2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

canım o tahrişten kaynaklı..içerde ki kanama ile ilgisi yok bence...
ama druna söyleyip jeli fitille değiştirmesini iste bence...çok çok daha rahat...

Canım şimdi sabah olanını yaptım jel in (crinone ) hiç kan falan yoktu. Gece de çok okuduk zaten eşimle tahriş yapmış da olabilir diye de yazılar vardı. Inş öyledir. Öyle korktuk öyle korktuk ki.......

eğer devamı gelmedi ise tahrişten kaynaklanmıştır..hiç bişey olmaz inşaallah...o korkuları çok iyi bilirim:18:

eğer devamı gelmedi ise tahrişten kaynaklanmıştır..hiç bişey olmaz inşaallah...o korkuları çok iyi bilirim:18:

Sizlerin de bildiğini bildiğimden gecenin bir yarısı yazacak söyleyecek bir yer bulamadım. Hemen size yazdım. Allah razı olsun sabah görenler hemen cevap yazmış. Allah hepimizin bebeklerini korusun inş.

Simdi bende oldu aletin etrafi pembe hemen merkezi aradım. Pembe akıntı seklindeyse problem yok sktif kirmizida igneye başla dediler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Simdi bende oldu aletin etrafi pembe hemen merkezi aradım. Pembe akıntı seklindeyse problem yok sktif kirmizida igneye başla dediler

Ay canımbenim yalnız benim etrafı falan değil sadece ucunun biraz aşağısında çizgi şeklinde azıcık kırmızı idi. Ben de birazdan bi doktorumu arayacağım. Senin kaç haftalıkta canım?

hayır 2. denemem olacak inş son olur

Inşallah canım. Allah dileyen herkese nasip etsin

canım inşallah. Umarım senin tedavide iptal olmaz kısa zamanda kavuşursun yavruna.

Kiyamam çok güzel sevindim canim insalah hayirli haberlerle gel pazartesi cagirdi benide Yumoş ne zama topliycak pazrtesi söyler galiba:)

:) insallah yolunda gider her sey. Insallah pozitifi gorursun en kisa zamanda canim. Bilen biriyle yola devam etmek lazim bence de.

Tamam canim benim çok saol belli oldumu sonucun

Estrofem beni de uyandiriyo transfer sonrasi 1 kilo o DA benim yuzumden :) o ilaclar yok mu odem yapti Ben de. Gecen yil bugunlerde 60 kiloydum. Boyum 1.7O simdi 68 kiloyum
Evlilik ilaclar aldirdi bana . 1 yil oldu evleneli cunku. Asil amacim bebeler beslensin :)

Bende benzer zamanda hamile kaldım...mevcut kilom vardı zaten tdvde bir kilo almışım...vermek için neler yapıyorsun..yürüyüşe başladınmı...kalp atışı haftaya inş.sizinde benzer galiba...

Yuruyuse biraz biraz basladim. Kadn dogumcum beyaz un kesinlikle yok dedi.seker yerine bal,tuz da hani su degirmenli Deniz tuzlari var ya ondan dedi. Hafta DA iki kez et kesinlikle pismis olacak. Bol sebze meyve bi de aksam ve Sabah yemeklerden 1saat once glibol du Galina ismi yarim ondan iciyorum Dr Verdi srker duzenliyo istahin kapaniyo. 29 unda gel dedi bana kalp atisi icin. Diyetisyen sali gunu man sonuclarima gore liste verecek burda paylasirim yardimci olur sizlere de.

Canım bi sorum olucak kilolumu hamile kaldın diyet verdi yoksa normal kilodada olsan kilo almamamızmı lazımmış hamileyken anlayamadım

kızlar merhaba :)
ben normalde gelecek ay başlayacaktım dün 2. günümdü kontrole gitmiştim drum başlayalım dedi iaçları verdi bugün ilk iğnelerimi vuruldum :) hayırlısı ile başladım :)
ben 35 yasındayım 4 yıllık evliyim sorun pco :) bu sıfırdan 4. denemem donmuşu sayarsak 5. oluyor :)
2. denemem tutmuştu 31 haftalık erken doğum yaptım kızımı 10 günlükken kaybettim geçen ağustosta
ocakta donmuş ve mart sonundasıfırdan bir daha denedim olmadı inşallah bu sefer rabbim sağlıkla nasip eder :)

geçen yıl buzamanlar 57 kiloydum. şuan 68 kiloyum. boy 1.72 inanılmaz şiştim dev gibi hissediyorum. moralim çok bozuk bu sabah kanamayla uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…