2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Çok haklısın allahım kucağına almayı nasip etsin bebişlerini inşallah benimde tutunur

Valla iyi geldi cnm hayirlisiyla kucagina da alirsin insallah

5.gün iyi oluyomuş olgunmuş ama Rabbim bilir 2. Gün yapanlar bile tutuyo
Arkadasim arastirdim soyle yaziyor:
26-09-2010, 03:16

3. güne kadar embriyo, yumurta kalitesi sayesinde gelişiyormuş,3. günden sonra spermin kalitesine göre döllenmedeki gelişim ya devam ediyomuş ya da duruyomuş...bunu göze almak istemeyen çoğu merkezde 3. günde embriyolar hala kaliteliyken transferi gerçekleştiriyormuş..

Özeldemi yaptırıyorsun hangi şehir

Benim tuvaletimi yaparken ağlayasım geliyo panik oluyorum düşer diye özel bişey yiyip içtinmi tutunması için

yok canım hiçbirşey yapamadım kendi yemeğimi bile soğuduktan sonra yiyebiliyordum diğerlerine servis yapmaktan. Sonradan doktorum şöyle açıkladı düşme diye birşey sözkonusu değilmiş, ister tüp bebek olsun ister normal yolla embriyo rahim içine geldiğinde iki süngerin arasında nazikçe sıkıştırılmış gibi beklermiş, o sırada o embriyonun normal olup olmadığını tespit etmek için gerekli genetik taramaları yaparmış rahim iç hücreleri, dikkat et bu tarama esnasında da hala sıkıştırılmış ama kabullenilmemiş şekilde duruyor embriyo. Ne zaman normal olduğu anlaşılırsa o zaman gereken enzimler salgılanıp içeriye doğru tutunmasına izin veriliyormuş yani mesele bu dedi doktorum. O zaten vücudun kendi yaptığı testler sırasında da boşlukta değil sıkıştırılmış bir halde bekliyor merak etme demişti. Fakat dedi tabii ki bir işte ne bileyim trafik kazası yüksekten düşme gibi şiddetli şeylerde elbette tutunmuş embriyo bile yerinden ayrılabilir ama böyle normal hareketlerle istesen de düşüremezsin demişti. Ben bide çok kötü düşmüştüm düşün yani tuvalete oturmaktan hiçbirşey olamazzzz

Ay valla saol ilk ya benim sanki her hareketim onu düşürckmiş gibi ama kasıklarım batıyo belim ağrıyo benimle olduğunu hissediyorum:))

Kızlar dün Dr gittim kese görmek için ama ultrasonla baktığı zaman Dr kistlerin olduğunu söyledi ve rahim içi sıvının fazla olduğunu söyledi bu sabah tahlil sonuçlarını gösterdim 17. Gün kan değeri 2645 cikti dr um sürekli kontrol altında olmam gerektiğini belirtti. Bu gün de kesenin birini gördük ama çok tedirginim ne yapacagimi bilemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım seni yakınen takip ediyorum girmeyince bende çok merak etim çook üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır..canım sen testini açık renk deyince tahmin etmiştim birde hafif kanaman vardı diye biliyorum..canım doktorun neden tekrar kan değerini takip etmeni istemedi onuda anlamış değilim..hani umutlanıp böyle yıkılmak zor kese görmeye gidip kötü haber almak eminim çok acıdır..Allahım sabır versin ilk gebelik kimyasal olup sonraki tüpte sağlıklı hamile kalanlar çok var canım...

Canim hayirli olsun rabbim korusun evlatlarimizi.ankarada nerde yaptirdin

Nova-art tüp bebek Prof.Dr.Ahmet Erdem, Gazinin Hocası Allah razı olsun ondan, çok cevap falan vermiyor çok anlatmıyor iyice didiklemek lazım dediğim dedik bi doktor falan ama bilgisine hayran kaldım ben. Benim tiroid ultrasonumda çok küçük nodüller var annem de hashimato hastası belki bende de çıkacaktır ileriki yıllarda bilmiyorum. Bunu gittiğim her doktora söyledim kan testlerin normal önemli değil dediler ilk defa ahmet hoca bu tiroide karşı oluşan antikorlar da gebeliği engelleyebilir onu bastırmak lazım diyip transferden sonra prednol başladı 16 mg 1 hafta kullandım belki de ondan oldu bilmiyorum valla ama yaklaşımları kimselere benzemiyor ben çok memnun kaldım zaten orada da herkes bir yakınının burada hamile kalmasından ötürü gelmiş.

Canlarim, dun opu olmustum ya...6 yumurtam dollenmis, yavrularim yola cikmis, insallah saglikli bir sekilde bolunurler...tedaviye basladigimdan itibaren ilk defa cok heyecanlandim, duygulandim, sevinc gozyaslari agladim. En az bir tane olsun benim olsun istiyorum, simdi hepsini dogurasim var
Dun opu gecirmis kizlar, umarim size de hayirli guzel haberler gelir insallah, sevinci hep beraber yasayalim, sevgilerle...

Canim oncelikle gecmis olsun Allah sifa ve sabir versin. Benimde sonucum kimyasal oldu. Dun 17 idi deegrr hala hastalanamadim hastalanmayi bekliyorum bende..
Allah yardimimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…