2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

bambi34 yaş 35 transfer günü 20 haziran sonç 4 temmuz

hiç ağlama ben ignelerin 4. günü yumurtalıklar tepki gösterdi..sakin üzülme suan çok fazla büyüdüler hatta...sakin üzülme böyle çok oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Duydum ben. İlk iğnelere başladım hiç tepki vermedi benimkiler aşılama bile olamadı. Ardından hiç beklemeden diğer ay devam ettim ama ilaçları değiştirdi Dr um cevap verdiler. Aşılama oldum tutmadı. Ardından da hemen tüp bebek yaptırdım yumoşlar hazır tepki vetiyoken. Öyle hamile kaldım. Takma kafana ilaçları tedaviyi değiştirir Dr . üzülüp onları daha çok etkileme. Bu arada cevap verdiler dediğim 1 di en başında 4 oldular :) sonunda biri balondu kocaman içi su dolu boş çıktı. Hiç üzülme Rabbim ol diyecek olacak. Sen devam et.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benimkide 3. gün transferi 11. gün tahlil yapın dedi çıkmazmı sizce niye öyle dediki şimdi hemşire

Benim Dr çok garantici. Kalp atışları için bile 9. Haftaya verdi. Sen 11 yaptır ama ben birkaç gün geç belli oluyo diye biliyorum. Ben de 10. Yaptırdım 12 demesine rağmen:) kafanı karıştırma sen .hemşireden daha mı iyi biliyorum ben onlar bu işin uzmanı. Zaten yükselip yükselmedğine gün aşırı baktıracaksın. 15. Günü de bulur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım çok sağol rahatlattın içimi inşallah tüm isteyenlerin içlerinde benimde kucağımı rabbim boş bırakmaz transferin olduğu günü mü sayıyoruz yoksa 1 gün sonrasımı 17 hazirandı benim transfer

Umarım öyledir canım benim.benim test tarihim 1temmuz 12.gün oluyor aslında Rabbim hepimize hayırlısını versin senin test günü ne zaman

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Umarım öyledir canım benim.benim test tarihim 1temmuz 12.gün oluyor aslında Rabbim hepimize hayırlısını versin senin test günü ne zaman

Canım topik kalabalık ya kaçırmışım sanırım sen hamilesin ne kadarlık?

Canım topik kalabalık ya kaçırmışım sanırım sen hamilesin ne kadarlık?

9. Haftaya girdik com sukur evet kalabalik Ben de karistiriyorum

Amin canim amiiiin. Ertesi gunden itibaren sayiyoruz. Ankaradasin galiba Ben de ankaradayim

günaydın kızlar..bugün transferin 11. günü..idrar testi yaptım ince silik bi çizgi çıktı..normalde yrn test günüm..sizce hamilemiyim akıl verin nolurrrr sevinsemmi napıyım şaşırdım valla

günaydın kızlar..bugün transferin 11. günü..idrar testi yaptım ince silik bi çizgi çıktı..normalde yrn test günüm..sizce hamilemiyim akıl verin nolurrrr sevinsemmi napıyım şaşırdım valla

Canim buyuk ihtimalle hamilesin hayirli olsun :))

Canım yarın kanda daha net sonuç görürsün inşallah idrar testi inş yaniltici olmaz şimdiden tebrikler:))

9. Haftaya girdik com sukur evet kalabalik Ben de karistiriyorum

Hayırlı olsun canımm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Darısı bizlerede Rabbim.

Hayırlı olsun canım hamişsin sanırım:)

Hayırlı olsun canım hamişsin sanırım:)

nasıl gidiyor cnm yanlış hatırlamıyorsam aynı gün transferimiz olmuştu test günün ne zaman benim 29 haziran dedi hemşire pazara denk geldiği için 30 haziran yazdı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…