slm kızlar nasılsınız..bugün transferimin 8. günü beklemedeyim...artık günler geçmek bilmio...pzrts test günüm nolcak bilmiyorum...ilk günden beri kasıkta batma ve bel ağrısı oldu..iki gündür sadece belim ağrıo ve jelin verdiği bi şişlik var karnımda..galiba bu seferde olmadı..bilemiyorum ya hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimden..
Aynen canim bende de pek siddetli agri yok ama senin gibi karnim sis ve arada bi sanci giriyor hepsi bu basdonmem de var tabi bu da ilaclardanmis rabbim hayirli evlatlar versin canim bugun korkumdan arayamadim biz sizi transfer oncesi arariz dediler ya bende bekliyorum bakalim insallah bugun aramazlar:18::18::18:
Bana opudan sonra baya bi ilac verdiler progesteron coraspirin pregdol tetradox esparemdi galiba bide sizinde olemi acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok guzel bnmkide oyleydi insallah seninkide tutar canimm
slm kızlar nasılsınız..bugün transferimin 8. günü beklemedeyim...artık günler geçmek bilmio...pzrts test günüm nolcak bilmiyorum...ilk günden beri kasıkta batma ve bel ağrısı oldu..iki gündür sadece belim ağrıo ve jelin verdiği bi şişlik var karnımda..galiba bu seferde olmadı..bilemiyorum ya hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimden..
Sakın olumsuz düşünme. .9.gundee test gunu verdiler bana bence bekleme ve yarin hemem yaptir tahlilini zaten belli olur kanda hemen allahın izniyle
Hayırlısı olsun canım bende idrar testi yaptım 9. Günüm koyu pembe 2. Çizgi çıktı...Ocak ayında kimyasal gebelik yaşamıştım 11. Gün idrar testi tamamen hayalet gibiydi...Hakkımızda hayırlısı olsun...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar benim Pazartesi yumurta toplama işlemi oldu 3 tane yumurta toplandı ve ben çok üzülüp karamsar oldumama bugün aradılar maşallah üçüde olmuş saat 2 de transfer var ne olur dua edin ilk denemem olduğu için hiç bişe bilmiyorum ve çok heyecanlıyım 😃allahım hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın burda olan ve isteyen herkes inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız ( âmin )
hımmm üzüldüm canım benim..bende bi test yapsammı acaba ne diyosun?
Canım benim güzel şeyler düşün güzel olsun . Benimde ilk denemem hep araştırmakla geçiyor günüm . Birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Benimde yarın 12:00 de transfer . Dua et bol bol . Rabbi yesir vela tuasir rabbi temmim bil hayr .
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun . Olumlu düşünmek çok faydalı .
Ben yapa yalnızım . Kimseyle paylaşmadık. Anlatmadık .ben içimdeki sesi dinliyorum . Olacak diyor . Sen sabırlı ol . Bende dua ediyorum . Sende öyle yap . Herşeye herkese kulak asma . Her insanın yapısı farklı
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Merhaba kızlar benim Pazartesi yumurta toplama işlemi oldu 3 tane yumurta toplandı ve ben çok üzülüp karamsar oldumama bugün aradılar maşallah üçüde olmuş saat 2 de transfer var ne olur dua edin ilk denemem olduğu için hiç bişe bilmiyorum ve çok heyecanlıyım 😃allahım hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın burda olan ve isteyen herkes inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız ( âmin )
Hayırlı olsun göbişin bebeklerle dolsunkaramsar olma...Herşeyin hayırlısı
Hayırlı olsun göbişin bebeklerle dolsunkaramsar olma...Herşeyin hayırlısı
Çok teşekkür ederim canım âmin âmin ... Evet ilk önce hayırlısı 😃
bilemiyorumki canım yaa erken olmazmı negatifi görmek istemiorum..benim 3. gün embriosuydu çıkarmı acaba..yaaa tühhhh napsamki aklımada soktun şimdi
Canım benim güzel şeyler düşün güzel olsun . Benimde ilk denemem hep araştırmakla geçiyor günüm . Birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Benimde yarın 12:00 de transfer . Dua et bol bol . Rabbi yesir vela tuasir rabbi temmim bil hayr .
Ben yapa yalnızım . Kimseyle paylaşmadık. Anlatmadık .ben içimdeki sesi dinliyorum . Olacak diyor . Sen sabırlı ol . Bende dua ediyorum . Sende öyle yap . Herşeye herkese kulak asma . Her insanın yapısı farklı
Benim de ilaclarim cok coraspirin dostinex prednol tetradox bide crinone jel verdi verdi canim yumurta cok oldugu icin senin kac tane yumoşun toplandi
Benim de ilaclarim cok coraspirin dostinex prednol tetradox bide crinone jel verdi verdi canim yumurta cok oldugu icin senin kac tane yumoşun toplandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?