2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Hayırlı olsun inş bu mübarek günün hürmetine
Kaç tane transfer edildi . Kaçıncı gün embriyosu

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

1 tane canim 3. Gun embriosu 8 hucreli gayet iyi dedi embriyolog tesekkurler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin . Benimde muhtemelen transferim yarın aramalarını bekliyorum

Hayırlı olsun canım ne kadar yatmanı söylediler

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirli olsun canim kacinci denemen?

2. Denemem canim ama ilkinde transfer bile yapilamamisti dollenmemisti cunku disarda ve cok az yumurta toplanmisti 2 tane... o yuzden ben suan ilk denemem diye dusunmek istiyorum ilk denemem bence senin kacinci denemen tatlim :)

Ayy hadi canim yaa yeni gordum bu yazini hayirli olsun seninde transferin kacinci gun embriyosu ve kac tane atildi canim sana ?? Ne kadar acayip bir duygu dimi onu orda gormek benim gozlerim doldu gorunce :)

Öncelikle herkese hayırlı cumalar 😃 benim transferim dün saat 2 de yapıldı ve iki tane embriyo transfer edildi 😃ultrasonda noktadan küçük bi şekilde gördüm nasıl değişik bi his 1 saat mutluluktan güldüm allahım inşallah onların cinsiyetini sağlıklı olmasını kucağımıza almayıda nasip eder inşallah ( amiiiiiiiiiiiinnnn ) kızlar benim ilk denemem olduğu için pek bi bilgim yok transferden sonra hocam normal hayata devam et hasta gibi yatma vücudun hasta psikolojisine girme dedi ağır kaldırma günlük yormadan işini yemeğini yapabilirsin dedi bende öle yapıyorum ama genelde uzanıyorum eğilmiyorum ama ben bişeyi çok merak ediyorum dün hiç bişeyim yoktu ama bugün çok değil ama sancım var kasıklarımda normal mi bide yemem veya yememem gereken bişeler var mı ? Biliyorum uzun oldu zamanınızı aldığım için özür dilerim inşallah burda olan ve isteyen herkesin göbeği bebeklerle dolsun ( aaamiiiiiiiinnnnm )

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oncelikle tedavin hayirli ugurlu olsun tatlim bende bursadanim :) ilk tedavimi bende osman develioglunda olmustum :) yumurtalarinin buyumesine gore hareket ediyo doktorlar ama tahminim haftaya toplama islemin olabilir ama soyledigim gibi bunu doktorun belirleyecek yumurtalarinin buyumesine gore. Birde sana tavsiyem eskiden yasadiklarina soyle kocaman bir cizgi cizz unut gitsin simdi hep olumlu seyler dusun ki yumoslarin guzel buyusun moralini sakin bozma arkadasim bu cok onemli allah hayirlisiyla tamamiba erdirsin tedavini insallah olumlu sonuclar alirsin :)

Benimle dün transfer yaşayanlar dün gece benim elim ayağım ve ağzımın içi çok yandı uyuyamadım bütün gece ateş olmadı ama yanma ilaçlardanmı acaba sizde de oldumu çok merak ediyorum kızlar normal mi sizce

Ilk denemem 3. Gun embriosu evt bende agladim 2 saat yat dediler 20 dk kaldi

Sonunda aradılar
Transferim sabah dokuzda . Karnıma ağrılar girmeye başladı

Buarada seninde transferlerin hayirli olsun kac tane atildi canim sana test tarihin ne zaman :) dinleniyo musun hic kalkiyo musun ayaga ??

bana da 2 transfer yapıldı biri çok hızlı güzel ilerliyormuş diğeri normal dinleniyorum ama çok fazla değil ayağa kalkıyorum bu akşam yada yarın yürüyüşe başlayacağım öğlene kadar okuldayım.

Merhaba hanımlar :)
ben mus mutluyum sizler nasılsınız?
Bu gün ilk iğnemi yaptım çok heycanlıyım

Son düzenleme:

Canım öncelikle transferin hayırlı oldun meleklerimiz sıkı sıkı tutunsun inşallah :) benim elim ayağım transferden önce vardı ama şu ağzımın içi bi garip o dün transferden sonra böle oldu ama ben önemli olduğunu sanmıyorum ama yinede bilen biri cevap verirse bende sevinirim en azından bilgimiz olur ....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol canım sanada hayırlı olsun herşey tedirgin ediyor işte naparsın :)) yaşayan arkadaşlar bilgi lütfen

Sonunda aradılar
Transferim sabah dokuzda . Karnıma ağrılar girmeye başladı

Hayırlı olsun canım çok sevindim garip bi heyecan dimi :& rahat ol lütfen pisikoloji önemli .embriyo hakkında bilgi verdiler mi?

Hayırlı olsun canım çok sevindim garip bi heyecan dimi :& rahat ol lütfen pisikoloji önemli .embriyo hakkında bilgi verdiler mi?

Aynen çok heyecanlıyım . Birde korkuyorum yarına kadar dayanırlar mı diye . 3. Günden sonra kültür ortamına koymuşlar . Yarın çıkaracaklarmış . Kalite olarak bilmiyorum . 11 inden biri en azından saglıklıdır dimi . Çünkü iyi derecede olduklarını söylemişti . Bu yüzden blastosist tercih ettiler . Birde doktorum senden ikiz gebeliği önlemeliyiz demişti . Bu yüzden bu yöremi seçmiş olabilirler. Bünyem buna müsait değilmiş . Allahım hayırlısını nasip etsinde bir tane olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…