Kanaman mı oldu canım
Dun kanamam gelince gittim test yaptim kandan sonuc negatif tabi : ( doktorla gorustum 2ay dinlen dedi napcaZ peki dedim nedenini arastircakmiyiz ? gerek yok dedi senin kanamalarin izin vermiyor cocugun tutunmasina dedi (benim cikolata kistim var ) decapeptyl diye bir igne verdi ayda bir vurun dedi {fiyati215tl) ramazandan sonrada ozon tedavisine basla dedi once kani durdurmamiz lazim dedi (hakli benim kanamam hic bitmiyoki) moralim cok bozukkk
Ve NEGATIFFF
Ne diyosun 2 gün sonra bi test daha yapsam mı ki?
Kizlar uzulmek yok ben bugun test yaptrdim gene sifirlandini diye 5 cikti. Yakinda hastalanirim heralde.
Doktorum kimyasal gebelikle ilgili ne dicek merak ediyorum.
Rabbim ne derse o olacak arkadaslar. Dua edicez daha cok...
3 umuzde birdahaki denemede basaricazz
Kanaman mı oldu canım
Dun kanamam gelince gittim test yaptim kandan sonuc negatif tabi : ( doktorla gorustum 2ay dinlen dedi napcaZ peki dedim nedenini arastircakmiyiz ? gerek yok dedi senin kanamalarin izin vermiyor cocugun tutunmasina dedi (benim cikolata kistim var ) decapeptyl diye bir igne verdi ayda bir vurun dedi {fiyati215tl) ramazandan sonrada ozon tedavisine basla dedi once kani durdurmamiz lazim dedi (hakli benim kanamam hic bitmiyoki) moralim cok bozukkk
Üzülme demek çok komik oluyo biliyorum bizzat dün olumsuz sonucu alınca hönküre hönküre ağladım ama zehrimi akıttım bitti ama dr umuz ne diyosa yapıcaz ve inanarak yürümeye devam edicez yolumuzda. O yüzden üzül bitir ve dr un dedikleriyle yeni tedavine odaklan canım. Bizim de kucağımız dolacak bi gün inanıyorum.
Evet tatlım üzüldük bitti ilk denememizdi son olmayacak bu yola baş koyduk ben adet oldum bile. Dr bu seferki biraz uzun sürer dedi kanaman azalınca da gel dedi hayırlısı artık irtibatı koparmayalım zeynom kader arkadaşım benim
:)) koparmayalim canim insallah guzel haberlerimizide paylasicaz. Bende hastalansam iyi olucak. Bakalim aricak doktorum ne dicek. Ne kadar beklemek lazim acaba
Kizlar uzulmek yok ben bugun test yaptrdim gene sifirlandini diye 5 cikti. Yakinda hastalanirim heralde.
Doktorum kimyasal gebelikle ilgili ne dicek merak ediyorum.
Rabbim ne derse o olacak arkadaslar. Dua edicez daha cok...
3 umuzde birdahaki denemede basaricazz
Bu adetten sonra diğer adeti de bekletir diye düşünüyorum senden önce öğrenirsem haber veririm
Ve NEGATIFFF
Ne yapıyormuşuz? Üzülmüyormuşuz. Canım hiç takma kafana daha bizim zamanımız gelmemiş. Allah ne zaman isterse bizlerde o zaman anne olacağız. Ama olacağız eminim, inanıyorum
Bu adetten sonra diğer adeti de bekletir diye düşünüyorum senden önce öğrenirsem haber veririm
Burada sohbet bayağı ilerlemisler kizlaarr merhaba hepinize😊 bugun transferim oldu beklemedeyim artık kismetimi allah hayirlisini nasip etsin hepimize....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Burada sohbet bayağı ilerlemisler kizlaarr merhaba hepinize😊 bugun transferim oldu beklemedeyim artık kismetimi allah hayirlisini nasip etsin hepimize....
Hayırlı olsun canım insallah güzel sonuçlar alırsın:) heyecanli bekleyiş başladı desenenerede tedavi görüyorsun ve sorun neydi özel değilse?
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?