Kizlaaaaaaarrrrr yarin saat 12 de transferim vaaaaaarrrrrbenimle olan varmi aysin1 nerdesinnnnnn
Ilk denemem 3. Gun embriosu evt bende agladim 2 saat yat dediler 20 dk kaldi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bana da 2 transfer yapıldı biri çok hızlı güzel ilerliyormuş diğeri normal dinleniyorum ama çok fazla değil ayağa kalkıyorum bu akşam yada yarın yürüyüşe başlayacağım öğlene kadar okuldayım.
bana göstermediler2.denemem geçenkinde de 2 transfer oldu bu seferde bakalım hayırlısı. senin kaçıncı denemen ve kaç embriyo transfer edildi ?
Merhaba arkadaşlar
ben bursa'dan yazıyorum 28 yaşındayım 6,5 yıllık evliyim ben daha önce normal yolla 8 kere gebe kaldım 3 ü dış gebelik oldu diğerleri kimyasaldı dış gebeliklerden çok çektim en sonuncuda 20 gün hastanede yattım çok sancılar çektim hamd olsun ameliyatsız atlattım drum tüp bebek yapmamızı önerdi 1 sene aradan sonra tüp bebeğe karar verdik rapor çıkartmak için uğraştım fakat hastanenin yoğunluğundan belirsizlikten sıkıldım ve bursa art de bu ay tedaviye başladım
bu ayın 17 sinde tedaviye başladım gonal f 187 cc vuruyorum ve glukofen içiyorum sabah akşam çok fena yan etki yaptı bende ayakta zor duruyorum rabbim çektiğim bu sıkıntıların karşılığında çok beklediğimiz bebeğimizi gönderir hayırlı sağlıklı inşallah
kaç gün sonra yumurta toplama işi olur acaba
amin inşallah rabbim cümlemize kolaylık versinrabbim kolaylıklar versin inş
s-4
merhaba sağol canım inşallah herşey olumlu gider rabbim banada benim gibi hasretle yavrusunu bekleyenlere bu mübarek gün hürmetine nasip eder inşallahoncelikle tedavin hayirli ugurlu olsun tatlim bende bursadanim :) ilk tedavimi bende osman develioglunda olmustum :) yumurtalarinin buyumesine gore hareket ediyo doktorlar ama tahminim haftaya toplama islemin olabilir ama soyledigim gibi bunu doktorun belirleyecek yumurtalarinin buyumesine gore. Birde sana tavsiyem eskiden yasadiklarina soyle kocaman bir cizgi cizz unut gitsin simdi hep olumlu seyler dusun ki yumoslarin guzel buyusun moralini sakin bozma arkadasim bu cok onemli allah hayirlisiyla tamamiba erdirsin tedavini insallah olumlu sonuclar alirsin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım seninde yarın opu varmış
Transfer sonrası yatma işinde sana katılmıyorum . Nerde okudun bilmiyorum ama . Ilk günler dinlenin diyorlar ama yatın demiyorlar. Araştırmalar yatanlara göre yatmayanların gebelik oranı daha yüksek . Ağır işler yapmadıkça normal hayatınıza devam edin diyorlar . Ben mesela normalin dışına çıkıcam çünkü normalde günde yaptıgım iş 2 saat degil . Bu yüzden yürüyüşe bile çıkmayı düşünüyorum . Yani benim burda gidecek gelecek kimsem yok . Yapacak iş yok . Akşamı zor ediyorum eşimin gelmesini bekliyorum . Yani yatmak işini bir daha düşün lütfen .
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Öncelikle herkese hayırlı cumalar 😃 benim transferim dün saat 2 de yapıldı ve iki tane embriyo transfer edildi 😃ultrasonda noktadan küçük bi şekilde gördüm nasıl değişik bi his 1 saat mutluluktan güldüm allahım inşallah onların cinsiyetini sağlıklı olmasını kucağımıza almayıda nasip eder inşallah ( amiiiiiiiiiiiinnnn ) kızlar benim ilk denemem olduğu için pek bi bilgim yok transferden sonra hocam normal hayata devam et hasta gibi yatma vücudun hasta psikolojisine girme dedi ağır kaldırma günlük yormadan işini yemeğini yapabilirsin dedi bende öle yapıyorum ama genelde uzanıyorum eğilmiyorum ama ben bişeyi çok merak ediyorum dün hiç bişeyim yoktu ama bugün çok değil ama sancım var kasıklarımda normal mi bide yemem veya yememem gereken bişeler var mı ? Biliyorum uzun oldu zamanınızı aldığım için özür dilerim inşallah burda olan ve isteyen herkesin göbeği bebeklerle dolsun ( aaamiiiiiiiinnnnm )
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Voly hamile misin
Evet 8 haftaya girdiler teyzesi:) darısı sizlerin başına. Senin durumunu bilemiyorum canım çok kalabalık olduk topikte takipte zorlanıyorum:) sen ne durumdasın Rabbim yardımcınız olsun
merhaba sağol canım inşallah herşey olumlu gider rabbim banada benim gibi hasretle yavrusunu bekleyenlere bu mübarek gün hürmetine nasip eder inşallah
sen osman hocadan memnunmuydun
Benim blastti bugun de 7. Gun
Masallah masallah 🐣🐣
Ben transfer sonrasyim pazartesi testim var bu gun de kan verdim guya esime surpriz yapacaktim cikmadi pazartesiye kaldi cok sinirlendim
O kadar heyecan yaptigimla kaldim
Ama kafaya koudim gidicem bi ozel hast.ye bugun.
Aynen canım arkadaş arkadaşa hep yat dinlen diye yazınca dedim olmaz . Yani araştırıyorum kan dolaşımı için az da olsa hareket lazım . Tabiki yorulmadan :)En güzeli canım yatmak her şeyi kafaya takmak sürekli bebekleri düşünmek her defasında aman düştüler mi diye hayıflanmal vs. Yormayın kendinizi ama yatalak gibi yatmayın kan dolaşımınızı engellemeyin. Coraspirin niye veriyorlar ? bu günleri kendinize Zehretmyin. Evde bir gün kendi başıma kaldım ki onda da yatakta değildim. O akşamı zor ettim hep transferi bebekleri olmamasını falan düşündüm yordu beni resmen. Sonra sevdiğim insanlarla sevdiğim şeyleri mutlu mutlu yaptım. Bi baktım vakit geldi. Yatın put gibi diye birbirinize fikir verdikçe yazasım geliyo ama inanın hiçbir faydası bilimsel olarak yok. Mantığı yok. Kızmayın tabiki yine de yatan yatsın ama önemli olan güzel düşünmek. Aklımda aklımda diye yaşamayın. Öptm hepinizi güzel emekçi anneler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?