2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Arkadaşlar bir haftadır giremiyorum merak ettinizmi bilmiyorum.
Bazılarınız biliyorsunuz ilk tüp bebek denememdi çok şiddetli bi PKO vakasıyım
Ama yinede bi umutla şansımızı denedik pimpirikliliğimden kılıkırk yara yara pozitifide gördük havalara uçtuk dünyalar bizim oldu evimizin neşesi oldu
Bunları sizi üzmek için yazmayı hiç istemezdim ama topiğimizden sorumlu olarak ve sizleri çok sevdiğimden yazıyorum... Haberdar olasınız...
Geçen cuma keseyi görecektik ama salı akşamı şiddetli kanamam başladı ve sonuç kimyasal gebelik çok şaşkınım sebebi ilk kan sonucum 82 ikincisi 300 doktorum bile tamam oldu diyordu ama nasip böyleymiş hala şaşkınım... Demekki normal değerlerle bile keseyi görmeden fazla sevinmesek gerekiyormuş.... Ama ben hep hayırlısını istedim sonuç ne olursa olsun.. Hatta bebeğimin niyetine hatimde bile başlamıştım demekki Rabbim böyle hayırlı kılmış...
Foruma giremedim Bir haftadır zaten rahatsızdım üzerine birde memleketime gittim ailemde birlikteydim hem bi teselli bulurum diye hemde ablamın eşinde lösemi başlangıcı varmış onu ziyaret ettik insan böyle şeyler duyunca daha bi üzülüyor ve haline şükrediyor... Hamdolsun kendi sağlığımız yerinde...
Geçmişi pek okuma fırsatım olmadı ama bu kimyasal gebelik haberleri beni çok üzüyor ve bir dahaki dondurulmuş denemem için hiç umudum yok ben vasat bir pko hastasıyım ve diyecek birşey bulamıyorum kelimelerim kifayetsiz kalıyor..
Sonuç alan arkadaşlara sabırla hayırlı sonuçlar diliyorum..

Çok geçmiş olsun canım ilk denememde bende kimyasal yaşamıştım tabi bu değerleri hiç görmemiştim ben.Rabbim sana ve eşine uzun ömür versin duygularını anlıyabiliyorum .ümidini asla yitirme lütfen hayırlıysa olsun sonuçta.Allahhepimize sağlık versim

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim oncelikle gecmis olsun Allah sifa ve sabir versin. Benimde sonucum kimyasal oldu. Dun 17 idi deegrr hala hastalanamadim hastalanmayi bekliyorum bende..
Allah yardimimiz olsun

Cnm seninle test tarihimiz aynı gün, Allah ikimizinde yüzünü güldürsün inşallah o gün. Ben adetimin 21. Günü transfer oldum normalde bugün yarın adet olmam gerekiyor ama tedavi adeti geciktiriyor sanırım ama kaçgün geciktirir o bendede soru işareti açıkçası:))

Cnm haddim olmayarak doktor bilgisi ve kontrolü olmadan böyle birşey yapmamanı tavsiye ederim. Bir arkadaşımın eniştesi tüp bebek doktoru, onun söylediğine göre tüm bu yumurta arttırıcı ilaçlar rezervlerimizi yiyormuş, yani ne kadar çok tedavi o kadar az rezerv, yumurtalarını boşa harcama:))tabi yinede hakkında hayırlısı olsun demek isterim birbirimize iyi temenniden başka birşey gelmiyor elden çünkü.

Alxfa dikkat et canim ya
Merak etme kuzucuummm.. kontrollu yapcam herseyi

Tavsiye ve uyarilarin icin tesekkur ederim canim. Bu konuyu ben de duymustum. Ama milyon kaddar yumurtamiz var ve 2 bebek istiyoruz. 2 evladim olduktan sonra yumurtayi napayimki ben. Hani bitti denecek ksadar yumurtamiz yok. Rabbim nasipetsin insallah su an cok onemsemiyorum.. v3 gercekten uyarin icin cok tesekkur ederim cqnim

Sakın canını sıkma:) benden de 3 tane aldılar 5. Gün embriyosu transfer edildi iki tane ve ikizleri bekliyorum. Yanımdaki bayandan 17 tane almışlardı ve yaşı benden oldukça büyüktü ama ondan da kaliteli yumurta bulamıyorlarmış. Sakın sayıya takılma canını sıkma. Benim dondurmaya bile kalmadı ama olsun Rabbim çok büyük inan sen o yumoşlara ben hep inandım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay ne güzel maşallah 😃darısı bizim başımıza inşallah bende annelik duygusunu yaşarım canım özel değilse yaş kaç ve sorun neydi ?

cnm, ilaçlar özellikle progestan bırakmadığın sürece geciktiriyor,

Elif sule ve gurbetkiz nerelerdesiniz kizlar
kız sen ne yapıyosun öyle ağzım bir karış açık okudum olur olur valla orasını Allah bilir ama doktoruna danışsaydın keşke. ama şu da bir gerçek her birimiz bu konuda acaip bilgilendik bi sonraki tedavi de de kullanabilirdin :26: çok merak ediyorum sonucu bir ay nasıl bekliycem ben :86:

cnm, ilaçlar özellikle progestan bırakmadığın sürece geciktiriyor,

Canim senin imza alanindaki bebegin durumunu gorunce kendiminki aklima geliyor. Benim de 6 subat dogumlu olacakti bebegim. Ister istemez okuyorum bebegin durumunu. Rabbim omur versin yavruna, yavrularinaza...

Eniştene Allah bol şifalar versin, size de sabır güç ve ümit versin dondurulmuş bebişinizi de Rabbim tez zamanda hayırlısını hayırlısıyla versin. 80 den 300 e çıkınca ben acaba ikiz mi acaba diye bile düşünmüştüm. Ben korkumdan keseleri görmeden annelere bile diyemedim. Hala da çok korkuyorum. Rabbim bekleyenlere isteyenlere herkese yardımcı olsun kucaklarımıza almaya nasip etsin . Dondurulmuşların şansı yüksek oluyomus inşallah olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…