Arkadaslar merhaba, hatirlarsiniz 12 gun once 1 tane 5. Gun embriyosu transferi yapilmisti.
Yani bugun test gunum:)
Ama cogumuz gibi 12.gunu bekleyemedim.. Aslinda amacim hamile oldugumu erken ogrenmek degildi. Hamile olmadigimi bir an once ogrenip bu heyecana bir son vermekti.
Evet basatan beri umitsizdim. Neden derseniz basindan beri hic bisey hissetmedim. Yani hep soyle dusundum. Arabada klima acikken gidiyorm ve hemen bogazim agriyo bu kadar buyuk bir mucizede ayni olamam dedim.. Belki sacma bir ornek ama Allahin yarattigi bu muhtesem vucut elbet bir sinyal vemeliydi.
Neyse 8. Gun test yaptim. Sonuc 46 cikti.. Hic inanmadim hamile olduguma nitekim dr uma yazdim ve bana yanlis ypatigimi test gunumu beklemem gerektigini soyledi. Bugun yaptigimda sonuc 17 olmustu.. Yani kikimyasal gebelik.
Rabbim hepinizin yardimcisi olsun.
Bu surecte bana dualrini esirgemeyen butun arkadalarima teskkur ederim.
Inanin hepinizin guzel haberi bizlere umut, gunes, cicek,bebek..
Ben yeniden baslicam.
Yilmadan dua ederek..
Daha guclu umutlu ve mutlu..
Su an uzuldugum teknsey bu mesajla sonuc bekleyen arkadaslarimi uzmus olmak olucak. Lutfen umitsiz olmayin.
Allah yardimciniz olsun.
Kizlaaaar ben bi haltlar karistiriyoruumm size de soyleyemiyorumm:26:
Tatlim benim de yarin opum var ve karnim sis. Bldigim kadariyla bu normal bir durum. Bende 8 folikul sayilmisti, sende daha fazla varsa daha cok siskinlik de normal. Sonucta yumurtaliklar bayagi buyumus durumda butun folikulleri barindirmak icin. Insallah yarin opudan sonra rahatlariz.
Ben en az 5 anne adayi saydim yarin opuya giren, yanlis hatirlamiyorsam. Herkese hayirli opular, insallah yarin aksam ve sali gunu guzel haberleri paylasiriz burda, dollenmis yumoslari yazar severiz uzaktan. Bende su an heyecan hic yok ama eminim yarin sabah coook olacaktir. Dualarim sizinle
Rabbim gücüne güç katsın bu pozitif halini her zaman devam ettirirsin inşallah zeynepcim. Dualarım seninle tez zamanda eşinle çocuklarınızı kucağınıza almayı nasip etsin yüce mevlam . Bundan sonra hep inan olacağına , o en güzel sinyalleri vücudun yaşayacak inşallah ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah canım açıkcası benimde pek umudum kalmadı ama olursa da süpriz olur. Olmazsa da zaten Allahın takdiri deyip önümüzdeki maçlara bakacağım
Soyledigim gibi, size negatifi soylerken en cok uzuldugum sonuc bekleyen arkadaslarimi olumsuz etkilemek ve morallerini bozabilecek olmaktan korkmamdi.
Ben hic umutlu olmadim sonuda iyi olmadi.
Sonucu almaya az kala arkadasim!!
Benim icin umutlu ol...
Günaydın arkadaşlar birazdan opuya gircem ben çok garip bi his var içimde heyecan korku karışık bi his yaşıyorum😒Allah herkesin emeğini boşa çıkarmasın isteyen herkesin kucağına meleklerini almayı nasip etsin (âmin )
bu arada kontrolun vardı senin nasıl hersey yolunda inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi ya transferden sonra da mı şişlik inmiyor canım ? ben cumartesi e2 için kan verdim e2 iyi cikti ama yumurtaliklar henüz uyanmamis dedi.. Bugün 5.gün ignemi yapıcam..yarın sabah yine e2 için kan vericem..Acaba nezaman yumutlar toplanır canım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlaaaar ben bi haltlar karistiriyoruumm size de soyleyemiyorumm:26:
arkadaslar sonucunu alan varmı bize güzel haberler verin lütfen yarında benim test günüm rabbim hepimizinde yüzünü güldürsün işallh
Çok şükür yolunda cnm erkende olsa kalp atışlarını gördük bulantı ve yorgunluk la uğraşıyorum o yüzden pek giremiyorum buraya.
Alla alla niye uyarılmamışki bende öyle olmamıştı o yüzden bi bilgim yok cnm inşallah büyük büyük sağlıklı yumurta ların olur cnm beslenmene dikkat et incir ananas ceviz gibi faydalı şeyler ye spor yap gez eğlen takma kafana bak nasıl sağlıklı yumoşların oluyor. Tedavi süresi 14 ila 16 gün kadar sürüyor cnm kişiden kişiye değişir tabi bugünlerinizin kıymetini bilin bol bol gezin eğlenin valla
Opu olacaklardan biri benimbu saat oldu hala uykum yok cok korkuyorum bu sefer hastanede degisik ya bu sefer sanirim o yuxden neyse dualarim benimle birlikte opuya girenlere rabbim insallah sikintisiz guzel hayirli sonuclarla bizi feraha erdirir insallaaaaaaahhhhhh sonra transfer gunumuzu sayariz
Günaydın arkadaşlar birazdan opuya gircem ben çok garip bi his var içimde heyecan korku karışık bi his yaşıyorum😒Allah herkesin emeğini boşa çıkarmasın isteyen herkesin kucağına meleklerini almayı nasip etsin (âmin )
Bende opu oldum canim su an evdeyim cok sukur iyiyim hayirli haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?