2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Canim 41 meryem suresi.birde 500 yasin ama herkes bir tane okumak zorunda bana 1200 yasin toplandi

Hemen başlıyorum canm çok teşk. Az önce klinikten aradılar 6yumurtanın 5i döllenmiş hakkımızda hayırlı olur inş. Yumurta alınmasına rağmen kasıklarımda baskı ve ağrı devam ediyor bide bisürü ilaç başlandı sizde de böylemi

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar inşallah 14 ünde emseyde tüp bebek transferi gerçekleştirildi.. 24 ünde hayırlı haberleri inşallah alırız
biz meryem süresi okuduk hurmalar eşim ile ben her gün bir tane yedik

Gunaydin arkadaslar.. simdi kan verecegim insallah hakkimda hayirlisi neyse o olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benmi kaçırdım acaba int bi gitti bi geldi bizde de sonucun nasıl çıktı?

merhaba canım çok üzüldüm biraz önce okudum fark ettim maalesef bende nisan ayında kimyasal gebelik yaşadım ayın 23 de tekrar dondurulmuş embriyorlarla yola devam edeceğim allah hakkımızda nasıl hayırlı ise onu nasip eder inşallah hayırla ve sağlıkcakla, eniştinin durumunada çok üzüldüm çok ama çok geçmiş olsun inşallah erken teşhisdir ve tedavsi mümkündür hiç kendini yıpratma ve üzme her zaman önüne bak bir sonraki denemende allah tamamına ermeyi nasip eder ve kucağına alırsın sağlıkla ben aşılama tedavisini uygularkende maalesef dış gebelik yaşadım doktorlarım benden pek ümitli değil bu ikinci tüp bebekde ama ben umudumu kaybetmiyorum, hatta eşim bile bana olmaz boşuna uğraşıyoruz diyor inanırmısın ben tek savaş veriyorum, herkes umudunu yitirmiş sanki hiç çoçuk sahibi olacamıyacakmışım bir durum çiziıyor oysa öyle bir sağlık sorunum yok herhangi bir sorunumuz yok ama olmuyor diyor doktorlar bakalım artık,

Maalesef bu kez olmadı sonucum 1.20 çıktı yani negatif. Bi dahaki sefere inşallah

merhaba yazılanları okuyunca fark ettim sonucun 1,20 çıkmış öncelikle hayırlı olsun diyeyim sakın olmadı deme çünkü tvde çünkü ünlü mustafa bahçeli tüp bebek doktorundan dinlemiştim birçok hastası sonuçları düşük olunca tutmadı diyip ilaçları filan bırakıyorlarmış oysaki araştırma yapılmış sonuçları 1,20 yani senin gibi olan hastaların tutmuş fakat hastaları dikkat etmediğinden dolayı düşük yaşamışlar sakın canım kendini bırakma dikkat et ve ilaçlarını içmeyi ihmal etme olurmu, onun altında olsaydı evet yinede umutsuzluğa düşme derdim ama bunu dalında bir uzman doktordan dinleyince uyarmak istedim allaha emanet :)))

canım ben de dün olumsuz sonucu aldım forumdan ayrılıyorum dedim ama bura bağımlılık yapıyo benim sonucum da 3,32 çıktı. dr ilaçlarını bırakma belki yükselir dedi bana da ama ben öyle umutsuzluğa kapıldım ki ilaç falan almadım.daha doğrusu progestanı almadım.yarın yine kan testi yaptırıcam ama sen de böyle yazmışsın kafam karıştı şimdi.bugün yeniden alsam mı ilaçlarımı acaba:18::18:

Allah hayirlisini versn bnde anatolida yaptrdm.cok sukur rabbim yardimcimiz olsun.

Canim hiç olmaz diye bişey yokki insanlarada sasiyorum yani bunu Allahtan başka kimse bilemez elbet olacak ama Rabbim doğru zamani ve hayırlı olani nasip edecek bize biliyorum ve umudumu hiç kaybetmiyorum elbet böyle olumsuzluklar yasayinca kiriliyoruz ama yeniden mücadeleye başlıyoruz kimyasal gebelikte olsa tadtik o duyguyu ve ben bu yüzden mücadeleme yeniden başlayacağım bak çok şükür sende bi sorun da yokmuş sadece Rabbimin ol demesini bekliyorsun duayla tevekkule devam bende pko ile mücadele etmeye çalışacağım soğan kurune baslamayi düşünüyorum kimyasal gebeligin sebebini ona bagladim kendi kendime hakkimiZda hayırlısı inşallah...

Canim bana sadece crinone jel verdiler bnmde ayni 14 tanedn 6 sectiler 5 I dollendi 2 transfer ettiler insallah tutar seninkilerde cnm bnm cok agrim olmamisti

Benimde 11 yumoşum dollenmiş canim insallahhhh sonu da bu sonuclar gibi pozitif olur kucagimiza aliriz ne zaman transfer yapilacagini soyledilermi canim

Canim bana sadece crinone jel verdiler bnmde ayni 14 tanedn 6 sectiler 5 I dollendi 2 transfer ettiler insallah tutar seninkilerde cnm bnm cok agrim olmamisti

Teşk ederim bitanem senin değerler nasıl normal gidiyormu herşey

Benimde 11 yumoşum dollenmiş canim insallahhhh sonu da bu sonuclar gibi pozitif olur kucagimiza aliriz ne zaman transfer yapilacagini soyledilermi canim

11 kere masallah canim, cok guzel bir sonuc bu...hayir, transfer ile ilgili persembe gunu arayacaklarini soylediler, gelisimleriyle ilgili herhalde. Insallah ayni gun transfer oluruz birlikte gun sayariz tatlim...

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah kucağınıza da almayı nasip etsin. Benim hocam da Gazi'den. Ben daha bu hafta bıraktım prednol u. 8. haftaya girdim.Bana da verdi onur karabacak. Vücudum embriyoları yabancı bi madde gibi algılayıp atmaya çalışmasın diye verdi. Şu yatma işi bana da anlamsız geliyo. Psikolojim bozulur kafayı onlara takmaktan diye yatmadım gezdim tozdum mutlu oldum hep:) raporluydum ama işten uzak kalmak için.rabbim ol diyecek olacacak. Hepimize desin dualarımızı geri çevirmesin inşallah:) tek mi ikiz mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…