Slm arkadaşlar
Saat 12:00 de transferim olacaktı gittik , doktorumun son kararı ile 5. Gün embriyosu transfer edilecek . 17sinin 11 i döllenmiş . Ama hangisini koyacağımızı bilmiyorum dedi hangisi tutar diye. 5. Gün garantili olur dedi . Ama 5. Gün hepsini kaybetme riskide var % 10 gibi . Neyseki yarın arayıp tekrar çağıracaklar. Cumartesiye kaldı . Giderken çok dua ettim . Rabbim hakkımızda hayırlısını ver dedim . Belkide hayırlısı böyledir .
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Ama doktoruma sordum bırak ilaçları dedi :/ şimdi çok kararsız kaldım. 3 gün önce test yaptım 0.100 çıktı bugünde 1.20 3.gün embriyosuydu ve 12.gün yaptım test. Burdan birine 3.gün embriyosu sonunda 15 gün sonra tahlil yapılacak demiş bi dr yoksa çok mu erken tahlil yaptımolmazsa 2gün sonra tekrar bi test yapayım ne olur ne olmaz. Bide progestandan mıdır nedir adet de olmadım hala ve deli gibi sancılarım devam ediyor
Canım bende şimdiye kadar hep araştırırken bu bölümü okumadan geçiyordum . Ama eve gelir gelmez okumaya başladım . Doktorum açıkladı ama bana yeterli gelmedi.
Neyseki korkulacak bişey değilmiş .
Blastokist
Spermlerle döllenmiş yumurta hücresine embriyo adı verilir. Klasik tüp bebek (IVF) yada mikroenjeksiyon yöntemiyle oluşan embriyolar döllendikten 2 veya 3 gün sonra rahim içine yerleştirilir. Normal yolla oluşan gebelikte döllenme tüplerde olur ve oluşan embryo içindeki hücreler tüplerde bölünmeye devam eder. Embriyonun tüp içindeki yolculuğu 5 gün sürer. 5inci gün rahim içine ulaşan embriyo BLASTOKİST adını alır. Blastokist kendini çevreleyen zardan(Zona pellicuda) ayrılarak döllendikten yaklaşık 5 gün sonra rahim içi tabakasına ( endometriyum ) yataklanır ve gebelik oluşur. Embriyoların 2. veya 3.gün yerine blastokist safhasına ulaşmasını bekleyerek transfer edilmesinin doğal yollardan oluşan gebelik mekanizmasıyla daha uyumlu olduğu ve gebelik şansını arttırabileceği düşünülmüştür. ALINTIDIR
İnş rabim hakkımızda hayırlısını nasip eder
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Benim 2.denemem 34 yaşındayımsen nerede yaptırıyorsun
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maidecim biraz ateş var gibi sende de oldumu normalmi acaaba
Besinci haftamin icindeyim canim
merhaba canım seni çok merak ettim çok sıkıda takip edemiyorum maalesef biraz altyapı çalışmaları var sıkıntılı maalesef, test yaptınmı ne oldu yada doktor ne dedi birde eğer olmazsada sakın kendini kaptırıp herşeyi bitirme enine boyuna herşeyi düşün ve tekrar daha güçlü bir psikolojiyle yola devam et , ne olur bayanlar kendimizi bırakmayalım olurmu, sefa istiyorsak biraz cefa çekeceğiz ama inanın ki sefası çok güzel olacak tadına doyum olmayacak.
Aaaaay insallah darisi basimizarabbim tamamina erdirsin canim
Maalesef canım ilacımı dün sabah geciktirdim hemen adet oldum. Umudum bitmedi moralimde çok bozulmadı. 2ay sonra yine başlayacağım tedaviye. Bakarsın o zamana kadar kendiliğinden olur. Allah büyük o ne zaman ol derse olacaktır.
kızlar kanda beta değerim yüksek çıkmıştı ikiz olabilir dedik ama malesef olmadı tek gebelik keseyi gördük rabbim sağlıkla onu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ...
Maalesef canım ilacımı dün sabah geciktirdim hemen adet oldum. Umudum bitmedi moralimde çok bozulmadı. 2ay sonra yine başlayacağım tedaviye. Bakarsın o zamana kadar kendiliğinden olur. Allah büyük o ne zaman ol derse olacaktır.
Inşallah canim benim insallah sali güzel haberler ver bize yine dikkat et kendine sen adet olsa bile panik yapma bazen olur mus oyle tam test gününü bekle kuzucum
kızlar kanda beta değerim yüksek çıkmıştı ikiz olabilir dedik ama malesef olmadı tek gebelik keseyi gördük rabbim sağlıkla onu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ...
Kızlar gece yan yatmak tehlikelimi dış gebeliğe felan yada tutunmamaya sebep olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?