Cift. Voly cim senin embriyolar kac gunlukdu
Aynen canım arkadaş arkadaşa hep yat dinlen diye yazınca dedim olmaz . Yani araştırıyorum kan dolaşımı için az da olsa hareket lazım . Tabiki yorulmadan :)
Seninde blastosist transferin olmuştu dimi ? Benimde transferim yarın sabah 9:00 da . Blastosist transferi olucak . Şuanda kültür ortamındalar dedi . 3. Günden sonra ordalar. Yarın transfer için çıkarıcaklarmış. Kontrol edilmiyorlar mı normalde her gün . Çok merak ediyorum yaşıyorlar mı acaba . Yarına kadar dayanırlar mı
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Evet canım öyleydi. Her gün çıkarmıyorlar 3. Günden sonra bana öyle deirler çünkü her gün çıkarmak da ölebiliyolarmış. Yarın ... Çok az kalmış Rabbim yar ve yardımcın olsun dua et her anında ve inan yumoşuno:) o ilk ultrason fotosunu al hatıra , motive ediyo hem de . :) güzel haberine sevinicez inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canım öyleydi. Her gün çıkarmıyorlar 3. Günden sonra bana öyle deirler çünkü her gün çıkarmak da ölebiliyolarmış. Yarın ... Çok az kalmış Rabbim yar ve yardımcın olsun dua et her anında ve inan yumoşuno:) o ilk ultrason fotosunu al hatıra , motive ediyo hem de . :) güzel haberine sevinicez inşallah
Ayyy heyecanlandım :) canım benim inşallah en güzel şekilde transferin olur ve mutlu sonucu alırız. Allah yardımcın olsun. Hayırlısıyla bugüne geldik bak şükür. Kaçıncı gün yarın?
Aynen çok heyecanlıyım . Birde korkuyorum yarına kadar dayanırlar mı diye . 3. Günden sonra kültür ortamına koymuşlar . Yarın çıkaracaklarmış . Kalite olarak bilmiyorum . 11 inden biri en azından saglıklıdır dimi . Çünkü iyi derecede olduklarını söylemişti . Bu yüzden blastosist tercih ettiler . Birde doktorum senden ikiz gebeliği önlemeliyiz demişti . Bu yüzden bu yöremi seçmiş olabilirler. Bünyem buna müsait değilmiş . Allahım hayırlısını nasip etsinde bir tane olsun
Benimle dün transfer yaşayanlar dün gece benim elim ayağım ve ağzımın içi çok yandı uyuyamadım bütün gece ateş olmadı ama yanma ilaçlardanmı acaba sizde de oldumu çok merak ediyorum kızlar normal mi sizce
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy heyecanlandim ben. Transfer sonrasi 4.gunumun aksami hafif kahverengimsi akintim oldu. Yerlesmeyle ilgili olabilir degil mi
Canim benden oncesin benim oglen 12 deheyecandan wc gidip geliyorum bisey varmis gibi kacinci denemeydi neyin varda bunyen musait degilmis biliyor musun benimde kismet olursa ikiz olacak da tedirgin oldum bi an
Hiç kötü şeylere yorma canım gayet normal bende de olmuştu. O ilk transferden sonraki kağıdı verdiler mi ilk fotolarını:) çok güzel ben de elimde uyumuş kalmışım onunla. Bi gözümü açtım eşim üzülmüş gözlerle bana bakıyo:) saklıyoruz hala. Günlük hayatına devam et sen enerjik sağlıklı umutlu pozitif annesin hasta değilsin zaten. :) inşallah Rabbim kucağınıza almayı da nasip eder.
Neden memnun degilsin cnmAmin canim benimm amiiinn :)) dogruyu soylememi istersen ben hic memnun degildim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnş Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin diyorum .
Sana neden iki tane transfer etmişlerdi .
Kızlar benim 3.gün embriyosu şansları daha mı az teyzeleri:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Âmin canım inşallah kucağımıza da almayı nasip eder Allahım 😃 bana transfer fotoğrafını vermediler koyarken ekrandan gördüm ama foto vermediler verildiğini bilseydim isterdim çok güzel bi mutluluktu ölümsüzleştirmiş olurduk 😄 ama olsun hayırlısı olsun hakkımızdan inşallah allahım isteyen herkesin meleklerine kavuşturur içinde de bizim ( âmin )
canım banada vermediler herkese vermişler bende unutuldum
Üç gün önce iğnelere başlamıştık,dün tahlillerimle doktora gittim,ultrason falan işte ,ben iğnelere pek bir tepki vermememişim,dozajı arttırdı ama çok üzüldüm hatta delirdim,eşimi üzmemek için ağlamıyorum.Hiç duyduz mu ilk iğnelere tepki vermeyen,pazartesi yine bakılacak ya o zamanda aynısı olursa..
Hayır niye öyle olsun. Teyzesi yesin onu, o anneciğinin karnını daha çabuk istemiş ordan daha garanti yer mi olur? Sadece kanda daha geç belli oluyo iki gün üç gün sonra . Sana 15. Gün tahlil vermiştir Dr bize 12. Gün veriyo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?