çok sinirli ve gerginim. sözde yarın transferim olacak, bugün hastaneden arayacaklardı. arayan soran yok. ben arıyorum, açan yok. doktorumla görüştüm, embriyoloğun hastaneye gidip beni arayacağını söyledi, hala arayacak beyefendi. bu saatten sonra mı gidecek hastaneye arayacak anlamadım ki. günüm hastaneyi sürekli aramaktan ve onların aramasını beklemekten berbat geçti, resmen umutsuzluk içindeyim.
çok sinirli ve gerginim. sözde yarın transferim olacak, bugün hastaneden arayacaklardı. arayan soran yok. ben arıyorum, açan yok. doktorumla görüştüm, embriyoloğun hastaneye gidip beni arayacağını söyledi, hala arayacak beyefendi. bu saatten sonra mı gidecek hastaneye arayacak anlamadım ki. günüm hastaneyi sürekli aramaktan ve onların aramasını beklemekten berbat geçti, resmen umutsuzluk içindeyim.
Canım ben de 4.iğneyi bugün yapicam yarın e2var ama sen yumurta kontrolüne gittin ya dr beni 4gun puregon kullanıp 5. Gün çağırdı. Iğneler farklı ondan mi ki? Benimki göbekten bide. Daha önceden konuşmuştuk da tedavim başlamadığı için bişey yazamıyordum ankara başkentteyim canım hulusi hoca. Inşallah hayırlısi olur
Kızlarbu gece birden şiştim sanki . Normal mi sizce oturamıyorum bile tedirgin oldum valla
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tatim benim de yarin opum var ve karnim sis. Bldigim kadariyla bu normal bir durum. Bende 8 folikul sayilmisti, sende daha fazla varsa daha cok siskinlik de normal. Sonucta yumurtaliklar bayagi buyumus durumda butun folikulleri barindirmak icin. Insallah yarin opudan sonra rahatlariz.
Ben en az 5 anne adayi saydim yarin opuya giren, yanlis hatirlamiyorsam. Herkese hayirli opular, insallah yarin aksam ve sali gunu guzel haberleri paylasiriz burda, dollenmis yumoslari yazar severiz uzaktan. Bende su an heyecan hic yok ama eminim yarin sabah coook olacaktir. Dualarim sizinle
Insallah canim senin guzel haberlerini bekliyoruz insallah..Canım benim bugün aklımdan sen geçtin yoksun kaç gündür özelden yazsam dedim vazgeçtim sonra. Çok üzüldüm sonucun böyle olmasına ama senin böyle dirayetli durmana da bir o kadar sevindim. Allahım hep yanında olsun dualarım senle olacak. İnşallah en kısa zamanda musmutlu haberler vereceksin.öpüyorum seni sevgiler
Bugün kaç kere sana buradan yazdım yazdım sildim. Bişeylerin yolunda gitmediği içime doğdu ve seni üzmek istemedim. Ama görüyorum ki çok güçlüsün. En güzeli de bu. Ümidini yitirmeden, yılmadan devam etmek. Allah gönlüne göre versin canım.
merhaba bayanlar geçmişi biraz olsun okuyabildim ama tamamını değil, ikiz gebelik ve tek gebelik yaşayan herkese allah tamamına erdirir inşallah ve bizim gibi bekleyenlerinde allah elimizi boşta bırakmasın daha öncede sormuştum ama tekrar sormak istiyorum benim bu ikinci tüp bebek tedavim dondurulmuş embriyorlarla tranfser olacak ilkinci yaşım 35 olduğu için 2 embriyo bırakılmıştı maalesef tutmadı bu ayın 23 yine transfer olacağım, ikinci tüp bebek tranferinde yine transfer ücreti alınıyormu alınıyorsa ne kadar alınıyor, birde benim boyum 1,69 kilom 80 kilom sıkıntı olurmu cuma günü doktora gideceğim ama o zamana kadar bilen arkadaşlardan yardım gelirse çok ama çok sevinirim,
hastaneden haber geldi. yarın saat 10 da orada olacakmışım transfer için. 7 yumurtam da döllenmiş nazar değmesin teyzeleri:) heyecan dorukta
Zeynep gecmis olsun canim bende kimyasal gebelik gecirdim suan adetim. Allah yardimcimiz olsun. Suan tabletten giriyorum pc den girince ozeldrn goruselim.
Kizlaaaar ben bi haltlar karistiriyoruumm size de soyleyemiyorumm:26:
kız bizden niye gizliyosun ?
Insallah canim senin guzel haberlerini bekliyoruz insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?