2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Teşk canım yaa rahatlattın sağol benim de eşim yapıcak kalçadanmış bütün çatlatma iğneleri kalçadanmış sanırım seninde öyle değilmi?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar yaa bu çatlatma iğnesi çok ağrılımı bu gece yapılacakta biraz korkuyorum da(

Hic agrisi yok koldan gobekten kalcadan bnm doktorumda hemsiremde ozellikle gobekten yapmami istemslerdi hic acimiyo korkma

Hic agrisi yok koldan gobekten kalcadan bnm doktorumda hemsiremde ozellikle gobekten yapmami istemslerdi hic acimiyo korkma

Yumurta toplama öncesi iğnesinden bahsediyorsunuz dimi kızlar puregon göbek veya koldan çatlatma iğnesi ise kalçadan yapılıyormuşta ben çatlatma iğnesindeyim diğer iğneler bitti

Ya gobek ya kalca yada koldan yapiliyo bnmki ozellikle kasiklara yakin olsn dedi.ovitrelleydi catlatma ignem

Hoşgeldin canim benimben igneler deyim 6.ci günüm pazartesi kontrole çağırdı tekrar hakkimizda hayırlısı artik bakalim yumoşlari toplayalim diycek mi bi gidiste

canım yakın gidiyoruz hadi hayırlısı :) ardarda güzel haberler verelim inşallah :)

canım ben 3 kere tüp bebek yaptım ovitrellayı(çatlatma iğnesini) göbekten yaptım hep :)
yalnışlık olmasın :)

Ayy ne güzel hayırlı olsun çok sevindim ne kadarlık hamilesin.benim iğnem pregnyl bu arada .

27 gunluk canim tup bebek merkezinin hesabina gore.ilk denememdi 5 gun embriyosuydu.bnm asilamadaki ignemde pregnyl idi kalcadan oluyo o acimiyo hic korkma rabbim insallah sizlerede verir

27 gunluk canim tup bebek merkezinin hesabina gore.ilk denememdi 5 gun embriyosuydu.bnm asilamadaki ignemde pregnyl idi kalcadan oluyo o acimiyo hic korkma rabbim insallah sizlerede verir

İnş canım yaa transfer sonrası nelere dikkat ettin ne tavsiye edrsin

Anladım canım o zaman göbektende oluyor demek ki senin toplama işlemi ne zaman

Ben koldan yaptım iğnemi doktorum bana ya göbek yada kol dedi ben göbekten yaptıramadım iğneyi görünce kötü oluyorum o yüzden koldan yaptırdım ben

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canm bu soruna ben cevap vereyim. Catlatma ignesinden tam 36 saat sonra folikuller catlamaya yumoslari serbest birakmaya hazir oluyor. Sen 21de yaptiysan catlamaya 1 saat kala yani 35 saat sonra opu gerceklesiyor, olgun yumurtalari folikullerden cekiyorlar. Senin opun da sabah erkenden zaten 35 saat var, icin rahat olsun bir hata yok :) insallah guzel haberlere gelirsin pazartesi, Allah sorunsuz bir gebelik nasip etsin

İnş canım yaa transfer sonrası nelere dikkat ettin ne tavsiye edrsin

Canim bn ankara anatoliada yaptirdm sehir disindan geldgmz icin 1 gun ankarada kaldi sonra kendi evime geldm aracin on tarafinda oturmami istediler arka salliyo diye bol bol kiraz ye tutunmasini saglae dediler gunde 2 kiloya yakin kiraz yedim.surekli yattim wc ve yemek harici ilk 4 gun banyoyu yasakladilar sicak suyu yasakladi doktorum agir kaldirma asilma oturup kalkarkn dikkat et doktrn yazdgi ilaclari duzenli saatinde kullan cok dua et kalbini ferah tut kabiz olmamays calis

O şişlik normal cnm eğer kusma mide bulantısı aşırı karın ağrısı varsa hast.i ara yoksa normal benim bile hala devam ediyor şişlik düşün yani

Benim de ilk denemem anatolia yada olmuştu banada ananas ye demişlerdi benimki tutmamıştı kısmet değilmiş .test aşamasına kadar hiç evden çıkmadınmı bide transferden sonra hep sırt üstümü yattın bana birileri öyle demişti de bayağa zorlanmıştım dış gebelik olmasın diye demişlerdi

Sogülüm normal sanırım benimki puregon 3.günüm karnım şişmeye başladı içini ferah tut gobuslerimiz meleklerimize hazırlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…