2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Hayırlısı olsun canım bende idrar testi yaptım 9. Günüm koyu pembe 2. Çizgi çıktı...Ocak ayında kimyasal gebelik yaşamıştım 11. Gün idrar testi tamamen hayalet gibiydi...Hakkımızda hayırlısı olsun...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Baba opudan sonra baya bj ilac verdiler progesteron coraspirin pregdol tetradox esparemdi galiba bide sizinde olemi acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sakın olumsuz düşünme. .9.gundee test gunu verdiler bana bence bekleme ve yarin hemem yaptir tahlilini zaten belli olur kanda hemen allahın izniyle

Sakın olumsuz düşünme. .9.gundee test gunu verdiler bana bence bekleme ve yarin hemem yaptir tahlilini zaten belli olur kanda hemen allahın izniyle

bilemiyorumki canım yaa erken olmazmı negatifi görmek istemiorum..benim 3. gün embriosuydu çıkarmı acaba..yaaa tühhhh napsamki aklımada soktun şimdi

hımmm üzüldüm canım benim..bende bi test yapsammı acaba ne diyosun?

Merhaba kızlar benim Pazartesi yumurta toplama işlemi oldu 3 tane yumurta toplandı ve ben çok üzülüp karamsar oldum ama bugün aradılar maşallah üçüde olmuş saat 2 de transfer var ne olur dua edin ilk denemem olduğu için hiç bişe bilmiyorum ve çok heyecanlıyım 😃allahım hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın burda olan ve isteyen herkes inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız ( âmin )

Canım benim güzel şeyler düşün güzel olsun . Benimde ilk denemem hep araştırmakla geçiyor günüm . Birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Benimde yarın 12:00 de transfer . Dua et bol bol . Rabbi yesir vela tuasir rabbi temmim bil hayr .
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun . Olumlu düşünmek çok faydalı .
Ben yapa yalnızım . Kimseyle paylaşmadık. Anlatmadık .ben içimdeki sesi dinliyorum . Olacak diyor . Sen sabırlı ol . Bende dua ediyorum . Sende öyle yap . Herşeye herkese kulak asma . Her insanın yapısı farklı

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

hımmm üzüldüm canım benim..bende bi test yapsammı acaba ne diyosun?

Canım valla ben tamamen nasıl olsa negatif çıkar diye yaptım şimdi de daha fena stres yaptım dediğim gibi 1 kimyasalım var...Ama iyi düşünmeye çalışıyorum...Eğer soğukkanlı olabileceksen yap bence...Ama idrar testleri güvenilir değil onu da unutma

Bol bol dua ediyorum canım Allahım inşallah bize annelik duygusunu yaşatacak bebeklerimizi ilk önce göbeğimizde sonrada kucağımıza alıcaz 😃 bende yalnızım canım benimde kimse bilmiyor ailem zaten benden çok uzak öle bi eşim bi ben inşallah allahım emeklerimizi dualarımızı kabul ederde bizde annelik duygusunu tadadırız ( âmin )

bilemiyorumki canım yaa erken olmazmı negatifi görmek istemiorum..benim 3. gün embriosuydu çıkarmı acaba..yaaa tühhhh napsamki aklımada soktun şimdi

Çıkar sanıyorum😊😊😊 3. Olmasi birsey degistirmez sanirim galiba oyledir😋😋

Kizlar hakkinizda hayirlisi olsuuuunnn.. allah yardimciniz olsuun bekleme safhasinda beraberiz inş😌😌😊

Kizlar rabbim hayirli sonuclar versin hepimize beni cagirmadilar korku ve heyecanla bekliyorum ayni gun opumuz olmustu aramadim bugun onlarda su saat oldu aramadi benim 3. Hakkim insallah sizin ilk seferde son olur dualarim sizinle

Canim hayirli ugurlu olsun edacigim benimdr toplandi sali drmistim ya 15 toplandi 9u olmus yarin arayacaklar transfer gununu solecekler dikkat et kendine olumlu ol iyi dusun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…