- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
- 83
O şişlik normal cnm eğer kusma mide bulantısı aşırı karın ağrısı varsa hast.i ara yoksa normal benim bile hala devam ediyor şişlik düşün yani
Sogülüm normal sanırım benimki puregon 3.günüm karnım şişmeye başladı içini ferah tut gobuslerimiz meleklerimize hazırlanıyor
O şişlik normal cnm eğer kusma mide bulantısı aşırı karın ağrısı varsa hast.i ara yoksa normal benim bile hala devam ediyor şişlik düşün yani
Canım kusura bakma akşam iğne derdine düştüğümden cevaplayamadım .dediğiğniz gibi abartılacak bişey değilmiş kalçadan olunca biraz panik oldum işte:)) ben şimdi gürgan da başladım canım bizde erkek te sperm azlığı ve hareket azlığı yine sorun olmaz doğal yolla hamiş olabilirsin dediler ama 7-8 yıldır uğraşıyoruz olmadı canım yaa
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar
Dondurulmuş transferimin bugün 6. günü ayrıca adet günüm...
Sabah idrar testi negatif çıktı...Jel pembe geliyor...Snırım adetim başlayacak...
Benim çocuğum olmayacak onu anladım...Artık bilmem kaçıncı tüp bebeği yaptırmanın bi manası yok...
Moralim biraz bozuk...Kusura bakmayın...
Sizlere bebişlerinizle birlikte mutluluklar dilerim...Mutluluğunuz daim olsun...Sevgiler :)
canım tedavin hayirli olsun..bende 5. günüm deyim iğnelere bende menagon kalçadan yaptiriyorum..senin kaçıncı günün cnm.inşallah beraber güzel haberlerimizi veririz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin darisi sizlere insallah.ewt ilk denemydi cnm
Canım benim yarın toplama işlemi var iğneler bitti çok şükür hepimize hayırlı olsun inşAllah
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bugün 5.günüm 5.ignemi yaptiricam yarın saat 08.00 yine e2 için kan vericem.hayırlısı canım..sen nerde tedavi görüyorsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim kiyamam rabbim hayırlı zamanda nasip etsin okuyordum seni çok sevinmiştim güzel haberini alınca. Gerçekten çok üzüldüm .yolumuz uzun ve zor dussek de kalkıp devam edicez .dile kolay ama kendmi sizin yerinize koyuyorum olabildiği kadar.dilerim çabuk toparlarsin kendiniArkadaslar merhaba, hatirlarsiniz 12 gun once 1 tane 5. Gun embriyosu transferi yapilmisti.
Yani bugun test gunum:)
Ama cogumuz gibi 12.gunu bekleyemedim.. Aslinda amacim hamile oldugumu erken ogrenmek degildi. Hamile olmadigimi bir an once ogrenip bu heyecana bir son vermekti.
Evet basatan beri umitsizdim. Neden derseniz basindan beri hic bisey hissetmedim. Yani hep soyle dusundum. Arabada klima acikken gidiyorm ve hemen bogazim agriyo bu kadar buyuk bir mucizede ayni olamam dedim.. Belki sacma bir ornek ama Allahin yarattigi bu muhtesem vucut elbet bir sinyal vemeliydi.
Neyse 8. Gun test yaptim. Sonuc 46 cikti.. Hic inanmadim hamile olduguma nitekim dr uma yazdim ve bana yanlis ypatigimi test gunumu beklemem gerektigini soyledi. Bugun yaptigimda sonuc 17 olmustu.. Yani kikimyasal gebelik.
Rabbim hepinizin yardimcisi olsun.
Bu surecte bana dualrini esirgemeyen butun arkadalarima teskkur ederim.
Inanin hepinizin guzel haberi bizlere umut, gunes, cicek,bebek..
Ben yeniden baslicam.
Yilmadan dua ederek..
Daha guclu umutlu ve mutlu..
Su an uzuldugum teknsey bu mesajla sonuc bekleyen arkadaslarimi uzmus olmak olucak. Lutfen umitsiz olmayin.
Allah yardimciniz olsun.
Arkadaslar merhaba, hatirlarsiniz 12 gun once 1 tane 5. Gun embriyosu transferi yapilmisti.
Ama cogumuz gibi 12.gunu bekleyemedim.. Aslinda amacim hamile oldugumu erken ogrenmek degildi. Hamile olmadigimi bir an once ogrenip bu heyecana bir son vermekti.
Evet basatan beri umitsizdim. Neden derseniz basindan beri hic bisey hissetmedim. Yani hep soyle dusundum. Arabada klima acikken gidiyorm ve hemen bogazim agriyo bu kadar buyuk bir mucizede ayni olamam dedim.. Belki sacma bir ornek ama Allahin yarattigi bu muhtesem vucut elbet bir sinyal vemeliydi.
Neyse 8. Gun test yaptim. Sonuc 46 cikti.. Hic inanmadim hamile olduguma nitekim dr uma yazdim ve bana yanlis ypatigimi test gunumu beklemem gerektigini soyledi. Bugun yaptigimda sonuc 17 olmustu.. Yani kikimyasal gebelik.
Ben yeniden baslicam.
Yilmadan dua ederek..
Su an uzuldugum teknsey bu mesajla sonuc bekleyen arkadaslarimi uzmus olmak olucak. Lutfen umitsiz olmayin.
Allah yardimciniz olsun.
Arkadaslar merhaba, hatirlarsiniz 12 gun once 1 tane 5. Gun embriyosu transferi yapilmisti.
Ben yeniden baslicam.
Yilmadan dua ederek..
Allah yardimciniz olsun.
Canım ben de 4.iğneyi bugün yapicam yarın e2var ama sen yumurta kontrolüne gittin ya dr beni 4gun puregon kullanıp 5. Gün çağırdı. Iğneler farklı ondan mi ki? Benimki göbekten bide. Daha önceden konuşmuştuk da tedavim başlamadığı için bişey yazamıyordum ankara başkentteyim canım hulusi hoca. Inşallah hayırlısi olur
Yumurta toplamadan once agri kesici falan onermedi doktor. Toplandiktan sonra cok ihtiyac duyarsan parol yada tamol icebilirsin dedi. Hoplarip ziplamaktan bisey olmaz bence, hem moral olur transfer oncesiInsallah canim insallah hepimiz icin hayirlisi olsun basim agriyor da bi tane agri kesici icebilir miyim sen o evreyi atlatmissin ya o yuzden sruyorum canim yarfimci olursan sevinirim bide dun dugun vardi catlatma ignesinden sonra hopladim zipladim bisey olur mu sence
Yumurta toplamadan once agri kesici falan onermedi doktor. Toplandiktan sonra cok ihtiyac duyarsan parol yada tamol icebilirsin dedi. Hoplarip ziplamaktan bisey olmaz bence, hem moral olur transfer oncesiAllah yardimcimiz olsun
Hamile kalan arkadaslar adet gununuz yaklasinca adet sanciniz oldumu
hamile olup olmadığımı bilmiyorum ama bugün adet günüm sabah öldüm sancıdan sonra ayaklarıma çorap giydim geçtitest tarihim taaa 21 Haziran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?