2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Canım benimki 3 . Gün transferi herkese 12 gün sonra vermiş dr u bana 14 gün sonra verdi. Pazartesi kısmetse öğrenicem

Pazartesi inşallah güzel haberini verirsin Pazartesi benim yumurta toplama işlemim var hadi inşallah ikimiz içinde iyi olur Pazartesi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gecmis olsun canim hayirlarla yavruna kavusursun insallah benim de pazartesi opu 😞

İlk gün karın ağrım oldu ama ikinci gün geçti, adet sancısı gibi. sana moral olsun diye söylüyorum:) rahat atlatırsın Allahın izniyle. benim de büyük ihtimal pazartesi transfer olacak. hepinizin hakkında hatırlısı.

bugün hastaneyi aradım. 15 yumurtamdan 7 tanesi işleme tabi tutulmuş. yarın bir daha arayacağım. inşallah hepsi döllenmiştir. büyük ihtimalle 3. gün transferi yapılacak. Allahım hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin, hayırlı evlatlar versin. kendimle birlikte hepinize dua ediyorum

İnşallah yanılmıştır beni 9.gün sonucunu öğrenenler olduğu için biraz acele ettim galiba ama artık salı gününe kadar bekleyeceğim

Herkesin aynı olmuyo ki canım 5. Gün embriyosu daha çabuk sonuçlanıyomuş mesela ya da bazı bebekler kendini heç gösteriyo. Mesela benim üst komşum normal yolla hamile kaldı ama bebeği çok zor tespit ettiler değeri çok düşüktü falan ama şimdi mur topu gibi 2.5 aylık:)

Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için bende stres korku yok da bi heyecan var ona engel olamıyorum :)

Heyecan olması güzel bence ben de çok heyecanlıydım hem de tedaviye başladığım ilk günden dr da iyi bişey heyecanlı olmak demişti

Pazartesi inşallah güzel haberini verirsin Pazartesi benim yumurta toplama işlemim var hadi inşallah ikimiz içinde iyi olur Pazartesi :)

İnşallahh çok güzel olsun canım o kadar sabırla bekledim valla umarım sonuç buna değer

Heyecan olması güzel bence ben de çok heyecanlıydım hem de tedaviye başladığım ilk günden dr da iyi bişey heyecanlı olmak demişti

Sewindim iyi bişe olmasına canım valla burda olan herkes için dua ediyorum neyse senin için bi ayrı dua ediyorum inşallah Pazartesi olumlu sonucunu bizimle burda paylaşırsın :)

Kızlar yaa bu çatlatma iğnesi çok ağrılımı bu gece yapılacakta biraz korkuyorum da(

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya kızlar 2 kere aynı mesajı attım.. kimse bişey söylemiyor..menagon kullanan var mı..pko luyum karnım çok şişti bugün 4. günüm iğnede..Bugün ogleden sonra şişti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah olumlu olur canım içimi hep temiz tuttum hep olumlu düşündüm ama rabbim ne derse o olur. Tşk ler duaların için benim de dualarım senle sizlerle allah isteyin herkesin kucağını bebişle doldursun

Kızlar yaa bu çatlatma iğnesi çok ağrılımı bu gece yapılacakta biraz korkuyorum da(

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben saat 21:00 de yaptırdım eşim yaptı benim iğne mi ve hiç acımadı hiç acımıyor ben iğneden çok korkan görünce bile kötü olan insanım hiç iğneyi hissetmedim bile kendini acıyacak diye sartlama yeter senin iğneni kim yapıcak nereden vurulacaktı iğnen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…