Canım benimki 3 . Gün transferi herkese 12 gün sonra vermiş dr u bana 14 gün sonra verdi. Pazartesi kısmetse öğrenicem
Canım 9. Gün testi yanıltıcı olabilir takılma o yüzden sonuca asıl test günün önemli biraz acele etmişsin. Mutlu haberlerini bekliyorum
Canım benimki 3 . Gün transferi herkese 12 gün sonra vermiş dr u bana 14 gün sonra verdi. Pazartesi kısmetse öğrenicem
Gecmis olsun canim hayirlarla yavruna kavusursun insallah benim de pazartesi opu 😞
Canım genel anestezi ile olcaksın ve hiç bişey anlamayscaksın sakın stres yapma
Benimde toplama işlemim pzt umarım çok mutlu dönersin hastaneden ALlah herkese versin inşALlah
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım acaba haftasonuna denk geldiği için mi 14 gün sonrasına verdi. Benimde 3.gün transferi çünkü
İnşallah yanılmıştır beni9.gün sonucunu öğrenenler olduğu için biraz acele ettim galiba ama artık salı gününe kadar bekleyeceğim
Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için bende stres korku yok da bi heyecan var ona engel olamıyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canım ben özellikle sordum dr a 3. Gün transferinde 14 gün sonrasına test istiyorum dedi
Pazartesi inşallah güzel haberini verirsin Pazartesi benim yumurta toplama işlemim var hadi inşallah ikimiz içinde iyi olur Pazartesi :)
Heyecan olması güzel bence ben de çok heyecanlıydım hem de tedaviye başladığım ilk günden dr da iyi bişey heyecanlı olmak demişti
E o zaman senin dr una göre ben baya erken test yapmışım :) hadi bakalım inşallah önce senden güzel haberler alalım sonrada benden
Sewindim iyi bişe olmasına canım valla burda olan herkes için dua ediyorum neyse senin için bi ayrı dua ediyorum inşallah Pazartesi olumlu sonucunu bizimle burda paylaşırsın :)
Kızlar yaa bu çatlatma iğnesi çok ağrılımı bu gece yapılacakta biraz korkuyorum da(
Kızlar yaa bu çatlatma iğnesi çok ağrılımı bu gece yapılacakta biraz korkuyorum da(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?