Arkadaşlar bir haftadır giremiyorum merak ettinizmi bilmiyorum.
Bazılarınız biliyorsunuz ilk tüp bebek denememdi çok şiddetli bi PKO vakasıyım
Ama yinede bi umutla şansımızı denedik pimpirikliliğimden kılıkırk yara yara pozitifide gördük havalara uçtuk dünyalar bizim oldu evimizin neşesi oldu
Bunları sizi üzmek için yazmayı hiç istemezdim ama topiğimizden sorumlu olarak ve sizleri çok sevdiğimden yazıyorum... Haberdar olasınız...
Geçen cuma keseyi görecektik ama salı akşamı şiddetli kanamam başladı ve sonuç kimyasal gebelikçok şaşkınım sebebi ilk kan sonucum 82 ikincisi 300 doktorum bile tamam oldu diyordu ama nasip böyleymiş hala şaşkınım... Demekki normal değerlerle bile keseyi görmeden fazla sevinmesek gerekiyormuş.... Ama ben hep hayırlısını istedim sonuç ne olursa olsun.. Hatta bebeğimin niyetine hatimde bile başlamıştım demekki Rabbim böyle hayırlı kılmış...
Foruma giremedim Bir haftadır zaten rahatsızdım üzerine birde memleketime gittim ailemde birlikteydim hem bi teselli bulurum diye hemde ablamın eşinde lösemi başlangıcı varmış onu ziyaret ettik insan böyle şeyler duyunca daha bi üzülüyor ve haline şükrediyor... Hamdolsun kendi sağlığımız yerinde...
Geçmişi pek okuma fırsatım olmadı ama bu kimyasal gebelik haberleri beni çok üzüyor ve bir dahaki dondurulmuş denemem için hiç umudum yok ben vasat bir pko hastasıyım ve diyecek birşey bulamıyorum kelimelerim kifayetsiz kalıyor..
Sonuç alan arkadaşlara sabırla hayırlı sonuçlar diliyorum..
Canim oncelikle gecmis olsun Allah sifa ve sabir versin. Benimde sonucum kimyasal oldu. Dun 17 idi deegrr hala hastalanamadim hastalanmayi bekliyorum bende..Arkadaşlar bir haftadır giremiyorum merak ettinizmi bilmiyorum.
Ama yinede bi umutla şansımızı denedik pimpirikliliğimden kılıkırk yara yara pozitifide gördük havalara uçtuk dünyalar bizim oldu evimizin neşesi oldu
Bunları sizi üzmek için yazmayı hiç istemezdim ama topiğimizden sorumlu olarak ve sizleri çok sevdiğimden yazıyorum... Haberdar olasınız...
Geçen cuma keseyi görecektik ama salı akşamı şiddetli kanamam başladı ve sonuç kimyasal gebelikçok şaşkınım sebebi ilk kan sonucum 82 ikincisi 300 doktorum bile tamam oldu diyordu ama nasip böyleymiş hala şaşkınım... Demekki normal değerlerle bile keseyi görmeden fazla sevinmesek gerekiyormuş.... Ama ben hep hayırlısını istedim sonuç ne olursa olsun.. Hatta bebeğimin niyetine hatimde bile başlamıştım demekki Rabbim böyle hayırlı kılmış...
Foruma giremedim Bir haftadır zaten rahatsızdım üzerine birde memleketime gittim ailemde birlikteydim hem bi teselli bulurum diye hemde ablamın eşinde lösemi başlangıcı varmış onu ziyaret ettik insan böyle şeyler duyunca daha bi üzülüyor ve haline şükrediyor... Hamdolsun kendi sağlığımız yerinde...
Geçmişi pek okuma fırsatım olmadı ama bu kimyasal gebelik haberleri beni çok üzüyor ve bir dahaki dondurulmuş denemem için hiç umudum yok ben vasat bir pko hastasıyım ve diyecek birşey bulamıyorum kelimelerim kifayetsiz kalıyor..
Sonuç alan arkadaşlara sabırla hayırlı
sonuçlar diliyorum..
Hamile arkadaşlarım
Test tarihinden önce adet günü olan var mı aranızda? Benim adet çok yüksek ihtimalle ilaçlardan 1 gün gecikti...Hamilelik belirtim hiç yok göğüslerim dışında...Bildiğiniz ara sıra adet sancısı vuruyo...Test tarihim taaaa cumartesi günü
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
söylicem ama kızmak yokkkk:26:
kendi kendime tüp bebek denemesi yapıyorum
gonal f artmıştı. cumartesi 900 lükten 50 mg dozda vurdum göbekten.
önceki 187.5 tu ama 12 yumurta olmuştu. şimdi 50 lik vuruyorum çok yumurta olmasına gerek yok.
adetin 2. günü başladım kendi kendime. öncekilerin hepsini bire bir günü gününe uygulicam.
bu cuma da doktora gidip yumurtalar kaç tane olmuş boyutları neler diye baktırcam. sonra çatlatma iğnesi vurucam.
