Canim hayirli ugurlu olsun edacigim benimdr toplandi sali drmistim ya 15 toplandi 9u olmus yarin arayacaklar transfer gununu solecekler dikkat et kendine olumlu ol iyi dusun canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
15 tane ama 9 dollenmis
Kizlar hakkinizda hayirlisi olsuuuunnn.. allah yardimciniz olsuun bekleme safhasinda beraberiz inş😌😌😊
Teşekkür ederim canım sende dikkat et kendine desteğin için teşekkür ederim 😃inşallah güzel haberleri burda paylaşırız Allah'ın izniyle 😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insallah canim benim melegin seninle tadini cikar ve dua rabbim nasip etsin onu sana opuyorum seni gorusmek uzere...
Aynen mutfağa girdiğimde bile psikolojik mi bilmiyorum içim bulanmaya başlıyo. Kan sonuçlarıma göre bebişlere yararlı ilk adım 2 haftalık bi program hazırladı hoca. Bana kilo kaybettirmeye yönelik. başladım bakalım hayırlısı inşallah.Yürüyüş kısmını henüz başaramadım çünkü çok halsizim hep uykum var eşimle bile vakit geçiremez oldumsen yürüyüşlere başladın mı?
Ayyyy ne guzel sımsıkı tutunsunlar inş 😇😇 gecmisi cok okumadim ikisi de tuttu mu senin gozunaydin allah tamamina erdirsinn...
Net bi kese gordk birsey daha gornyo dedi doktr cuma gtcm bakalım insallah seninde ikisi tutar
Hayirlisi olsun inş... tek olsun cift olsun ne fark eder saglikli sihatli zamanli dogum nasip etsin allah. Bnm 3. Denemem 2.denemede erken dogumla kizimi kaybettim😢
Bugunume sukurler olsun acisini veren rabbim sabrini da veriyor yeniden deneme cesaretini topladm... cok sukur transfer asamasina yeniden geldim yeniden deneyebildim bekleyip göreceğiz artik gerisini alnimiza ne yazildiysa...😌😔😔
Hayirlisi olsun inş... tek olsun cift olsun ne fark eder saglikli sihatli zamanli dogum nasip etsin allah. Bnm 3. Denemem 2.denemede erken dogumla kizimi kaybettim😢
Bugunume sukurler olsun acisini veren rabbim sabrini da veriyor yeniden deneme cesaretini topladm... cok sukur transfer asamasina yeniden geldim yeniden deneyebildim bekleyip göreceğiz artik gerisini alnimiza ne yazildiysa...😌😔😔
Rabbim hayirli vver dedigin gibi.bnmde ilk denememdi nerde yaptrdin ozel deglse
Istanbul Florance Nightingalede yaptirdim doktorum cok cok cok ilgili bir doktordu hic degistirmeyi dusunmedim.sen nerde tedavi oldun??
Hangi Florence Nightingale bu? Kızıltoprak mı? Ben orda tedavi gördüm de...
15 canim 9u olmus ama aradilar bugun
Arkadaslar gunaydiin.. Yarin yumurta toplama yani OPU ya girecegim...Oncesinde ve sonrasinda tavsiyelerinize ihtiyacim var, neler onerirsiniz?
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?