2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Sagol canim, doktora gidicem ama farkli bi doktora. Yumurta takibi icin

Keşke burda olsaydın.
Madem aşılama olmuyor o zaman Allahım bu emeklerini boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı evlat versin tez vakitte diye dua ediyorum sana.

Keşke burda olsaydın.
Madem aşılama olmuyor o zaman Allahım bu emeklerini boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı evlat versin tez vakitte diye dua ediyorum sana.

Keske canimm tayin istersem bu uzakliktan ozlemden degil sagliktaki rezaletten dolayi olacak.
Amiin kuzucum insallah ettigin dualari rabbim sana da cevirir...

Bu arada kelimelerimdeki harf hatalari ve bozuk tabirlerden dolayi cok ozur diliyorum. Bilgisayarimi acasim gelmiyor kac gundur. Tabletten yaziyirum cok zorlaniyorum yazmajta.

geçmiş olsun canım benim ama nasipten ötesi yok biliyoruz..rabbim hayırlı ve kısa zamanda verecektir evladını inşaALLAH.rabbim kuluna kabul etmeyeceği duayı nasip etmezmiş.ben hep buna inanadım..
ayrıca ne demek vasat bir pko hastası...bende ağır pkoluyum ama benm drum bana her zaman,durumumun tüpte dezavantaj değil avantaj olduğunu söylerdi ve öyle de cidden..iki tedavimde de rabbim ikiz nasip etti seninde olacak ben çok inanıyorum.inşaallah.
eniştene de rabbim şifa versin...

Bende bi kaç gündür bakıyorum senin için demek bu yüzdenmiş ;( çok üzüldüm canım yani nerden aklına gelebilir ki değerde o kadar yükselmiş,allah hayırlısını versin canım ne diyelim herşey allahtan.bizler için sağlıkla kucağımıza alana kadar huzur yok sanırım enişten içinde çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin.

tüp bebek işlemi hem maddi hem manevi olarak çok yıpratıyor insanı. bu işte başarılı olmak için güçlü olmak şart. herkes bişeylerden feda ederek bir umutla şansını deniyor. sizi çok iyi anlıyorum fakat doğru bilgi aktarmak açısından bişeyler paylaşmak istedim. sizin de tecrübe ettiğiniz gibi genetik analiz ilk başta doktor tarafından önerilmiyor çünkü hem maaliyeti açısından hemde embriyolara zarar vermemek için mecbur kalmadıkça uygulanmıyor. genellikle çok deneme yapmış hastalara, hastanın genetik hikayesine göre tavsiye ediliyor. tabi güvenilir ve deneyimli uzman bir doktor ile tedavi sürecini devam ettirmek çok önemli.

kızlar yarın doktora gideceğiz kese görünmesi için çok heyecanlıyım bizim için dua eder misiniz

Zeynep gecmis olsun canim bende kimyasal gebelik gecirdim suan adetim. Allah yardimcimiz olsun. Suan tabletten giriyorum pc den girince ozeldrn goruselim.

günaydın kızlar :))))) nasılsınız cevap için teşekkürler Alxfa en son senin gebe kaldığını hatırlıyorum biraz önce fark ettim kimyasal gebelik geçirdiğini çok geçmiş olsun zeynep sende kimyasal gebelik geçirmişsin çok geçmiş olsun, çok zordur bebek için tedavi sürecinde böyle aksiliklerle karşılaşınca insan bazen yıkılıyor ama inan bana daha sonra daha güçlü oluyorsun bende nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim daha sonra araştırmalar yapıldı bir ay bekledim işte şimdi yeniden tüp bebek tedavisine başladım hepimiz hakkımıızda hayırlısı artık..

Gunaydin arkadaslar.. simdi kan verecegim insallah hakkimda hayirlisi neyse o olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin arkadaslar.. simdi kan verecegim insallah hakkimda hayirlisi neyse o olsun.

Hadi hayırlısı canım iyi haberleri bekliyoruz:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım yaa meryem suresini bende duymuştum bi sayısı felan varmı ?

canım inşallah güzel sonuçlarını bekliyoruz..sonuna kadar daim olsun inşallah

Canım hayırlısı neyse o olsun! İnşallah mutlu haberi verirsin bize :)

Canım yaa meryem suresini bende duymuştum bi sayısı felan varmı ?

Canım sayı falan tutmadım ben. Elimi karnıma koydum daraldığımda bunaldığımda umutsuz hissettiğimde dinledim bi yandan da Türkçe mealini takip ettim . O kadar güzel ki zaten o içindeki kötü her şeyi alıp götürüyo ve diyosun ki Rabbim var o ol desin olacak. Ben sayı ile okumadım sekine duasında da aklıma geldikçe isimleri saydım namazlarımda bol dua ettim. O günü unutmıycam arabada giderken kan vermeye açtım teli meryem suresini dinledim. O anda annem babam eşim hiç ama hiç kimse inan beni o kadar rahatlatamazdı. Kabe imamından dinledim çok güzel okuyo:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…