Kızlar benimde pzt toplanacak 11:30-12:00gibi gel dediler yalnız benim kasıklarımda belimde ağrılar var normal mi sizce sizdede böylemi
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sende ovitrelle vurulacakmısın peki bu akşam . Ağrı var bendede şişkinlikten dolayı sanırım . Balon oldum bir haftada :)
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Aynen canım yaa bu akşam orgalutran vurucam gece 2de çatlatma iğnesi dedi kalçadanmış senin nasıl
Ben orgalutranı dün kullandım . Bu akşam 21:00 de ovitrelle i vurucam . Pazartesi sabahı toplama işlemi olacak inş. Sen genel anestezi mi istedin lokal anestezi mi .
Keske yapmSaydin canim yaaaa benimde bugun pembe bir leke geldi cok moralim bozuldu simdi iyiyim ama isallah gelmez allahim hepimizin yuzunu guldursun
Genel istedim canım bu benim 2.denemem öncekindede genel di bişey hissetmedim o yüzden diğerine cesaret edemedim sen nerede yaptırıyorsun canım bakarsın aynı merkezdeyizdir
Ben fransadayım canım burda tedavi oluyorum . Ben lokal istedim . Çok acımadıgını söylediler. Eşim genel anestezi de uyanmama riskin dedi :) sanki ameliyat :)
Ben orgalutranı dün kullandım . Bu akşam 21:00 de ovitrelle i vurucam . Pazartesi sabahı toplama işlemi olacak inş. Sen genel anestezi mi istedin lokal anestezi mi .
Canimsin :) valla sonucumu alana kadar dua ettim bide dedim ki negatifse de kendimi erken test yaptim diye avuturum :) suan o durumdayim.. pzt adet gunum insallah olmam da sali hamile oldugumun haberini alirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
10.gunum bugun sabah sadece pembe bir kanama isallah yerlesme kanidir
Canım 9. Gün testi yanıltıcı olabilir takılma o yüzden sonuca asıl test günün önemli biraz acele etmişsin. Mutlu haberlerini bekliyorum
Benimde bugün saat 21:00 o iğneyi vurucamda bana kol veya göbekte olabilir dedilerkalçadan mı dediler size bide bana hiç anestezi hakkında bişe sormadılar ve sölemedilerde benim mi sormam gerekiyordu ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde bugün saat 21:00 o iğneyi vurucamda bana kol veya göbekte olabilir dedilerkalçadan mı dediler size bide bana hiç anestezi hakkında bişe sormadılar ve sölemedilerde benim mi sormam gerekiyordu ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Transferden kaç gün sonra test günü veriliyor arkadaşlar
Canım benimki 3 . Gün transferi herkese 12 gün sonra vermiş dr u bana 14 gün sonra verdi. Pazartesi kısmetse öğrenicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?