Canim doktor 5 gun yatacaksin demisti ilk gorusmede...Canım seninde yarın opu varmış
Transfer sonrası yatma işinde sana katılmıyorum . Nerde okudun bilmiyorum ama . Ilk günler dinlenin diyorlar ama yatın demiyorlar. Araştırmalar yatanlara göre yatmayanların gebelik oranı daha yüksek . Ağır işler yapmadıkça normal hayatınıza devam edin diyorlar . Ben mesela normalin dışına çıkıcam çünkü normalde günde yaptıgım iş 2 saat degil . Bu yüzden yürüyüşe bile çıkmayı düşünüyorum . Yani benim burda gidecek gelecek kimsem yok . Yapacak iş yok . Akşamı zor ediyorum eşimin gelmesini bekliyorum . Yani yatmak işini bir daha düşün lütfen .
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Rabbim hayırlısını versin sanada böylesi daha iyidir inşALlah hakkında
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kız valla kardeşim olsan belkide bu kadar sevinirdim . Sümüklettin beni burda
I'ni canım inş valla parçalandım ya nasıl sevindim inş tuvalet inş saglıkla kucağında alırsın . Iyi bak onlara . Sen iyimisin peki . Oda da yatırdılar mı hiç .
Canim ben de arastirirken sunu buldum, gerci sen yazmissin:
3. gün transfer doktorların kendilerini garantiye alıp sonra embriyolar ölürse suçlanma riskini minimize ettikleri bir yöntem diye yorumlanıyormuş..Niye mi, çünkü normal hamileliklerde döllenmenin 3. gününde embriyo normalde daha kadının rahmine düşmezmiş, 3. günde daha follop tüplerinde dururlarmış. 5. günde ise follop tüplerinden düşüp rahme indiklerinde rahme tutunmayı sağlayacak uzuvları gelişmiş olurmuş bu da rahme yapışarak hamile kalmayı sağlarmış.
Yani 3. günde transferin riski, embriyolar rahme konduklarında daha tutunabilecekleri uzuvları yok dolayısı ile 5. güne kadar orada yaşayabilmeleri lazım ki rahme tutunsunlar. 5. günün riski ise her embriyo laboratuar ortamında blastosist denilen evreye (yapışkan uzuvların gelişmesi evresi) ulaşamayabiliyormuş, yani ölebiliyormuş.
Alintidir....
Darısı başına canıım bende aynı duygulardayım aynı anları paylaştığımız. İçin sanırım biyarım saat 1 saat yatıp çıkabilirsin dediler bben garanti olsun diye2saat yattım onun dışında evde biraz uzandım ama sürekli yatmayın evin içinde ağır iş yapmadan normal gezinin dediler. Burdaki bazı arkadaşlar yat demişler bende şaşırdım valla zor bi süreç olucak anlaşılan.aradayım zarar verirmiyim diye sürekli bi korku var içimde
Darısı başına canıım bende aynı duygulardayım aynı anları paylaştığımız. İçin sanırım biyarım saat 1 saat yatıp çıkabilirsin dediler bben garanti olsun diye2saat yattım onun dışında evde biraz uzandım ama sürekli yatmayın evin içinde ağır iş yapmadan normal gezinin dediler. Burdaki bazı arkadaşlar yat demişler bende şaşırdım valla zor bi süreç olucak anlaşılan.aradayım zarar verirmiyim diye sürekli bi korku var içimde
Valla bnm doktorum tutmasini istyrsan ilk 3 gun hic kalkma wc harici dedi snraki gunlerde gunde en fazla yarim saat ayKta kal dedi dediklerni yaptm cok sukur tuttu.bn suan bile yatyrm .hersey sana kalms yani
Suyu bile pipetle ictim dik oturunca sancim oluyordu.oturarak yedim klozete bile cok dikkatli oturdum afedersnz ama cok dikkat ettm bazilari oyle yapmya gerek yok falan dedi ama bn dikkaterttm 4 ay olana kadarda yatcam kim ne derse desin.cok dinlen bol bol kiraz ye badem findik ceviz semizotu ye.aksam yatarkn sut ic sabah kalkincada bn bunu bunlari yaptm. Ama suan bile dik otrmuyrmYatmaya gayret edicem canım ama zor bi iş gibi .helal olsun sana sabrın sonu selamet diyorsun yani yemek için felan kalktınmı yataktamı yedin yani dik oturmak zarar verirmi acaba
Bugün transferimi oldum 2 embriyo yerleştirildi bakalım hayırlısı inş olur ...
Bugün transferimi oldum 2 embriyo yerleştirildi bakalım hayırlısı inş olur ...
Hayırlısı olsun inş Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin canım .
Neden iki embriyo transfer ettiler
Suyu bile pipetle ictim dik oturunca sancim oluyordu.oturarak yedim klozete bile cok dikkatli oturdum afedersnz ama cok dikkat ettm bazilari oyle yapmya gerek yok falan dedi ama bn dikkaterttm 4 ay olana kadarda yatcam kim ne derse desin.cok dinlen bol bol kiraz ye badem findik ceviz semizotu ye.aksam yatarkn sut ic sabah kalkincada bn bunu bunlari yaptm. Ama suan bile dik otrmuyrm
Ben yeniyim sana bilgi veremem ama sana dua ediyorum.
Sağol canım 2taneler teyzesi:) Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin rahat bi işlemmiş
Canim benimde ilk denemem yasimsa 25 tek transfer edebilitiz yasak dediler senin durumun ne 2 tane ettiklerine gore
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar hepinizin güzel temenni ve dualarınız için minettarım. Çok teşekkür ederim. Bugün kan testini yaptım maalesef bebişler hiç tutunmamışlar.((( kısmet değilmiş. 12. Gün değeri 0,100 çıktı.
Bir daha denermiyim bilmiyorum. Psikolojik olarak zor bir süreç. Tüm annelere anne adaylarına Allah gönüllerine göre sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?