- 22 Mayıs 2014
- 362
- 20
- 33
rica ederim cnm, sonucum şimdilik pozitif şükür, kendim ve sizler için duacıyım sadece. inşallah güzel haberlerini alırız cnmSağol tatlım bilgilendirdiğin için. Geçmişi pek okuyamadım sende ne var ne yok tedavidemisin cnm?
Kuzucuummm sence izin verir mii soramam soyleyemem. Avikcasi size de soylemeye korktum tepki almaktan.. :)kız sen ne yapıyosun öyle ağzım bir karış açık okudumolur olur valla orasını Allah bilir ama doktoruna danışsaydın keşke. ama şu da bir gerçek her birimiz bu konuda acaip bilgilendik bi sonraki tedavi de de kullanabilirdin :26: çok merak ediyorum sonucu bir ay nasıl bekliycem ben :86:
Benim ilk tedavimdede tutmaması zor demişlerdi cnm, çok iyi kaliteydi güya, üzülme bir sonraki son tedavin olur inşallah.
Canim senin imza alanindaki bebegin durumunu gorunce kendiminki aklima geliyor. Benim de 6 subat dogumlu olacakti bebegim. Ister istemez okuyorum bebegin durumunu. Rabbim omur versin yavruna, yavrularinaza...
rica ederim cnm, sonucum şimdilik pozitif şükür, kendim ve sizler için duacıyım sadece. inşallah güzel haberlerini alırız cnm
inş. hep sordular ilk mi diye(
sanırım bilerek tutturnmadılar(((
oysaki ne yoklukta denemistik
Arkadaşlar bir haftadır giremiyorum merak ettinizmi bilmiyorum.
Bazılarınız biliyorsunuz ilk tüp bebek denememdi çok şiddetli bi PKO vakasıyım
Ama yinede bi umutla şansımızı denedik pimpirikliliğimden kılıkırk yara yara pozitifide gördük havalara uçtuk dünyalar bizim oldu evimizin neşesi oldu
Bunları sizi üzmek için yazmayı hiç istemezdim ama topiğimizden sorumlu olarak ve sizleri çok sevdiğimden yazıyorum... Haberdar olasınız...
Geçen cuma keseyi görecektik ama salı akşamı şiddetli kanamam başladı ve sonuç kimyasal gebelikçok şaşkınım sebebi ilk kan sonucum 82 ikincisi 300 doktorum bile tamam oldu diyordu ama nasip böyleymiş hala şaşkınım... Demekki normal değerlerle bile keseyi görmeden fazla sevinmesek gerekiyormuş.... Ama ben hep hayırlısını istedim sonuç ne olursa olsun.. Hatta bebeğimin niyetine hatimde bile başlamıştım demekki Rabbim böyle hayırlı kılmış...
Foruma giremedim Bir haftadır zaten rahatsızdım üzerine birde memleketime gittim ailemde birlikteydim hem bi teselli bulurum diye hemde ablamın eşinde lösemi başlangıcı varmış onu ziyaret ettik insan böyle şeyler duyunca daha bi üzülüyor ve haline şükrediyor... Hamdolsun kendi sağlığımız yerinde...
Geçmişi pek okuma fırsatım olmadı ama bu kimyasal gebelik haberleri beni çok üzüyor ve bir dahaki dondurulmuş denemem için hiç umudum yok ben vasat bir pko hastasıyım ve diyecek birşey bulamıyorum kelimelerim kifayetsiz kalıyor..
Sonuç alan arkadaşlara sabırla hayırlı sonuçlar diliyorum..
Daha dün okudum bak bulursam sen de oku. sperm sayısına bakmıyor canım, Alacak nefesi varsa geliyor, bak işte,Kuzucuummm sence izin verir mii soramam soyleyemem. Avikcasi size de soylemeye korktum tepki almaktan.. :)
Sonuctan umudum yok bebegim ama ben elimden geleni yapicam.. sperm hareket ve sayi eksikligimiz var. Ama allah buyuk belki bi mucizze oluverir
Kuzucuummm sence izin verir mii soramam soyleyemem. Avikcasi size de soylemeye korktum tepki almaktan.. :)
Sonuctan umudum yok bebegim ama ben elimden geleni yapicam.. sperm hareket ve sayi eksikligimiz var. Ama allah buyuk belki bi mucizze oluverir
canım sen kalbini ferah tut, sanmıyorum çünkü çoğu başarı oranını artırmak için çabalıyorlar, Allahım kolaylık versin, Bebeğiniz çıksın gelsin, bizi de sevindirin inşallah canım benim.inş. hep sordular ilk mi diye(
inş. hep sordular ilk mi diye(
Ay ne güzel maşallah 😃darısı bizim başımıza inşallah bende annelik duygusunu yaşarım canım özel değilse yaş kaç ve sorun neydi ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin canım Allah razı olsun, Allah sizin de yüzünüzü güldürsün, Kucağımızda sevinin inşallah. Kısmet olursa, Rabbim nasip ederse iki kesemiz var şuan, ikiz bebekler gelsin size de, bırak buraya yazmayı başınızı kaşıyacak vaktiniz olmasın inşallahHayırlı olsun çok çok sevindim mis kokusunuda duyarsın inşallah, rabbim bizede nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla.
