2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Kuzucuummm sence izin verir mii soramam soyleyemem. Avikcasi size de soylemeye korktum tepki almaktan.. :)
Sonuctan umudum yok bebegim ama ben elimden geleni yapicam.. sperm hareket ve sayi eksikligimiz var. Ama allah buyuk belki bi mucizze oluverir

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim senin imza alanindaki bebegin durumunu gorunce kendiminki aklima geliyor. Benim de 6 subat dogumlu olacakti bebegim. Ister istemez okuyorum bebegin durumunu. Rabbim omur versin yavruna, yavrularinaza...

ocak ayındaki denememiz kimyasal olmasaydı 5 aylık olacaktı ve çocukluk arkadaşımla hemen hemen aynı zamanlarda doğum yapacaktık. Bunun sonu yok cnm, ben de hala onu okuyorum, faceni takip ediyorum İkizlerime kısmetmiş dedim ama cumartesi sabahı kanamayla uyandım. Allah bebek sahibi olmamızı nasip etsin inşallah, çok zor beklemek Kucağımızda sevinelim hatta Mürvetlerini görelim inşallah. Asıl Önemli olan bizim sağlığımız, bunun sonu yok çünkü

Canim bnm rabbim yar ve yardimcin olsun cok uzuldum valla ya rabbim sabir versin enistenede sifa versin... :-(

Kuzucuummm sence izin verir mii soramam soyleyemem. Avikcasi size de soylemeye korktum tepki almaktan.. :)
Sonuctan umudum yok bebegim ama ben elimden geleni yapicam.. sperm hareket ve sayi eksikligimiz var. Ama allah buyuk belki bi mucizze oluverir

Canım ya sen aşılama yaptırsana daha az maliyet hem daha doğal hem de spermleri de seçiyolar daha iyi olmaz mı? Başka bi doktora da gidebilirsin böyle böyle yaptım şimdi de aşılama olmak istiyorum dersin.

inş. hep sordular ilk mi diye(
sanırım bilerek tutturnmadılar(((
oysaki ne yoklukta denemistik
canım sen kalbini ferah tut, sanmıyorum çünkü çoğu başarı oranını artırmak için çabalıyorlar, Allahım kolaylık versin, Bebeğiniz çıksın gelsin, bizi de sevindirin inşallah canım benim.

inş. hep sordular ilk mi diye(
sanırım bilerek tutturnmadılar(((
oysaki ne yoklukta denemistik

Canimmoyle dusunme sakin.. maleseftup bebek merkezleri ilk once prosedur uyguluyorlar. Bizim ilk gittigimizde biz sadece gorusuruz plan yapariz testler tahliller yaparlar 1 ay sonra balariz diyorduk. Fsh lh progesteron e2 den baska bisey bakilmadi. Genetik test kromozom analizi o bu hic bisey yok. Dusugun varsa test yapiyorlar.
Illaki ilkte bakmiyorlar, duserse bakiyorlar..
Malesef deneyimlendik. Testleri mutlaka isticem doktordan.
Imsi yontemini pgt yontemini ve embriyonun kabuguna lazerle delmelerini falan hepsini konuscam. 3750 verdik hastaneye ne gorduk fark olarak.. hic bisey..
denek miyiz biz.. olmadi gel buna da bakalim olmadi sunu da yapalim diyecek..
bu defa oyle olmayacak.. yapmiyoruz dediginde babamin oglumusun o kadar parayi ne diye sana veriyorum ben diyip baska hastane arastiracagim..
Dun maas yatti su an hesabimda 0.67 kurus kaldi. Hepsi tup bebek ilacina hastanesine yola gitti.Ve esimin kredi kartlari full. 67 kurusla 1 ay gecinilir mi..
Hic birimizin haybeden verecek parasi yok.

hakkimizi arayacagiz. Gozu kapali olmayslim

Yaş 31 rezerv eksikliği çikolata kisti ailede erken menopoz olunca ben de denedim. Evlilikte ilk yılım bu da ilk denememdi. :) bunları sık sık tekrarlıyorum bir kişiye umut olsa örnek olsa yeter diye. Yaşarsın canım inşallah tez zamanda çok korktum onların laboratuvarda olduğu sürede. Her şey boşa gidecek diye ama bi de üstüne beşinci gün oldu :) korkmadan tedirgin olmadan olmuyo elde değil, ama daha fazla olumlu düşün hep. Hayatı kendine zehretme. Transfer zamanı yatmanın -Dr özel bi sebep belirtmemişse tabi- gebeliği artırıcı hiçbir etkisi yok. Üstelik kan dolaşımını yavaşlattığı için sıkıntı bile oluyo. Ben hiç yatmadım sadece yorulmadım. Yolculuk bile yaptım siz abartmayın yine de:) Hep diyorum biz hasta değiliz vücudumuza da hasta muamelesi yapmayalım :) neyse çenem düştü yine. Öyle işte senin de mi rezerv sorun?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlı olsun çok çok sevindim mis kokusunuda duyarsın inşallah, rabbim bizede nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla.
Amin canım Allah razı olsun, Allah sizin de yüzünüzü güldürsün, Kucağımızda sevinin inşallah. Kısmet olursa, Rabbim nasip ederse iki kesemiz var şuan, ikiz bebekler gelsin size de, bırak buraya yazmayı başınızı kaşıyacak vaktiniz olmasın inşallah

