2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

çok sinirli ve gerginim. sözde yarın transferim olacak, bugün hastaneden arayacaklardı. arayan soran yok. ben arıyorum, açan yok. doktorumla görüştüm, embriyoloğun hastaneye gidip beni arayacağını söyledi, hala arayacak beyefendi. bu saatten sonra mı gidecek hastaneye arayacak anlamadım ki. günüm hastaneyi sürekli aramaktan ve onların aramasını beklemekten berbat geçti, resmen umutsuzluk içindeyim.

Kızlar heyecanlıyım yarın toplama var ve karnım o kadar dolu ki kaburgalarım batıyor resmen patlıyacağım sanki normal dir dimi

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nerde yaptryrsn cnm

Sıkıntı yapma canım bugün pazar malum adam gitmemiştir .yarın transfer dedilerse doğrudur sen buna odaklan transfer sonrası önemli zaten moral bozmak yok:)

seninki puregon değişik mis..benimki menagon kalçadan..3 toz 2 su şeklinde..ben pkoluyum ondan sanırım sık gorucem seni demişti..sabah 08.00 da yine yumurta ve e2 kontrolum var..hayırlısi.. hulusi hocayı duydum iyi olduğunu..inşallah seninde vesilen olur da bebeğin olur canım..beraber ilekliyoruz
inşallah beraber güzel sonuçlarımızı paylaşırız..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim umutsuz olma ne olur..sabah arar çağırır bence.sakin ol transfere kadar sakinleş pozitif ol

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlarbu gece birden şiştim sanki . Normal mi sizce oturamıyorum bile tedirgin oldum valla

Kızlarbu gece birden şiştim sanki . Normal mi sizce oturamıyorum bile tedirgin oldum valla

Tatlim benim de yarin opum var ve karnim sis. Bldigim kadariyla bu normal bir durum. Bende 8 folikul sayilmisti, sende daha fazla varsa daha cok siskinlik de normal. Sonucta yumurtaliklar bayagi buyumus durumda butun folikulleri barindirmak icin. Insallah yarin opudan sonra rahatlariz.

Ben en az 5 anne adayi saydim yarin opuya giren, yanlis hatirlamiyorsam. Herkese hayirli opular, insallah yarin aksam ve sali gunu guzel haberleri paylasiriz burda, dollenmis yumoslari yazar severiz uzaktan. Bende su an heyecan hic yok ama eminim yarin sabah coook olacaktir. Dualarim sizinle

Son düzenleme:

Teşk canım yaa ben sayıyı bilmiyorum inşallah olumlu sonuçlarımız olsun

hastaneden haber geldi. yarın saat 10 da orada olacakmışım transfer için. 7 yumurtam da döllenmiş nazar değmesin teyzeleri:) heyecan dorukta

Insallah canim senin guzel haberlerini bekliyoruz insallah..

Allah razi olsun canim. Rabbimin takdiri.. Insallah bir gun guzel sonuclarida paylasic sizinle..
Allah seninde yardimcin olsun insallah.

Zeynep gecmis olsun canim bende kimyasal gebelik gecirdim suan adetim. Allah yardimcimiz olsun. Suan tabletten giriyorum pc den girince ozeldrn goruselim.

Mrb canim benim basima gelmedi acikcasi bilmiyorum. Burda konusukdugu kadariyla aklimda kalmis dondurulmuslari cozdurmek icin para veriyorlardi. Kilo v3rmeye calis canim hamileliginde bacaklarina yuk bindigi icin sikinti olur. Kusura bakma yarim bilgimle cevaplamaya calistim

hastaneden haber geldi. yarın saat 10 da orada olacakmışım transfer için. 7 yumurtam da döllenmiş nazar değmesin teyzeleri:) heyecan dorukta

Hayirli haberler vermeyi nasip etsin rabbim. Hadi al gel yavrularini. Ve simsiki tut onları

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlaaaar ben bi haltlar karistiriyoruumm size de soyleyemiyorumm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…