Amin canim darisi celil cumleye insallah...
Bisey olmaz ya. Ben gunduz de yan yatiyorumhastanede sorduk bisey olmaz dediler. Ama yine de sen bilirsin tabi
Kizlaaaaaaarrrrr yarin saat 12 de transferim vaaaaaarrrrrbenimle olan varmi aysin1 nerdesinnnnnn
Kizlaaaaaaarrrrr yarin saat 12 de transferim vaaaaaarrrrrbenimle olan varmi aysin1 nerdesinnnnnn
Amiiiiiinnnnnn insallah canim. Benim transfer gunum belli oldu canim yarin saat 12 de dua et olur mu hamilelerin ettigi dua kabul olurmus
Selam kizlaar bende araniza geldim :) bende haziranda tedaviye baslayanlardanim dun transferlerim yapildi cook sukur yasim 25 ve 2 tane transferim oldu 1. Tanesi blast embriyo digeride 5. Gune geldi ama o 2. Kalite embriyoymus :) dunden beri yatiyorum karnimin ustune yaticam diye odum patliyobide benim tuvalet problemim var kizlar kabizlik problemi yasayan varmi ?? Kayisi yemekten icim cikti zeytin yagida ictim igrencc ama tik yok ( son bisey daha sorucam sizce bebislerimin tutunma sansim ne kadar dun ilk ultrason goruntulerini elime verince doktorum nasil fena oldum anlatamam :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım öncelikle hayırlı olsun inş. Tuvalet problemi genelde oluyor canım bende de olmuştu hala da zaman zaman oluyor. Tutunma şansına gelince Allah bilir orasını. Benim 3.gün embriyosu 2 tane transferim olmuştu. Şükür biri tuttu. Sen hiç kafana takma hayırlısı ne ise o olsu inş.
Sagol tatlim tesekkur ederim :) peki ne yaptin tuvalet icin kendi haline mi biraktin karnimda agrilar var ondan oldugunu tahmin ediyorumcok sevindim senin adina allah kucagina bir cirpida almani nasip etsin darisi benim basima Insallah rabbim cok buyuk dua etmekten baska caremiz yok suan :)
Canim benim de yarin transferim vaaaarsaati soylemediler sabah arayip haber vereceklermis. 6 embriyom da 3. Gune gelmis bakalim 5. Gune kaci ulasacak. Kac tane transfer edecekler canim? Ben on gorusmede iki tane istiyorum demistim, bir daha da konuyu acmadim, doktorum hatirlarsa ya da ne derse hayirlisiyla o olsun...progestan igne yaptiriyor musun acaba? Hayirli transferlerimiz olur insallah
Selam kizlaar bende araniza geldim :) bende haziranda tedaviye baslayanlardanim dun transferlerim yapildi cook sukur yasim 25 ve 2 tane transferim oldu 1. Tanesi blast embriyo digeride 5. Gune geldi ama o 2. Kalite embriyoymus :) dunden beri yatiyorum karnimin ustune yaticam diye odum patliyobide benim tuvalet problemim var kizlar kabizlik problemi yasayan varmi ?? Kayisi yemekten icim cikti zeytin yagida ictim igrencc ama tik yok ( son bisey daha sorucam sizce bebislerimin tutunma sansim ne kadar dun ilk ultrason goruntulerini elime verince doktorum nasil fena oldum anlatamam :)
Anladim canim bende oyle zaten pek bir caresi yok sanirim tesekkur ederim yinede :) amiiinn canim benim isteyen herkese versib aratmasin kimselere :)Rica ederim canım. Tuvalet için pek nişi yapmadım sadece zorlamadım yani. Tşk ederim canım Allah sana da bu duyguyu tattırsın inş. Sonra da bizlere de kucağımıza almayı nasip etsin inş..
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin .
Kabızlık genel hayatta sık yaşadığım bişey oldugundan . Benim uyguladığım bol yeşill salata ve zeytin yagı . Armut yiyip üzerine su içmek . Muz yeme derim .
Amin canim insallah :) dediklerini bende uygulucam muzun kabizlik yaptigini biliyordum zaten tesekkur ederim :)
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
ilk ultrason görüntüleri derken ne demek istedin cnm benimde seninkiyle aynı dün transfer oldum
ilk ultrason görüntüleri derken ne demek istedin cnm benimde seninkiyle aynı dün transfer oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?