2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Kızlarrrr bu saatte idrar testi yaptım ve hayalet çizgi var!!!! 9. günüm bugün...Sabah da yapacağım kimyasal değildir di mi? çoook korkuyorumm

Canım benimkisi lokal anestezi oldu ondan olabilir .
Zaten herşey sonuç için :) senin kaç tane toplandı .

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Benim 6tane toplandı canım 5i döllenmiş yarın transfer için çağırdılar hayırlısı bakalım senin transfer ne zaman

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim de canım yarın ve opu pzt olmuştu bana saat için arıcaz dediler beraberiz anlaşılan.

Benim de canım yarın ve opu pzt olmuştu bana saat için arıcaz dediler beraberiz anlaşılan.

Evet beraberiz . Bana 12 de gel dediler . Ama hiç kalitesiyle ilgili bişey demediler .

Merhabalar benimde dun opu oldu 15 yum toplanmisti bugun aradilar 9 tane dollenmis yarin yine ariycaz kalitesini soleceklermis bide tansfer gununu ilk denemm cok heycanliyim 1 temmuz test gunu yazmislar sonuclari beraber alicaz ins pozitif pozitif ; )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim hesaplarıma göre 27 si yada 28 ine geliyor benim ki benim opu cumartesiydi ondan olabilir

Rabbim bu mübarek ayların hürmetine hakkımızda hayırlısını nasip etsin . Ramazanı şerifin hürmetine rabbim saglıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah

Aynen canim bende de pek siddetli agri yok ama senin gibi karnim sis ve arada bi sanci giriyor hepsi bu basdonmem de var tabi bu da ilaclardanmis rabbim hayirli evlatlar versin canim bugun korkumdan arayamadim biz sizi transfer oncesi arariz dediler ya bende bekliyorum bakalim insallah bugun aramazlar:18::18::18:

İnşAllah canım inşAllah Allah hepimize hayırlı sonuçlar versin

slm kızlar nasılsınız..bugün transferimin 8. günü beklemedeyim...artık günler geçmek bilmio...pzrts test günüm nolcak bilmiyorum...ilk günden beri kasıkta batma ve bel ağrısı oldu..iki gündür sadece belim ağrıo ve jelin verdiği bi şişlik var karnımda..galiba bu seferde olmadı..bilemiyorum ya hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…