Sanırım aynıydık canım perşembeydi transfer bana 1 temmuz dediler benim 3.gün embriyosu tabii. Senin kaçıncı gün dü?ben de ilk gün el ayak yanması dışında sıkıntı olmadı evdeyim oturup kalkmayı yavaş yaparak evde geziniyorum ilk gün biraz yattım ama sırt üstü yatamadım biraz tedirginlik var bu yüzden hayılısı artık .sen nasılsın karnında şişlikvarmı senin de?nasıl gidiyor cnm yanlış hatırlamıyorsam aynı gün transferimiz olmuştu test günün ne zaman benim 29 haziran dedi hemşire pazara denk geldiği için 30 haziran yazdı .
Sanırım aynıydık canım perşembeydi transfer bana 1 temmuz dediler benim 3.gün embriyosu tabii. Senin kaçıncı gün dü?ben de ilk gün el ayak yanması dışında sıkıntı olmadı evdeyim oturup kalkmayı yavaş yaparak evde geziniyorum ilk gün biraz yattım ama sırt üstü yatamadım biraz tedirginlik var bu yüzden hayılısı artık .sen nasılsın karnında şişlikvarmı senin de?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet benimde perşembe günüydü transfer bende kendimi çok fazla yormadan hareket ediyorum bende.çok fazla yanma olmadı gazım var ama karnımda şişlik yok ama göğüslerim çoook şişti ve durduğu yerde ağrıyorbenim 5.gün embriyosu ondan test günü farklı olabilir. Sana kaç embriyo transfer edildi ?
evet ankaralıyım canım ama kayseride yapıldıAmin canim amiiiin. Ertesi gunden itibaren sayiyoruz. Ankaradasin galiba Ben de ankaradayim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlar..bugün transferin 11. günü..idrar testi yaptım ince silik bi çizgi çıktı..normalde yrn test günüm..sizce hamilemiyim akıl verin nolurrrr sevinsemmi napıyım şaşırdım valla
2taneler teyzesi senin kaç tane.göğüs acısı bende de var kullandığımız progesteron yapabiliyormuş .önce senden müjdeyi alırız inşAllah . Dışarıya hiç çıktınmı?
Kızlar değerim 213.2 hamileyim inşallahA llah herkese nasip etsin yarabbim darısı başınıza
benimde 2 tane ama dr ikiz olma şansını %15 görüyor inş önce ben güzel haber veririm daha sonra sen ve burdaki herkes. evet dışarı çıkıyorum okula gittim dün işte öğretmenim yarında sınavda görevliyim oraya gideceğim bugün de yürüyüş yapacağım evde canım sıkılıyor sürekli durunca düşünmemek için kendimi oyalamaya çalışıyorum kitap falan okuyorum.
Kızlar değerim 213.2 hamileyim inşallahA llah herkese nasip etsin yarabbim darısı başınıza
Hamile kalan arkadaşlar transferden sonra tutunup tutunmadığını anlayabileceğimiz belirtiler nelerdir? Yardımcı olursanız seviniriz:)
Ben bu soruna cevap yazarsam herhalde beni döverlerben o kadar umutsuzdum ki anlatamam 9. günden itibaren idrar testi yaptım ve hepsinde silik pozitifti.Kızların başının etini yedim yok olmadı yine bu diye Benim adet tarihim test günümden 1 hafta önceydi ve bildiğin 3 gün boyunca adet sancısı çektim pedle dolaştım 4. veya 5. günden sonra göğüslerim müthiş güzel bir hal aldılar...göğüs uçları büyüdü...başka da bişey yok dün hatta bir arkadaşımın bekarlığa vedasına gidip göbek bile attım olacağı varsa oluyor sevgili arkadaşım Allah herkese nasip etsin...12.Gün değerim 213.2
Flyingmom tebrik ederim
Benim dondurulmus blast 7. Gun 0 cikti😞 cok uzgunum cikardi herhalde olsaydi
Sanırım aynıydık canım perşembeydi transfer bana 1 temmuz dediler benim 3.gün embriyosu tabii. Senin kaçıncı gün dü?ben de ilk gün el ayak yanması dışında sıkıntı olmadı evdeyim oturup kalkmayı yavaş yaparak evde geziniyorum ilk gün biraz yattım ama sırt üstü yatamadım biraz tedirginlik var bu yüzden hayılısı artık .sen nasılsın karnında şişlikvarmı senin de?
Canım özellikle doktorum telefonda uyardı rahat ol stres yapma olumlu ol . Bu daha iyi dedi . Lütfen sende sakin ol. Rabbim sen hayırlısını nasip et de . Istiğfar çek . Salavat getir . En hayırlı şeyler bunlar . Rabbim neyi nasip ederse o olur. Onun emri olmadıkça hiç bir şey olmaz . Dü et sakin ol . Bak beraber gün sayıcaz :)
Benim bir sezeryanım var . Birde tüplerim alındı . Bu yüzden olabilir . Bide zayıfsın dedi hassas bir bünyen var dedi . Hamileliğini yatarak geçirirsin dedi . Bu yüzden olabilir .
Bende diyorum ki Rabbim neylerse güzel eyler
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Merhaba canım bizim herseyimiz aynı gidiyor inşallah güzel haberlerimizide beraber veririz 😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah canım benim inşAllah sen nasılsın bi değişiklik felan varmı
Yok canım bi değişiklik yok bende hafif gaz var o kadar o da ilaçlardan sende bi değişiklik var mı ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende de gaz felan hala kasıklarımda ve karnımda gerginlik ağrılarım var sende de varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?