Kan testi versydin canimKızlarrrr bu saatte idrar testi yaptım ve hayalet çizgi var!!!! 9. günüm bugün...Sabah da yapacağım kimyasal değildir di mi? çoook korkuyorumm
Kan testi versydin canim
Kızlarrrrr aradılar transferim yarın saat 12:00 de . Dua edin lütfen . Opu Pazartesi olduğuna göre kaç günlük transferi oluyor . Ilk gün sayılıyor mu
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
benimde 5.gün embriyosu yarın saat 2 de olacak.
Hayırlı olsun inşallah. Beraber gün sayacaz desene :)
evet hayırlısıyla olur inş bakalım test gününü ne zamana verecekler ramazana girmeden güzel haberleri alırız inş :)
Canım benimkisi lokal anestezi oldu ondan olabilir .
Zaten herşey sonuç için :) senin kaç tane toplandı .
Kızlarrrrr aradılar transferim yarın saat 12:00 de . Dua edin lütfen . Opu Pazartesi olduğuna göre kaç günlük transferi oluyor . Ilk gün sayılıyor mu
Benim de canım yarın ve opu pzt olmuştu bana saat için arıcaz dediler beraberiz anlaşılan.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim de canım yarın ve opu pzt olmuştu bana saat için arıcaz dediler beraberiz anlaşılan.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bana Temmuz'un 1ne recete verdiler .
Ramazan'ın birinci günü 28 Haziran .
benim hesaplarıma göre 27 si yada 28 ine geliyor benim ki benim opu cumartesiydi ondan olabilir
Saol cnn transferin hayirli olsn kacinci gun embriyosu
Canım bana progesterone ve provame diye bir ilaç verdi. Şiddetli ağrım yok ama hala ağrım ve şişlik var . Aklım telefonda bekliyorum ne zaman arayacaklar .
Merhabalar benimde dun opu oldu 15 yum toplanmisti bugun aradilar 9 tane dollenmis yarin yine ariycaz kalitesini soleceklermis bide tansfer gununu ilk denemm cok heycanliyim 1 temmuz test gunu yazmislar sonuclari beraber alicaz ins pozitif pozitif ; )
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
2 tane 5.gun embiryosu transfer edildi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olumlu sonuclarla devam etsin tedavin cnm en onemli sey moral..ne kdr yuksek tutup tevekkul edersek istedigimiz herseyi elde ederiz allahin izniyle bn buna inaniyorum
Inşallah canım
Rabbim hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?