2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Hic evden cikmdm balkona bole cikmdm cok dikkat ettim.yok bana sag sol sirt ustu yatabilrsn demislerdi.burda arkdslardn biride yazmisti sol tarafa ozellikli kan dolasimi rahat olsun diye.simdi nerde tedaviye basladnz ozel deglse eger sorun neydi sizde

Belli oldumu canim senin

Canım tşk ederim cevapladıgın için
Ahhhh benim bu panik hallerim :)
Programımda herşey açıkça yazıyor yapılacaklar . Özellikle Fax yolluyorlar yazılı . Ama ben o yazıya bile güvenemeyip doktoru arayıp sordum . Doğru dimi bu akşam vurulcam diye onaylattım :)

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Canım ben Fransa'da tedavi oluyorum . Bilmiyorum ama doktorum bana sordu genel mi istersin lokal mi diye . Eşim genel istemedi . Bende lokal dedim . Zaten agrılı sancılı bişey değilmiş onun için gerek duymadık . Ama ben aklıma takılanları doktoru arayıp soruyorum . Olmasa hemşireleri arıyorum . Sonuçta biz doktor değiliz . Evde kendimiz yapıyoruz bazı şeyleri . Emin olup tedaviyi anlamak lazım uygulamak için .
Iğneni kendin mi vurdun .?
Ben göbekten vuruldum . Bişey dememişlerdi .

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Doktorum anestezi hakkında bişe demedi ben burda okudum cuma kontrole gittiğimde çok yoğumda ameliyata girecekti sadece Pazartesi yumurta toplama işlemi var dedi saat 8:15 de burda ol pazar 12 den sonra hiç bişe yiyip içme dedi o kadar ben hocama karşı garip bi güven duygusu var onun yanına gittiğimde bişe aklıma gelmiyor soru sorayım bide galiba acemilikte var :) ben iğnemi eşim vurdu koldan yaptı göbekten korktuğum için yaptıramadım ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yarın başlıyorum tüp bebek tedavisine inşallah hayırlı olur bu sefer allahım sana sığınıyorum herkese anne olmayı nasip et (amin)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım kusura bakma akşam iğne derdine düştüğümden cevaplayamadım .dediğiğniz gibi abartılacak bişey değilmiş kalçadan olunca biraz panik oldum işte:)) ben şimdi gürgan da başladım canım bizde erkek te sperm azlığı ve hareket azlığı yine sorun olmaz doğal yolla hamiş olabilirsin dediler ama 7-8 yıldır uğraşıyoruz olmadı canım yaa

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar
Dondurulmuş transferimin bugün 6. günü ayrıca adet günüm...
Sabah idrar testi negatif çıktı...Jel pembe geliyor...Snırım adetim başlayacak...
Benim çocuğum olmayacak onu anladım...Artık bilmem kaçıncı tüp bebeği yaptırmanın bi manası yok...
Moralim biraz bozuk...Kusura bakmayın...
Sizlere bebişlerinizle birlikte mutluluklar dilerim...Mutluluğunuz daim olsun...Sevgiler :)

Insallah canim insallah hepimiz icin hayirlisi olsun basim agriyor da bi tane agri kesici icebilir miyim sen o evreyi atlatmissin ya o yuzden sruyorum canim yarfimci olursan sevinirim bide dun dugun vardi catlatma ignesinden sonra hopladim zipladim bisey olur mu sence

Allah sabır versin cnm, beklemelisin canım metanetle dile yaradandan. O ol derse olur. Rabbim için bu çok kolaydır. Sabırla ve inançla iste canım, Allah bizleri de evlat sahibi yapsın inşallah, 6 gün sonra belki de herşey değişir. En samimi duyguları şuan hissediyosun ve içtenlikle edilen dualar daha makbuldür. Güçlü olmamız gerekiyor nitekim birer anne adayıyız canım. Allah metanet versin, asla vazgeçme

Günaydın kızlar yarın test günüm evde bi tane idrar testim vardı burdan da paylaşmıştım pazar günü yapıcam diye sabah kalktım ya yapmasam mı dedim sonra da yaptım ve malesef tek çizgi çıktı. İdrarda çıkmayıp hamile olanlar oldu burda mesela dumaduma o yüzden moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.

merhaba bayanlar geçmişi biraz olsun okuyabildim ama tamamını değil, ikiz gebelik ve tek gebelik yaşayan herkese allah tamamına erdirir inşallah ve bizim gibi bekleyenlerinde allah elimizi boşta bırakmasın daha öncede sormuştum ama tekrar sormak istiyorum benim bu ikinci tüp bebek tedavim dondurulmuş embriyorlarla tranfser olacak ilkinci yaşım 35 olduğu için 2 embriyo bırakılmıştı maalesef tutmadı bu ayın 23 yine transfer olacağım, ikinci tüp bebek tranferinde yine transfer ücreti alınıyormu alınıyorsa ne kadar alınıyor, birde benim boyum 1,69 kilom 80 kilom sıkıntı olurmu cuma günü doktora gideceğim ama o zamana kadar bilen arkadaşlardan yardım gelirse çok ama çok sevinirim,

Canım güvenme idrara ben de yaptım sabah benimki de negatif yarın test günüm 17 si de adet günüm moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum rabbim ol derse olur üzme kendini test gününü bekle

Allahim yar yardimcnz olsn bizdede hareket sorunu vardi olur hic tasa etme Allah buyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…