2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Canim doktor 5 gun yatacaksin demisti ilk gorusmede...

Rabbim hayırlısını versin sanada böylesi daha iyidir inşALlah hakkında

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Araştırmalarım böylesini daha hayırlı gösteriyor bakalım hayırlısı . Saglıklı beslen fazla kafanda düşünme olacak mı olmayacak mı diye . Rabbim sen en güzelini en iyisini en hayırlısını bilirsin de hayırda şerde senden de . Olumlu düşün . Olur mu . Rabb'ime sığın gönlün rahat olsun . O herşeyin en iyisini bilendir .

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Darısı başına canıım bende aynı duygulardayım aynı anları paylaştığımız. İçin sanırım biyarım saat 1 saat yatıp çıkabilirsin dediler bben garanti olsun diye2saat yattım onun dışında evde biraz uzandım ama sürekli yatmayın evin içinde ağır iş yapmadan normal gezinin dediler. Burdaki bazı arkadaşlar yat demişler bende şaşırdım valla zor bi süreç olucak anlaşılan.aradayım zarar verirmiyim diye sürekli bi korku var içimde

Aynen öyle riski var bunu söyledi doktorum . Ama % 10 civarında az degil ama ne yapalım . Yapacak bişey yok . Bunu uygun gördüler . Ama bu şekilde hamilelik garantisi % 55 lere de çıkıyormuş. Hayırlısı diyelim

Valla bnm doktorum tutmasini istyrsan ilk 3 gun hic kalkma wc harici dedi snraki gunlerde gunde en fazla yarim saat ayKta kal dedi dediklerni yaptm cok sukur tuttu.bn suan bile yatyrm .hersey sana kalms yani

Yatmak faydalı değilmiş . Herşeyin aşırısı zarar . Ben okudum yatarak geçirenler ikinciyi denemiş yatmadan hamile kalmış . Yani bu kişiye göredir ama yinede sen dozunda olmaya çalış .

Valla bnm doktorum tutmasini istyrsan ilk 3 gun hic kalkma wc harici dedi snraki gunlerde gunde en fazla yarim saat ayKta kal dedi dediklerni yaptm cok sukur tuttu.bn suan bile yatyrm .hersey sana kalms yani

Yatmaya gayret edicem canım ama zor bi iş gibi .helal olsun sana sabrın sonu selamet diyorsun yani yemek için felan kalktınmı yataktamı yedin yani dik oturmak zarar verirmi acaba

Suyu bile pipetle ictim dik oturunca sancim oluyordu.oturarak yedim klozete bile cok dikkatli oturdum afedersnz ama cok dikkat ettm bazilari oyle yapmya gerek yok falan dedi ama bn dikkaterttm 4 ay olana kadarda yatcam kim ne derse desin.cok dinlen bol bol kiraz ye badem findik ceviz semizotu ye.aksam yatarkn sut ic sabah kalkincada bn bunu bunlari yaptm. Ama suan bile dik otrmuyrm

dinlenmeye çok ihtiyacım var ama çalışıyorum son dondurulmuş 3 emb. ile yapılmıştı transferim
merkezimi değiştirmeyi düşünüyorum sanki dünyada tek başıma kalmış gibiyim bundan sonra ne yapıcam nereye gidicem bilmiyorum bursada oturuyorum tavsiye edebileceğiniz doktor varmı

Hayırlısı olsun inş Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin canım .
Neden iki embriyo transfer ettiler

geçenkinde de 2 tane transfer olmuştu doktor öyle uygun gördü zaten ikiz olma olasılığı düşük.

Maidecim biraz ateş var gibi sende de oldumu normalmi acaaba

Transferi bugün olanlar kendinizi nasıl hissediyorsunuz canlarım

Ben yeniyim sana bilgi veremem ama sana dua ediyorum.

Arkadaşlar hepinizin güzel temenni ve dualarınız için minettarım. Çok teşekkür ederim. Bugün kan testini yaptım maalesef bebişler hiç tutunmamışlar. ((( kısmet değilmiş. 12. Gün değeri 0,100 çıktı.
Bir daha denermiyim bilmiyorum. Psikolojik olarak zor bir süreç. Tüm annelere anne adaylarına Allah gönüllerine göre sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.

Sağol canım 2taneler teyzesi:) Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin rahat bi işlemmiş

Canim benimde ilk denemem yasimsa 25 tek transfer edebilitiz yasak dediler senin durumun ne 2 tane ettiklerine gore

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benimde ilk denemem yasimsa 25 tek transfer edebilitiz yasak dediler senin durumun ne 2 tane ettiklerine gore

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim 2.denemem 34 yaşındayımsen nerede yaptırıyorsun

Hayırlısı olsun canım
ya benim gibi değerin normal çıkıp yükselip havalara uçup sonrada kimyasal gebelik olduğunu öğrenseydin
daha fazla yıkım olurdu seni anlıyorum hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…