2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Olsun canim benimde oyle birlikte opu olduk birlikte de transferimiz olacakne guzel hayirlisi olsun

merhaba canım seni çok merak ettim çok sıkıda takip edemiyorum maalesef biraz altyapı çalışmaları var sıkıntılı maalesef, test yaptınmı ne oldu yada doktor ne dedi birde eğer olmazsada sakın kendini kaptırıp herşeyi bitirme enine boyuna herşeyi düşün ve tekrar daha güçlü bir psikolojiyle yola devam et , ne olur bayanlar kendimizi bırakmayalım olurmu, sefa istiyorsak biraz cefa çekeceğiz ama inanın ki sefası çok güzel olacak tadına doyum olmayacak.

Allah razi olsun senden ne guzel bilgilendirmissin okuyunca benim de oyle olscagi icin iyice heyecan basti :18::18:

Maalesef canım ilacımı dün sabah geciktirdim hemen adet oldum. Umudum bitmedi moralimde çok bozulmadı. 2ay sonra yine başlayacağım tedaviye. Bakarsın o zamana kadar kendiliğinden olur. Allah büyük o ne zaman ol derse olacaktır.

kızlar kanda beta değerim yüksek çıkmıştı ikiz olabilir dedik ama malesef olmadı tek gebelik keseyi gördük rabbim sağlıkla onu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ...

Canim ben hala hastalanamadim. İlaci sali biraktim hic bisy yok. Sinir oldum

kızlar kanda beta değerim yüksek çıkmıştı ikiz olabilir dedik ama malesef olmadı tek gebelik keseyi gördük rabbim sağlıkla onu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ...

Saglikli zamaninda doğumun olsun inş cnm😊😊tek olsun senin olsun allah oni sana bağışlasın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun inşallah diğer denemede istediğin sonucu alırsın. Ben de yarın tekrar test yaptırmam ama negatif sonucu şimdiden kabullendim:)

Belirtiden saymak icin cok erken gerci ama sol yumurtaligimda ve goguslerimde batma hissi var. Bir de adet olcakmisim gibi bir agri. 3.gunumun ozeti bu sekilde

Inşallah canim benim insallah sali güzel haberler ver bize yine dikkat et kendine sen adet olsa bile panik yapma bazen olur mus oyle tam test gününü bekle kuzucum

Canım nasılsın nerelerdesin merak ettim seni

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Canim hayırlı olsun çoook sevindim Rabbim sağlıklı sıhhat li bir şekilde kucağına almayi sana ve cümlemize nasip etsin..

s-4

Kızlar gece yan yatmak tehlikelimi dış gebeliğe felan yada tutunmamaya sebep olurmu

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar gece yan yatmak tehlikelimi dış gebeliğe felan yada tutunmamaya sebep olurmu

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bisey olmaz ya. Ben gunduz de yan yatiyorum hastanede sorduk bisey olmaz dediler. Ama yine de sen bilirsin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…