2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

senin testini merakla bekleyeceğim o zaman:) olmazsa da olmaz ne yapalım vardır herşeyde bir hayır.

Canim hayirli olsun senle tedavimiz ayni gidio bende yarin opuya gircem insallah ikimizde ayni gun ogreniriz nasil oldun suanda.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim hayirli olsun senle tedavimiz ayni gidio bende yarin opuya gircem insallah ikimizde ayni gun ogreniriz nasil oldun suanda.

Teşekkür ederim canım iyiyim ben çok korkuyordum ama korkulacak bişe yok iyiyim hafif bi sancım oldu şimdi oda yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evt csnim ck ama onemli olan kalitesi hayirlisi olsun insallah hepimiz icin de nite birden bu kadar umitsizlige bagladin anlamadim onemli olan tutmasi 1 tane olsun da tek o tutsun bence lutfen hemen toarlan cnm yakismiyor sana

Evt csnim ck ama onemli olan kalitesi hayirlisi olsun insallah hepimiz icin de nite birden bu kadar umitsizlige bagladin anlamadim onemli olan tutmasi 1 tane olsun da tek o tutsun bence lutfen hemen toarlan cnm yakismiyor sana

İnşallah canım toparlanabilirim evet bitane tutsada yeter inşallah iyi olur Allahım bende burda olan herkesde bebeklerini kucağına almayı nasip eder 😞

Insallahhh canim insallahhhh hepimiz iyi haberler alacagiz once inanalim ki devami olsun rabbimin izniyle tabi olumsuz mesaj okuyacagim diye cok korkuyorum cunku cok uzuluyorum ve ben buraya moral almak icin devam ediyorum lutfen sende olumsuz dusunmekten cik bak boyle olacak sonumuz

İnşallah canım bende burda olumsuz okuyunca çok üzülüyorum hatta eşim yasakladı sen etkileniyorsun üzülme diyor ama ne yapayım çok alıştım buraya girmeden duramıyorum... İnşallah herkes mutlu haberleri paylaşırız herkesin melekleri annelerine sıkı sıkı tutunur 😃

Amiiiiiiiiiiin amiiiiiiiinnnnnnnnnnn canim

Walla çılgınsın tatlım sen
ama belli mi olur rabbim sebep eylesin...eşinle ilgili bir problem yoksa şansın daha da yüksek:18::18:

AYSİN....senden haber bekliyorum...ay inşaALLAH güzel haber olsun...
Esimde var problem kuzucum ama bos beklemek istemiyorum..
aysin b3nd3 merak ediyorum seni.. elifden habei olan varmii
Takiplerini iyi yaptr dikkat et Allah buyuk insallah hayirlisi olur
Cuma gitc3m bebegim zaten tup bebekte de hemen hemen ayniydi.
Eee doktora soyleyecekmisin bu yaptigini
Yoooook nasil soyliimmm cok kizar
Benim maceram buraya kadarmış olmayınca olmuyo demek ki olmuyosa zorlamamak lazımdır belki de. Ben ayrılıyorum forumdan tüm güzellikler sizinle olsun
Durumun nasil canim takip edemedim uzun zamandir. Degerin 0 mi çıktı cok uzuldum rabbim sarini veriyor kuzucum uzulme demek olmuyor biliyorum..
Bizim doktor atmayin tutmazsa yeniden kullancaz dedi. Ignenin biri bitti bugun uzerindeki yazi dikkatimi cekti. 28 gun diyor evet. Ben bilmiyordum..
fazla uyarilma riski tabiki var. Ben goze aldim kararttim gozumu, ornek olmasin nolur size.. 2 gunde bir doktora gitme imkanin varsa kontrol ettirebileceksen yumurtalarini o zaman denenebilir. Asilama gibi bi nevi..
Hayirlinolsun diyeyim simdiden.. saglikli embriyolar elde edilir insallah..
Moralim çok bozuk canım 3 tane toplandı benden doktor hersey yolunda dedi ama benim moralim çok bozuk ��

allah istedikten sonra 1 tanesi bile yeter ikiz olmaya.. bolunuyorlarmis biliyirmuydun

Son düzenleyen: Moderatör:

Alxfa dikkat et canim ya

Teşekkür ederim canım iyiyim ben çok korkuyordum ama korkulacak bişe yok iyiyim hafif bi sancım oldu şimdi oda yok

Hayirlisi canim insallah bu emrklerimizin karsiligini meleklerimizle alicaz

Bugun transferimi oldum. 2 tane transfer edildi. 1.sinifmis. evde dinleniyorum. Komik gelmesin size ama bisey sorcam. Yatarken saga soladonmemin sakincasi olmaz dimi: -) mutluyum umutluyum insallah 12 gun sonra da boyle olurum

Bugun transferimi oldum. 2 tane transfer edildi. 1.sinifmis. evde dinleniyorum. Komik gelmesin size ama bisey sorcam. Yatarken saga soladonmemin sakincasi olmaz dimi: -) mutluyum umutluyum insallah 12 gun sonra da boyle olurum

canım benim yaaa..:) eminim ne kadar tedirgin olduğunu hissediyorum..fazla kasma put gibi duracak halin yok ya..yavaş yavaş hareketle gezin evin içinde ama sana tavsiyem 10 gün sırt üstü yat..daha makbul demişti doktor

Hayırlı olsun canım sırt üstü yatmak önemli diye duymuştum bende.dış gebelik olmaması için demişlerdi

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…