2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Kızlar benimde pzt toplanacak 11:30-12:00gibi gel dediler yalnız benim kasıklarımda belimde ağrılar var normal mi sizce sizdede böylemi

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sende ovitrelle vurulacakmısın peki bu akşam . Ağrı var bendede şişkinlikten dolayı sanırım . Balon oldum bir haftada :)

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Sende ovitrelle vurulacakmısın peki bu akşam . Ağrı var bendede şişkinlikten dolayı sanırım . Balon oldum bir haftada :)

Aynen canım yaa bu akşam orgalutran vurucam gece 2de çatlatma iğnesi dedi kalçadanmış senin nasıl

Aynen canım yaa bu akşam orgalutran vurucam gece 2de çatlatma iğnesi dedi kalçadanmış senin nasıl

Ben orgalutranı dün kullandım . Bu akşam 21:00 de ovitrelle i vurucam . Pazartesi sabahı toplama işlemi olacak inş. Sen genel anestezi mi istedin lokal anestezi mi .

Genel istedim canım bu benim 2.denemem öncekindede genel di bişey hissetmedim o yüzden diğerine cesaret edemedim sen nerede yaptırıyorsun canım bakarsın aynı merkezdeyizdir

Keske yapmSaydin canim yaaaa benimde bugun pembe bir leke geldi cok moralim bozuldu simdi iyiyim ama isallah gelmez allahim hepimizin yuzunu guldursun

Amin canim aminn.. Bi umit belki umuduma umut eklenir dedim sabah sabah kahvalti bile yapmadan hastaneye gittim gitmez olaydim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben fransadayım canım burda tedavi oluyorum . Ben lokal istedim . Çok acımadıgını söylediler. Eşim genel anestezi de uyanmama riskin dedi :) sanki ameliyat :)

Anladım canım ben ankaradayım umarım rahat geçer

Kızlar bugün menago ignelerin 4.gunundeyim..Bu sabah e2 ve yumurtaliklarimà baktı..E2 iyi dedi.. ama yumurtaliklar daha uyanmamis dedi .yine 3 toz 2 az önce vurdurdum..pazartesi sabah yine kontrol edecek inşallah benim yumurtaliklar inatçı çıkmaz..böyle durum yaşayan varmı

Benimde bugün saat 21:00 o iğneyi vurucamda bana kol veya göbekte olabilir dediler kalçadan mı dediler size bide bana hiç anestezi hakkında bişe sormadılar ve sölemedilerde benim mi sormam gerekiyordu ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım 9. Gün testi yanıltıcı olabilir takılma o yüzden sonuca asıl test günün önemli biraz acele etmişsin. Mutlu haberlerini bekliyorum

Orgalutran cilt altı iğnesi koldan veya göbekten yapılıyor kalçadan olan çatlatma iğnesi canım toplama işleminden36saat önce yapılıyor

Canım 9. Gün testi yanıltıcı olabilir takılma o yüzden sonuca asıl test günün önemli biraz acele etmişsin. Mutlu haberlerini bekliyorum

Kızlar olumlu haberler verinde bizede umut olsun

Transferden kaç gün sonra test günü veriliyor arkadaşlar

Canım genel anestezi ile olcaksın ve hiç bişey anlamayscaksın sakın stres yapma

Anestezi yi genelde yapıyorlar zaten canım

Canım benimki 3 . Gün transferi herkese 12 gün sonra vermiş dr u bana 14 gün sonra verdi. Pazartesi kısmetse öğrenicem

Benimde toplama işlemim pzt umarım çok mutlu dönersin hastaneden ALlah herkese versin inşALlah

Özel bişeylere dikkat ettinmi canım yaa neler tavsiye edersin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…