2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

kız bizden niye gizliyosun ?

Nolduuu ayy çok merak ettim

Hayırdır güzel haltlar sanki:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Napiyorsnki iyi birsey yapiyorsndr ama

söylicem ama kızmak yokkkk:26:

kendi kendime tüp bebek denemesi yapıyorum
gonal f artmıştı. cumartesi 900 lükten 50 mg dozda vurdum göbekten.
önceki 187.5 tu ama 12 yumurta olmuştu. şimdi 50 lik vuruyorum çok yumurta olmasına gerek yok.
adetin 2. günü başladım kendi kendime. öncekilerin hepsini bire bir günü gününe uygulicam.
bu cuma da doktora gidip yumurtalar kaç tane olmuş boyutları neler diye baktırcam. sonra çatlatma iğnesi vurucam.
36 saat sonra da ilişki..
iğnelerim arttı. bende adet günüme göre eylül veya ekimde gitcem tedaviye. o zamana kadar duramadım

eda kaç yumurta toplandı. rabbim hayırlarla sonuçlandırsın inşallah

Walla çılgınsın tatlım sen
ama belli mi olur rabbim sebep eylesin...eşinle ilgili bir problem yoksa şansın daha da yüksek:18::18:

AYSİN....senden haber bekliyorum...ay inşaALLAH güzel haber olsun...

Takiplerini iyi yaptr dikkat et Allah buyuk insallah hayirlisi olur

Eee doktora soyleyecekmisin bu yaptigini

Benim maceram buraya kadarmış olmayınca olmuyo demek ki olmuyosa zorlamamak lazımdır belki de. Ben ayrılıyorum forumdan tüm güzellikler sizinle olsun

Hamile arkadaşlarım
Test tarihinden önce adet günü olan var mı aranızda? Benim adet çok yüksek ihtimalle ilaçlardan 1 gün gecikti...Hamilelik belirtim hiç yok göğüslerim dışında...Bildiğiniz ara sıra adet sancısı vuruyo...Test tarihim taaaa cumartesi günü

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim maceram buraya kadarmış olmayınca olmuyo demek ki olmuyosa zorlamamak lazımdır belki de. Ben ayrılıyorum forumdan tüm güzellikler sizinle olsun

Üzülme arkadaşım...Kaçıncı denemen bilmiyorum ama hepimizin birgün bebeği olacak ben inanıyorum...Ben de ümitsizim bugün 7. Günüm ama denemeyi bırakmayacağımı düşünüyorum...Sevgiler

Yaklasik 25 tane demisler canim insallah iyilerdir senin kac tane var canim

Aklima gelmedi degil valla cunku gonalf acildiktan 28 gun sonra kullanılamıyor. Cope at dunya kadar para verdim ama kullanmaya cekindim ne bileyim fazla uyarilir fln diye. Bir sonraki ay ignelerin etkisi devam ediyormus ya. Yaa aklıma kotu kotu fikirler soktun be arkadaşim :)

Eveeet hayirlisiyla ben de opudan ciktim geldim..ay ne kadar kolay bir islemmis, bosuna dusunmusum opudan once gobegim catlayacak gibiydi, o yuzden yapsam da kurtulsam dusunuyordum. Heyecan, korku...hicbiri olmadi, anormal miyim ben acaba
Bir masadan kalkip sedyeye uzandigimi hatirlamiyorum, hemsireler kendim kalkmisim dediler, onun disinda bir olayim olmadi. Opu olacak kizlaaaar, korkmayin, cooook kolay bir islemmis

Benden 13 yumurtacik toplanmis, bu sayinin ugursuzluguna hic de inanmazdim zaten, simdi favorilerimden oldu...

Gecmis olsun kizlar, hayirli sonuclar almanizin dilegi ile sevgiler

Yaklasik 25 tane demisler canim insallah iyilerdir senin kac tane var canim

Maşallah canım senin çok yumurta toplanmış 😃 inşallah hepsinde döllenme olur. Ben narkozun etkisindeydim doktor eşime 3 tane demiş canım sonra hemşireye sordum 3 tane iyi yumurta alınmış canım çok sıkıldı inşallah bişe olmaz onlara da döllenme olurda emeğimiz boşa gitmez İnan içimde büyük bi kırgınlık oldu galiba başlamadan bitti 😭😭

Moralim çok bozuk canım 3 tane toplandı benden doktor hersey yolunda dedi ama benim moralim çok bozuk 😭

Canin uzulme bnm 16 yumurtam toplandi bnden onceki hastanin 4 yumurtaymis bende ay cokaz dedim cok uzuldum guya kendimi şansli gordum!!! ama onunki pozitif sonuclandi bnm negatif hic belli olmaz bu işler

Canin uzulme bnm 16 yumurtam toplandi bnden onceki hastanin 4 yumurtaymis bende ay cokaz dedim cok uzuldum guya kendimi şansli gordum!!! ama onunki pozitif sonuclandi bnm negatif hic belli olmaz bu işler

İnşAllah canım orda çalışanlarda iyi dedi hayırlısı artık ben elimden geleni yaptım gerisi Allah'ın takdiri inşallah bizede annelik duygusu yasattırır

Kızlar bende şimdi ğeldim biraz uykuluyum benden6yumurta toplandı. Unutmayın kızlar önemli olan yumurta çokluğu değil kalitesi . Benim önceki dnememde16idi ama buistenilen bi durumdeğilmiş aşırı uyarılma dmek miş yan etki yani o yüzden çok şişlik olmuştu sonrasında .o yüDen az olsun temiz olsun moral bozmak yok:)

Aynı şeyi bende yaşadım. Daha doğrusu ben kendi merakıma yenik düştüm 9.gün test yaptım negatif çıktı.Bende en azından 1-2 değer çıkar pozitifse dedim kendi kendime ama bugün adet olmalıydım çok şükür henüz olmadım umarım olmamda. Yarın sabah kan testm var Allah dan hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…