kız bizden niye gizliyosun ?
Nolduuu ayy çok merak ettim
Hayırdır güzel haltlar sanki:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Napiyorsnki iyi birsey yapiyorsndr ama
Bende şimdi eve gidiyorum canım benim hastahane ile ev arası çok uzak olduğu için biraz yolum var şükür iyiyim biraz sancım var o kadar benim oda geçer herhalde birazdan canım senden kaç tane yumurta toplandı ?
söylicem ama kızmak yokkkk:26:
kendi kendime tüp bebek denemesi yapıyorum
gonal f artmıştı. cumartesi 900 lükten 50 mg dozda vurdum göbekten.
önceki 187.5 tu ama 12 yumurta olmuştu. şimdi 50 lik vuruyorum çok yumurta olmasına gerek yok.
adetin 2. günü başladım kendi kendime. öncekilerin hepsini bire bir günü gününe uygulicam.
bu cuma da doktora gidip yumurtalar kaç tane olmuş boyutları neler diye baktırcam. sonra çatlatma iğnesi vurucam.
36 saat sonra da ilişki..
iğnelerim arttı. bende adet günüme göre eylül veya ekimde gitcem tedaviye. o zamana kadar duramadım
Takiplerini iyi yaptr dikkat et Allah buyuk insallah hayirlisi olursöylicem ama kızmak yokkkk:26:
önceki 187.5 tu ama 12 yumurta olmuştu. şimdi 50 lik vuruyorum çok yumurta olmasına gerek yok.
adetin 2. günü başladım kendi kendime. öncekilerin hepsini bire bir günü gününe uygulicam.
bu cuma da doktora gidip yumurtalar kaç tane olmuş boyutları neler diye baktırcam. sonra çatlatma iğnesi vurucam.
iğnelerim arttı. bende adet günüme göre eylül veya ekimde gitcem tedaviye. o zamana kadar duramadım
Benim maceram buraya kadarmış olmayınca olmuyo demek ki olmuyosa zorlamamak lazımdır belki de. Ben ayrılıyorum forumdan tüm güzellikler sizinle olsun
Benim maceram buraya kadarmış olmayınca olmuyo demek ki olmuyosa zorlamamak lazımdır belki de. Ben ayrılıyorum forumdan tüm güzellikler sizinle olsun
Bende şimdi eve gidiyorum canım benim hastahane ile ev arası çok uzak olduğu için biraz yolum var şükür iyiyim biraz sancım var o kadar benim oda geçer herhalde birazdan canım senden kaç tane yumurta toplandı ?
Yaklasik 25 tane demisler canim insallah iyilerdir senin kac tane var canim
eda kaç yumurta toplandı. rabbim hayırlarla sonuçlandırsın inşallah
Moralim çok bozuk canım 3 tane toplandı benden doktor hersey yolunda dedi ama benim moralim çok bozuk 😭
Canin uzulme bnm 16 yumurtam toplandi bnden onceki hastanin 4 yumurtaymis bende ay cokaz dedim cok uzuldum guya kendimi şansli gordum!!! ama onunki pozitif sonuclandi bnm negatif hic belli olmaz bu işler
selam arkadaşlar.
bugün 9. günümdü, tüp bebek merkezinden testi bugün yapmamı söylemişlerdi ve sonuç negatif çıktı. doktoru aradım bilgi verdim neden bugün yaptırdın daha senin 9. gün çıkmaz ki sonuç dedi. tüp bebek merkezinden bu tarihi verdiler dedim, kafaları karışmış yanlış tarih vermişler, cuma tekrarla ilaçlarını da kullanmaya devam et dedi. ama benim ciddi anlamda beklentim kalmadı. yani 9. gün negatifse 12. gün de negatif olur gibi geliyor. neyse bir dahaki sefere diyelim canımız sağ olsun.
Kndnde herhangi bi degisiklik hissediyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?