Çok alemsin :) hayırlı uğurlu olsun iğnelerin can olsun şifa olsun size. Ben aşılama yaptırdım olmadı Dr ardından hemen tüp yapalım dedi yumurtaların güzel tepki verdi dedi. Hatta tüpte daha az ilaç kullandım. Ardından yapman belki de iyi gelecek sana da. Gerçi senin rezerv sorunun yok hatırladığım kadarıyla ama olsun sana da yarasın canım:) ama Dr dan çok bağımsız olma e mi:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insallah canimmm insallaaaahhhhn
Linke bakayim canim. Tsk ederim..
Asilama yapildi canim. Benim yasafigim yeri soylemistim sanirim sana. Il demeye bin sahit ister. Unuversite hastanesine gittim asilama icin. Bakti kistin var once dkh vereyim kist kaybolsun asilama yapalim onumuzdeki ay dedi. Biz sogan suyu kullandik kist kaybolmus. Doktor siz neden gelmistiniz dedi. Asilama yapacaktiniz dedik. Olumu yaa dedi burda asilama yapmiyoruz ki dedi. Kadinin o buklelerinden tutup evire cevire dovesim geldi.. amaaaa peki!demekten baska caremiz mi vardi..
En yakin ile gittik tup bebege.
gecen yil ankara zekai tahir burakta asilama yapildi o da prosedur uyguladi. 45 gun adet gecikmesinden sonra 15 gunlekelenme 5gun de adet oldum.
Asilama yapacak kadar kaliteli sperm kalmiyor canim..
Keşke burda olsaydın.
Madem aşılama olmuyor o zaman Allahım bu emeklerini boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı evlat versin tez vakitte diye dua ediyorum sana.
Arkadaşlar bir haftadır giremiyorum merak ettinizmi bilmiyorum.
Bazılarınız biliyorsunuz ilk tüp bebek denememdi çok şiddetli bi PKO vakasıyım
Ama yinede bi umutla şansımızı denedik pimpirikliliğimden kılıkırk yara yara pozitifide gördük havalara uçtuk dünyalar bizim oldu evimizin neşesi oldu
Bunları sizi üzmek için yazmayı hiç istemezdim ama topiğimizden sorumlu olarak ve sizleri çok sevdiğimden yazıyorum... Haberdar olasınız...
Geçen cuma keseyi görecektik ama salı akşamı şiddetli kanamam başladı ve sonuç kimyasal gebelikçok şaşkınım sebebi ilk kan sonucum 82 ikincisi 300 doktorum bile tamam oldu diyordu ama nasip böyleymiş hala şaşkınım... Demekki normal değerlerle bile keseyi görmeden fazla sevinmesek gerekiyormuş.... Ama ben hep hayırlısını istedim sonuç ne olursa olsun.. Hatta bebeğimin niyetine hatimde bile başlamıştım demekki Rabbim böyle hayırlı kılmış...
Foruma giremedim Bir haftadır zaten rahatsızdım üzerine birde memleketime gittim ailemde birlikteydim hem bi teselli bulurum diye hemde ablamın eşinde lösemi başlangıcı varmış onu ziyaret ettik insan böyle şeyler duyunca daha bi üzülüyor ve haline şükrediyor... Hamdolsun kendi sağlığımız yerinde...
Geçmişi pek okuma fırsatım olmadı ama bu kimyasal gebelik haberleri beni çok üzüyor ve bir dahaki dondurulmuş denemem için hiç umudum yok ben vasat bir pko hastasıyım ve diyecek birşey bulamıyorum kelimelerim kifayetsiz kalıyor..
Sonuç alan arkadaşlara sabırla hayırlı sonuçlar diliyorum..
Arkadaşlar bir haftadır giremiyorum merak ettinizmi bilmiyorum.
Bazılarınız biliyorsunuz ilk tüp bebek denememdi çok şiddetli bi PKO vakasıyım
Ama yinede bi umutla şansımızı denedik pimpirikliliğimden kılıkırk yara yara pozitifide gördük havalara uçtuk dünyalar bizim oldu evimizin neşesi oldu
Bunları sizi üzmek için yazmayı hiç istemezdim ama topiğimizden sorumlu olarak ve sizleri çok sevdiğimden yazıyorum... Haberdar olasınız...
