2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Hayırlı olsun canım çok sevindim...
Bizde transfer yaptık hayırlısı ole bekliyoruz 24 ünde kan testi yapacağız Rabbim bu güzel günlerin hatrina bizlere hayirli evlatlar nasip etsin

s-4

Tesekkur ederim voly..insallah iki tane olur da tutar :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizde transfer yaptık hayırlısı ole bekliyoruz 24 ünde kan testi yapacağız Rabbim bu güzel günlerin hatrina bizlere hayirli evlatlar nasip etsin

s-4

Cok yakinmis tarihlerimiz😊😊 inş hayirlisi olsun herseyin allah kismet edecek olduktan sonra hersey bahane. Ama beklemesi zor geliyor iste... hepimizin gönlüne gore versin rabbim inş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

s-4

En zor olan beklemek zaten ben daha bastayım

Inşallah beklemek sabirsizlandiriyor insani ama rabbim sabrimi verir diye dua ediyorum. ..

Çok şükür maşallah canım:) bizim de ileri hareketlilik 0 . Biz daha yumurta takibi yapıyoruz inşallah hepimizin sonucu güzel olur

Çok şükür maşallah canım:) bizim de ileri hareketlilik 0 . Biz daha yumurta takibi yapıyoruz inşallah hepimizin sonucu güzel olur

Olumlu sonuclarla devam etsin tedavin cnm en onemli sey moral..ne kdr yuksek tutup tevekkul edersek istedigimiz herseyi elde ederiz allahin izniyle bn buna inaniyorum

Hayirli sabahlar herkese
Bol bebisli seneler Rabbim herkese hayirli bebisler versin

Amiiiiiiiiiinnnnnn😊😊😊 ne kadar guzel bir dua oldu sagolasiiinn

Canım bana progesterone ve provame diye bir ilaç verdi. Şiddetli ağrım yok ama hala ağrım ve şişlik var . Aklım telefonda bekliyorum ne zaman arayacaklar .

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Canım benimkisi lokal anestezi oldu ondan olabilir .
Zaten herşey sonuç için :) senin kaç tane toplandı .

Âmin görürsün inşallah canım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Diyetisyene gidecektin en sonn ne yaptın..çok şükür bulantım yok ama iştahımda yok mutfağa girip teml yapmak istemiyorum...sende durumlar nasıl...

Kızlarrrrr aradılar transferim yarın saat 12:00 de . Dua edin lütfen . Opu Pazartesi olduğuna göre kaç günlük transferi oluyor . Ilk gün sayılıyor mu

3 gün iyimi acaba inş tutar . Bi de benim rahim ters transferde sorun olurmu zorlanırlar mı acaba

Benim rahim de ters ve benimki de 3.gun embriyosu. Asilamalardan falan cok farki yok. Ben cok korkarak girdim transfere. Ama gecti gitti bile. Simdi gun sayiyorum

12sinde persembe gunudonmus embriyo ile transferim gerceklesti..1embriyo suan 7 . gunum pazartesi test gunum ins. hersey guzel olur..pazar gunu bende migdemden rahatsizlandim bulanti ve kusmam oldu 1gundu sonra gecti endiselendim allahim herseyin hayirlisi insallah hersey yolunda gider.....

Diyetisyene gidecektin en sonn ne yaptın..çok şükür bulantım yok ama iştahımda yok mutfağa girip teml yapmak istemiyorum...sende durumlar nasıl...

Aynen mutfağa girdiğimde bile psikolojik mi bilmiyorum içim bulanmaya başlıyo. Kan sonuçlarıma göre bebişlere yararlı ilk adım 2 haftalık bi program hazırladı hoca. Bana kilo kaybettirmeye yönelik. başladım bakalım hayırlısı inşallah.Yürüyüş kısmını henüz başaramadım çünkü çok halsizim hep uykum var eşimle bile vakit geçiremez oldum sen yürüyüşlere başladın mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saol cnn transferin hayirli olsn kacinci gun embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…