2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Daha transferimin ilk gunu, ama adet olcakmisim gibi hissediyorum. Adete cok var, adet belirtisi olamaz. İlk gunden hamilelik belirtisi de olamaz. Bu neyin nesi simdi:-(

Evet tatlım üzüldük bitti ilk denememizdi son olmayacak bu yola baş koyduk ben adet oldum bile. Dr bu seferki biraz uzun sürer dedi kanaman azalınca da gel dedi hayırlısı artık irtibatı koparmayalım zeynom kader arkadaşım benim

:)) koparmayalim canim insallah guzel haberlerimizide paylasicaz. Bende hastalansam iyi olucak. Bakalim aricak doktorum ne dicek. Ne kadar beklemek lazim acaba

Aynen kızlar yılmak pes etmek yok.. Bi dhaki sefere daha deneyimli olacağız. Ve eminim bizlerde annelik duygusunu tadacağız yeter ki umudumuzu yitirmeyelim. İrtibatımızı koparmayalım takipte olalım

Ne yapıyormuşuz? Üzülmüyormuşuz. Canım hiç takma kafana daha bizim zamanımız gelmemiş. Allah ne zaman isterse bizlerde o zaman anne olacağız. Ama olacağız eminim, inanıyorum

Canim guldurdun beni allah iyiligini versin :) hayirlisi olsun napalim nasip degilmis. Bu sefer cok umitliydim ondan yikildim 5.ye 2ay sonra baslayacagiz.rabbim hayirlisiyla hepimizede versin isallh.

Burada sohbet bayağı ilerlemisler kizlaarr merhaba hepinize😊 bugun transferim oldu beklemedeyim artık kismetimi allah hayirlisini nasip etsin hepimize....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı olsun canım insallah güzel sonuçlar alırsın:) heyecanli bekleyiş başladı desene nerede tedavi görüyorsun ve sorun neydi özel değilse?

Hayırlı olsun inşallah

Hayırlı olsun canım insallah güzel sonuçlar alırsın:) heyecanli bekleyiş başladı desene nerede tedavi görüyorsun ve sorun neydi özel değilse?

Incnm teşekkür :) istanbul Florence Nightingale de tedavi goruyorum... yooo neden özel olsun azospermiyle ugrastik ama cok şükür hersey yolunda gidiyoor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…