Hadi bakalim hayirlisi canim beni bugun ararlar sanirim dua et bol bol benimde duam bugun transfer olan arkadaslarimin hepsine rabbim insallah once gobişinize sonra kucaginiza almayi nasip etsin insallaaaaaaahhhhhhh hekes ve ben de dahil boyle gezelim
Tesekkur ederim... Peki transfer sonrasi neler yediniz, neler yaptiniz. Tutunmayi arttirmaya yardimci seyler var mi?Ben sadece az ve hafif yemeye dikkat ettim opu oncesi. Aspirin agri kesici falan icme. Baska da bisey yok. Rahat geciyo zaten. Korkulacak bisey yok
Dualarim seninle...Kızlar bebişlerimi almaya gidiyorum dua edin lütfen
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Transferimin 3.gunune cok mutsuz uyandim:-( sanki yavrularim benimle degil gibi. Sanki onlari koruyamadim gibi:-(
Canım valla ben tamamen nasıl olsa negatif çıkar diye yaptım şimdi de daha fena stres yaptım dediğim gibi 1 kimyasalım var...Ama iyi düşünmeye çalışıyorum...Eğer soğukkanlı olabileceksen yap bence...Ama idrar testleri güvenilir değil onu da unutma
Selam arkadaşlar;
Ben 43 yaşı bitirmek üzereyim. 7 Haziran'da ilk tüp bebek denemesi yapıldı. Doktorum 21 Haziran da gebelik için kan testi yapmamı istedi. Şu ana kadar hiç bir ağrı sızı olmadı. Aldığım progesteron keçi nedeni ile baş ağrısı şişkinlik iştah artışıve ödem dışında tabi. Dün bütün gün regli ağrısı gibi ağrım oldu. Çok minik bir damla kanamam oldu. Gece uyuyamadım tabi. Sabah ilk iş eczaneden gebelik testi kiti aldım. Test negatif çıktı. Bugün 12. Gün. Acaba bu testin bir anlamı var mı? En kesin sonuç ne şekilde olur? Doktorumun söylediği gibi 21 Haziran'da kan testi mi en doğrusu? Deneyimi bilgisi olan dostlardan cevap bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim. Herkese sağlıklı hayırlı bebişler için duacıyım.
Çıkar sanıyorum😊😊😊 3. Olmasi birsey degistirmez sanirim galiba oyledir😋😋
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam arkadaşlar;
Ben 43 yaşı bitirmek üzereyim. 7 Haziran'da ilk tüp bebek denemesi yapıldı. Doktorum 21 Haziran da gebelik için kan testi yapmamı istedi. Şu ana kadar hiç bir ağrı sızı olmadı. Aldığım progesteron keçi nedeni ile baş ağrısı şişkinlik iştah artışıve ödem dışında tabi. Dün bütün gün regli ağrısı gibi ağrım oldu. Çok minik bir damla kanamam oldu. Gece uyuyamadım tabi. Sabah ilk iş eczaneden gebelik testi kiti aldım. Test negatif çıktı. Bugün 12. Gün. Acaba bu testin bir anlamı var mı? En kesin sonuç ne şekilde olur? Doktorumun söylediği gibi 21 Haziran'da kan testi mi en doğrusu? Deneyimi bilgisi olan dostlardan cevap bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim. Herkese sağlıklı hayırlı bebişler için duacıyım.
Ben daha yeniyim,ignelere yeni başladım ama moralini yüksek tut lütfen,pozitif ol,ben şimdiden çok korkuyorum senin aşamanda ne yaparım bilemem ama pozitif düşünceye inanıyorum.Senin için dua edicem.
Selam arkadaşlar;
Selam arkadaşlar;
Istanbul Florance Nightingalede yaptirdim doktorum cok cok cok ilgili bir doktordu hic degistirmeyi dusunmedim.sen nerde tedavi oldun??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tesekkur ederim... Peki transfer sonrasi neler yediniz, neler yaptiniz. Tutunmayi arttirmaya yardimci seyler var mi?
Bnm hemsirem bol bol kiraz ye dedi.dedigi gibi yedim.kabiz etmeyecek gida sebze meyve ye derim bol su ic mumkun oldgnc az hareket et.
tesekkurler bilgi icin...Bnm hemsirem bol bol kiraz ye dedi.dedigi gibi yedim.kabiz etmeyecek gida sebze meyve ye derim bol su ic mumkun oldgnc az hareket et.
tesekkurler bilgi icin...Bnm hemsirem bol bol kiraz ye dedi.dedigi gibi yedim.kabiz etmeyecek gida sebze meyve ye derim bol su ic mumkun oldgnc az hareket et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?