2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Rabbim bu mubarek aylar icinde ve bu cuma gununde ettigimiz dualari kabul etsin bos cevirmesin insallaaaaaaaaah ( amiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiinnnnnnnn )

Bisey olmaz ya. Ben gunduz de yan yatiyorum hastanede sorduk bisey olmaz dediler. Ama yine de sen bilirsin tabi

Sağol canım yaa sırtüstü yatmaya çalıştım dayanamadım ağrıdı heryanım o yüzden yan döndüm ama sabahta tedirgin oldum tabi rahatlattın canım teşk.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlaaaaaaarrrrr yarin saat 12 de transferim vaaaaaarrrrr benimle olan varmi aysin1 nerdesinnnnnn

Canim benim de yarin transferim vaaaar saati soylemediler sabah arayip haber vereceklermis. 6 embriyom da 3. Gune gelmis bakalim 5. Gune kaci ulasacak. Kac tane transfer edecekler canim? Ben on gorusmede iki tane istiyorum demistim, bir daha da konuyu acmadim, doktorum hatirlarsa ya da ne derse hayirlisiyla o olsun...progestan igne yaptiriyor musun acaba? Hayirli transferlerimiz olur insallah

Selam kizlaar bende araniza geldim :) bende haziranda tedaviye baslayanlardanim dun transferlerim yapildi cook sukur yasim 25 ve 2 tane transferim oldu 1. Tanesi blast embriyo digeride 5. Gune geldi ama o 2. Kalite embriyoymus :) dunden beri yatiyorum karnimin ustune yaticam diye odum patliyo bide benim tuvalet problemim var kizlar kabizlik problemi yasayan varmi ?? Kayisi yemekten icim cikti zeytin yagida ictim igrencc ama tik yok ( son bisey daha sorucam sizce bebislerimin tutunma sansim ne kadar dun ilk ultrason goruntulerini elime verince doktorum nasil fena oldum anlatamam :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Canım öncelikle hayırlı olsun inş. Tuvalet problemi genelde oluyor canım bende de olmuştu hala da zaman zaman oluyor. Tutunma şansına gelince Allah bilir orasını. Benim 3.gün embriyosu 2 tane transferim olmuştu. Şükür biri tuttu. Sen hiç kafana takma hayırlısı ne ise o olsu inş.

Sagol tatlim tesekkur ederim :) peki ne yaptin tuvalet icin kendi haline mi biraktin karnimda agrilar var ondan oldugunu tahmin ediyorum cok sevindim senin adina allah kucagina bir cirpida almani nasip etsin darisi benim basima Insallah rabbim cok buyuk dua etmekten baska caremiz yok suan :)

Rica ederim canım. Tuvalet için pek nişi yapmadım sadece zorlamadım yani. Tşk ederim canım Allah sana da bu duyguyu tattırsın inş. Sonra da bizlere de kucağımıza almayı nasip etsin inş..

Hayirlisi insallaaaaaah canim hepimiz icin yok canim igne kullanmiyorum crinone jel kullaniyorum arti olarak dostinex kullaniyorum sen igneyi niye kullaniyorsun cikaramadim

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin .
Kabızlık genel hayatta sık yaşadığım bişey oldugundan . Benim uyguladığım bol yeşill salata ve zeytin yagı . Armut yiyip üzerine su içmek . Muz yeme derim .

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Rica ederim canım. Tuvalet için pek nişi yapmadım sadece zorlamadım yani. Tşk ederim canım Allah sana da bu duyguyu tattırsın inş. Sonra da bizlere de kucağımıza almayı nasip etsin inş..
Anladim canim bende oyle zaten pek bir caresi yok sanirim tesekkur ederim yinede :) amiiinn canim benim isteyen herkese versib aratmasin kimselere :)

ilk ultrason görüntüleri derken ne demek istedin cnm benimde seninkiyle aynı dün transfer oldum

ilk ultrason görüntüleri derken ne demek istedin cnm benimde seninkiyle aynı dün transfer oldum

Hani embriyolar ultrason makinesinde icine yerlestirince gosteriyolar ya o an cektiler onu verdiler canim cok minik belli bile olmuyo ama tuhaf oldum yinede iste :))

Buarada seninde transferlerin hayirli olsun kac tane atildi canim sana test tarihin ne zaman :) dinleniyo musun hic kalkiyo musun ayaga ??

Merhaba arkadaşlar

ben bursa'dan yazıyorum 28 yaşındayım 6,5 yıllık evliyim ben daha önce normal yolla 8 kere gebe kaldım 3 ü dış gebelik oldu diğerleri kimyasaldı dış gebeliklerden çok çektim en sonuncuda 20 gün hastanede yattım çok sancılar çektim hamd olsun ameliyatsız atlattım drum tüp bebek yapmamızı önerdi 1 sene aradan sonra tüp bebeğe karar verdik rapor çıkartmak için uğraştım fakat hastanenin yoğunluğundan belirsizlikten sıkıldım ve bursa art de bu ay tedaviye başladım

bu ayın 17 sinde tedaviye başladım gonal f 187 cc vuruyorum ve glukofen içiyorum sabah akşam çok fena yan etki yaptı bende ayakta zor duruyorum rabbim çektiğim bu sıkıntıların karşılığında çok beklediğimiz bebeğimizi gönderir hayırlı sağlıklı inşallah

kaç gün sonra yumurta toplama işi olur acaba

Merhaba kizlar suan transferim oldu yatiorum cok heycanlandim transfer sirasinda gosterdiler minigimi nokta kadar insallah simsiki tutunur ve buyur hepimizin melekleri...

Hayirli olsun canim kacinci denemen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…