- 22 Mayıs 2014
- 362
- 20
- 33
inşallah canım, Allah o acıları tekrar yaşatmasın, evlatlarımızın büyüdüğünü de görelim, Aminkızlar merhaba :)
ben normalde gelecek ay başlayacaktım dün 2. günümdü kontrole gitmiştim drum başlayalım dedi iaçları verdi bugün ilk iğnelerimi vuruldum :) hayırlısı ile başladım :)
ben 35 yasındayım 4 yıllık evliyim sorun pco :) bu sıfırdan 4. denemem donmuşu sayarsak 5. oluyor :)
2. denemem tutmuştu 31 haftalık erken doğum yaptım kızımı 10 günlükken kaybettim geçen ağustosta
ocakta donmuş ve mart sonundasıfırdan bir daha denedim olmadıinşallah bu sefer rabbim sağlıkla nasip eder :)
Yok canım henüz belli değil :18: heyecanlı bekleyiş devam ediyor
kızlar merhaba :)
ben normalde gelecek ay başlayacaktım dün 2. günümdü kontrole gitmiştim drum başlayalım dedi iaçları verdi bugün ilk iğnelerimi vuruldum :) hayırlısı ile başladım :)
ben 35 yasındayım 4 yıllık evliyim sorun pco :) bu sıfırdan 4. denemem donmuşu sayarsak 5. oluyor :)
2. denemem tutmuştu 31 haftalık erken doğum yaptım kızımı 10 günlükken kaybettim geçen ağustosta
ocakta donmuş ve mart sonundasıfırdan bir daha denedim olmadıinşallah bu sefer rabbim sağlıkla nasip eder :)
Canim bugun durumunuz nasil benim lekem geldi cok moralim bozuk dokunsalar agliycam
amin canım Allahım kucağımız da sevdirsin tatlım :)inşallah canım, Allah o acıları tekrar yaşatmasın, evlatlarımızın büyüdüğünü de görelim, Amin
Insallah canim benimrabbim kucana Sag salim almani nasip etsin cümlemizin de
Kuzucum bide kaç dk sürüyor transfer:18:
Ayy canim ya heme belli olur olmaz yaz bak insallah olumlu sonuclarla gelirsinilk denemenmi kuzum
Kızlaaar ben bugün yaramazlık yaptım 9.günüm kan testi yaptırdım bi umut en azından 1-2 değerini görürüm diyeama sonuç hüsran 0,100 çıktı.. 3.gün embriyosu 9.günde bu değerde görünebilir mi? Ümidimi yitirsem mi yitirmesem mi kararsız kaldım
Ne dedi doktor canim peki[/
Slm canım benim
Pazartesi günü yumurtalar toplanacak inş
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Canım bi sorum olucak kilolumu hamile kaldın diyet verdi yoksa normal kilodada olsan kilo almamamızmı lazımmış hamileyken anlayamadım
Canım kilolu değilim ama doktor alma dedi ikiz oldukları için erken doğuma neden oluyomuş kilo. Küvez ya da allah korusun ölüm vs. bunu duyunca tabi zaten aklımdaydı hemen gittim. sigarayı bıraktığım için iştah açıldı bi de.1.70 boy 68 kilo hayatımda hiç 68 kilo olmadım o da var tabiama ben bebekler için doğru şeylerle beslenmek istiyorum en önemlisi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne dedi doktor canim peki
geçen yıl buzamanlar 57 kiloydum. şuan 68 kiloyum. boy 1.72 inanılmaz şiştim dev gibi hissediyorum. moralim çok bozuk bu sabah kanamayla uyandım
Boy ve kilolarımız aşağı yukarı aynıymışl amaann onlar iyi olsunda hersey yapılır.allah banada nasip ederse hemen diyetisyene gidicem bende sigara içiyorum bırakınca direk yemeğe boğulurum biliyorum
Canım kilolu değilim ama doktor alma dedi ikiz oldukları için erken doğuma neden oluyomuş kilo. Küvez ya da allah korusun ölüm vs. bunu duyunca tabi zaten aklımdaydı hemen gittim. sigarayı bıraktığım için iştah açıldı bi de.1.70 boy 68 kilo hayatımda hiç 68 kilo olmadım o da var tabiama ben bebekler için doğru şeylerle beslenmek istiyorum en önemlisi.
Slm canım
Yazılarını okudum . Rabbim saglıkla evlatlarına kavuşmayı nasip etsin inş .
Tek yumurta ikiZimi bebişlerin
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Allah korusun kötü şeyler düşünme. Dr a sordun mu ne dedi. boy uzun olunca insan daha da irileşiyo ben de o haldeyimbozma moralini verebiliriz ilk 3 ay hem.
dr takipte cnm, baktı, ev topluyorum birtaraftan taşınıcaz, iş falan yapma, salı günü gene gel dedi, bol istirahat etcekmişim bekliycez bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?