2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Evet canım öyleydi. Her gün çıkarmıyorlar 3. Günden sonra bana öyle deirler çünkü her gün çıkarmak da ölebiliyolarmış. Yarın ... Çok az kalmış Rabbim yar ve yardımcın olsun dua et her anında ve inan yumoşuno:) o ilk ultrason fotosunu al hatıra , motive ediyo hem de . :) güzel haberine sevinicez inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnş Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin diyorum .
Sana neden iki tane transfer etmişlerdi .

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Kızlar benim 3.gün embriyosu şansları daha mı az teyzeleri:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyy heyecanlandım :) canım benim inşallah en güzel şekilde transferin olur ve mutlu sonucu alırız. Allah yardımcın olsun. Hayırlısıyla bugüne geldik bak şükür. Kaçıncı gün yarın?

Benimki de o blast denilen oldu yani 5.gun canim cok heyecanliyim afedersin durmadan wc deyim durmadan geliyor gibi yapiyor yarina insallah gecer yoksa neyaparim :18:

Canim benden oncesin benim oglen 12 de heyecandan wc gidip geliyorum bisey varmis gibi kacinci denemeydi neyin varda bunyen musait degilmis biliyor musun benimde kismet olursa ikiz olacak da tedirgin oldum bi an

Ayyy heyecanlandim ben. Transfer sonrasi 4.gunumun aksami hafif kahverengimsi akintim oldu. Yerlesmeyle ilgili olabilir degil mi

Benimde transferden sonraki 2 3 gün ateş basıyor du hemde nasıl sanki alevler fışkırıyordu.ilaçların etkisi olabilcegini düşündümbirde havalar sıcaktı.ilk transferimde öyle bir şey olmamıştı

Ayyy heyecanlandim ben. Transfer sonrasi 4.gunumun aksami hafif kahverengimsi akintim oldu. Yerlesmeyle ilgili olabilir degil mi

Evet canım kafana takma Dr bizede hafif akıntı kanama olursa panik yapmayın dedi .. Bizim de transferde bugün 6 gün doldu. .. Rabbim hayırlı haberler nasip etsin inş hepimize ve tum bebis arayanlara amin

s-4

Canim benden oncesin benim oglen 12 de heyecandan wc gidip geliyorum bisey varmis gibi kacinci denemeydi neyin varda bunyen musait degilmis biliyor musun benimde kismet olursa ikiz olacak da tedirgin oldum bi an

Canım özellikle doktorum telefonda uyardı rahat ol stres yapma olumlu ol . Bu daha iyi dedi . Lütfen sende sakin ol. Rabbim sen hayırlısını nasip et de . Istiğfar çek . Salavat getir . En hayırlı şeyler bunlar . Rabbim neyi nasip ederse o olur. Onun emri olmadıkça hiç bir şey olmaz . Dü et sakin ol . Bak beraber gün sayıcaz :)
Benim bir sezeryanım var . Birde tüplerim alındı . Bu yüzden olabilir . Bide zayıfsın dedi hassas bir bünyen var dedi . Hamileliğini yatarak geçirirsin dedi . Bu yüzden olabilir .
Bende diyorum ki Rabbim neylerse güzel eyler

Âmin canım inşallah kucağımıza da almayı nasip eder Allahım 😃 bana transfer fotoğrafını vermediler koyarken ekrandan gördüm ama foto vermediler verildiğini bilseydim isterdim çok güzel bi mutluluktu ölümsüzleştirmiş olurduk 😄 ama olsun hayırlısı olsun hakkımızdan inşallah allahım isteyen herkesin meleklerine kavuşturur içinde de bizim ( âmin )

Üç gün önce iğnelere başlamıştık,dün tahlillerimle doktora gittim,ultrason falan işte ,ben iğnelere pek bir tepki vermememişim,dozajı arttırdı ama çok üzüldüm hatta delirdim,eşimi üzmemek için ağlamıyorum.Hiç duyduz mu ilk iğnelere tepki vermeyen,pazartesi yine bakılacak ya o zamanda aynısı olursa..

İnş Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin diyorum .
Sana neden iki tane transfer etmişlerdi .

Dr um ilk başta koymayacaktı sonradan benim çok istediğimi anladı galiba. :)Bir de özeller çift koyuyor bi mani yoksa onlarında başarı oranı artmış oluyor. Bişey demediler dualarım bence .dr tedavi esnasında ben iki koyalım dediğimde bakalım elimizde kaç tane olacak diyodu :)zaten 3 tanecikti ikisi bende kaldı, yumurtalarım az belki de ondandır.

Kızlar benim 3.gün embriyosu şansları daha mı az teyzeleri:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayır niye öyle olsun. Teyzesi yesin onu, o anneciğinin karnını daha çabuk istemiş ordan daha garanti yer mi olur? Sadece kanda daha geç belli oluyo iki gün üç gün sonra . Sana 15. Gün tahlil vermiştir Dr bize 12. Gün veriyo .

canım tepki derken nasıl tepki ohss olmayasın diye az dozla başlamıştır canım sıkma canını stres yok lütfen

benimkide 3. gün transferi 11. gün tahlil yapın dedi çıkmazmı sizce niye öyle dediki şimdi hemşire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…