Âmin canım darısı tüm bekleyenlere ve sana . Bana iki yumurta transfer edilmişti iki ayrı kese var çift oluyo böyle olunca. Yanlış bilmiyosam tabi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederim cnm, Subhanallah herşey Allah'dan tabi de biz de dikkat edicez elimizden geldiğince.Ağır falan kaldırma uzanma dikkat et aman . Ben transfer zamanı hiç yatmadım ama şimdi bu dediklerime dikkat ediyorum. Yat dinlen işin sonu yok zaten:) bizim biraz daha dikkatli olmamız gerekiyo. Geçmiş olsun tekrar
Slm canım benim
Pazartesi günü yumurtalar toplanacak inş
Ayy çok sevindim canim benim pazartesi benim de kontrol var bakalimrne dicek ne dicek bakalim çok heycanliyim:18:
İlk denemem inşallah da son olur
Transfer 10-15dk lık işlem ama rahmi temizliyorlar toplamada olduğu gibi bi 5 dk falanda o sürüyor
amin canım Allahım kucağımız da sevdirsin tatlım :)
amin canım hepimize sağlıkla inşallah :) sen ne asamadasın canım?
benim temmuzda olacak diye temmuz topiğinde idim yeni geldim bu topiğe :)
Annaammmm aciyomu rahimi temizlerken kuzucum çok
smear testi gibi bişey kuzumm .. Ben test yaptım okudun mu geçmişte
Tamam kuzucum o zaman hatirlayamadim ki acaba okumadim mi
Yitirme tabi ki ümidini daha 3 gün var. Du bakalım. Hakkında hayırlısı.
Ben senle yazıştıktan sonra merakıma yenildim kan testi yaptım ama 0,100 çıktı yani negatif. İnşallah erken yaptığım için çıkmamıştır
Sen içini ferah tut çok erken daha allahin izniyle olumlu sonucu alacaksin inanıyorum takma sen kafana tam gününde bi daha yap tamam mi acele etmisin be yavrum
Canimsin :) valla sonucumu alana kadar dua ettim bide dedim ki negatifse de kendimi erken test yaptim diye avuturum :) suan o durumdayim.. pzt adet gunum insallah olmam da sali hamile oldugumun haberini alirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bana doktorum seni ikizden korumamız lazım dedi bünyen müsait degil dedi . Yatarak geçirirsin dedi. Ben 32 yaşındayım ilk denemem benim . Tüplerim olmadıgı için . Inş Pazartesi yumurtalar toplanacak .
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Allah yardımcın olsun benim de ilk denememdi 31 yaşındayım ben de. Canım tüp bebekte senin tüplerine çok iş düşmüyo dışarda spermle yumurtaları buluşturdukları için. Örneklerini biliyorum güzel sonuç aldılar güzel seyler düşün:) ikizi çok istedim ben ama bazen düşüncelere dalmıyo değilim:) nasip sağlıcakla olsun hepsi bir iki isteyen herkese nasip etsin Rabbim.
10.gunum bugun sabah sadece pembe bir kanama isallah yerlesme kanidirkaçıncı günün canım ? yerleşme kanaması olabilir mi?
Keske yapmSaydin canim yaaaa benimde bugun pembe bir leke geldi cok moralim bozuldu simdi iyiyim ama isallah gelmez allahim hepimizin yuzunu guldursunCanimsin :) valla sonucumu alana kadar dua ettim bide dedim ki negatifse de kendimi erken test yaptim diye avuturum :) suan o durumdayim.. pzt adet gunum insallah olmam da sali hamile oldugumun haberini alirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar kızlarrrrrr :)
Pazartesi sabah 9 da yumurtalar toplanacak . 15 tane oluştu . .
Herşey yolunda inş .
Ben de listeye girerim artık:)
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?