2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Rabbim gücüne güç katsın bu pozitif halini her zaman devam ettirirsin inşallah zeynepcim. Dualarım seninle tez zamanda eşinle çocuklarınızı kucağınıza almayı nasip etsin yüce mevlam . Bundan sonra hep inan olacağına , o en güzel sinyalleri vücudun yaşayacak inşallah ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Opu olacaklardan biri benim bu saat oldu hala uykum yok cok korkuyorum bu sefer hastanede degisik ya bu sefer sanirim o yuxden neyse dualarim benimle birlikte opuya girenlere rabbim insallah sikintisiz guzel hayirli sonuclarla bizi feraha erdirir insallaaaaaaahhhhhh sonra transfer gunumuzu sayariz

Allah razi olsun canim. Allah sanada kucagina almayi nasip etsin insallah.

İnşallah canım açıkcası benimde pek umudum kalmadı ama olursa da süpriz olur. Olmazsa da zaten Allahın takdiri deyip önümüzdeki maçlara bakacağım

Soyledigim gibi, size negatifi soylerken en cok uzuldugum sonuc bekleyen arkadaslarimi olumsuz etkilemek ve morallerini bozabilecek olmaktan korkmamdi.
Ben hic umutlu olmadim sonuda iyi olmadi.
Sonucu almaya az kala arkadasim!!
Benim icin umutlu ol...

Yarın adet olursam tüm ümidimi yitiririm ki sancılarım çoğaldı yine. Ben baştan beri hep umutluydum ama dünki test sonucum umudumu az da olsa kırdı inkar edemem. Bakalım rabbim yazdıysa olacaktır yazmadıysa zamanım vardır daha. Bu sefer olmazsa bir sonrakine olur inşallah, senin benim ve tüm isteyenlerin Allah gönlne göre versin

Günaydın arkadaşlar birazdan opuya gircem ben çok garip bi his var içimde heyecan korku karışık bi his yaşıyorum😒Allah herkesin emeğini boşa çıkarmasın isteyen herkesin kucağına meleklerini almayı nasip etsin (âmin )

canım Allah yardımcin olsun..sakin ol 1 saat içinde hersey bitecek sakin rahat ol herseyin sonu güzel olsun inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam arkadaşlar bugün 3. Gün opu olalı inanılmaz bir gaz sancisi veya benzeri bilemiyorum çekiyorum opu dan sonra böyle olan varmı acaba kasiklarima elimde basınca icerisi yara olmuş sanki tarifsiz bir acı var

Kızlar günaydın
Bugün 7.günüm dün adet günümdü olmadım ama size bir sorum olacak(hamilelere) bende kabızlık yok hem de hiç...Hatta adet olmadan önceki bağırsak hareketlerim var diyebilirim...Dün adet günümdü çok sancı çektim ama bugün az oluyor...Sanırım adet olacağım öyle değil mi?

bu arada kontrolun vardı senin nasıl hersey yolunda inşallah

Çok şükür yolunda cnm erkende olsa kalp atışlarını gördük bulantı ve yorgunluk la uğraşıyorum o yüzden pek giremiyorum buraya.

Alla alla niye uyarılmamışki bende öyle olmamıştı o yüzden bi bilgim yok cnm inşallah büyük büyük sağlıklı yumurta ların olur cnm beslenmene dikkat et incir ananas ceviz gibi faydalı şeyler ye spor yap gez eğlen takma kafana bak nasıl sağlıklı yumoşların oluyor. Tedavi süresi 14 ila 16 gün kadar sürüyor cnm kişiden kişiye değişir tabi bugünlerinizin kıymetini bilin bol bol gezin eğlenin valla

Merhaba,
Benim ilk denemem olacak,geçen ay laparoskopi ve histeroskopi oldum,yaşım 38.Sanırım bugün iğnelere başlayacağız,buradan çok faydalandım aynı şeyleri yaşayanların deneyimlerini okumak yalnız olmadığını bilmek çok güzel.

arkadaslar sonucunu alan varmı bize güzel haberler verin lütfen yarında benim test günüm rabbim hepimizinde yüzünü güldürsün işallh

bu sabah yine e2 kontrolum vardı hersey yolunda gibi..göbekten iğneye başladık bu Sabah..Acaba nezaman toplanır yumurtalar..ah cnm çok sevindim demek minik melek senin migdeni bulandiriyor :) geçer cnm

selam arkadaşlar.
bugün 9. günümdü, tüp bebek merkezinden testi bugün yapmamı söylemişlerdi ve sonuç negatif çıktı. doktoru aradım bilgi verdim neden bugün yaptırdın daha senin 9. gün çıkmaz ki sonuç dedi. tüp bebek merkezinden bu tarihi verdiler dedim, kafaları karışmış yanlış tarih vermişler, cuma tekrarla ilaçlarını da kullanmaya devam et dedi. ama benim ciddi anlamda beklentim kalmadı. yani 9. gün negatifse 12. gün de negatif olur gibi geliyor. neyse bir dahaki sefere diyelim canımız sağ olsun.

Ben geldim canim opudan biraz agrim var ama iyiyim yumurta coklugundan olurmus agri kesici igne ve serum verdier simdi evdeyim senden haber bekliyorum hadi hamişim

Bende opu oldum canim su an evdeyim cok sukur iyiyim hayirli haberlerini bekliyorum

Bende opu oldum canim su an evdeyim cok sukur iyiyim hayirli haberlerini bekliyorum

Bende şimdi eve gidiyorum canım benim hastahane ile ev arası çok uzak olduğu için biraz yolum var şükür iyiyim biraz sancım var o kadar benim oda geçer herhalde birazdan canım senden kaç tane yumurta toplandı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…