2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

nasıl gidiyor cnm yanlış hatırlamıyorsam aynı gün transferimiz olmuştu test günün ne zaman benim 29 haziran dedi hemşire pazara denk geldiği için 30 haziran yazdı .
Sanırım aynıydık canım perşembeydi transfer bana 1 temmuz dediler benim 3.gün embriyosu tabii. Senin kaçıncı gün dü?ben de ilk gün el ayak yanması dışında sıkıntı olmadı evdeyim oturup kalkmayı yavaş yaparak evde geziniyorum ilk gün biraz yattım ama sırt üstü yatamadım biraz tedirginlik var bu yüzden hayılısı artık .sen nasılsın karnında şişlikvarmı senin de?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet benimde perşembe günüydü transfer bende kendimi çok fazla yormadan hareket ediyorum bende.çok fazla yanma olmadı gazım var ama karnımda şişlik yok ama göğüslerim çoook şişti ve durduğu yerde ağrıyor benim 5.gün embriyosu ondan test günü farklı olabilir. Sana kaç embriyo transfer edildi ?

2taneler teyzesi senin kaç tane.göğüs acısı bende de var kullandığımız progesteron yapabiliyormuş .önce senden müjdeyi alırız inşAllah . Dışarıya hiç çıktınmı?

Amin canim amiiiin. Ertesi gunden itibaren sayiyoruz. Ankaradasin galiba Ben de ankaradayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet ankaralıyım canım ama kayseride yapıldı
günaydın kızlar..bugün transferin 11. günü..idrar testi yaptım ince silik bi çizgi çıktı..normalde yrn test günüm..sizce hamilemiyim akıl verin nolurrrr sevinsemmi napıyım şaşırdım valla

idrarda çıkmışşsa hamilesindir inşallah kanda tam belli olur hayırlı olsun

benimde 2 tane ama dr ikiz olma şansını %15 görüyor inş önce ben güzel haber veririm daha sonra sen ve burdaki herkes. evet dışarı çıkıyorum okula gittim dün işte öğretmenim yarında sınavda görevliyim oraya gideceğim bugün de yürüyüş yapacağım evde canım sıkılıyor sürekli durunca düşünmemek için kendimi oyalamaya çalışıyorum kitap falan okuyorum.

Son düzenleme:

Bende öğretmenim canım ama rapor aldım yolum oldukça uzakta.cesaret edemedim.senden cesaret aldım şimdi bende bugün yürüyeyim en iyisi evde olmak sıkıcı hakkaten

Hamile kalan arkadaşlar transferden sonra tutunup tutunmadığını anlayabileceğimiz belirtiler nelerdir? Yardımcı olursanız seviniriz:)

Flyingmom tebrik ederim
Benim dondurulmus blast 7. Gun 0 cikti😞 cok uzgunum cikardi herhalde olsaydi

Canım çok teşekkür ederim ama 7. gün neden yaptırdın ki...Ben çok kızıyorum böyle erkenden test yaptıranlara
12. gün bi daha yaptır lütfen umutsuz olma...Olmazsa da sakın üzülme ben mesela asla çocuğum olmayacak deyip bıraktığım anda (inşallah devam eder) miniğim yakaladı beni

Bu 4. Denememdi ve karnimdan belli olan 9 cm lik kocaman bi cikolata kistim var .bilmiyorum ya cok uzgunum .dondurulmuslarimiza son umidimiz diye bakiyoduk cunki diger denemelerimin biri kimyasal oldu digeri cok erken tutundu cok sevindik cikolata kistim patladi karin icine kanadi ....
Bu tedavide de karnimdan belli olmaya basladi .dr hic onemsemedi de beni tedirgin ediyo .dr a guvenim de sarsildi .
Ne umitlerle basliyoruz bu yola .senin umut dalin belki baskalari hic umursamiyo
Ne kadar bencil bi dunya olmus..

Merhaba canım bizim herseyimiz aynı gidiyor inşallah güzel haberlerimizide beraber veririz 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anladim canim haklisin dogru bizimle olsun sagliklica kucagimiza alalim insallah ben su an bekliyorum saat 12 de dediler hala yok

Merhaba canım bizim herseyimiz aynı gidiyor inşallah güzel haberlerimizide beraber veririz 😃

İnşallah canım benim inşAllah sen nasılsın bi değişiklik felan varmı

İnşallah canım benim inşAllah sen nasılsın bi değişiklik felan varmı

Yok canım bi değişiklik yok bende hafif gaz var o kadar o da ilaçlardan sende bi değişiklik var mı ?

Yok canım bi değişiklik yok bende hafif gaz var o kadar o da ilaçlardan sende bi değişiklik var mı ?

Bende de gaz felan hala kasıklarımda ve karnımda gerginlik ağrılarım var sende de varmı

Bende de gaz felan hala kasıklarımda ve karnımda gerginlik ağrılarım var sende de varmı

Evet bende de var kasık ağrım bel ağrım göğüste ağrım var canım😃

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…