Arkadaşlar bir haftadır giremiyorum merak ettinizmi bilmiyorum.
Bazılarınız biliyorsunuz ilk tüp bebek denememdi çok şiddetli bi PKO vakasıyım
Ama yinede bi umutla şansımızı denedik pimpirikliliğimden kılıkırk yara yara pozitifide gördük havalara uçtuk dünyalar bizim oldu evimizin neşesi oldu
Bunları sizi üzmek için yazmayı hiç istemezdim ama topiğimizden sorumlu olarak ve sizleri çok sevdiğimden yazıyorum... Haberdar olasınız...
Geçen cuma keseyi görecektik ama salı akşamı şiddetli kanamam başladı ve sonuç kimyasal gebelikçok şaşkınım sebebi ilk kan sonucum 82 ikincisi 300 doktorum bile tamam oldu diyordu ama nasip böyleymiş hala şaşkınım... Demekki normal değerlerle bile keseyi görmeden fazla sevinmesek gerekiyormuş.... Ama ben hep hayırlısını istedim sonuç ne olursa olsun.. Hatta bebeğimin niyetine hatimde bile başlamıştım demekki Rabbim böyle hayırlı kılmış...
Foruma giremedim Bir haftadır zaten rahatsızdım üzerine birde memleketime gittim ailemde birlikteydim hem bi teselli bulurum diye hemde ablamın eşinde lösemi başlangıcı varmış onu ziyaret ettik insan böyle şeyler duyunca daha bi üzülüyor ve haline şükrediyor... Hamdolsun kendi sağlığımız yerinde...
Geçmişi pek okuma fırsatım olmadı ama bu kimyasal gebelik haberleri beni çok üzüyor ve bir dahaki dondurulmuş denemem için hiç umudum yok ben vasat bir pko hastasıyım ve diyecek birşey bulamıyorum kelimelerim kifayetsiz kalıyor..
Sonuç alan arkadaşlara sabırla hayırlı sonuçlar diliyorum..
Kuzucuummm sence izin verir mii soramam soyleyemem. Avikcasi size de soylemeye korktum tepki almaktan.. :)
Yaş 31 rezerv eksikliği çikolata kisti ailede erken menopoz olunca ben de denedim. Evlilikte ilk yılım bu da ilk denememdi. :) bunları sık sık tekrarlıyorum bir kişiye umut olsa örnek olsa yeter diye. Yaşarsın canım inşallah tez zamanda çok korktum onların laboratuvarda olduğu sürede. Her şey boşa gidecek diye ama bi de üstüne beşinci gün oldu :) korkmadan tedirgin olmadan olmuyo elde değil, ama daha fazla olumlu düşün hep. Hayatı kendine zehretme. Transfer zamanı yatmanın -Dr özel bi sebep belirtmemişse tabi- gebeliği artırıcı hiçbir etkisi yok. Üstelik kan dolaşımını yavaşlattığı için sıkıntı bile oluyo. Ben hiç yatmadım sadece yorulmadım. Yolculuk bile yaptım siz abartmayın yine de:) Hep diyorum biz hasta değiliz vücudumuza da hasta muamelesi yapmayalım :) neyse çenem düştü yine. Öyle işte senin de mi rezerv sorun?
Insallah canimmm insallaaaahhhhnocak ayındaki denememiz kimyasal olmasaydı 5 aylık olacaktı ve çocukluk arkadaşımla hemen hemen aynı zamanlarda doğum yapacaktık. Bunun sonu yok cnm, ben de hala onu okuyorum, faceni takip ediyorum İkizlerime kısmetmiş dedim ama cumartesi sabahı kanamayla uyandım. Allah bebek sahibi olmamızı nasip etsin inşallah, çok zor beklemek Kucağımızda sevinelim hatta Mürvetlerini görelim inşallah. Asıl Önemli olan bizim sağlığımız, bunun sonu yok çünkü
Linke bakayim canim. Tsk ederim..Daha dün okudum bak bulursam sen de oku. sperm sayısına bakmıyor canım, Alacak nefesi varsa geliyor, bak işte,
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=725435&page=4
Canım ya sen aşılama yaptırsana daha az maliyet hem daha doğal hem de spermleri de seçiyolar daha iyi olmaz mı? Başka bi doktora da gidebilirsin böyle böyle yaptım şimdi de aşılama olmak istiyorum dersin.
Amin canım Allah razı olsun, Allah sizin de yüzünüzü güldürsün, Kucağımızda sevinin inşallah. Kısmet olursa, Rabbim nasip ederse iki kesemiz var şuan, ikiz bebekler gelsin size de, bırak buraya yazmayı başınızı kaşıyacak vaktiniz olmasın inşallah
Çok aydınlattın beni canım içim rahatladı çok sağol 😃 ben 26 yaşındayım ilk denememiz bende bi sorun yok eşimde sperm sayısı ve hareketlilik az o yüzden tüp bebek tedavi başladık ilk başlarda çok ümitliydim ve şimdide ümidim geri geldi sayenizde çok sağolun 😃 inşallah benimde çocuğum olur Allah'ın izniyle😊 inşallah burda olan hiç kimsenin emeği boşa gitmez (âmin )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?