Merhaba kizlar suan transferim oldu yatiorum cok heycanlandim transfer sirasinda gosterdiler minigimi nokta kadar insallah simsiki tutunur ve buyur hepimizin melekleri...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı olsun inş bu mübarek günün hürmetine
Kaç tane transfer edildi . Kaçıncı gün embriyosu
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
1 tane canim 3. Gun embriosu 8 hucreli gayet iyi dedi embriyolog tesekkurler
Merhaba kizlar suan transferim oldu yatiorum cok heycanlandim transfer sirasinda gosterdiler minigimi nokta kadar insallah simsiki tutunur ve buyur hepimizin melekleri...
Hayirli olsun canim kacinci denemen?
Merhaba arkadaşlar
ben bursa'dan yazıyorum 28 yaşındayım 6,5 yıllık evliyim ben daha önce normal yolla 8 kere gebe kaldım 3 ü dış gebelik oldu diğerleri kimyasaldı dış gebeliklerden çok çektim en sonuncuda 20 gün hastanede yattım çok sancılar çektim hamd olsun ameliyatsız atlattım drum tüp bebek yapmamızı önerdi 1 sene aradan sonra tüp bebeğe karar verdik rapor çıkartmak için uğraştım fakat hastanenin yoğunluğundan belirsizlikten sıkıldım ve bursa art de bu ay tedaviye başladım
bu ayın 17 sinde tedaviye başladım gonal f 187 cc vuruyorum ve glukofen içiyorum sabah akşam çok fena yan etki yaptı bende ayakta zor duruyorum rabbim çektiğim bu sıkıntıların karşılığında çok beklediğimiz bebeğimizi gönderir hayırlı sağlıklı inşallah
kaç gün sonra yumurta toplama işi olur acaba
Ayy hadi canim yaa yeni gordum bu yazini hayirli olsun seninde transferin kacinci gun embriyosu ve kac tane atildi canim sana ?? Ne kadar acayip bir duygu dimi onu orda gormek benim gozlerim doldu gorunce :)
Hayırlı olsun canım ne kadar yatmanı söylediler
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin . Benimde muhtemelen transferim yarın aramalarını bekliyorum
Buarada seninde transferlerin hayirli olsun kac tane atildi canim sana test tarihin ne zaman :) dinleniyo musun hic kalkiyo musun ayaga ??
Hayirlk olsun canim iyi haberler insallah kacinci denemen bu
Benimle dün transfer yaşayanlar dün gece benim elim ayağım ve ağzımın içi çok yandı uyuyamadım bütün gece ateş olmadı ama yanma ilaçlardanmı acaba sizde de oldumu çok merak ediyorum kızlar normal mi sizce
Canım öncelikle transferin hayırlı oldun meleklerimiz sıkı sıkı tutunsun inşallah :) benim elim ayağım transferden önce vardı ama şu ağzımın içi bi garip o dün transferden sonra böle oldu ama ben önemli olduğunu sanmıyorum ama yinede bilen biri cevap verirse bende sevinirim en azından bilgimiz olur ....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sonunda aradılar
Transferim sabah dokuzda . Karnıma ağrılar girmeye başladı
Hayırlı olsun canım çok sevindim garip bi heyecan dimi :& rahat ol lütfen pisikoloji önemli .embriyo hakkında bilgi verdiler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?