2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Teşekkür ederim canım sende dikkat et kendine desteğin için teşekkür ederim 😃inşallah güzel haberleri burda paylaşırız Allah'ın izniyle 😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar hakkinizda hayirlisi olsuuuunnn.. allah yardimciniz olsuun bekleme safhasinda beraberiz inş😌😌😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öncelikle hakkımızdan hayırlısı olsun 😃Allah'ın izniyle hepimiz beraber gün sayıcaz ve inşallah olumlu pozitif hamilemin diycez burada 💃💃💃💃

Merhabalar bende zeynep kamil hastanesinde 12 haziran da tüp bebeğe başladım,daha önce 3 kez özelde yaptırdım sonuç olumsuz. özeldeki doktorlar kafalarına göre estradiol baktırmadan ilacındozunu düşürüyorlardı. Zeynep kamilde 2 gündebir estradiol bakılıyor. Bugün de sabah gittimkan verdim ultrasonuma bakıldı. Sonrasında öğledensonra tekrar hastaneye gelmemi ve tekrar ultrasonla bakacaklarını söylediler. Kendimi devlette değil de özel hastanedeymiş gibi hissettim. çokpozitif başladım tedaviye tayfun bey de çok iyi birine benziyor. Yüce allahımistesen herkesin kucağına çocuk versin hayırlısı ile.

Insallah canim benim melegin seninle tadini cikar ve dua rabbim nasip etsin onu sana opuyorum seni gorusmek uzere...

Insallah canim benim melegin seninle tadini cikar ve dua rabbim nasip etsin onu sana opuyorum seni gorusmek uzere...

Âmin canım benim âmin bende seni öpüyorum görüşmek üzere 😃

Kalp atışını görmeden içim rahat etmiyor.haftasonu kontrol var sonra evde yürüyüş bandıyla başlamayı düşünüyorum....

Net bi kese gordk birsey daha gornyo dedi doktr cuma gtcm bakalım insallah seninde ikisi tutar

Hayirlisi olsun inş... tek olsun cift olsun ne fark eder saglikli sihatli zamanli dogum nasip etsin allah. Bnm 3. Denemem 2.denemede erken dogumla kizimi kaybettim😢
Bugunume sukurler olsun acisini veren rabbim sabrini da veriyor yeniden deneme cesaretini topladm... cok sukur transfer asamasina yeniden geldim yeniden deneyebildim bekleyip göreceğiz artik gerisini alnimiza ne yazildiysa...😌😔😔

Rabbim hayirli vver dedigin gibi.bnmde ilk denememdi nerde yaptrdin ozel deglse

Rabbim hayirli vversn dedigin gibi.bnmde ilk denememdi nerde yaptrdin ozel deglse

15 canim 9u olmus ama aradilar bugun

Hadi bakalim hayirlisi canim beni bugun ararlar sanirim dua et bol bol benimde duam bugun transfer olan arkadaslarimin hepsine rabbim insallah once gobişinize sonra kucaginiza almayi nasip etsin insallaaaaaaahhhhhhh hekes ve ben de dahil boyle gezelim

Transferimin 3.gunune cok mutsuz uyandim:-( sanki yavrularim benimle degil gibi. Sanki onlari koruyamadim gibi:-(

Arkadaslar gunaydiin.. Yarin yumurta toplama yani OPU ya girecegim...Oncesinde ve sonrasinda tavsiyelerinize ihtiyacim var, neler onerirsiniz?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar gunaydiin.. Yarin yumurta toplama yani OPU ya girecegim...Oncesinde ve sonrasinda tavsiyelerinize ihtiyacim var, neler onerirsiniz?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben sadece az ve hafif yemeye dikkat ettim opu oncesi. Aspirin agri kesici falan icme. Baska da bisey yok. Rahat geciyo zaten. Korkulacak bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…