Ahh şimdi gördüm ve çok üzüldüm. Allahım yarabbim sana ve ailene sağlık versin tez vakitte de hayırlı sağlıklı evlat. Çok şaşkınım ya of geçmiş olsun kendine dikkat et canım.

AA

Çok aydınlattın beni canım içim rahatladı çok sağol 😃 ben 26 yaşındayım ilk denememiz bende bi sorun yok eşimde sperm sayısı ve hareketlilik az o yüzden tüp bebek tedavi başladık ilk başlarda çok ümitliydim ve şimdide ümidim geri geldi sayenizde çok sağolun 😃 inşallah benimde çocuğum olur Allah'ın izniyle😊 inşallah burda olan hiç kimsenin emeği boşa gitmez (âmin )

Çok alemsin :) hayırlı uğurlu olsun iğnelerin can olsun şifa olsun size. Ben aşılama yaptırdım olmadı Dr ardından hemen tüp yapalım dedi yumurtaların güzel tepki verdi dedi. Hatta tüpte daha az ilaç kullandım. Ardından yapman belki de iyi gelecek sana da. Gerçi senin rezerv sorunun yok hatırladığım kadarıyla ama olsun sana da yarasın canım:) ama Dr dan çok bağımsız olma e mi:)

Çok aydınlattın beni canım içim rahatladı çok sağol 😃 ben 26 yaşındayım ilk denememiz bende bi sorun yok eşimde sperm sayısı ve hareketlilik az o yüzden tüp bebek tedavi başladık ilk başlarda çok ümitliydim ve şimdide ümidim geri geldi sayenizde çok sağolun 😃 inşallah benimde çocuğum olur Allah'ın izniyle😊 inşallah burda olan hiç kimsenin emeği boşa gitmez (âmin )

Insallah canimmm insallaaaahhhhn
Daha dün okudum bak bulursam sen de oku. sperm sayısına bakmıyor canım, Alacak nefesi varsa geliyor, bak işte,

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=725435&page=4
Linke bakayim canim. Tsk ederim..
Canım ya sen aşılama yaptırsana daha az maliyet hem daha doğal hem de spermleri de seçiyolar daha iyi olmaz mı? Başka bi doktora da gidebilirsin böyle böyle yaptım şimdi de aşılama olmak istiyorum dersin.

Asilama yapildi canim. Benim yasafigim yeri soylemistim sanirim sana. Il demeye bin sahit ister. Unuversite hastanesine gittim asilama icin. Bakti kistin var once dkh vereyim kist kaybolsun asilama yapalim onumuzdeki ay dedi. Biz sogan suyu kullandik kist kaybolmus. Doktor siz neden gelmistiniz dedi. Asilama yapacaktiniz dedik. Olumu yaa dedi burda asilama yapmiyoruz ki dedi. Kadinin o buklelerinden tutup evire cevire dovesim geldi.. amaaaa peki!demekten baska caremiz mi vardi..
En yakin ile gittik tup bebege.
gecen yil ankara zekai tahir burakta asilama yapildi o da prosedur uyguladi. 45 gun adet gecikmesinden sonra 15 gunlekelenme 5gun de adet oldum.
Asilama yapacak kadar kaliteli sperm kalmiyor canim..

Harikaa:)) benimde hayalim ikiz. Hatta şöyle söyliyim eşiminde ikizi var benimde:)) rabbim bizede versin diye çok dua ediyoruz. Hatta son tedavimde doktor tek transfer edicez diyince çok bozulup çirkeflik yaptım iki tane koydurdum:)) iki tane çok iyi kalite embriyoydu birini koyup birini tekrar dondurmanın bir alemi yoktu dimi ama:)) şaka bi yana rabbim sağlıklı hayırlısını versin inşallah tek olmuş çift olmuş farketmez yeterki anne olalım:))

Aman onu hiç kaybetme lütfen. Ne düşünürsek onu yaşatıyoruz kendimize. Bol bol dua et, meryem süresi oku, bi de ben 19 lu sekine duası yaptım. Rabbim içten edilen duaları geri çevirmiyo zamanını bilmiyoruz sadece. bekleyen tüm arkadaşlarımıza da bi zaman verdi hayırlısıyla o günler de gelecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…