2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Kizlaaaaaaarrrrr yarin saat 12 de transferim vaaaaaarrrrr benimle olan varmi aysin1 nerdesinnnnnn

Ayyy heyecanlandım :) canım benim inşallah en güzel şekilde transferin olur ve mutlu sonucu alırız. Allah yardımcın olsun. Hayırlısıyla bugüne geldik bak şükür. Kaçıncı gün yarın?

Ilk denemem 3. Gun embriosu evt bende agladim 2 saat yat dediler 20 dk kaldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirlisi olsun canim senin icinde hepimiz icinde simsiki tutunsun yumosun :)

Yaa cok guzel canim benim gibi seninde rabbim hayirlisini versin insallah canim ben cok yatmiyorum arada gezip dolaniyorum cok yatmayi sevmiyorum sirtim belim agriyo cunku :)

Yaa cok guzel canim benim gibi seninde rabbim hayirlisini versin insallah canim ben cok yatmiyorum arada gezip dolaniyorum cok yatmayi sevmiyorum sirtim belim agriyo cunku :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

nerde tedavi oluyorsun cnm ?

Rabbim kolaylıklar versin inş

s-4

rabbim kolaylıklar versin inş

s-4
amin inşallah rabbim cümlemize kolaylık versin

merhaba sağol canım inşallah herşey olumlu gider rabbim banada benim gibi hasretle yavrusunu bekleyenlere bu mübarek gün hürmetine nasip eder inşallah

sen osman hocadan memnunmuydun

En güzeli canım yatmak her şeyi kafaya takmak sürekli bebekleri düşünmek her defasında aman düştüler mi diye hayıflanmal vs. Yormayın kendinizi ama yatalak gibi yatmayın kan dolaşımınızı engellemeyin. Coraspirin niye veriyorlar ? bu günleri kendinize Zehretmyin. Evde bir gün kendi başıma kaldım ki onda da yatakta değildim. O akşamı zor ettim hep transferi bebekleri olmamasını falan düşündüm yordu beni resmen. Sonra sevdiğim insanlarla sevdiğim şeyleri mutlu mutlu yaptım. Bi baktım vakit geldi. Yatın put gibi diye birbirinize fikir verdikçe yazasım geliyo ama inanın hiçbir faydası bilimsel olarak yok. Mantığı yok. Kızmayın tabiki yine de yatan yatsın ama önemli olan güzel düşünmek. Aklımda aklımda diye yaşamayın. Öptm hepinizi güzel emekçi anneler :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hiç kötü şeylere yorma canım gayet normal bende de olmuştu. O ilk transferden sonraki kağıdı verdiler mi ilk fotolarını:) çok güzel ben de elimde uyumuş kalmışım onunla. Bi gözümü açtım eşim üzülmüş gözlerle bana bakıyo:) saklıyoruz hala. Günlük hayatına devam et sen enerjik sağlıklı umutlu pozitif annesin hasta değilsin zaten. :) inşallah Rabbim kucağınıza almayı da nasip eder.

Voly hamile misin

Evet 8 haftaya girdiler teyzesi:) darısı sizlerin başına. Senin durumunu bilemiyorum canım çok kalabalık olduk topikte takipte zorlanıyorum:) sen ne durumdasın Rabbim yardımcınız olsun

Pardon seminaycım 8 bitti 9 a giriyoruz. bebişlere ilgisizlik olmasın şimdi:)

Masallah masallah 🐣🐣
Ben transfer sonrasyim pazartesi testim var bu gun de kan verdim guya esime surpriz yapacaktim cikmadi pazartesiye kaldi cok sinirlendim
O kadar heyecan yaptigimla kaldim
Ama kafaya koudim gidicem bi ozel hast.ye bugun.

Kızlar pazartesi opu zamani benimle aynı zamanda gidenler vardı göremiyorum kimseyi transfer olan arkadaşlar inşallah güzel sonuclar alırlar.darısı başımıza)))catlatma iğnesını yarın planlayacagiz

merhaba sağol canım inşallah herşey olumlu gider rabbim banada benim gibi hasretle yavrusunu bekleyenlere bu mübarek gün hürmetine nasip eder inşallah

sen osman hocadan memnunmuydun

Amin canim benimm amiiinn :)) dogruyu soylememi istersen ben hic memnun degildim

Benim blastti bugun de 7. Gun

Benim de öyleydi 9. Gün idrar testi yaptım çift çizgiyi görünce 10. Gün kan testi verdim. Ama 7 biraz erken değil mi ? Çünkü kanda da sonradan yükselme yapabiliyor. Bu arada okuyan arkadaşlar benim ikiz oldukları için idrarda bu kadar erken çıktı 355 di çünkü beta hcg. Yani yapınca ve çıkmayınca kafaya takmayın çünkü her zaman çıkmıyo. Seminaycım inşallah güzel haberini eşinden önce biz öğreniriz :) koydun madem kafaya yap ama erken olabileceğini unutma e mi:) tek mi çift mi kondu?

İnternet sitelerinden öğren bazı devlet hastanelerin var ben hep öyle öğrendim canım bi sorgulat var mı diye. Ankara gaziydi benim var online lab. Öğrendim.

Aynen canım arkadaş arkadaşa hep yat dinlen diye yazınca dedim olmaz . Yani araştırıyorum kan dolaşımı için az da olsa hareket lazım . Tabiki yorulmadan :)
Seninde blastosist transferin olmuştu dimi ? Benimde transferim yarın sabah 9:00 da . Blastosist transferi olucak . Şuanda kültür ortamındalar dedi . 3. Günden sonra ordalar. Yarın transfer için çıkarıcaklarmış. Kontrol edilmiyorlar mı normalde her gün . Çok merak ediyorum yaşıyorlar mı acaba . Yarına kadar dayanırlar mı

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…