2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Aminn canim insallahhhh...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bebişlerimi almaya gidiyorum dua edin lütfen

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam arkadaşlar;

Ben 43 yaşı bitirmek üzereyim. 7 Haziran'da ilk tüp bebek denemesi yapıldı. Doktorum 21 Haziran da gebelik için kan testi yapmamı istedi. Şu ana kadar hiç bir ağrı sızı olmadı. Aldığım progesteron keçi nedeni ile baş ağrısı şişkinlik iştah artışıve ödem dışında tabi. Dün bütün gün regli ağrısı gibi ağrım oldu. Çok minik bir damla kanamam oldu. Gece uyuyamadım tabi. Sabah ilk iş eczaneden gebelik testi kiti aldım. Test negatif çıktı. Bugün 12. Gün. Acaba bu testin bir anlamı var mı? En kesin sonuç ne şekilde olur? Doktorumun söylediği gibi 21 Haziran'da kan testi mi en doğrusu? Deneyimi bilgisi olan dostlardan cevap bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim. Herkese sağlıklı hayırlı bebişler için duacıyım.

Transferimin 3.gunune cok mutsuz uyandim:-( sanki yavrularim benimle degil gibi. Sanki onlari koruyamadim gibi:-(

Ben daha yeniyim,ignelere yeni başladım ama moralini yüksek tut lütfen,pozitif ol,ben şimdiden çok korkuyorum senin aşamanda ne yaparım bilemem ama pozitif düşünceye inanıyorum.Senin için dua edicem.

bi türlü cesaret gelmior canım yaa en iyisi ben günümü bekleyim..ya sevinirim ya üzülürüm..allah büyük...nasibimizde ne varsa onu yaşarız

idrar testine fazla güvenme derim ben..eğer geçtutunduysa idrarda çıkmaz..sen günü geldiğinde kan testi yaptır bence..bugün bile yaptırsan kanda çıkar..ama herşeye hazırlıklı ol...bende pzrts test günüm bekliorum ve meraktan çatlamak üzereyim

Ben yeniyim sana bilgi veremem ama sana dua ediyorum.

Ben daha yeniyim,ignelere yeni başladım ama moralini yüksek tut lütfen,pozitif ol,ben şimdiden çok korkuyorum senin aşamanda ne yaparım bilemem ama pozitif düşünceye inanıyorum.Senin için dua edicem.

Tesekkur ederim. Allah hepimizin yuzunu guldursun

selam. idarara kesinlile güvenme derim ben. doktor hangi gün dediyse o gün kan testi yaptır. kanamalar bazen yerleşme kanaması oluyormuş ama devam ederse doktoruna bilgi ver. hayırlısı olsun.

Eger 12.gundeysen kan tahlilinde sonuc alirsin beklemene gerek yok hayirlisi olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

birsey daha sormak istiyorum catlatma ignesini vurduktan sonraki gun siskinliginiz hafifledi mi?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba,

Yardımınıza ihtiyacım var 3.denemem bugün transferimin 7.günü dün kahverengi lekelenmelerim başladı bugün pembe şekilde geliyor doktorum ile görüştüm normal adet kanaması gelmediği takdirde stres yapma ilaçlarına devam etmemi söyledi ama ben çok huzursuzum bu şekilde pozitif sonuç alanlar varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…