Geçen cuma keseyi görecektik ama salı akşamı şiddetli kanamam başladı ve sonuç kimyasal gebelikçok şaşkınım sebebi ilk kan sonucum 82 ikincisi 300 doktorum bile tamam oldu diyordu ama nasip böyleymiş hala şaşkınım... Demekki normal değerlerle bile keseyi görmeden fazla sevinmesek gerekiyormuş.... Ama ben hep hayırlısını istedim sonuç ne olursa olsun.. Hatta bebeğimin niyetine hatimde bile başlamıştım demekki Rabbim böyle hayırlı kılmış...
Foruma giremedim Bir haftadır zaten rahatsızdım üzerine birde memleketime gittim ailemde birlikteydim hem bi teselli bulurum diye hemde ablamın eşinde lösemi başlangıcı varmış onu ziyaret ettik insan böyle şeyler duyunca daha bi üzülüyor ve haline şükrediyor... Hamdolsun kendi sağlığımız yerinde...
Geçmişi pek okuma fırsatım olmadı ama bu kimyasal gebelik haberleri beni çok üzüyor ve bir dahaki dondurulmuş denemem için hiç umudum yok ben vasat bir pko hastasıyım ve diyecek birşey bulamıyorum kelimelerim kifayetsiz kalıyor..
Sonuç alan arkadaşlara sabırla hayırlı sonuçlar diliyorum..
Merak etme kuzucuummm.. kontrollu yapcam herseyi
Kelebegimmm cok uzuldum canimmm. Engellere ragmen biz de anne olcaz bebegimm
Canimm cok uzuldumm rabbim gelmis gecmis etsin.. kimyasal gebelik bende yasadim.enistene de cok gecmis olsun rabbim sifalar versin. Irtibatta kalalim canimcimmm
Zeynepcim benim degerim sali gunu 15ti persembe gece adet oldum.
Sen kacinci gunundesin. Degerin sifirlandiktan 1,2 gun sonra adet oluyorsun..
Canim benim dun 17 idi. Hala bekliyorum. Demekki bende yarin yaa obur gun olurum. Insallah
Canimmoyle dusunme sakin.. maleseftup bebek merkezleri ilk once prosedur uyguluyorlar. Bizim ilk gittigimizde biz sadece gorusuruz plan yapariz testler tahliller yaparlar 1 ay sonra balariz diyorduk. Fsh lh progesteron e2 den baska bisey bakilmadi. Genetik test kromozom analizi o bu hic bisey yok. Dusugun varsa test yapiyorlar.
Illaki ilkte bakmiyorlar, duserse bakiyorlar..
Malesef deneyimlendik. Testleri mutlaka isticem doktordan.
Imsi yontemini pgt yontemini ve embriyonun kabuguna lazerle delmelerini falan hepsini konuscam. 3750 verdik hastaneye ne gorduk fark olarak.. hic bisey..
denek miyiz biz.. olmadi gel buna da bakalim olmadi sunu da yapalim diyecek..
bu defa oyle olmayacak.. yapmiyoruz dediginde babamin oglumusun o kadar parayi ne diye sana veriyorum ben diyip baska hastane arastiracagim..
Dun maas yatti su an hesabimda 0.67 kurus kaldi. Hepsi tup bebek ilacina hastanesine yola gitti.Ve esimin kredi kartlari full. 67 kurusla 1 ay gecinilir mi..
Hic birimizin haybeden verecek parasi yok.
hakkimizi arayacagiz. Gozu kapali olmayslim
inş. hep sordular ilk mi diye(
sanırım bilerek tutturnmadılar(((
oysaki ne yoklukta denemistik
Zeynep gecmis olsun canim bende kimyasal gebelik gecirdim suan adetim. Allah yardimcimiz olsun. Suan tabletten giriyorum pc den girince ozeldrn goruselim.
kızlar yarın doktora gideceğiz kese görünmesi için çok heyecanlıyım bizim için dua eder misiniz
Gunaydin arkadaslar.. simdi kan verecegim insallah hakkimda hayirlisi neyse o olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin arkadaslar.. simdi kan verecegim insallah hakkimda hayirlisi neyse o olsun.
Aman onu hiç kaybetme lütfen. Ne düşünürsek onu yaşatıyoruz kendimize. Bol bol dua et, meryem süresi oku, bi de ben 19 lu sekine duası yaptım. Rabbim içten edilen duaları geri çevirmiyo zamanını bilmiyoruz sadece. bekleyen tüm arkadaşlarımıza da bi zaman verdi hayırlısıyla o günler de gelecek inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım yaa meryem suresini bende duymuştum bi sayısı felan varmı ?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım yaa meryem suresini bende duymuştum bi sayısı felan varmı ?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?