2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Bana doktorum seni ikizden korumamız lazım dedi bünyen müsait degil dedi . Yatarak geçirirsin dedi. Ben 32 yaşındayım ilk denemem benim . Tüplerim olmadıgı için . Inş Pazartesi yumurtalar toplanacak .

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Teşekkür ederim cnm, Subhanallah herşey Allah'dan tabi de biz de dikkat edicez elimizden geldiğince.

amin canım Allahım kucağımız da sevdirsin tatlım :)

amin canım hepimize sağlıkla inşallah :) sen ne asamadasın canım?
benim temmuzda olacak diye temmuz topiğinde idim yeni geldim bu topiğe :)

Hoşgeldin canim benimben igneler deyim 6.ci günüm pazartesi kontrole çağırdı tekrar hakkimizda hayırlısı artik bakalim yumoşlari toplayalim diycek mi bi gidiste

Ben senle yazıştıktan sonra merakıma yenildim kan testi yaptım ama 0,100 çıktı yani negatif. İnşallah erken yaptığım için çıkmamıştır

Sen içini ferah tut çok erken daha allahin izniyle olumlu sonucu alacaksin inanıyorum takma sen kafana tam gününde bi daha yap tamam mi acele etmisin be yavrum

Sen içini ferah tut çok erken daha allahin izniyle olumlu sonucu alacaksin inanıyorum takma sen kafana tam gününde bi daha yap tamam mi acele etmisin be yavrum

Canimsin :) valla sonucumu alana kadar dua ettim bide dedim ki negatifse de kendimi erken test yaptim diye avuturum :) suan o durumdayim.. pzt adet gunum insallah olmam da sali hamile oldugumun haberini alirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Inşallah canim benim insallah sali güzel haberler ver bize yine dikkat et kendine sen adet olsa bile panik yapma bazen olur mus oyle tam test gününü bekle kuzucum

Kızlar bugün menago ignelerin 4.gunundeyim..Bu sabah e2 ve yumurtaliklarimà baktı..E2 iyi dedi.. ama yumurtaliklar daha uyanmamis dedi .yine 3 toz 2 az önce vurdurdum..pazartesi sabah yine kontrol edecek inşallah benim yumurtaliklar inatçı çıkmaz..böyle durum yaşayan varmı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardımcın olsun benim de ilk denememdi 31 yaşındayım ben de. Canım tüp bebekte senin tüplerine çok iş düşmüyo dışarda spermle yumurtaları buluşturdukları için. Örneklerini biliyorum güzel sonuç aldılar güzel seyler düşün:) ikizi çok istedim ben ama bazen düşüncelere dalmıyo değilim:) nasip sağlıcakla olsun hepsi bir iki isteyen herkese nasip etsin Rabbim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet biliyorum tüplerin bazen alındığı durumlarda gebelik şansını arttırdığını . İnş Rabbim tüm isteyenlere hayırlısını nasip eder . Benim aklım ovitrel iğnesine takıldı
Uygulama karnemde iğnenin Cumartesi akşamı 21 de vurulmasını yazıyor . Ama toplama işlemi Pazartesi sabahı arada çok uzun bir vakit yok mu

Keske yapmSaydin canim yaaaa benimde bugun pembe bir leke geldi cok moralim bozuldu simdi iyiyim ama isallah gelmez allahim hepimizin yuzunu guldursun

Kızlar kızlarrrrrr :)
Pazartesi sabah 9 da yumurtalar toplanacak . 15 tane oluştu . .
Herşey yolunda inş .
Ben de listeye girerim artık:)

Kızlar benimde pzt toplanacak 11:30-12:00gibi gel dediler yalnız benim kasıklarımda belimde ağrılar var normal mi sizce sizdede böylemi

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…