2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Ama doktoruma sordum bırak ilaçları dedi :/ şimdi çok kararsız kaldım. 3 gün önce test yaptım 0.100 çıktı bugünde 1.20 3.gün embriyosuydu ve 12.gün yaptım test. Burdan birine 3.gün embriyosu sonunda 15 gün sonra tahlil yapılacak demiş bi dr yoksa çok mu erken tahlil yaptım olmazsa 2gün sonra tekrar bi test yapayım ne olur ne olmaz. Bide progestandan mıdır nedir adet de olmadım hala ve deli gibi sancılarım devam ediyor

Son düzenleme:

valla canım daha keseyi bile göremedim ben inşallah birkaç gün sonra görürüz onu da. sen ne güzel 8.haftaya grmişsin bak darısı başıma inşallah

Maalesef bu kez olmadı sonucum 1.20 çıktı yani negatif. Bi dahaki sefere inşallah

canım sen ben zeynepzeynep üçümüz arka arkaya sonuç alacaktık belirtimiz yok diye konuşuyoduk ama umutluyduk.şimdi bakıyorum üçümüzün de negatif sonucu.ben dün sonucumu aldığımda dünya başıma yıkıldı zannettim.iş yerimden izin aldım eşim geldi aldı beni evimize gittik.onu beklerken kendimi o kadar zor tuttum ki arabaya biner binmez gözyaşlarım sel oldu.bağıra bağıra hıçkıra hıçkıra ağladım.hem de gün boyu aklıma geldikçe gece uyurken sabah uyandığımda da ağladım.insan kendini elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi,umutları kırılmış yapayalnız kalmış herkesin acıyarak baktığı biri gibi hissediyor. ağlarken en çok kendime acıyıp da ağladım.herşeyde bir hayır vardır diyoruz ya öyle diyoruz işte öyle teselli ediyoruz kendimizi birbirimizi.herşeyde vardır bi hayır bundan sonrası inşallah olumsuz sonuç alan herkes için iyi olur.ben o kadar pozitiftim ki olumsuzu hiç düşünmemiştim.o yüzden de yıkımım büyük oldu.allah bu yolda yürüyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.herşey güzel olsun bundan sonrası için.sevgiler...:2::2::2:

o birisi bendim 14 gün sonra test yap denilen

Kizlar 3 yumurta gordu doktor...1 i 15 digeri 11 ve en kucugu 7 capinda...cuma opu islemim var...bana dua edinn..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dualarımız seninle yumurta sayısına takılmaaa. Dün yazdım daha yine yazayım 3 tane aldılar benden iki transfer edildi ikisi de tuttu. Rabbim kucağımıza almayı da nasip eder inşallah o 3. Garibi dondurmadılar bile beğenmediler :) :) ilaçla bu kadar oldu 4. Sü vardı o almış gitmiş başını içi su dolu boş çıktı. Bi taneden dünyaya gelmedik mi ?sayı değil kalitesi ve kısmeti bir de önemli olan. Allahım yar ve yardımcınız olsun .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen bende çok olumlu düşündüm sonuna kadar oldu gözüyle baktım. Ama 3gün önce yaptırdığım test zaten biraz ümidimi kırmıştı o yüzden o kadar büyük bi yıkım yaşamadım. Etrafımdaki insanların sıkma canını demesi dokunuyo ama. Aklımda yokken aklıma getiriyorlar. Ama Allah ın izniyle hepimizin kucakları dolacak inanıyorum. Çıkmadık candan ümit kesilmz. Benim bu ilkti ama son değilmiş olsun. Çevremde tüp bebek deneyip normal yolla hamile kalabilen insanda çok bakarsın Allah tarafından öyle bişey olur. Hayırlısı buymuş bekleyeceğiz göreceğiz canım sende sıkma canını

Kizlar uzulmek yok ben bugun test yaptrdim gene sifirlandini diye 5 cikti. Yakinda hastalanirim heralde.
Doktorum kimyasal gebelikle ilgili ne dicek merak ediyorum.
Rabbim ne derse o olacak arkadaslar. Dua edicez daha cok...
3 umuzde birdahaki denemede basaricazz

valla canım daha keseyi bile göremedim ben inşallah birkaç gün sonra görürüz onu da. sen ne güzel 8.haftaya grmişsin bak darısı başıma inşallah

Âmin görürsün inşallah canım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm kızlar
Dün yumurta toplama günümdü . Daha öncede söylemiştim . Lokal anestezi oldum . Toplanırken doktorumda beraber ekranda izledim . Konuştum arada bir ağrı oluyordu ama öyle deli ağrı degil . Girmeden önce sakinleştirici vermişlerdi. Ama biter bitmez ağlama krizi geldi çatladım Aglamaktan. Herkez başıma yığıldı . Eşim bişey oldu söylemiyorsun dedi . Neyse işlemden sonra aşırı ağrı oldu serum ilaç falan verdiler. uyudum sakinleştim. Birde şarjımın kablosu koptu . Bilirsiniz belki iPhone kablolarını çabuk yıpranıyor. Şuan idareten doldu .3 te hemen bitebilir. Size yazmak için açtım zorla . Cevap veremedim hemen kızlar üzgünüm .
17 tane yumurta yumurta toplandı . 3 gün içinde çağırırız dedi. Çarşamba veya Perşembe transfer günü . Karnımdaki şişlik hala gitmedi . Başım sürekli dönüyor . Şuan şarj 2 kaldı :) . Eşim bu akşam alacak inş . Transfer için yazarım . Allah yardımcımız olsun .

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Geçmiş olsuncanım benimde dün toplandı genel anestezi oldum benim çok rahattı karnım ve kasıklarım ağrıyor tabi ama o normal miş. Senin niye öyle oldu ki. Neyse sonuca bak bebiş olsunda hepsini unutturur

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayni gun girmistik opuya benimde 11 yumurtam dollenmis henuz gun vermediler 1 gun once sizi arariz dediler doktorumdan haber bekluyorum artik dedigin gibi benimde karnim sisti bas donmem ve bulantim oluyor ara ara vucudum su toplamasin diye ayrica dostinex verdi jel ve antibiyotik disinda sana da bu ilacdan verdi mi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…