekti elimde olsa da göndersem size
Yok tabi benim bu ucuncu canim insallah da son olur narkozdan da korkuyorum ben ama yavrularim icin simdiden kendimi feda ediyorum :18:
Bugun yumurtalarim toplandi. 15 tane varmis. Karnim agriyo biraz dinleniyorum ben de. Transfer icin gun sayiyorum
Bebeğim nerdesin yahu özledim. Arada olur öyle şeyler hormonlarımız hassaslığımız falan işte sen daha iyi bilirsin tecrübelim :)
Ben çok üzgünüm aslında 3. testte 14. Gün değerim artmadı12. Gün 340 oldu artış %100'dü 14. Gün 500 çıktı %50 bile değil. Pazartesi yeniden test yapmamı istedi dr. her yerde okuduklarım ise sağlıklı gebelikte en az %66 artış olmalı diyo. Son durumum bu maalesef
Bugun yumurtalarim toplandi. 15 tane varmis. Karnim agriyo biraz dinleniyorum ben de. Transfer icin gun sayiyorum
yumurta toplama ne zaman olacak ? bende memorialde tedavi oluyorum.
memorial ataşehirin iyi olduğunu duydum... bekleyiş zor tabide sonu güzel olsun bekleriz birşekilde...
bizde sorun erkek faktörü 2 milyon sperm 0 hareket yüzünden bu yola başvurduk 5 yıllık evliyim 25 yaşındayım.. sen cnm ?
bu arada memorıal bana çok yakın :)
Gecmis olsun canim hayirlarla yavruna kavusursun insallah benim de pazartesi opu 😞
hayır 2. denemem olacak inş son olurSanırım önümüzdeki hafta sonuna doğru. Senin de ilk denemen mi?
Aynen canim bende de o korku basladi yumurtasi cok olanlarin sancisi cok oluyor diyolar ama benim ilk yaptirdigimda da cok olmustu ama agrim hic yok gibiydi onemli olan kolay yerlerde olmasi birbirimize oyle dua edelim blumoonybugun son ignemizi olacagiz insallah sonuda iyi olur ben pazartesi 8 de girecegim cikar cikmaz hemen yazarim canim merak etme sen kacta giriyorsun
Slm canım
Benimde Pazartesi sabahı yumurtalarım toplanacak . Benimde 8 de inş . :) yanlız değilim inş güzel sonuçlar alırız
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Arkadaşlar lütfen çok acil cevap verir misiniz? Ben bugün 7+6 günlüğüm. Crinino jel kullanıyorum. Ilk defa keli yaptıktan sonra aplikatörü çekince sadece çizgi şeklinde kırmızı gördüm varla yok arası. Ilk defa oldu. Bir problem mi var yoksa normal mi? Lütfen okuyan arkadaş varsa cevap yazsın. Allah rızası için....
Yaş 33. 2 senedir deniyoruz biz de. Bizimki sebepsiz.😔 o yüzden şansım daha azmış gibi geliyo. Yani bir problem olsa tedavi olur. Bilmiyorum bazen umutsuzluğa kapılıyorum😒
Arkadaşlar lütfen çok acil cevap verir misiniz? Ben bugün 7+6 günlüğüm. Crinino jel kullanıyorum. Ilk defa keli yaptıktan sonra aplikatörü çekince sadece çizgi şeklinde kırmızı gördüm varla yok arası. Ilk defa oldu. Bir problem mi var yoksa normal mi? Lütfen okuyan arkadaş varsa cevap yazsın. Allah rızası için....
Bende daha erken olmuştu. Seninki gibi çizgi seklindeydi.ertesi günde para büyüklüğünde iç çamaşırimda kan gördüm. Dr arsdim korkscak bir şey yok dedi ve 3 gün 100 lük progestan yaptirdim.aspirin kullaniyordum bıraktım. Igneleri olurkende jeli kullanmiyorsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?