36 saat sonra da ilişki..
iğnelerim arttı. bende adet günüme göre eylül veya ekimde gitcem tedaviye. o zamana kadar duramadım
Merak etme kuzucuummm.. kontrollu yapcam herseyiAlxfa dikkat et canim ya
Kelebegimmm cok uzuldum canimmm. Engellere ragmen biz de anne olcaz bebegimmEsimde var problem kuzucum ama bos beklemek istemiyorum..
Canım bugün Antalya ıvf ye gittik bizde yine ağlaya zorlaya geri döndüm. Bu kez de sperm sayısı yeterli hale gelmiş ama %99u akrozomsuz yazıyor. Yani baş anomalisi gibi bir şeymiş. İlk tedavimde embriyo oluştmamıştı iptal edilmişti ya. Ondanmış. Bu teste sadece tüp bebek merkezleri bakıyormuş. Arkadaşlarım çok zor olan bir durummuş hatta eşimin abisi de aynı merkezde tüp bebek yaptırmıştı onda da yok böyle birşey. Tek problem anne babaları teyze çocuğu Dr dönüp dolaşıp ona bağlıyor. Hiç böyle bir yerden çıkacağı aklıma gelmezdi. Ne yapacağım ne olacak nasıl olacak hiç ümidim kalmadı, sabrım kalmadı, Halim kalmadı. Biraz uyumaya çalışıp ağlayarak uyandım. Allahım çaresizlik olmaz biliyorum lütfen çare ol.
Canimm cok uzuldumm rabbim gelmis gecmis etsin.. kimyasal gebelik bende yasadim.enistene de cok gecmis olsun rabbim sifalar versin. Irtibatta kalalim canimcimmmArkadaşlar bir haftadır giremiyorum merak ettinizmi bilmiyorum.
Zeynepcim benim degerim sali gunu 15ti persembe gece adet oldum.Canim oncelikle gecmis olsun Allah sifa ve sabir versin. Benimde sonucum kimyasal oldu. Dun 17 idi deegrr hala hastalanamadim hastalanmayi bekliyorum bende..
Allah yardimimiz olsun
Sen kacinci gunundesin. Degerin sifirlandiktan 1,2 gun sonra adet oluyorsun..
Cnm haddim olmayarak doktor bilgisi ve kontrolü olmadan böyle birşey yapmamanı tavsiye ederim. Bir arkadaşımın eniştesi tüp bebek doktoru, onun söylediğine göre tüm bu yumurta arttırıcı ilaçlar rezervlerimizi yiyormuş, yani ne kadar çok tedavi o kadar az rezerv, yumurtalarını boşa harcama:))tabi yinede hakkında hayırlısı olsun demek isterim birbirimize iyi temenniden başka birşey gelmiyor elden çünkü.
Maşallah canım senin çok yumurta toplanmış 😃 inşallah hepsinde döllenme olur. Ben narkozun etkisindeydim doktor eşime 3 tane demiş canım sonra hemşireye sordum 3 tane iyi yumurta alınmış canım çok sıkıldıinşallah bişe olmaz onlara da döllenme olurda emeğimiz boşa gitmez İnan içimde büyük bi kırgınlık oldu galiba başlamadan bitti 😭😭
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sakın canını sıkma:) benden de 3 tane aldılar 5. Gün embriyosu transfer edildi iki tane ve ikizleri bekliyorum. Yanımdaki bayandan 17 tane almışlardı ve yaşı benden oldukça büyüktü ama ondan da kaliteli yumurta bulamıyorlarmış. Sakın sayıya takılma canını sıkma. Benim dondurmaya bile kalmadı ama olsun Rabbim çok büyük inan sen o yumoşlara ben hep inandım:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ozel msjlarima nasil vajabilirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm seninle test tarihimiz aynı gün, Allah ikimizinde yüzünü güldürsün inşallah o gün. Ben adetimin 21. Günü transfer oldum normalde bugün yarın adet olmam gerekiyor ama tedavi adeti geciktiriyor sanırım ama kaçgün geciktirir o bendede soru işareti açıkçası:))
bizdenedik olmadı
kız sen ne yapıyosun öyle ağzım bir karış açık okudumElif sule ve gurbetkiz nerelerdesiniz kizlar
Sağol tatlım bilgilendirdiğin için. Geçmişi pek okuyamadım sende ne var ne yok tedavidemisin cnm?cnm, ilaçlar özellikle progestan bırakmadığın sürece geciktiriyor,
cnm, ilaçlar özellikle progestan bırakmadığın sürece geciktiriyor,
ilk denememizdi ve dr hepsi çok iyi diyorlardı
Arkadaşlar bir haftadır giremiyorum merak ettinizmi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?