Demek istedigim cok az bir hafifleme. onceki gun cok sistim cunku...bu normalmidirbirsey daha sormak istiyorum catlatma ignesini vurduktan sonraki gun siskinliginiz hafifledi mi?
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dualarim seninle...
Dualarim seninle...
Merhaba,
Yardımınıza ihtiyacım var 3.denemem bugün transferimin 7.günü dün kahverengi lekelenmelerim başladı bugün pembe şekilde geliyor doktorum ile görüştüm normal adet kanaması gelmediği takdirde stres yapma ilaçlarına devam etmemi söyledi ama ben çok huzursuzum bu şekilde pozitif sonuç alanlar varmı?
Canim sanada bol sans..Dularimiz seninle canim yarin 2 de benimde transferim var allah yardimcimiz olsun...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Surekli yatmani oneririm. Arastirdim her yerde oyle yaziyor. Iyi beslen,ananas ye, pozitif dusun. Oyalayacak biseyler bul kendine.. benim yarin opu var yumurta toplanicak. sanirim pzt de transfer olur. Ben de bunlari yapicam. Yatakta bol kitap okuycam.Sağol canıım şimdi geldim umarım onları korumayı başarırım:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol canıım şimdi geldim umarım onları korumayı başarırım:)
5. gun ile 3. gun embriyosunun farki nedir?Slm arkadaşlar
Saat 12:00 de transferim olacaktı gittik , doktorumun son kararı ile 5. Gün embriyosu transfer edilecek . 17sinin 11 i döllenmiş . Ama hangisini koyacağımızı bilmiyorum dedi hangisi tutar diye. 5. Gün garantili olur dedi . Ama 5. Gün hepsini kaybetme riskide var % 10 gibi . Neyseki yarın arayıp tekrar çağıracaklar. Cumartesiye kaldı . Giderken çok dua ettim . Rabbim hakkımızda hayırlısını ver dedim . Belkide hayırlısı böyledir .
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
5. gun ile 3. gun embriyosunun farki nedir?
Cok tesekkurler..Blastokist transferinin avantajı:
Blasttokist transferi sayesinde 5. güne kadar izlenen embriyolardan en iyisi seçilmiş olur ve "en iyi tek embriyo" anne rahmine transfer edilmiş olur. Tek embriyonun transfer edilmesi ikiz, üçüz gibi çoğul gebelikleri azaltma açısından çok önemli bir avantaj sağlar. Bu önemli bir avantajdır çünkü çoğul gebeliklerin hamileliğin ilerleyen aylarında çeşitli nedenlerle kaybedilme riski fazladır. Blastokist transferinin diğer bir avantajı da OHSS riski çok yüksek olan hastalarda tercih edilebilmesidir.
Blastokist transferinde genel olarak gebelik şansının daha yüksek olduğu kabul edilir. Bazı araştırmalarsa gebelik şansını arttırmadığını sadece daha az embriyo ile aynı gebelik şansını yakalamayı sağladığını ve bu sayede çoğul gebelik şansını azalttığını söyler ALINTIDIR
Cok tesekkurler..
Canim ben de arastirirken sunu buldum, gerci sen yazmissin:Canım bende şimdiye kadar hep araştırırken bu bölümü okumadan geçiyordum . Ama eve gelir gelmez okumaya başladım . Doktorum açıkladı ama bana yeterli gelmedi.
Neyseki korkulacak bişey değilmiş .
Blastokist
Spermlerle döllenmiş yumurta hücresine embriyo adı verilir. Klasik tüp bebek (IVF) yada mikroenjeksiyon yöntemiyle oluşan embriyolar döllendikten 2 veya 3 gün sonra rahim içine yerleştirilir. Normal yolla oluşan gebelikte döllenme tüplerde olur ve oluşan embryo içindeki hücreler tüplerde bölünmeye devam eder. Embriyonun tüp içindeki yolculuğu 5 gün sürer. 5’inci gün rahim içine ulaşan embriyo BLASTOKİST adını alır. Blastokist kendini çevreleyen zardan(Zona pellicuda) ayrılarak döllendikten yaklaşık 5 gün sonra rahim içi tabakasına ( endometriyum ) yataklanır ve gebelik oluşur. Embriyoların 2. veya 3.gün yerine blastokist safhasına ulaşmasını bekleyerek transfer edilmesinin doğal yollardan oluşan gebelik mekanizmasıyla daha uyumlu olduğu ve gebelik şansını arttırabileceği düşünülmüştür. ALINTIDIR
İnş rabim hakkımızda hayırlısını nasip eder
tesekkurler bilgi icin...
birsey daha sormak istiyorum catlatma ignesini vurduktan sonraki gun siskinliginiz hafifledi mi? Benim hafifledi.
Slm canım . Hayırlı olsun inş . Rabbim. Kucağına almayı nasip etsin inş .
Kaç tane transfer edildi ? Nasıl geçti
Surekli yatmani oneririm. Arastirdim her yerde oyle yaziyor. Iyi beslen,ananas ye, pozitif dusun. Oyalayacak biseyler bul kendine.. benim yarin opu var yumurta toplanicak. sanirim pzt de transfer olur. Ben de bunlari yapicam. Yatakta bol kitap okuycam.
Slm arkadaşlar
Saat 12:00 de transferim olacaktı gittik , doktorumun son kararı ile 5. Gün embriyosu transfer edilecek . 17sinin 11 i döllenmiş . Ama hangisini koyacağımızı bilmiyorum dedi hangisi tutar diye. 5. Gün garantili olur dedi . Ama 5. Gün hepsini kaybetme riskide var % 10 gibi . Neyseki yarın arayıp tekrar çağıracaklar. Cumartesiye kaldı . Giderken çok dua ettim . Rabbim hakkımızda hayırlısını ver dedim . Belkide hayırlısı böyledir .
Canim sen hamileydin degil mi kac haftalik oldun su an
Sağol canım 2taneler teyzesi:) Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin rahat bi işlemmiş
Insallah canim benim. Tamam soracagim...Ewt cnm bir rahatlik geldi.ama suanda bebek sol tarafimda onun sisligi var insallah seninde oyle olur insallah...sormak istedigin soru olursa hic ceknme sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?