Benim de ilk denemem anatolia yada olmuştu banada ananas ye demişlerdi benimki tutmamıştı kısmet değilmiş .test aşamasına kadar hiç evden çıkmadınmı bide transferden sonra hep sırt üstümü yattın bana birileri öyle demişti de bayağa zorlanmıştım dış gebelik olmasın diye demişlerdi
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim bn ankara anatoliada yaptirdm sehir disindan geldgmz icin 1 gun ankarada kaldi sonra kendi evime geldm aracin on tarafinda oturmami istediler arka salliyo diye bol bol kiraz ye tutunmasini saglae dediler gunde 2 kiloya yakin kiraz yedim.surekli yattim wc ve yemek harici ilk 4 gun banyoyu yasakladilar sicak suyu yasakladi doktorum agir kaldirma asilma oturup kalkarkn dikkat et doktrn yazdgi ilaclari duzenli saatinde kullan cok dua et kalbini ferah tut kabiz olmamays calis
Belli oldumu canim senin
Canm bu soruna ben cevap vereyim. Catlatma ignesinden tam 36 saat sonra folikuller catlamaya yumoslari serbest birakmaya hazir oluyor. Sen 21de yaptiysan catlamaya 1 saat kala yani 35 saat sonra opu gerceklesiyor, olgun yumurtalari folikullerden cekiyorlar. Senin opun da sabah erkenden zaten 35 saat var, icin rahat olsun bir hata yok :) insallah guzel haberlere gelirsin pazartesi, Allah sorunsuz bir gebelik nasip etsin
Benimde bugün saat 21:00 o iğneyi vurucamda bana kol veya göbekte olabilir dedilerkalçadan mı dediler size bide bana hiç anestezi hakkında bişe sormadılar ve sölemedilerde benim mi sormam gerekiyordu ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ben Fransa'da tedavi oluyorum . Bilmiyorum ama doktorum bana sordu genel mi istersin lokal mi diye . Eşim genel istemedi . Bende lokal dedim . Zaten agrılı sancılı bişey değilmiş onun için gerek duymadık . Ama ben aklıma takılanları doktoru arayıp soruyorum . Olmasa hemşireleri arıyorum . Sonuçta biz doktor değiliz . Evde kendimiz yapıyoruz bazı şeyleri . Emin olup tedaviyi anlamak lazım uygulamak için .
Iğneni kendin mi vurdun .?
Ben göbekten vuruldum . Bişey dememişlerdi .
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Hic evden cikmdm balkona bole cikmdm cok dikkat ettim.yok bana sag sol sirt ustu yatabilrsn demislerdi.burda arkdslardn biride yazmisti sol tarafa ozellikli kan dolasimi rahat olsun diye.simdi nerde tedaviye basladnz ozel deglse eger sorun neydi sizde
Slm canım
Benimde Pazartesi sabahı yumurtalarım toplanacak . Benimde 8 de inş . :) yanlız değilim inş güzel sonuçlar alırız
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Aayyy ne guzel bi habercanim ben dun aksam catlatma ignemi yaptirdim bide dugune gittim hopladim zipladim bisey olur mu ki bugunde kasiklarim da agri var :18: ve bisey daha soracagim basim da agriyor bir agri kesici icsem bi sakincasi olur mu
İlk gün karın ağrım oldu ama ikinci gün geçti, adet sancısı gibi. sana moral olsun diye söylüyorum:) rahat atlatırsın Allahın izniyle. benim de büyük ihtimal pazartesi transfer olacak. hepinizin hakkında hatırlısı.
Hayirlisi canim hayirlisi...ben de birazdan catlatma igneleri vuracagim, onumde incir, yanimda sut, yumoslari besliyorum teslim etmeden once :) insallah agrisiz kolay bir islem gecirirsin ve en onemlisi birbirinde saglikli tam dollenmelik yumurtalarin olur...az kaldi bakalim...insallah ayni gun transfer de oluruz da birlikte sayariz :13: bu arada, evet, telefondan giriyorsan bu sekilleri yapamiyorsun ama olsun
Amiiiiiiiin insallah canim hayirlisi olsun hepimiz icinevt canm telden giriyorum simdi yapabiliyorum baaaaakkk insallah boyle oluruz
Ewt simdi 28 gunluk masallah teyzesi darisi size
Allah sabır versin cnm, beklemelisin canım metanetle dile yaradandan. O ol derse olur. Rabbim için bu çok kolaydır. Sabırla ve inançla iste canım, Allah bizleri de evlat sahibi yapsın inşallah, 6 gün sonra belki de herşey değişir. En samimi duyguları şuan hissediyosun ve içtenlikle edilen dualar daha makbuldür. Güçlü olmamız gerekiyor nitekim birer anne adayıyız canım. Allah metanet versin, asla vazgeçmeMerhaba kızlar
Dondurulmuş transferimin bugün 6. günü ayrıca adet günüm...
Sabah idrar testi negatif çıktı...Jel pembe geliyor...Snırım adetim başlayacak...
Benim çocuğum olmayacak onu anladım...Artık bilmem kaçıncı tüp bebeği yaptırmanın bi manası yok...
Moralim biraz bozuk...Kusura bakmayın...
Sizlere bebişlerinizle birlikte mutluluklar dilerim...Mutluluğunuz daim olsun...Sevgiler :)
Merhaba kızlar
Dondurulmuş transferimin bugün 6. günü ayrıca adet günüm...
Sabah idrar testi negatif çıktı...Jel pembe geliyor...Snırım adetim başlayacak...
Benim çocuğum olmayacak onu anladım...Artık bilmem kaçıncı tüp bebeği yaptırmanın bi manası yok...
Moralim biraz bozuk...Kusura bakmayın...
Sizlere bebişlerinizle birlikte mutluluklar dilerim...Mutluluğunuz daim olsun...Sevgiler :)
Canım kusura bakma akşam iğne derdine düştüğümden cevaplayamadım .dediğiğniz gibi abartılacak bişey değilmiş kalçadan olunca biraz panik oldum işte:)) ben şimdi gürgan da başladım canım bizde erkek te sperm azlığı ve hareket azlığı yine sorun olmaz doğal yolla hamiş olabilirsin dediler ama 7-8 yıldır uğraşıyoruz olmadı canım yaa
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ahh kiyamam ya allah kucana almayida nasip etsin ilk mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?