Burada sohbet bayağı ilerlemisler kizlaarr merhaba hepinize😊 bugun transferim oldu beklemedeyim artık kismetimi allah hayirlisini nasip etsin hepimize....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tesekkur ederim voly..insallah iki tane olur da tutar :)Dualarımız seninle yumurta sayısına takılmaaa. Dün yazdım daha yine yazayım 3 tane aldılar benden iki transfer edildi ikisi de tuttu. Rabbim kucağımıza almayı da nasip eder inşallah o 3. Garibi dondurmadılar bile beğenmediler :) :) ilaçla bu kadar oldu 4. Sü vardı o almış gitmiş başını içi su dolu boş çıktı. Bi taneden dünyaya gelmedik mi ?sayı değil kalitesi ve kısmeti bir de önemli olan. Allahım yar ve yardımcınız olsun .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı olsun canım çok sevindim...
Bizde transfer yaptık hayırlısı ole bekliyoruz 24 ünde kan testi yapacağız Rabbim bu güzel günlerin hatrina bizlere hayirli evlatlar nasip etsin
s-4
Hayırlı olsun canım çok sevindim...
Bizde transfer yaptık hayırlısı ole bekliyoruz 24 ünde kan testi yapacağız Rabbim bu güzel günlerin hatrina bizlere hayirli evlatlar nasip etsin
s-4
Inşallah beklemek sabirsizlandiriyor insani ama rabbim sabrimi verir diye dua ediyorum. ..
Incnm teşekkür :) istanbul Florence Nightingale de tedavi goruyorum... yooo neden özel olsun azospermiyle ugrastik ama cok şükür hersey yolunda gidiyoor
Çok şükür maşallah canım:) bizim de ileri hareketlilik 0 . Biz daha yumurta takibi yapıyoruz inşallah hepimizin sonucu güzel olur
Hayirli sabahlar herkese
Bol bebisli seneler Rabbim herkese hayirli bebisler versin
Ayni gun girmistik opuya benimde 11 yumurtam dollenmis henuz gun vermediler 1 gun once sizi arariz dediler doktorumdan haber bekluyorum artik dedigin gibi benimde karnim sisti bas donmem ve bulantim oluyor ara ara vucudum su toplamasin diye ayrica dostinex verdi jel ve antibiyotik disinda sana da bu ilacdan verdi mi canim
Geçmiş olsuncanım benimde dün toplandı genel anestezi oldum benim çok rahattı karnım ve kasıklarım ağrıyor tabi ama o normal miş. Senin niye öyle oldu ki. Neyse sonuca bak bebiş olsunda hepsini unutturur
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Daha transferimin ilk gunu, ama adet olcakmisim gibi hissediyorum. Adete cok var, adet belirtisi olamaz. İlk gunden hamilelik belirtisi de olamaz. Bu neyin nesi simdi:-(
Âmin görürsün inşallah canım:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde ağırlarım birkaç gün sürmüştü..endişelenme...
3 gun... bol sans!Kızlarrrrr aradılar transferim yarın saat 12:00 de . Dua edin lütfen . Opu Pazartesi olduğuna göre kaç günlük transferi oluyor . Ilk gün sayılıyor mu
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
3 gun... bol sans!
pozitif dusun..hatta burayi baska seyi dusunme...3 gün iyimi acaba inş tutar . Bi de benim rahim ters transferde sorun olurmu zorlanırlar mı acaba
Benim rahim de ters ve benimki de 3.gun embriyosu. Asilamalardan falan cok farki yok. Ben cok korkarak girdim transfere. Ama gecti gitti bile. Simdi gun sayiyorum3 gün iyimi acaba inş tutar . Bi de benim rahim ters transferde sorun olurmu zorlanırlar mı acaba
Diyetisyene gidecektin en sonn ne yaptın..çok şükür bulantım yok ama iştahımda yok mutfağa girip teml yapmak istemiyorum...sende durumlar nasıl...
Olumlu sonuclarla devam etsin tedavin cnm en onemli sey moral..ne kdr yuksek tutup tevekkul edersek istedigimiz herseyi elde ederiz allahin izniyle bn buna inaniyorum
Amiiiiiiiiiinnnnnn😊😊😊 ne kadar guzel bir dua oldu sagolasiiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?