2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

O şişlik normal cnm eğer kusma mide bulantısı aşırı karın ağrısı varsa hast.i ara yoksa normal benim bile hala devam ediyor şişlik düşün yani

hadi ya transferden sonra da mı şişlik inmiyor canım ? ben cumartesi e2 için kan verdim e2 iyi cikti ama yumurtaliklar henüz uyanmamis dedi.. Bugün 5.gün ignemi yapıcam..yarın sabah yine e2 için kan vericem..Acaba nezaman yumutlar toplanır canım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sogülüm normal sanırım benimki puregon 3.günüm karnım şişmeye başladı içini ferah tut gobuslerimiz meleklerimize hazırlanıyor

canım bugün 5.günüm 5.ignemi yaptiricam yarın saat 08.00 yine e2 için kan vericem.hayırlısı canım..sen nerde tedavi görüyorsun

O şişlik normal cnm eğer kusma mide bulantısı aşırı karın ağrısı varsa hast.i ara yoksa normal benim bile hala devam ediyor şişlik düşün yani

bu arada kontrolun vardı senin nasıl hersey yolunda inşallah

canım tedavin hayirli olsun..bende 5. günüm deyim iğnelere bende menagon kalçadan yaptiriyorum..senin kaçıncı günün cnm.inşallah beraber güzel haberlerimizi veririz

canım bir karamsar olma ya..kendin diyorsun 6.günüm diye o jelin pembe rengine takılma sen bekle.moralini bozup olacağı varsa da engel olma be olur umut car bence hala

Canım benim yarın toplama işlemi var iğneler bitti çok şükür hepimize hayırlı olsun inşAllah

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim yarın toplama işlemi var iğneler bitti çok şükür hepimize hayırlı olsun inşAllah

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

allahım yardımcin olsun canım...Sağol senden de allah razı olsun

Arkadaslar merhaba, hatirlarsiniz 12 gun once 1 tane 5. Gun embriyosu transferi yapilmisti.
Yani bugun test gunum:)
Ama cogumuz gibi 12.gunu bekleyemedim.. Aslinda amacim hamile oldugumu erken ogrenmek degildi. Hamile olmadigimi bir an once ogrenip bu heyecana bir son vermekti.
Evet basatan beri umitsizdim. Neden derseniz basindan beri hic bisey hissetmedim. Yani hep soyle dusundum. Arabada klima acikken gidiyorm ve hemen bogazim agriyo bu kadar buyuk bir mucizede ayni olamam dedim.. Belki sacma bir ornek ama Allahin yarattigi bu muhtesem vucut elbet bir sinyal vemeliydi.
Neyse 8. Gun test yaptim. Sonuc 46 cikti.. Hic inanmadim hamile olduguma nitekim dr uma yazdim ve bana yanlis ypatigimi test gunumu beklemem gerektigini soyledi. Bugun yaptigimda sonuc 17 olmustu.. Yani kikimyasal gebelik.
Rabbim hepinizin yardimcisi olsun.
Bu surecte bana dualrini esirgemeyen butun arkadalarima teskkur ederim.
Inanin hepinizin guzel haberi bizlere umut, gunes, cicek,bebek..
Ben yeniden baslicam.
Yilmadan dua ederek..
Daha guclu umutlu ve mutlu..
Su an uzuldugum teknsey bu mesajla sonuc bekleyen arkadaslarimi uzmus olmak olucak. Lutfen umitsiz olmayin.
Allah yardimciniz olsun.

canım bugün 5.günüm 5.ignemi yaptiricam yarın saat 08.00 yine e2 için kan vericem.hayırlısı canım..sen nerde tedavi görüyorsun

Canım ben de 4.iğneyi bugün yapicam yarın e2var ama sen yumurta kontrolüne gittin ya dr beni 4gun puregon kullanıp 5. Gün çağırdı. Iğneler farklı ondan mi ki? Benimki göbekten bide. Daha önceden konuşmuştuk da tedavim başlamadığı için bişey yazamıyordum ankara başkentteyim canım hulusi hoca. Inşallah hayırlısi olur

Canım benim kiyamam rabbim hayırlı zamanda nasip etsin okuyordum seni çok sevinmiştim güzel haberini alınca. Gerçekten çok üzüldüm .yolumuz uzun ve zor dussek de kalkıp devam edicez .dile kolay ama kendmi sizin yerinize koyuyorum olabildiği kadar.dilerim çabuk toparlarsin kendini
Dualarim seninle

Bugün kaç kere sana buradan yazdım yazdım sildim. Bişeylerin yolunda gitmediği içime doğdu ve seni üzmek istemedim. Ama görüyorum ki çok güçlüsün. En güzeli de bu. Ümidini yitirmeden, yılmadan devam etmek. Allah gönlüne göre versin canım.

Canım benim bugün aklımdan sen geçtin yoksun kaç gündür özelden yazsam dedim vazgeçtim sonra. Çok üzüldüm sonucun böyle olmasına ama senin böyle dirayetli durmana da bir o kadar sevindim. Allahım hep yanında olsun dualarım senle olacak. İnşallah en kısa zamanda musmutlu haberler vereceksin.öpüyorum seni sevgiler

İnşallah sonu güzel olur canım Allahim hepimizin yardımcısıolsun

Yumurta toplamadan once agri kesici falan onermedi doktor. Toplandiktan sonra cok ihtiyac duyarsan parol yada tamol icebilirsin dedi. Hoplarip ziplamaktan bisey olmaz bence, hem moral olur transfer oncesi Allah yardimcimiz olsun

Yumurta toplamadan once agri kesici falan onermedi doktor. Toplandiktan sonra cok ihtiyac duyarsan parol yada tamol icebilirsin dedi. Hoplarip ziplamaktan bisey olmaz bence, hem moral olur transfer oncesi Allah yardimcimiz olsun

Cok sagol canim icimi rahatlattin Allah senden razi olsun rabbim hepimizin yarfimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…