Ben saat 21:00 de yaptırdım eşim yaptı benim iğne mi ve hiç acımadı hiç acımıyor ben iğneden çok korkan görünce bile kötü olan insanım hiç iğneyi hissetmedim bile kendini acıyacak diye sartlama yeter senin iğneni kim yapıcak nereden vurulacaktı iğnen ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dayanılmaz bi acısı yok canım korkmana gerek yok
Kızlar yaa bu çatlatma iğnesi çok ağrılımı bu gece yapılacakta biraz korkuyorum da(
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşk canım yaa rahatlattın sağol benim de eşim yapıcak kalçadanmış bütün çatlatma iğneleri kalçadanmış sanırım seninde öyle değilmi?
Hic agrisi yok koldan gobekten kalcadan bnm doktorumda hemsiremde ozellikle gobekten yapmami istemslerdi hic acimiyo korkma
Ben catlatma ignesinden bahsediyorum gobekten yaptim bnYumurta toplama öncesi iğnesinden bahsediyorsunuz dimi kızlar puregon göbek veya koldan çatlatma iğnesi ise kalçadan yapılıyormuşta ben çatlatma iğnesindeyim diğer iğneler bitti
Ben catlatma ignesinden bahsediyorum gobekten yaptim bn
Yumurta toplama öncesi iğnesinden bahsediyorsunuz dimi kızlar puregon göbek veya koldan çatlatma iğnesi ise kalçadan yapılıyormuşta ben çatlatma iğnesindeyim diğer iğneler bitti
Anladım canım o zaman göbektende oluyor demek ki senin toplama işlemi ne zaman
Canim bn cok suukur hamileyim darisi sizlere insallah
Hoşgeldin canim benimben igneler deyim 6.ci günüm pazartesi kontrole çağırdı tekrar hakkimizda hayırlısı artik bakalim yumoşlari toplayalim diycek mi bi gidiste
Yumurta toplama öncesi iğnesinden bahsediyorsunuz dimi kızlar puregon göbek veya koldan çatlatma iğnesi ise kalçadan yapılıyormuşta ben çatlatma iğnesindeyim diğer iğneler bitti
27 gunluk canim tup bebek merkezinin hesabina gore.ilk denememdi 5 gun embriyosuydu.bnm asilamadaki ignemde pregnyl idi kalcadan oluyo o acimiyo hic korkma rabbim insallah sizlerede verirAyy ne güzel hayırlı olsun çok sevindim ne kadarlık hamilesin.benim iğnem pregnyl bu arada .
27 gunluk canim tup bebek merkezinin hesabina gore.ilk denememdi 5 gun embriyosuydu.bnm asilamadaki ignemde pregnyl idi kalcadan oluyo o acimiyo hic korkma rabbim insallah sizlerede verir
Ben pazartesi 10 da girecegim...son ignemi oldum kaldi yarin :) insallah kolay atlatiriz.benim yanimda esim yok ama esimin ikizi olacak. Esim oglanlari verdi dondurdu, soyledim kizlara buzluktan cikarmaya unutmasinlar, gulduler :))
Hepmimiz icin hayirlisi olsun canim heyecan basladi agrilari unuttum :18: ilk once ben giriyorum aaayyy karnima agrilar giriyor yazarken bile 😃😃
Hayirlisi canim hayirlisi...ben de birazdan catlatma igneleri vuracagim, onumde incir, yanimda sut, yumoslari besliyorum teslim etmeden once :) insallah agrisiz kolay bir islem gecirirsin ve en onemlisi birbirinde saglikli tam dollenmelik yumurtalarin olur...az kaldi bakalim...insallah ayni gun transfer de oluruz da birlikte sayariz :13: bu arada, evet, telefondan giriyorsan bu sekilleri yapamiyorsun ama olsun
Anladım canım o zaman göbektende oluyor demek ki senin toplama işlemi ne zaman
amin canım Allahım kucağımız da sevdirsin tatlım :)
amin canım hepimize sağlıkla inşallah :) sen ne asamadasın canım?
benim temmuzda olacak diye temmuz topiğinde idim yeni geldim bu topiğe :)
Evet biliyorum tüplerin bazen alındığı durumlarda gebelik şansını arttırdığını . İnş Rabbim tüm isteyenlere hayırlısını nasip eder . Benim aklım ovitrel iğnesine takıldı
Uygulama karnemde iğnenin Cumartesi akşamı 21 de vurulmasını yazıyor . Ama toplama işlemi Pazartesi sabahı arada çok uzun bir vakit yok mu
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
İnş canım yaa transfer sonrası nelere dikkat ettin ne tavsiye edrsin
Ya kızlar 2 kere aynı mesajı attım.. kimse bişey söylemiyor..menagon kullanan var mı..pko luyum karnım çok şişti bugün 4. günüm iğnede..Bugün ogleden sonra şişti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim bn ankara anatoliada yaptirdm sehir disindan geldgmz icin 1 gun ankarada kaldi sonra kendi evime geldm aracin on tarafinda oturmami istediler arka salliyo diye bol bol kiraz ye tutunmasini saglae dediler gunde 2 kiloya yakin kiraz yedim.surekli yattim wc ve yemek harici ilk 4 gun banyoyu yasakladilar sicak suyu yasakladi doktorum agir kaldirma asilma oturup kalkarkn dikkat et doktrn yazdgi ilaclari duzenli saatinde kullan cok dua et kalbini ferah tut kabiz olmamays calis
Ya kızlar 2 kere aynı mesajı attım.. kimse bişey söylemiyor..menagon kullanan var mı..pko luyum karnım çok şişti bugün 4. günüm iğnede..Bugün ogleden sonra şişti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?